- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.481
Kucağında mi emziriyorsun ? Ben emzirme yastığına alıştım. Kolum terliyor cocugun kafası ıslanıyor. O yüzden de dışarı çıkarken korkuyorumBen 1 ayda dolaşmaya çıktım eşimle öncesinde ağrım vs vardı. Psikolojik olarak dışarıya çıkmak zor geliyordu. 1. Ayında çıktık eşimle birlikte dışarıda yemek yedik dolaştık. Bebiş arabasında uyudu. Ertesi gün sahile çıktık emzirme örtüsü de yanımdaydı emzirdim keyif ettik hiç o hurafelere inanmam
Cnm kolujma havlu ya da çarşaf koy.Kucağında mi emziriyorsun ? Ben emzirme yastığına alıştım. Kolum terliyor cocugun kafası ıslanıyor. O yüzden de dışarı çıkarken korkuyorum
Ben kiinde yi tavsiye ederim asla pişman olmazsınız. Meme reddi de olmaz .Lansinoh hiç yenidoğana göre değilmiş hatta şikayet olarak yazdım kendilerine biberon başlıklarını incelemeye gönderin dediler göndercem de sonra ben ne kullancamÇocuğun ağzından taşıyor mamalar bazen boğazına kaçıyor hiç yavaş akış falan değil. Avent bizimkinde 1 noymuş bende yeni farkettim lansinoh a göre daha yavaş hatta bitirmesi çok uzun sürüyor ama ucu kare gibi olunca çocuk pek sevmedi başka ne marka alsam diye düşünüyorum aslında tahminim benimki wee bebedor tarzı normal yuvarlak uçlu biberonla daha rahat eder ama ne bileyim iyisi olsun takıntısı işte hep meşhur markalara yöneldik.
Evet dışarısı için mantıklıCnm kolujma havlu ya da çarşaf koy.
Benınkı geceleri uyuduğu icin dikkat edilmeyecek gibi değildiHic dikkat etmedim önceden de öyle gibi geliyo hatırlamıyorum kievde gece 1 2 kere kalkıyor. Dün annemlere geldim saat başı kalktı maşallah
Valla yine en iyisi nurse harvey .Gaz arttı mı damlasını artiriyorsun .Harika diyemem ama iş görürOnu fark etmedim de karnı çok gurulduyor benimkinin deözellikle emzirme esnasında. Damladan önce yoktu bu kadar. Bıraksam mi diyorum
Yirmi günden sonra sarılık riski azalıyor, uyandırmaya gerek yok diye biliyorum. Keşke benimki de uyusa artıkKizlar bebekleri gece kaç saatte bir uyandiriyorsunuz ? Benim bebe 24 günlük oldu . 2 saatte bir kalmaktan çok yoruldum .3-4 saatte cikartsam mi acaba ? Yoksa kendi uyanmasını mi beklesem ?
Cnm boyun kısmını sıkmıyorum üstten bakıyorum.Evet dışarısı için mantıklıpeki o onluklerde nasıl görüyorsun çocuğu ben göremiyorum. E bebekten aldım.
Nen yediklerime hiç dikkat etmedim pırt pırt gaz çıkarıyor gaz damlası almadimKuzum benim psikolojik olarak dışarı çıkmaya çok ihtiyacım oldu ilk 10-12 gün. Lohusalık hüznü çok kötüydü, artık eve tıkıldım sosyal hayatım bitti gibi hissediyordum, sürekli ağlıyordum. Yetersizlik duygusu da cabası. Depresyona gireceğim sandım. Eşim ve anneler zorla beni dışarı gönderdi. Ama karanlıkta çıkma, gündüz dolaş dediler. Neredeyse her gün 1 saat kadar gündüz çıktım. Bebeği doktor dışında hiç çıkarmadım. Evde anneler bebeğe baktı. Bakacak kimse olmasaydı da bebeği alıp çıkardım. Yoksa delirecektim
Canım evrene gaz sancılarımız başlamayacak diye enerji gönderiyoruz
Ben mercimek çorbası içmiştim, hem de üst üste 2 gün, resmen topuğuma sıkmışım
Dün felaket bir günden sonra bugün anca rahatladı kuşum. Şu an bana gaz yapmayan tek şey tavuk, onu farkettimArtık hep tavuk yiyip gazlardan uzak duracağız
Hadi insallahSon şansım olan emziğin siparişini verdim. Allah'ım lütfen tutsun. Amin
Biogaia yi da bırakıyorum.
Akşama doğru iki çocukla parka çıkacağım ins
Çok radikal kararlar aldığım bir günrast gele
Valla bnmki kafasına göre 2 3 saatte bir uyandığına 10 gündür saat kurmuyorumKizlar bebekleri gece kaç saatte bir uyandiriyorsunuz ? Benim bebe 24 günlük oldu . 2 saatte bir kalmaktan çok yoruldum .3-4 saatte cikartsam mi acaba ? Yoksa kendi uyanmasını mi beklesem ?
Heeee evet onuda duydum kolik bebekler boş hava çekmesin diyeymiş. Biberonla verirken bebek boş hava çekerse gaz oluyomuş bebekde. O dediğin apart boş hava çekmesinş önlüyo eğer kolikse bebeğin alabilirsin tabiAventte de çeşit var, içinde yeşil bir aparat olanları var antikolik diye mesela ? Onlar mi iyi diğer normalleri mi biliyormusun.
Tek bölge için diyo ama fiyatı , göbek kol bacak desen baya ediyo yine fiyat gerçi askeri ücret olmjş 5500 normal gibiMayısta fiyat almıştım. Evimin hemen dibinde. Eğer karnımdaki gevşeklik geçmezse ben de sıkılaşma İçin gitmeyi düşünüyorum. Sanki fiyatları o kadar korkutucu değil.
Sonradan çıkıyor.benımkı de öyleydi aynı zamanlardaNen yediklerime hiç dikkat etmedim pırt pırt gaz çıkarıyor gaz damlası almadim
Hadi insallah
Valla bnmki kafasına göre 2 3 saatte bir uyandığına 10 gündür saat kurmuyorum
Biz hemen ertesi güne rahatladık kullanmayı bırakınca dediğin gibi önceden ıkınmıyordu damladan sonra ağlayarak uyandı ıkınıp durdu keşke almasaydım dedimEvet, memnun kalan az
Araştırdım biraz. İlgili Yorumlara baktım.
Ne kadar süre içinde rahatladı ? İnşallah damlanın etkisi uzun sürmez
Bıraktım kullanmayı
AhhhOğlanı memeden kesmeye çalışıyorum yavaş yavaş. Krizlerdeyiz.
Her saat basi kalkiyor. 2 saati nadir tamamlarKizlar bebekleri gece kaç saatte bir uyandiriyorsunuz ? Benim bebe 24 günlük oldu . 2 saatte bir kalmaktan çok yoruldum .3-4 saatte cikartsam mi acaba ? Yoksa kendi uyanmasını mi beklesem ?
Seninki rahat bi bebis sanki :)Yalnız gazı kakayı uykusuz geceleri bırakında ,
İyiki yapmışız beeeeböyle tatlılık olamazzz ısırmamak için bi yerlerini kendimi zor tutuyorum
Benimki de emmedi. Son çare bibs kauçuk siparişi verdim. İns alirKızlar günaydın bana acil güzel bir emzik önerisinde bulunabilir misiniz bebeğin emebileceği 2 tane markanınkini emmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?