Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dün sab simplexi akşam verdim gece canıma okudu daha çok huzursuz ediyor sanki
Bugün az önce verdim yıkadım mama verdim aslında baya uyuması lazım gazdan uyandı.
Damla 10 numara ama bol gazlı bebe için bizimkinin olmayan gazını çıkartacak diye canını çıkartıyor.

Geçene kadar derken her gün yapayım yani geçene kadar dimi peki bebeğin ağzını nasıl açtırdınız durmaz ki bizimki ağlar yıkar ortalığı sanırım
Ben ağzına elimi dokunduruyorum direk açıyo zaten yanaklarını azcık sıkıyorum ağzını öylede acıyo kucak cubuyla beyaz yerlerinden gezdiriyorum zaten saniyelik sürüyo biraz ağlasın napalım temzilensin yeterki

Benim de sıkıntım küçük bir göbek kaldı alt karın tarafında. Sıcaklarda bir iki saat takabiliyprum korseyi. Göbeğim yumuşak bomboş gibi duruyor. Sezeryan sonrası sizin karın toparladı mı?
Ben zaten göbekli biriydim eski haline döndü . Şuan ben korseli şort kullanıyorum biraz daha sıksın diyeee Böyle daha rahat oluyo korseden

Aynen canım karbonat alayım da hemen başlıyım yarından itibaren ben de temizlemeye yoksa gidişat kötü yalnız bugün Bi video izledim bebeğin ağzına giren emzik ve biberonu da karbonatlı suda temizlemek gerekiyormuş herkesin haberi olsun biberonları kaynaturken azcuk karbonat atucaz demek ki

Heeee timammm onun suyunada atarım kaynatırken

Kızlar etraftan 20 günden önce gezmeye çıkma, 40 dolmadan gece çıkma diyorlar. Siz dikkat ediyor musunuz özellikle akşam ezanından sonra evde olmaya?
Canım ben 10 günlüktü çıktım hem de eve 11.00'de geldik gece sonrasında da baktım bir şey olmuyor cesaretlendim sık sık çıkmaya başladım yani genellikle bir şey olmuyor ama yine de etraftakiler korkutuyor insanı ben de dua ederek giriş çıkış yaptım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…