Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kimseden duymadım ama ben oğlumda da kızımda da evolvia kullandım bir sorun yaşamadım. Ama tabi ben uzun süre kullanmadım ilk haftalar sadece

Slm kızlar bizim bugun 15 günlük kontrolumuz vardı 4100 gram olmus 15 günde 400 gram almis doktor iyi dedi

Dun gece iki çocuğum da uyumadi buyuk hastaydı kucukde gündüz çok uyudu diye açıldı uykusu allhim gece 2ye kadar cildirmalikti ikisi de ayrı ayrı kucakta olmak istedi çok sukur bugun daha iyiler ben enkaz gibiyim ama

Bendw bugun hiç vermedim sanki daha az ıkındı birkaç gün deniycem vermeden

Kıyamam ya Küçük çocukla bebek çok zor Allah yardımcın olsun
Bu arada bebişe de maşallah biz 3 kg yu yeni gördük daha

Bence yine düzenli kullanımda giderrr. Bende kullanıyorum arada sürüyorum belki azalır Denemekde fayda varrrr okadar da salmayalım kendimiizi doğeu diyosun, kendimiz görüyoruz kimse görmesede
Aynen iyi hissetmemiz önemli anne iyi hissederse bebiş iyi olur. Kadin iyi hissederse ev iyi olur ya bwnim mantik bu kadın iyi.hissetmeli hissettrilmeli

Haklısın benimki de bugün kendiliginden uyudu islerimi yapabldm gündüz. Ama gece canimizi okuyacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…