Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dün gün içinde sadece 2 saat uyudu bizimki de ne zormuş bu bebek bakma işi yaa.

Gün içinde benınkı de durmaz demek ki normalde
Beşikten dolayı duruyor .bosuna tonla verdım damlalara . Damladan omce gunde 1 kez gazı tutardı
Şimdi kestiremiyorum artık .
Ben de sab simpleks mi alsam demiştim ama benimki de büyük oranda kendi çıkarıyor gazını, bazen uğraştırıyor ama olan duzenin bozulmasından daha çok korktum. Sab simpleks de veriyor muydunuz?

Kızlar şu bio yu kullandıktan sonra cocuk gece hep uyanmaya başladı
Dikkatini çeken oldu mu ?

Onu fark etmedim de karnı çok gurulduyor benimkinin de özellikle emzirme esnasında. Damladan önce yoktu bu kadar. Bıraksam mi diyorum
Ben uyku problemi yaşamadım ama çok huzursuzlandı damladan önce daha iyiydi bıraktım ben de şimdi rahatladık

Ben de sab simpleks mi alsam demiştim ama benimki de büyük oranda kendi çıkarıyor gazını, bazen uğraştırıyor ama olan duzenin bozulmasından daha çok korktum. Sab simpleks de veriyor muydunuz?
Günde 1 kez falan.. biraz araştırdım biogaia kullanların çoğunluğu bebeğin huzurlugunun arttığını yazmış.

Pişman oldum aldığıma. İnşallah kullanmayınca hemen düzelir cocuk .

Kızlar etraftan 20 günden önce gezmeye çıkma, 40 dolmadan gece çıkma diyorlar. Siz dikkat ediyor musunuz özellikle akşam ezanından sonra evde olmaya?
Kuzum benim psikolojik olarak dışarı çıkmaya çok ihtiyacım oldu ilk 10-12 gün. Lohusalık hüznü çok kötüydü, artık eve tıkıldım sosyal hayatım bitti gibi hissediyordum, sürekli ağlıyordum. Yetersizlik duygusu da cabası. Depresyona gireceğim sandım. Eşim ve anneler zorla beni dışarı gönderdi. Ama karanlıkta çıkma, gündüz dolaş dediler. Neredeyse her gün 1 saat kadar gündüz çıktım. Bebeği doktor dışında hiç çıkarmadım. Evde anneler bebeğe baktı. Bakacak kimse olmasaydı da bebeği alıp çıkardım. Yoksa delirecektim
Gaz sancilari ne zaman başlar kizlar
Canım evrene gaz sancılarımız başlamayacak diye enerji gönderiyoruz
Ben mercimek çorbası içmiştim, hem de üst üste 2 gün, resmen topuğuma sıkmışım
Dün felaket bir günden sonra bugün anca rahatladı kuşum. Şu an bana gaz yapmayan tek şey tavuk, onu farkettim Artık hep tavuk yiyip gazlardan uzak duracağız

Ben gittim civil den marka filan bakmadan aldım.
Miss gibi de kullanamıyoruz. Ne akma ne taşma var.

Kızlar etraftan 20 günden önce gezmeye çıkma, 40 dolmadan gece çıkma diyorlar. Siz dikkat ediyor musunuz özellikle akşam ezanından sonra evde olmaya?

Ben 1 ayda dolaşmaya çıktım eşimle öncesinde ağrım vs vardı. Psikolojik olarak dışarıya çıkmak zor geliyordu. 1. Ayında çıktık eşimle birlikte dışarıda yemek yedik dolaştık. Bebiş arabasında uyudu. Ertesi gün sahile çıktık emzirme örtüsü de yanımdaydı emzirdim keyif ettik hiç o hurafelere inanmam

Gaz bizi mahveden dün rontegnini cektirdik gaz dolu bi röntgen sonucu geldi elimize 4 saat susmadi hic acidan sen şükür et yine gazsiz bebekler cok şanslı masallah onlara
4 saat susmadı derken ? Sallasan da emzik de versen her türlü susturamiyorsun değil mi ? Mesela bizimkinin gazi oluyor ama emzik veriyorum biraz susuyor ya da sallıyorum.Gazsiz bebek sanmıyorum yoktur .

Gaz bizi mahveden dün rontegnini cektirdik gaz dolu bi röntgen sonucu geldi elimize 4 saat susmadi hic acidan sen şükür et yine gazsiz bebekler cok şanslı masallah onlara
Ya bir de 4 ile 6 haftalar en yüksek olduğu kisimmis .bizimki de bu aralar civildiyor hep .inşallah en kısa sürede gecer

Bende istiyom ama fiyat sormaya korkuyorum floryada varmış yakın ama kim bilir kaç para
Mayısta fiyat almıştım. Evimin hemen dibinde. Eğer karnımdaki gevşeklik geçmezse ben de sıkılaşma İçin gitmeyi düşünüyorum. Sanki fiyatları o kadar korkutucu değil.

Eklentiler

• 763C90AC-3F84-43D2-A4E3-37B9CC88A3F4.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…