- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.441
Kesinlikle yok denilebilirİlişkiden 24 ve 50 gün sonra yapılan kan testi negatif ve ultrason muayenesinde de gebelik yok dendi ama hamile gibiyim regl olamıyorum baş dönmesi akıntı vs var hamilelik ihtimali var mı yanıtlarsanız sevinirim
Aynen bende mama veriyorum diyince bişi demedi devlette genç bi kadındı. Herkes biliyo işini keşke banada seninki gibi 2-3 ay sonra söyleselerdi yani 1.ayda böyle görülebilir siz ne olur ne olmaz 2-3 ayda gelin diye Devlette bişi görülmesse en azında. RahatlıcamDevlet bana direkt eylül sonu verdi 2.ay bitince bakıyoruz dediler demek ki böyle yersiz evhamlar yapılmasın diye. Zaten devlet doktorlarının genişliğine hayranım. Dil bağı var diyorum bişey olmaz diyor böbrekleri büyüktü diyorum çiş yapıyorsa yoktur bişeyi diyo falan
Bir de artık neredeyse her bebeğin mama içmesine o kadar alışmışlar ki 10 sene önce ilk kızımda dr a ebeye mama veriyorum diyemezdin kızarlardı şimdi soruyor evet mama da veriyorum diyorsun tamam diyor
Aynen sıcak olduğunda kendiliğinden akıyo dediğin gibi boğulur fln öyle hep gelse normali kendi çekimce gelmesi benceBenimkinde de tek delik var ama işte hızlı yav yavaş falan değil hiç.sicakken mi acaba belkide öyledir çünkü sıcaklığına bakarken fark ettim o hızlı akma durumunu.onuda görünce killandim.bebege bu hızla gidiyorsa diye.bizimkide çölde kalmış gibi çekiyor biberonu boğulacak yav aklım çıkıyor biberonla verirken.sen verirken peki biberonla hızlı cekdigini anliyormusun yutkunmasindan falan aynıysa zaten mantığı yokdegistirmemim..memede bile hızlı cekdigi zaman anlaşılıyor ordan bile hızlı geliyor ilk cekdiginde.
Güldürüp ağlatırlarmış öyle derler bizim büyüklerKızlar sizin bebeklerinizde uyurken birden hızlı hızlı nefes alıp sonra korkar gibi ağlıyo mu? Yada gülüyor? Bir korkuyorum öyle yapınca
Ayy sevindim o zaman telaş yapıyorum ister istemez öyle birden hızlı nefes almaya başlayıncaGüldürüp ağlatırlarmış öyle derler bizim büyüklerYapıyo bizimkide
Olabilir neden olmasınİlişkiden 24 ve 50 gün sonra yapılan kan testi negatif ve ultrason muayenesinde de gebelik yok dendi ama hamile gibiyim regl olamıyorum baş dönmesi akıntı vs var hamilelik ihtimali var mı yanıtlarsanız sevinirim
Uyumuyor değil miHelloyun
Dilini ısır uyuyor şu an yeni yediUyumuyor değil mi
Darısı başıma o zamanDilini ısır uyuyor şu an yeni yedi
Pompanin manuel aparati olmasi iyiymis. Manuel seyler lazm cidden. Sen bildiginden için rahatliyor ben ilk defa olunca ileriyi göremiyorum hep böyle devam eder gibi kafadayimCanım benimki de emzirme konusunda kucağımda suan emzırmıyorum
Genzıne kaçıyor. Mecbur yatarak emzırıyorum ama onu da ger zaman almıyor . Gece sorun yok mesela . Uykulu ondan galiba. Acaba süt tazyıklı mi geliyor anlamadım. Memeye ne zaman gelse kıvranmaya başlıyor. Dışarı çıkacağım zaman süt alıyorum yanıma genelde. Ve pompanın manüel aparatları var onlatı da alıyorum . 2 ay geçse her şey rayına girer eminim o yuzden icim rahat
Oluyor canim korkunca ben elimi üz3rine koyuyrm eline dokunuyorum burdayim diyorum sakinleşiyorKızlar sizin bebeklerinizde uyurken birden hızlı hızlı nefes alıp sonra korkar gibi ağlıyo mu? Yada gülüyor? Bir korkuyorum öyle yapınca
Bende aynısını yapıyorum anlıyormuş gibi sakinleşiyorlar ciddenOluyor canim korkunca ben elimi üz3rine koyuyrm eline dokunuyorum burdayim diyorum sakinleşiyor
Merhaba silikon ucu nasıl bıraktınız şu an tek o derdim kaldı benim.Ilk zamanlar silikonlu ucla emzirdim. O zaman disarda töbe emziremem ortaligi yikarsa silikon ucu bul tak uygun pozisyin uygun yer emzir vs zor olur diyordum. Nazar degmesin 2 gündür silikonu attik. Ama gel gör ki gögsümün birini tutabiliyor allahtan ama digeri çok şiştiği icin kavrayamiyor. O yüzden de bi tedirginlk var ama en azndn birini kavriyor olmadi onu veririm diyorum. Kavrayamadigini sagmam lazm onu her yerde sağamam zaten.
Ha bi de emzirme onlügü almam lazmhala alcam aklmda.
Bazen çok mu detaylı dusunuyorum düşunme yap bakalm olcak mı diyorum ama ne biliyim. Bi gun olur inş
Aventi çoğu bebek tutar diyolar ama seninki pek sevmedi demekki.bende anlamadım pek şimdi sen ikisinide kullandığın için en güzel deneyim sende demekki farkları var gercekden bana öyle gelmemişLansinoh hiç yenidoğana göre değilmiş hatta şikayet olarak yazdım kendilerine biberon başlıklarını incelemeye gönderin dediler göndercem de sonra ben ne kullancamÇocuğun ağzından taşıyor mamalar bazen boğazına kaçıyor hiç yavaş akış falan değil. Avent bizimkinde 1 noymuş bende yeni farkettim lansinoh a göre daha yavaş hatta bitirmesi çok uzun sürüyor ama ucu kare gibi olunca çocuk pek sevmedi başka ne marka alsam diye düşünüyorum aslında tahminim benimki wee bebedor tarzı normal yuvarlak uçlu biberonla daha rahat eder ama ne bileyim iyisi olsun takıntısı işte hep meşhur markalara yöneldik.
Aventte de çeşit var, içinde yeşil bir aparat olanları var antikolik diye mesela ? Onlar mi iyi diğer normalleri mi biliyormusun.Aynen sıcak olduğunda kendiliğinden akıyo dediğin gibi boğulur fln öyle hep gelse normali kendi çekimce gelmesi bence
Evet seninki gibi zaten biberonu veriyorum yakalıyo bide tutuyo çekince tutkununca anlıyorum sadeceee sonra yavaşlıyo çekmesi zaten yoruluyoda
Memede aynı şekilde ilkddn çok güzrl çekiyo sonra yorılup yavaşlıyo
Silikonla verip arada aldm silikonu ve silikonsuz devam ettm. Nasıl kolay kavratabildigimi de deneyer3k buldum. Özellikle sakin oldugu vakitlerde denedm. Bazen cok fazla hırcın oluyor sanki 1 gün aç kalmıs gibi memeye saldiriyordu o vakitler silikonsuz denemedim direk silikonla verdm sakin olması onemliydi. 2 gün önce de silikonu kendim kafada bitirdim. Artk silikonsuz alcaksn yapcak bişey yok dedm. Zira silikon da gaz yapiyor bi de cok tükürük üretimi oluyordu. Suanlik iyi gibiyiz. Silikonda agzini acması gerekmiyordu pek suan kavratirken bazen agzini acmiyor tam olarak. Sabretmek lazm. Bi de hazır hissetmek lazm.Merhaba silikon ucu nasıl bıraktınız şu an tek o derdim kaldı benim.
Onu fark etmedim de karnı çok gurulduyor benimkinin deKızlar şu bio yu kullandıktan sonra cocuk gece hep uyanmaya başladı
Dikkatini çeken oldu mu ?
1 hafta kullanıp duruma bakacaktım amaOnu fark etmedim de karnı çok gurulduyor benimkinin deözellikle emzirme esnasında. Damladan önce yoktu bu kadar. Bıraksam mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?