Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kucağında mi emziriyorsun ? Ben emzirme yastığına alıştım. Kolum terliyor cocugun kafası ıslanıyor. O yüzden de dışarı çıkarken korkuyorum

Ben kiinde yi tavsiye ederim asla pişman olmazsınız. Meme reddi de olmaz .

Kizlar bebekleri gece kaç saatte bir uyandiriyorsunuz ? Benim bebe 24 günlük oldu . 2 saatte bir kalmaktan çok yoruldum .3-4 saatte cikartsam mi acaba ? Yoksa kendi uyanmasını mi beklesem ?

Kizlar bebekleri gece kaç saatte bir uyandiriyorsunuz ? Benim bebe 24 günlük oldu . 2 saatte bir kalmaktan çok yoruldum .3-4 saatte cikartsam mi acaba ? Yoksa kendi uyanmasını mi beklesem ?
Yirmi günden sonra sarılık riski azalıyor, uyandırmaya gerek yok diye biliyorum. Keşke benimki de uyusa artık

Nen yediklerime hiç dikkat etmedim pırt pırt gaz çıkarıyor gaz damlası almadim
Hadi insallah
Valla bnmki kafasına göre 2 3 saatte bir uyandığına 10 gündür saat kurmuyorum

Aventte de çeşit var, içinde yeşil bir aparat olanları var antikolik diye mesela ? Onlar mi iyi diğer normalleri mi biliyormusun.
Heeee evet onuda duydum kolik bebekler boş hava çekmesin diyeymiş. Biberonla verirken bebek boş hava çekerse gaz oluyomuş bebekde. O dediğin apart boş hava çekmesinş önlüyo eğer kolikse bebeğin alabilirsin tabi

Mayısta fiyat almıştım. Evimin hemen dibinde. Eğer karnımdaki gevşeklik geçmezse ben de sıkılaşma İçin gitmeyi düşünüyorum. Sanki fiyatları o kadar korkutucu değil.
Tek bölge için diyo ama fiyatı , göbek kol bacak desen baya ediyo yine fiyat gerçi askeri ücret olmjş 5500 normal gibi, mide botoxumu yaptırsam napsam gerçi iştah kesiyomuş o benim yemekle aram yok zaten bi işe yaramaz. Ama bu uygulama yarardı yağları yakıyo sanırım Zayıflıyolar nasıl ya

Evet, memnun kalan az
Araştırdım biraz. İlgili Yorumlara baktım.
Ne kadar süre içinde rahatladı ? İnşallah damlanın etkisi uzun sürmez
Bıraktım kullanmayı
Biz hemen ertesi güne rahatladık kullanmayı bırakınca dediğin gibi önceden ıkınmıyordu damladan sonra ağlayarak uyandı ıkınıp durdu keşke almasaydım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…