- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.381
Ya bu bebişleri alistirmayin cart curt diyorlar da bu bebisler sallanmaya insani bu hale getirmeye 20 günde alısmıs olamaz o zaman kesinlikleBen kundak yapamıyorum elleri havada uyumayı seviyor ellerini hareket ettiremeyince uyanıyor ıkınıyor ağlıyor.. Emzik canı isterse uykuya geçerken tutuyor açken asla tutmaz.. Sallıyorum ben artık yorgunluktan ağlamak üzere oluyorum çünkü beşiğin sallama aparatı var çok yavaş sallıyorum.. Emerken uyumayı seviyor ama bazen uyumuyor işte gündüz çok uyursa gece uyumayabiliyor benim de en yorgun olduğum anlar sabaha karşı olan saatler
Onu ben de yapiyorum evet tutamiyor akiyor ama tamamen bosaltmasam mi diye dusundum biraz rahatlatip bebek emse sonra dokunmasam mi dedm. Komple saginca bastan üretiyor ve sanrm hepsini bebek emdi diye bi o kadar fazla üretiyor agri sızı şişlik daha mi artiyor ki diye dusundm. Memelerin calisma sistemini hala cözemedim cok özerkler yaaŞiştiği için ve süt aktığı için ben de sağıyorum zaten uçları hep yara sağmazsan bebek doğru tutamıyor ucunu iyice işkence oluyor emzirmek
Anne karnından yabancı değiller aslındaYa bu bebişleri alistirmayin cart curt diyorlar da bu bebisler sallanmaya insani bu hale getirmeye 20 günde alısmıs olamaz o zaman kesinlikle
Ben de 3200 dogurdum hatta göbegim cok cok asiri cıkmadi normaldi ama işte benim etim skntı. Dikişlerim dikerken doktor da dedi dikiyorum diktigim yer yırtılıyor etin cok gevrek dedi.Küçük bebeğin etkisi mi bilmiyorum hiç çatlak oluşmadı.Sadece hindistan cevizi yağı kullanıyordum. Kızım 3 kg doğdu.
HımmBen çatlamadım ama çatlaklar kırmızı olduğu dönem sarı kantaron yağı iyi geliyor diye biliyorum
Bende sadece 1 hafta taktimBebeklerin tırnaklarını kestiniz mi kızlar ? Eldivenleri çıkarmak istiyorum ama çizer yüzünü diye de korkuyorum
O ne demek bilmiyorum da biraz korkutucu dediği gevrek falan.Ben de 3200 dogurdum hatta göbegim cok cok asiri cıkmadi normaldi ama işte benim etim skntı. Dikişlerim dikerken doktor da dedi dikiyorum diktigim yer yırtılıyor etin cok gevrek dedi.
Heee tamamdırrArabada kaldı dosya. Problem yok denince
Bakmadım ben de
Bende bir işe yaramadı ki benimkiler tenimden dolayı galiba çok belirgin kalmıyorlar kozmetiklere pek güvenmiyorum ben direkt müdahale edilecek yöntemler lazım.Uğraşmasam mi o zaman yağ krem falan. Direk lazer mi yaptrsam
Hee tabi dogru oyle dusunmemistim.Anne karnından yabancı değiller aslında
O yüzden rahatlıyorlar:)
Biz akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz 10 günden beri. Hiç dikkat etmedim vallahiKızlar etraftan 20 günden önce gezmeye çıkma, 40 dolmadan gece çıkma diyorlar. Siz dikkat ediyor musunuz özellikle akşam ezanından sonra evde olmaya?
Anaamm diktiği yer yırtılıyo ne kız tövbeeBen de 3200 dogurdum hatta göbegim cok cok asiri cıkmadi normaldi ama işte benim etim skntı. Dikişlerim dikerken doktor da dedi dikiyorum diktigim yer yırtılıyor etin cok gevrek dedi.
Benimkide aynı şekilde gece nasıl geçicek şimdiden sıkıntı düştü içimeHaklısın benimki de bugün kendiliginden uyudu islerimi yapabldm gündüz. Ama gece canimizi okuyacak galiba
Bende bebeği arabaya koyup yürüyüşe falan çıkmak istiyorum artık akşamları hem bana spor olur hem çocuklar hava alırlar şuan evde yalnızım mesela güya lohusa yalnız da kalmaz inanmıyorum böyle şeylere ama bu akşam ezanı olayını herkesten duyduğum için bi huylandımBiz akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz 10 günden beri. Hiç dikkat etmedim vallahi
Ne güZelBende sadece 1 hafta taktim
Bizi çok güzel çizdi kendinde bı iz yok
Tırnaklarını da haftada bi kesiyoruz
Bana da diyorlar canım akşam ezanından sonra dışarda olunmaz yalnız kalınmaz, duşa girilmez diye şimdilik evdeyim eşim geç geliyor işten o yüzden şimdilik evdeyiz.Bende bebeği arabaya koyup yürüyüşe falan çıkmak istiyorum artık akşamları hem bana spor olur hem çocuklar hava alırlar şuan evde yalnızım mesela güya lohusa yalnız da kalmaz inanmıyorum böyle şeylere ama bu akşam ezanı olayını herkesten duyduğum için bi huylandım
Çocuklar sıkılıyorlar parka yolladım babalarıyla yarın akşam düğüne gidecekler kaynanam sende gel dedi ama el kadar bebekle gürültülü ortama girmek için erken yine eşim çocukları alır analarıyla gider pzr günü de hava iyi olursa çocukları denize götür dedim eşime deniz havası için de bebek küçük gibi geliyor bana şuan. Ama işte çocuklar bensiz buruk kalıyorlar hep diyorlar anne sende gel üzülüyorum öyle oluncada.
Bende istiyom ama fiyat sormaya korkuyorumİst da olsam imperial e giderdim şu ünlülerin zayıfladığı yere beni ancak onlar düzeltirdi bu saatten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?