Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kıyamam ya Küçük çocukla bebek çok zor Allah yardımcın olsun
Bu arada bebişe de maşallah biz 3 kg yu yeni gördük daha
Bizim baslangic 3700 olunca zor olmadı cnm

Zayif cocuk cabuk toparlar derler
Aynen iyi hissetmemiz önemli anne iyi hissederse bebiş iyi olur. Kadin iyi hissederse ev iyi olur ya bwnim mantik bu kadın iyi.hissetmeli hissettrilmeli
Kadin dogumcum eşime derdi evde kadın mutlu herkes mutlu kadın mutsuz ev cehennem
100 cc kadar boşalttın diyelim beyin 100 cc lazım deyip okadar gönderir sonra 30 cc bosaltirsan beyin bi zaman sonra 30 yetiyormus deyip 100 den 30a düşer

Bir yerden başlaman lazım ama :)
Ben de korkuyordum önce sadece su dökerek başladım zamanka ilerledi
Banyo çok rahatlatıyor yaptır bence mutlaka her gün
Bu arada Çanakkalede yaşadığın için seni acayip kıskandığımı söylemiş miydim

Suan evde yalnizim eşim dısarda bebeyle ben yalniz.
Eşim yokken bebiş uyurken bazen banyo oldugum da oldu.
Ama bebegi alip disari daha cikmadim. Zira canakkalede orantisiz ayarsiz bi rüzgar oluyor. Bebegi eşime birakip kendim ciktim bugun bi dolandim geldm.
Lohusayla iligili konulara inanmayin ya kendinizi hazir hissedince cikarsiniz. Ben istiyorum aslinda ama hazir hissetmiyorum sanrm

Peki doktor ne tavsiyeler verdi? Sadece bolca benzin mi alın dedi?
6 ay size kök sökturecek ,arabanizda bol bol benzin bulundurun yapacak bisey yok dedi

Bir ailede cocugu surekli ishal oluyor diye getirmisti bende dinliyorum bunlari kocasi diyorki bunlarin neyi varmis karisida diyorki gazi varmis ondan gelmişler diyo adamda bunun icinmi gelmisler dedi

Yapacak bisey yokmus

Bebelerde olan gaz adamda olsa götünün üzerine oturamaz haberi yok

6 Aya kalmaz 3 ya da 4. Ay bitebilir

Benim yok mesela eşim alalım dedi bir kaç ay kullanılacak şeye o kadar para vermeyelim deidm ama böyle memnun olanları goruncede pişman olmuyor değilim

Iste bu mantıkla calisiyorsa suan benim memenin şişmesi normal. Cunku ön sağım sonrası emzirince gerisini boşalt iş sarpa sarmasn dediler ben tamamen bosalttim memeyi genelde

şuan dusundum meme boşalinca aa demekki hepsini iciyor bebek diyip yine basiyor sütü. Ben şişip agrimasindan muzdaribim az sagarsam ona göre üretir en azndan.

Her yerde sağamam ve o memeyi onden sağmazsam bebek tutamıyor. Sağamayinca taş oluyor agriyor. Ben önden sağıp gerisini birakiyim en iyisi

Iste bundan korkuyorum evdeki malzemeler her an yanimizda olmuyor disari sirf bu yüzden insan gitmek istemiyor. Mesela bende emzirme konusunda icim rahat degil disarda rezil eder diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…