- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.421
Hayır söylemedin sanrmBir yerden başlaman lazım ama :)
Ben de korkuyordum önce sadece su dökerek başladım zamanka ilerledi
Banyo çok rahatlatıyor yaptır bence mutlaka her gün
Bu arada Çanakkalede yaşadığın için seni acayip kıskandığımı söylemiş miydim
Gaz bu borumu yahu herşey ona baglı6 ay size kök sökturecek ,arabanizda bol bol benzin bulundurun yapacak bisey yok dedi
Bir ailede cocugu surekli ishal oluyor diye getirmisti bende dinliyorum bunlari kocasi diyorki bunlarin neyi varmis karisida diyorki gazi varmis ondan gelmişler diyo adamda bunun icinmi gelmisler dedi
Bebelerde olan gaz adamda olsa götünün üzerine oturamaz haberi yok
İlk aylarda bebeklerin %95nde görülebilir korkma annesi düzelebilir dedi 1 ay sonra tekrar çağırdı.Yarın bakıp söylerim. Ee ne dedi peki doktor bu konuda ?
Ben niye olumlu bakiuorum yaAynennnnşuan 2. Çocuğun lafının cümlesinin bile geçmesini duyunca ölü taklidi yapıyorum
Bizim kız geçen dışarda cingar çıkardı. Hemen taktım emzirme örtüsünü emzirdim miss gibi.Iste bundan korkuyorum evdeki malzemeler her an yanimizda olmuyor disari sirf bu yüzden insan gitmek istemiyor. Mesela bende emzirme konusunda icim rahat degil disarda rezil eder diye korkuyorum.
Bir tane kolik bebek annesi 8 ay mucadele ettik yazmis6 Aya kalmaz 3 ya da 4. Ay bitebilir
Hislerin psikolojik malesef , yani bi alttan bakilmadigi kalmis gebe degilsinizİlişkiden 24 ve 50 gün sonra yapılan kan testi negatif ve ultrason muayenesinde de gebelik yok dendi ama hamile gibiyim regl olamıyorum baş dönmesi akıntı vs var hamilelik ihtimali var mı yanıtlarsanız sevinirim
Ilk zamanlar silikonlu ucla emzirdim. O zaman disarda töbe emziremem ortaligi yikarsa silikon ucu bul tak uygun pozisyin uygun yer emzir vs zor olur diyordum. Nazar degmesin 2 gündür silikonu attik. Ama gel gör ki gögsümün birini tutabiliyor allahtan ama digeri çok şiştiği icin kavrayamiyor. O yüzden de bi tedirginlk var ama en azndn birini kavriyor olmadi onu veririm diyorum. Kavrayamadigini sagmam lazm onu her yerde sağamam zaten.Bizim kız geçen dışarda cingar çıkardı. Hemen taktım emzirme örtüsünü emzirdim miss gibi.
Arada çıkar böyle:) hafif hareketlensin geçecek. Hareket olmadığı için atamıyorlar zatenBir tane kolik bebek annesi 8 ay mucadele ettik yazmis
Bana da en iyi 45. Gün sonuç verir o zaman gelin dedilerİlk aylarda bebeklerin %95nde görülebilir korkma annesi düzelebilir dedi 1 ay sonra tekrar çağırdı.
Mesela herkesde görülebilirse neden benim 1. Ay çağırıyosun 2.ay çağır bende korkmayayım o 1 ay boyuncaDevlete aldım randevu 25. De tekrar baktırıcam
Maşallah iyi cesaretBen niye olumlu bakiuorum ya
Deli miyim ne
Keşke bizede öyle deselerdiBana da en iyi 45. Gün sonuç verir o zaman gelin dediler
Bende oyle yaotım
İyi yapmışsın
Canım benimki de emzirme konusunda kucağımda suan emzırmıyorumIste bundan korkuyorum evdeki malzemeler her an yanimizda olmuyor disari sirf bu yüzden insan gitmek istemiyor. Mesela bende emzirme konusunda icim rahat degil disarda rezil eder diye korkuyorum.
0da 1delik varmı sanırımBiberonu nu Philips avent alan bacılarbaşlıklarıniz 0 numara mi 1 numara mi.0 ile 1 arasında fark nasıl bilginiz varmı.ben lansinoh almıştım ama bana hızlı geliyor avent daha mı yavaş acaba diye merak ediyorum.oyle ise avent alicam.bendekinde ters çevirince damlamiyor gibi ama bazen de deli gibi akıyor o tek delikten anlamadım ben bişey.sizdekiler demi böyle.
Devlet bana direkt eylül sonu verdi 2.ay bitince bakıyoruz dediler demek ki böyle yersiz evhamlar yapılmasın diye. Zaten devlet doktorlarının genişliğine hayranım. Dil bağı var diyorum bişey olmaz diyor böbrekleri büyüktü diyorum çiş yapıyorsa yoktur bişeyi diyo falanİlk aylarda bebeklerin %95nde görülebilir korkma annesi düzelebilir dedi 1 ay sonra tekrar çağırdı.
Mesela herkesde görülebilirse neden benim 1. Ay çağırıyosun 2.ay çağır bende korkmayayım o 1 ay boyuncaDevlete aldım randevu 25. De tekrar baktırıcam
Benimkinde de tek delik var ama işte hızlı yav yavaş falan değil hiç.sicakken mi acaba belkide öyledir çünkü sıcaklığına bakarken fark ettim o hızlı akma durumunu.onuda görünce killandim.bebege bu hızla gidiyorsa diye.bizimkide çölde kalmış gibi çekiyor biberonu boğulacak yav aklım çıkıyor biberonla verirken.sen verirken peki biberonla hızlı cekdigini anliyormusun yutkunmasindan falan aynıysa zaten mantığı yokdegistirmemim..memede bile hızlı cekdigi zaman anlaşılıyor ordan bile hızlı geliyor ilk cekdiginde.0da 1delik varmı sanırım
1numarada 2delik varmış ama 2.deliği kendin iğneylemi ne acıyomuş büyüdükce öyle alıcsksınız diye okumuşum bi yerde ne kadar doğru bilmem bide aventtede ters tutunca damlatmıyo cekince geliyoo sadece
Deli gibi damlıyo dediğin sıcak yaptıysan öyle oluyo
Lansinoh hiç yenidoğana göre değilmiş hatta şikayet olarak yazdım kendilerine biberon başlıklarını incelemeye gönderin dediler göndercem de sonra ben ne kullancamBiberonu nu Philips avent alan bacılarbaşlıklarıniz 0 numara mi 1 numara mi.0 ile 1 arasında fark nasıl bilginiz varmı.ben lansinoh almıştım ama bana hızlı geliyor avent daha mı yavaş acaba diye merak ediyorum.oyle ise avent alicam.bendekinde ters çevirince damlamiyor gibi ama bazen de deli gibi akıyor o tek delikten anlamadım ben bişey.sizdekiler demi böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?