- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.401
Aynennnn
Çok güldüm buna.
Ne bileyim haftada 1 yapınca kaka görüntüsüne hakim değilim hazır yapmışken size sorayım dedimİshali doktor bile zor anlar canim. Neden ishale takıldın?
Bizim baslangic 3700 olunca zor olmadı cnmKıyamam ya Küçük çocukla bebek çok zor Allah yardımcın olsun
Bu arada bebişe de maşallah biz 3 kg yu yeni gördük daha
Kadin dogumcum eşime derdi evde kadın mutlu herkes mutlu kadın mutsuz ev cehennemAynen iyi hissetmemiz önemlianne iyi hissederse bebiş iyi olur. Kadin iyi hissederse ev iyi olur ya bwnim mantik bu kadın iyi.hissetmeli hissettrilmeli
100 cc kadar boşalttın diyelim beyin 100 cc lazım deyip okadar gönderir sonra 30 cc bosaltirsan beyin bi zaman sonra 30 yetiyormus deyip 100 den 30a düşerOnu ben de yapiyorum evet tutamiyor akiyor ama tamamen bosaltmasam mi diye dusundum biraz rahatlatip bebek emse sonra dokunmasam mi dedm. Komple saginca bastan üretiyor ve sanrm hepsini bebek emdi diye bi o kadar fazla üretiyor agri sızı şişlik daha mi artiyor ki diye dusundm. Memelerin calisma sistemini hala cözemedim cok özerkler yaahatta yakinda özgürluklerini ilan edecekler.
Haftada bi yapıyorsa ishal olması imkansızNe bileyim haftada 1 yapınca kaka görüntüsüne hakim değilim hazır yapmışken size sorayım dedim
Yarın bakıp söylerim. Ee ne dedi peki doktor bu konuda ?Heee tamamdırr
Başlamadıysa baslamak üzere:)Gaz sancilari ne zaman başlar kizlar
Beni görünce 2 kat para isterler zatenBende istiyom ama fiyat sormaya korkuyorumfloryada varmış yakın ama kim bilir kaç para
Esnek degil yaniO ne demek bilmiyorum da biraz korkutucu dediği gevrek falan.
Valla oyle dedi dikiyorum yirtılıyor dikiş zor tutuyor dediAnaamm diktiği yer yırtılıyo ne kız tövbee
Bir yerden başlaman lazım ama :)Her gün yıkamıyorum gün aşırı diyeblrm. Zaten gobek bi haftada düstü. Sonra kanama oldu göbek kisminda k vitamini vurup orayi nitrat cubugu surduler bi sure de oyle yıkayamadim. Her gün yıkamak isterim ama nasil yapcam tek başima güvenemiyorum fikır fıkır yerinde durmuyor
6 ay size kök sökturecek ,arabanizda bol bol benzin bulundurun yapacak bisey yok dediPeki doktor ne tavsiyeler verdi? Sadece bolca benzin mi alın dedi?
Yapacak bisey yokmusCidden hepimiz aynı anda yaşıyoruz herşey
Valla maşallah dediğim diğer güne değişiyo. Bu bebekler bugunu yarınına uymuyo heran herşey olabilirPeki tedavi olarak ne uyguladı ne yaptıda o gaz gitti yada gidicek
Bebelerde olan gaz adamda olsa götünün üzerine oturamaz haberi yok6 ay size kök sökturecek ,arabanizda bol bol benzin bulundurun yapacak bisey yok dedi
Bir ailede cocugu surekli ishal oluyor diye getirmisti bende dinliyorum bunlari kocasi diyorki bunlarin neyi varmis karisida diyorki gazi varmis ondan gelmişler diyo adamda bunun icinmi gelmisler dedi
6 Aya kalmaz 3 ya da 4. Ay bitebilir6 ay size kök sökturecek ,arabanizda bol bol benzin bulundurun yapacak bisey yok dedi
Bir ailede cocugu surekli ishal oluyor diye getirmisti bende dinliyorum bunlari kocasi diyorki bunlarin neyi varmis karisida diyorki gazi varmis ondan gelmişler diyo adamda bunun icinmi gelmisler dedi
Benim yok mesela eşim alalım dedi bir kaç ay kullanılacak şeye o kadar para vermeyelim deidm ama böyle memnun olanları goruncede pişman olmuyor değilimOtomatik beşiği olmayan ve bebeği gazdan aniden ağlamaya başlayanların allah yardımcısı olsun. Kayınvalıdeme gittim bikaç saatliğine ve aşırı yoruldum
Eve geldim ihtiyaçlarını karşıladım ve beşiğe koydum uyudu .
Iste bu mantıkla calisiyorsa suan benim memenin şişmesi normal. Cunku ön sağım sonrası emzirince gerisini boşalt iş sarpa sarmasn dediler ben tamamen bosalttim memeyi geneldeBizim baslangic 3700 olunca zor olmadı cnm
Zayif cocuk cabuk toparlar derler
Kadin dogumcum eşime derdi evde kadın mutlu herkes mutlu kadın mutsuz ev cehennem
100 cc kadar boşalttın diyelim beyin 100 cc lazım deyip okadar gönderir sonra 30 cc bosaltirsan beyin bi zaman sonra 30 yetiyormus deyip 100 den 30a düşer
Iste bundan korkuyorum evdeki malzemeler her an yanimizda olmuyor disari sirf bu yüzden insan gitmek istemiyor. Mesela bende emzirme konusunda icim rahat degil disarda rezil eder diye korkuyorum.Otomatik beşiği olmayan ve bebeği gazdan aniden ağlamaya başlayanların allah yardımcısı olsun. Kayınvalıdeme gittim bikaç saatliğine ve aşırı yoruldum
Eve geldim ihtiyaçlarını karşıladım ve beşiğe koydum uyudu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?