Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar size sorum var. İğne batması gibi aşırı ağrım var özellikle gece sağa sola dönerken yırtılıyor gibiyim. Bel ağrısı su gelmesi yok. Sadece ağrı ve bol hareket. Korkmalımıyım hastaneye gitmelim iyim. Yoksa normal mi. Cuma günü de sezaryen günü

Morkahve sling i kullanıyor musun? Nasıl kullanışlı mı?
Ben daha hiç bağlamadım. Sevecek mi merak ediyorum

Kucağında mi emziriyorsun ? Ben emzirme yastığına alıştım. Kolum terliyor cocugun kafası ıslanıyor. O yüzden de dışarı çıkarken korkuyorum

Ben koluma bez seriyorum. Yoksa çocuğun kafasını ıslatırım terden.
Bazen ellerimin içi bile acayip terliyor. Emzirirken elime bez alıp tutuyorum memeyi falan. Yani o ter bir yerden çıkmaya uğraşıyor illaki
Botoks mu yaptırsam ter bezlerime

Biberon olayını biz abartıyoruz aslında. Yenidoğan servisinde yatarken dikkat ettim hemşireler hep klasik tip biberonla veriyorlardı.
Biz gaz yutmasın, yavaş aksın, memeyi reddetmesin derken detaylarda boğuluyoruz

Oğluma avent cam biberon kullandım uzun süre. 6 ayda bir uç değiştirdim sadece. Hatta bir tanesinde satıcı yeni alma getir ben bir delik açarım dedi. Sağolsun masraftan kurtarmıştı bizi
Meme reddi hiç olmadı biberon kaynaklı.

Kızıma lansinoh aldım. İçerken yanlardan mama geliyor aventte de olurdu ama genzine kaçmıyor.
Sadece benimki hızlı içince sıkışıyor. Arada gazını çıkarıp devam etmek gerekiyor.
Bir de yedekte wee baby ikili boy klasik biberon var. Beraber kullanırım.

Kendime söz verdim bu çocukta detaylara çok takılmayacağım. Çok gergin biri oluyorum. Oğlumda bazı şeylerin keyfini pek çıkaramamışım

Ben sling i kullanamadım aşırı rahatsız bir şey bana göre. Çocuk da hiç öyle gösterdikleri gibi durmadı. Kalçası falan apaçık oldu .param boşa gitti

sabahları kullanıyorum. sabahları dediğim şimdi birazdan bağlıycam. şimdi emiyor ama uyumuyor ve ben kahvaltı yapamıyorum. bağlıyorum içinde biraz etrafa bakınıyor sonra uyuyor. bende kahvaltımı yapıyorum biraz işime bakıyorum sonra iyice dalınca açıp yerine koyuyorum. Şimdilik beklentimi karşıladı.

Yaa insallah oyle olmaz gaz damlası ne kullanıyorsunuz bio haric
Üst gaz icin sap sımplex
Biberonla besleyeceğim zaman verıyorum.
Sabah hemen yıkadım rahatladı biraz ama gazı vardı ıkınıp duruyordu
Benınkı de gaz sancısı tuttu . Masaj yaptim
Yıkadım ama emziremedım
Emmedi. Dolaptaki sütü verdim.

Su veya nişan gelmediyse beklenebilir diye biliyorum yinede emin olamdım doktorunuza bi yazın isterseniz Kasık ağrım vardı hepp Benimde cuma sezeryanım vardı perşembe nişanım geldi acil gittim. Kendini takip et istersen sancın yoksa bence beklenebilir

İlk oglumda ne kadarda stresliydim cocugumu bile yeterince sevememisim şu olur mu bu böyle mi ile gecmis çabucak buyuyeceklerini bilememişim simdi hersey relaks biliyorum ki geçecek uyumuyor mu hemen kendime film acıyorum

Kızlar şu bio yu kullandıktan sonra cocuk gece hep uyanmaya başladı
Dikkatini çeken oldu mu ?
Canım ben 2 gündür kullanıyorum. Dün gece 4.30 gibi uyandı yanıma aldım sonra emerek uyumaya devam etti. tek gördüğüm fark her sabah mutlaka kaka yapmış olurdu. kakasız uyandı. Damlayı verdkten sonra yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…