- 23 Ekim 2018
- 16.312
- 37.729
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.461
Dün gün içinde sadece 2 saat uyudu bizimki de1 hafta kullanıp duruma bakacaktım ama
Çocuk gece uyanıyor ve hic durmuyor .bacaklar sürekli hareket halinde.
Bugünden itibaren bırakıyorum onu .bırakayım bakayım normale dönecek mi.
Gunde2 1 kez gaz derdimiz vardı.sımdı sürekli var
Gün içinde benınkı de durmaz demek ki normaldeDün gün içinde sadece 2 saat uyudu bizimki dene zormuş bu bebek bakma işi yaa.
Allah razı olsun canım alıştık gibi kokumu sesimi tanıyor sanırım artıkAyyy gözün aydın canım. Çok ama çok sevindim. Allah bir daha ayırmasın sizi
Aminn canım hala hastanedeyiz taburculuk takip sürecine girdik henüz ama nezaman belli değil tabi bebeğe bağlı durumAa ne güzel çok sevindimMaşallah en kısa zamanda eve gidebilmeniz dileğiyle
Ben de sab simpleks mi alsam demiştim ama benimki de büyük oranda kendi çıkarıyor gazını, bazen uğraştırıyor ama olan duzenin bozulmasından daha çok korktum. Sab simpleks de veriyor muydunuz?Gün içinde benınkı de durmaz demek ki normalde
Beşikten dolayı duruyor .bosuna tonla verdım damlalara . Damladan omce gunde 1 kez gazı tutardı
Şimdi kestiremiyorum artık .
Kızlar şu bio yu kullandıktan sonra cocuk gece hep uyanmaya başladı
Dikkatini çeken oldu mu ?
Ben uyku problemi yaşamadım ama çok huzursuzlandı damladan önce daha iyiydi bıraktım ben de şimdi rahatladıkOnu fark etmedim de karnı çok gurulduyor benimkinin deözellikle emzirme esnasında. Damladan önce yoktu bu kadar. Bıraksam mi diyorum
Günde 1 kez falan.. biraz araştırdım biogaia kullanların çoğunluğu bebeğin huzurlugunun arttığını yazmış.Ben de sab simpleks mi alsam demiştim ama benimki de büyük oranda kendi çıkarıyor gazını, bazen uğraştırıyor ama olan duzenin bozulmasından daha çok korktum. Sab simpleks de veriyor muydunuz?
Evet, memnun kalan azBen uyku problemi yaşamadım ama çok huzursuzlandı damladan önce daha iyiydi bıraktım ben de şimdi rahatladık
Bırakacağım ben deGün içinde benınkı de durmaz demek ki normalde
Beşikten dolayı duruyor .bosuna tonla verdım damlalara . Damladan omce gunde 1 kez gazı tutardı
Şimdi kestiremiyorum artık .
Kuzum benim psikolojik olarak dışarı çıkmaya çok ihtiyacım oldu ilk 10-12 gün. Lohusalık hüznü çok kötüydü, artık eve tıkıldım sosyal hayatım bitti gibi hissediyordum, sürekli ağlıyordum. Yetersizlik duygusu da cabası. Depresyona gireceğim sandım. Eşim ve anneler zorla beni dışarı gönderdi. Ama karanlıkta çıkma, gündüz dolaş dediler. Neredeyse her gün 1 saat kadar gündüz çıktım. Bebeği doktor dışında hiç çıkarmadım. Evde anneler bebeğe baktı. Bakacak kimse olmasaydı da bebeği alıp çıkardım. Yoksa delirecektimKızlar etraftan 20 günden önce gezmeye çıkma, 40 dolmadan gece çıkma diyorlar. Siz dikkat ediyor musunuz özellikle akşam ezanından sonra evde olmaya?
Canım evrene gaz sancılarımız başlamayacak diye enerji gönderiyoruzGaz sancilari ne zaman başlar kizlar
Ben gittim civil den marka filan bakmadan aldım.Lansinoh hiç yenidoğana göre değilmiş hatta şikayet olarak yazdım kendilerine biberon başlıklarını incelemeye gönderin dediler göndercem de sonra ben ne kullancamÇocuğun ağzından taşıyor mamalar bazen boğazına kaçıyor hiç yavaş akış falan değil. Avent bizimkinde 1 noymuş bende yeni farkettim lansinoh a göre daha yavaş hatta bitirmesi çok uzun sürüyor ama ucu kare gibi olunca çocuk pek sevmedi başka ne marka alsam diye düşünüyorum aslında tahminim benimki wee bebedor tarzı normal yuvarlak uçlu biberonla daha rahat eder ama ne bileyim iyisi olsun takıntısı işte hep meşhur markalara yöneldik.
Kızlar etraftan 20 günden önce gezmeye çıkma, 40 dolmadan gece çıkma diyorlar. Siz dikkat ediyor musunuz özellikle akşam ezanından sonra evde olmaya?
4 saat susmadı derken ? Sallasan da emzik de versen her türlü susturamiyorsun değil mi ? Mesela bizimkinin gazi oluyor ama emzik veriyorum biraz susuyor ya da sallıyorum.Gazsiz bebek sanmıyorum yoktur .Gaz bizi mahveden dün rontegnini cektirdik gaz dolu bi röntgen sonucu geldi elimize 4 saat susmadi hic acidansen şükür et yine gazsiz bebekler cok şanslı masallah onlara
Ya bir de 4 ile 6 haftalar en yüksek olduğu kisimmis .bizimki de bu aralar civildiyor hep .inşallah en kısa sürede gecerGaz bizi mahveden dün rontegnini cektirdik gaz dolu bi röntgen sonucu geldi elimize 4 saat susmadi hic acidansen şükür et yine gazsiz bebekler cok şanslı masallah onlara
Hic dikkat etmedim önceden de öyle gibi geliyo hatırlamıyorum kiKızlar şu bio yu kullandıktan sonra cocuk gece hep uyanmaya başladı
Dikkatini çeken oldu mu ?
Mayısta fiyat almıştım. Evimin hemen dibinde. Eğer karnımdaki gevşeklik geçmezse ben de sıkılaşma İçin gitmeyi düşünüyorum. Sanki fiyatları o kadar korkutucu değil.Bende istiyom ama fiyat sormaya korkuyorumfloryada varmış yakın ama kim bilir kaç para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?