- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.361
Benim bebeğimde de çok gaz var . Günde bir iki defa 30 CC hipp 1 mama veriyorum . Gaz ve kabızlık yaptığını düşünmeye başladım mamanın . Ne zaman fazla mama versem gaz ağrısından duramiyor . Sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz . Hipp marka ile ilgili tecrübesi olan var mı ?
Bendw bugun hiç vermedim sanki daha az ıkındı birkaç gün deniycem vermedenDün sab simplexi akşam verdim gece canıma okudu daha çok huzursuz ediyor sanki
Bugün az önce verdim yıkadım mama verdim aslında baya uyuması lazım gazdan uyandı.
Damla 10 numara ama bol gazlı bebe için bizimkinin olmayan gazını çıkartacak diye canını çıkartıyor.
Kıyamam ya Küçük çocukla bebek çok zor Allah yardımcın olsunSlm kızlar bizim bugun 15 günlük kontrolumuz vardı 4100 gram olmus 15 günde 400 gram almis doktor iyi dedi
Dun gece iki çocuğum da uyumadi buyuk hastaydı kucukde gündüz çok uyudu diye açıldı uykusu allhim gece 2ye kadar cildirmalikti ikisi de ayrı ayrı kucakta olmak istedi çok sukur bugun daha iyiler ben enkaz gibiyim ama
Aynen iyi hissetmemiz önemliBence yine düzenli kullanımda giderrr. Bende kullanıyorum arada sürüyorum belki azalırDenemekde fayda varrrr okadar da salmayalım kendimiizi doğeu diyosun, kendimiz görüyoruz kimse görmesede
Haklısın benimki de bugün kendiliginden uyudu islerimi yapabldm gündüz. Ama gece canimizi okuyacak galibaBenimkinin bir günü bir gününü tutmuyo ki. Bir gün emerken uyuyo, bir gün kucakta sallanmak istiyo, bir gün emip kendi kendine uyuyo. Ne yapıcağımı şaşırıyorum bazen. Dün işe yarayan şey bugün fayda etmiyo yani
Tamam canım ben de yarın başlıcam inşallah çabuk geçerÇoğalmasın diye her beslenmeden sonra.
Kesinlikle katılıyorummm biz mutlu olalım onlarıda mutlu ederizAynen iyi hissetmemiz önemlianne iyi hissederse bebiş iyi olur. Kadin iyi hissederse ev iyi olur ya bwnim mantik bu kadın iyi.hissetmeli hissettrilmeli
Hadi ya benim 1 gunde olmadilar 1 günde de gitcek gibi degiller. Rengi de pembe kirmiziBenim çatlaklar direkt beyaz olarak oluştu ilginç bir şekilde 1 günde çatladılar resmen
Kizlar bu normal mi ishal mi ??
Aynen büyükolunca ben de bi dusundum. Ama benim elimde kucuk boy yok suan. Neyse bakalm hoşuma gjtmedi zaten cok akiyor gibi biraz buyuse belki daha iyiBüyük boy ve cam olunca cesaret edip kullanmadım. Şimdilik avent in klasik modeli ile devam
Ay ben bunu gizledim isteyen açsın diye ama olmamış özür dilerim direk görüp midesi bulanan olursaKizlar bu normal mi ishal mi ?? Eki Görüntüle 3108337
Bekleyeceğiz biraz canim. Doktor bekleyin dedi. Eşim de bekleyelim diyorDil bağını ne yaptın kaçırdım ben galiba.
Uğraşmasam mi o zaman yağ krem falan. Direk lazer mi yaptrsamLazer vs gibi çareleri vardır belki ama yağla kremle geçmiyor. Zamanla beyazlayıp daha iyi duruma geliyorlar tenine bağlı.
İshali doktor bile zor anlar canim. Neden ishale takıldın?Kizlar bu normal mi ishal mi ]
Ay ben bunu gizledim isteyen açsın diye ama olmamış özür dilerim direk görüp midesi bulanan olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?