- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.341
Benim 8 yaşında kızim var. Hiç kesmedim onun da. Hep babası kestiMaşallah canım ben birinciye cesaret edemedim
Ben daha çıkamadım dışarı ama bu denilenlere inandığım için değilKızlar etraftan 20 günden önce gezmeye çıkma, 40 dolmadan gece çıkma diyorlar. Siz dikkat ediyor musunuz özellikle akşam ezanından sonra evde olmaya?
Geçene kadar derken her gün yapayım yani geçene kadar dimi peki bebeğin ağzını nasıl açtırdınız durmaz ki bizimki ağlar yıkar ortalığı sanırımGeçene kadar temizlenene kadar yapp. Sonrada her emzirmeden önce göğüs ucunu karbonatlı suyla temizlee sonra olmaz diyolar
Benim de sıkıntım küçük bir göbek kaldı alt karın tarafında. Sıcaklarda bir iki saat takabiliyprum korseyi. Göbeğim yumuşak bomboş gibi duruyor. Sezeryan sonrası sizin karın toparladı mı?Neresi küçük 3 kg gayet iyi
Bende bebeğe güvenemiyorum ne zaman mama ne zaman meme isteyeceği ne zaman uyuyup ne zaman yaygara koparacağı belli olmuyorBen daha çıkamadım dışarı ama bu denilenlere inandığım için değiliki çocukla cesaret edemedim
Biz iyiyiz sen nabersinNabersiniz kizlar ?
Bi süredir düzenli takip edemiyorum burayı
Başıma huni takip geziyordan halliceBiz iyiyiz sen nabersin
Ben ağzına elimi dokunduruyorum direk açıyo zaten yanaklarını azcık sıkıyorum ağzını öylede acıyo kucak cubuyla beyaz yerlerinden gezdiriyorum zaten saniyelik sürüyo biraz ağlasın napalım temzilensin yeterkiGeçene kadar derken her gün yapayım yani geçene kadar dimi peki bebeğin ağzını nasıl açtırdınız durmaz ki bizimki ağlar yıkar ortalığı sanırım
Ben zaten göbekli biriydim eski haline döndü . Şuan ben korseli şort kullanıyorum biraz daha sıksın diyeeeBenim de sıkıntım küçük bir göbek kaldı alt karın tarafında. Sıcaklarda bir iki saat takabiliyprum korseyi. Göbeğim yumuşak bomboş gibi duruyor. Sezeryan sonrası sizin karın toparladı mı?
Aynen canım karbonat alayım da hemen başlıyım yarından itibaren ben de temizlemeye yoksa gidişat kötüBen ağzına elimi dokunduruyorum direk açıyo zaten yanaklarını azcık sıkıyorum ağzını öylede acıyo kucak cubuyla beyaz yerlerinden gezdiriyorum zaten saniyelik sürüyo biraz ağlasın napalım temzilensin yeterki
Heeee timammm onun suyunada atarım kaynatırkenAynen canım karbonat alayım da hemen başlıyım yarından itibaren ben de temizlemeye yoksa gidişat kötüyalnız bugün Bi video izledim bebeğin ağzına giren emzik ve biberonu da karbonatlı suda temizlemek gerekiyormuş herkesin haberi olsun biberonları kaynaturken azcuk karbonat atucaz demek ki
Canım ben 10 günlüktü çıktım hem de eve 11.00'de geldik gece sonrasında da baktım bir şey olmuyor cesaretlendim sık sık çıkmaya başladım yani genellikle bir şey olmuyor ama yine de etraftakiler korkutuyor insanı ben de dua ederek giriş çıkış yaptım hepKızlar etraftan 20 günden önce gezmeye çıkma, 40 dolmadan gece çıkma diyorlar. Siz dikkat ediyor musunuz özellikle akşam ezanından sonra evde olmaya?
Çoğalmasın diye her beslenmeden sonra.Kızlar pamukçuk tedavisi için karbonatlı suyla günde Bi defa mı temizlediniz ağzını bebeğinizin??
Hiç etmedim birseyde olmadıKızlar etraftan 20 günden önce gezmeye çıkma, 40 dolmadan gece çıkma diyorlar. Siz dikkat ediyor musunuz özellikle akşam ezanından sonra evde olmaya?
Dil bağını ne yaptın kaçırdım ben galiba.Kalça ultrasonu çekildi. Çok şükür problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?