- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.501
Yok yaaa bende geceleri uyuyamıyorum gaz sancılarımız oluyo sinirleniyorum ozamnlar amaaaa böyle azcık uykuya kalsın ısırmamak için zor tutuyorum kendimiSeninki rahat bi bebis sanki :)
Ben de 2.30 dan beri ayaktayız sabah 7 gibi uyudu mahvoldukUyumadık bu gece ya bir aylık olmasını mı kutluyor anlamadım
4 saate kadar uyumasına izin verebilirsin ama günde 6 çiş ve 3 kaka felan yapıyorsaKizlar bebekleri gece kaç saatte bir uyandiriyorsunuz ? Benim bebe 24 günlük oldu . 2 saatte bir kalmaktan çok yoruldum .3-4 saatte cikartsam mi acaba ? Yoksa kendi uyanmasını mi beklesem ?
Kucağında mi emziriyorsun ? Ben emzirme yastığına alıştım. Kolum terliyor cocugun kafası ıslanıyor. O yüzden de dışarı çıkarken korkuyorum
Lansinoh hiç yenidoğana göre değilmiş hatta şikayet olarak yazdım kendilerine biberon başlıklarını incelemeye gönderin dediler göndercem de sonra ben ne kullancamÇocuğun ağzından taşıyor mamalar bazen boğazına kaçıyor hiç yavaş akış falan değil. Avent bizimkinde 1 noymuş bende yeni farkettim lansinoh a göre daha yavaş hatta bitirmesi çok uzun sürüyor ama ucu kare gibi olunca çocuk pek sevmedi başka ne marka alsam diye düşünüyorum aslında tahminim benimki wee bebedor tarzı normal yuvarlak uçlu biberonla daha rahat eder ama ne bileyim iyisi olsun takıntısı işte hep meşhur markalara yöneldik.
Yaa insallah oyle olmaz gaz damlası ne kullanıyorsunuz bio haricSonradan çıkıyor.benımkı de öyleydi aynı zamanlarda
Sabah hemen yıkadım rahatladı biraz ama gazı vardı ıkınıp duruyorduBen de 2.30 dan beri ayaktayız sabah 7 gibi uyudu mahvolduk
Ben sling i kullanamadım aşırı rahatsız bir şey bana göre. Çocuk da hiç öyle gösterdikleri gibi durmadı. Kalçası falan apaçık oldu .param boşa gittiMorkahve sling i kullanıyor musun? Nasıl kullanışlı mı?
Ben daha hiç bağlamadım. Sevecek mi merak ediyorum
Ben koluma bez seriyorum. Yoksa çocuğun kafasını ıslatırım terden.
Bazen ellerimin içi bile acayip terliyor. Emzirirken elime bez alıp tutuyorum memeyi falan. Yani o ter bir yerden çıkmaya uğraşıyor illaki
Botoks mu yaptırsam ter bezlerime
sabahları kullanıyorum. sabahları dediğim şimdiMorkahve sling i kullanıyor musun? Nasıl kullanışlı mı?
Ben daha hiç bağlamadım. Sevecek mi merak ediyorum
Ben koluma bez seriyorum. Yoksa çocuğun kafasını ıslatırım terden.
Bazen ellerimin içi bile acayip terliyor. Emzirirken elime bez alıp tutuyorum memeyi falan. Yani o ter bir yerden çıkmaya uğraşıyor illaki
Botoks mu yaptırsam ter bezlerime
yanlış mı bağladın acaba canımBen sling i kullanamadım aşırı rahatsız bir şey bana göre. Çocuk da hiç öyle gösterdikleri gibi durmadı. Kalçası falan apaçık oldu .param boşa gitti
Üst gaz icin sap sımplexYaa insallah oyle olmaz gaz damlası ne kullanıyorsunuz bio haric
Benınkı de gaz sancısı tuttu . Masaj yaptimSabah hemen yıkadım rahatladı biraz ama gazı vardı ıkınıp duruyordu
Su veya nişan gelmediyse beklenebilir diye biliyorum yinede emin olamdım doktorunuza bi yazın istersenizKızlar size sorum var. İğne batması gibi aşırı ağrım var özellikle gece sağa sola dönerken yırtılıyor gibiyim. Bel ağrısı su gelmesi yok. Sadece ağrı ve bol hareket. Korkmalımıyım hastaneye gitmelim iyim. Yoksa normal mi. Cuma günü de sezaryen günü
İlk oglumda ne kadarda stresliydim cocugumu bile yeterince sevememisim şu olur mu bu böyle mi ile gecmis çabucak buyuyeceklerini bilememişim simdi hersey relaks biliyorum ki geçecek uyumuyor mu hemen kendime film acıyorumBiberon olayını biz abartıyoruz aslında. Yenidoğan servisinde yatarken dikkat ettim hemşireler hep klasik tip biberonla veriyorlardı.
Biz gaz yutmasın, yavaş aksın, memeyi reddetmesin derken detaylarda boğuluyoruz
Oğluma avent cam biberon kullandım uzun süre. 6 ayda bir uç değiştirdim sadece. Hatta bir tanesinde satıcı yeni alma getir ben bir delik açarım dedi. Sağolsun masraftan kurtarmıştı bizi
Meme reddi hiç olmadı biberon kaynaklı.
Kızıma lansinoh aldım. İçerken yanlardan mama geliyor aventte de olurdu ama genzine kaçmıyor.
Sadece benimki hızlı içince sıkışıyor. Arada gazını çıkarıp devam etmek gerekiyor.
Bir de yedekte wee baby ikili boy klasik biberon var. Beraber kullanırım.
Kendime söz verdim bu çocukta detaylara çok takılmayacağım. Çok gergin biri oluyorum. Oğlumda bazı şeylerin keyfini pek çıkaramamışım
Canım ben 2 gündür kullanıyorum. Dün gece 4.30 gibi uyandı yanıma aldım sonra emerek uyumaya devam etti. tek gördüğüm fark her sabah mutlaka kaka yapmış olurdu. kakasız uyandı. Damlayı verdkten sonra yaptı.Kızlar şu bio yu kullandıktan sonra cocuk gece hep uyanmaya başladı
Dikkatini çeken oldu mu ?
Senin söylediklerinden korktum bende Bibs aldım bakalımKötü geçmişinden dolayı almaya cekiniyorum
Yok belki 10 video izledim .hepsinde hemen hemen aynı. Bebeği koydum ben yerleştirdim. Hatta sakin bir anında koydum .o hissi sevmedim bebek de sevmediyanlış mı bağladın acaba canım
Nasıl bir kötü geçmiş?Kötü geçmişinden dolayı almaya cekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?