Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya bu bebişleri alistirmayin cart curt diyorlar da bu bebisler sallanmaya insani bu hale getirmeye 20 günde alısmıs olamaz o zaman kesinlikle

Şiştiği için ve süt aktığı için ben de sağıyorum zaten uçları hep yara sağmazsan bebek doğru tutamıyor ucunu iyice işkence oluyor emzirmek
Onu ben de yapiyorum evet tutamiyor akiyor ama tamamen bosaltmasam mi diye dusundum biraz rahatlatip bebek emse sonra dokunmasam mi dedm. Komple saginca bastan üretiyor ve sanrm hepsini bebek emdi diye bi o kadar fazla üretiyor agri sızı şişlik daha mi artiyor ki diye dusundm. Memelerin calisma sistemini hala cözemedim cok özerkler yaa hatta yakinda özgürluklerini ilan edecekler.

Küçük bebeğin etkisi mi bilmiyorum hiç çatlak oluşmadı. Sadece hindistan cevizi yağı kullanıyordum. Kızım 3 kg doğdu.
Ben de 3200 dogurdum hatta göbegim cok cok asiri cıkmadi normaldi ama işte benim etim skntı. Dikişlerim dikerken doktor da dedi dikiyorum diktigim yer yırtılıyor etin cok gevrek dedi.

Biz akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz 10 günden beri. Hiç dikkat etmedim vallahi
Bende bebeği arabaya koyup yürüyüşe falan çıkmak istiyorum artık akşamları hem bana spor olur hem çocuklar hava alırlar şuan evde yalnızım mesela güya lohusa yalnız da kalmaz inanmıyorum böyle şeylere ama bu akşam ezanı olayını herkesten duyduğum için bi huylandım
Çocuklar sıkılıyorlar parka yolladım babalarıyla yarın akşam düğüne gidecekler kaynanam sende gel dedi ama el kadar bebekle gürültülü ortama girmek için erken yine eşim çocukları alır analarıyla gider pzr günü de hava iyi olursa çocukları denize götür dedim eşime deniz havası için de bebek küçük gibi geliyor bana şuan. Ama işte çocuklar bensiz buruk kalıyorlar hep diyorlar anne sende gel üzülüyorum öyle oluncada.

Bana da diyorlar canım akşam ezanından sonra dışarda olunmaz yalnız kalınmaz, duşa girilmez diye şimdilik evdeyim eşim geç geliyor işten o yüzden şimdilik evdeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…