- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.521
Ben de bakıyorum 3 gündürSenin söylediklerinden korktum bende Bibs aldım bakalım
Bende ondan sipariş verdim. Bakalım alacak mıBenimki de emmedi. Son çare bibs kauçuk siparişi verdim. İns alir
Kopmuş galiba bir bebeğin agzındayken. Gerçi olacak olan oluyor amaNasıl bir kötü geçmiş?
Eskilerin niye tam kundak yaptigini şimdi anlıyorum. Mildir mildir eli dursa ayağı durmuyor .ileri geri ileri geri .artık gaz olmasa da böyleyiz çünkü kudurduktan 5 dakika sonra uykuya daldı. Kundaklamasam asla geceleri uzun uyumaz .
Ayrıca ellerini kundak yapıyoruz kendini anne karninda sansin diye ama ayakları açık. Mal değiller anlıyorlar.
Yarın birgun birileri çıkar da tam kundak faydalıymış derse çıldırırım
sabahları kullanıyorum. sabahları dediğim şimdibirazdan bağlıycam. şimdi emiyor ama uyumuyor ve ben kahvaltı yapamıyorum. bağlıyorum içinde biraz etrafa bakınıyor sonra uyuyor. bende kahvaltımı yapıyorum biraz işime bakıyorum sonra iyice dalınca açıp yerine koyuyorum. Şimdilik beklentimi karşıladı.
Ya benimkide kasık ağrısı da değil bariz yırtılıyor açılıyor gibi acıyor. Nişan da yok. Acil olunca öne alınca bir sıkıntı yaşadın mı.Su veya nişan gelmediyse beklenebilir diye biliyorum yinede emin olamdım doktorunuza bi yazın istersenizKasık ağrım vardı hepp Benimde cuma sezeryanım vardı perşembe nişanım geldi acil gittim. Kendini takip et istersen sancın yoksa bence beklenebilir
Anladım canım kimi bebek sevmiyormuş. Benim ki hep öyle duruyor kucağımda ondan rahat etti.Yok belki 10 video izledim .hepsinde hemen hemen aynı. Bebeği koydum ben yerleştirdim. Hatta sakin bir anında koydum .o hissi sevmedim bebek de sevmedi
Kilo alımı iyiyse 3 4 saat normal sayılıyor. 6 saat uyusa ellemem benKizlar bebekleri gece kaç saatte bir uyandiriyorsunuz ? Benim bebe 24 günlük oldu . 2 saatte bir kalmaktan çok yoruldum .3-4 saatte cikartsam mi acaba ? Yoksa kendi uyanmasını mi beklesem ?
Evet, kaka konusunda hakkını yiyemem. Ama bebek bu kadar çok kaka yaparsa kilo az alır sanki yahuCanım ben 2 gündür kullanıyorum. Dün gece 4.30 gibi uyandı yanıma aldım sonra emerek uyumaya devam etti. tek gördüğüm fark her sabah mutlaka kaka yapmış olurdu. kakasız uyandı. Damlayı verdkten sonra yaptı.
Ben sling i kullanamadım aşırı rahatsız bir şey bana göre. Çocuk da hiç öyle gösterdikleri gibi durmadı. Kalçası falan apaçık oldu .param boşa gitti
Kontrol etmek gerek demekkiKopmuş galiba bir bebeğin agzındayken. Gerçi olacak olan oluyor ama
Bıbs geldiğinde elimle çektirdim biraz. Takıntı işte aklımıza girdi bir kere napalimKontrol etmek gerek demekki
Yok yaşamadım sadece oda bulmakda sıkıntı çektim ama yarım saatte acil diye buldum. Ama kendimle ilgili bi sıkıntı yaşamadım çok şükürYa benimkide kasık ağrısı da değil bariz yırtılıyor açılıyor gibi acıyor. Nişan da yok. Acil olunca öne alınca bir sıkıntı yaşadın mı.
Canım ben bundan aldım.Ben de bakıyorum 3 gündür
Sıparıs vermem lazım . Bizdeki şişti artık.
İlk oglumda ne kadarda stresliydim cocugumu bile yeterince sevememisim şu olur mu bu böyle mi ile gecmis çabucak buyuyeceklerini bilememişim simdi hersey relaks biliyorum ki geçecek uyumuyor mu hemen kendime film acıyorum
Çok şükür benim doktorum özel çalışıyor hastanelere bağlı değil o yüzden erken gelirse sıkıntı yaşarım. Zaten şehirde 3 hastane varYok yaşamadım sadece oda bulmakda sıkıntı çektim ama yarım saatte acil diye buldum. Ama kendimle ilgili bi sıkıntı yaşamadım çok şükür
İşte yarın bir gün yapmadığı ortaya çıkarsa vururum o bilim adamlarinikalça çıkıklıgı yapıyormuş
Anladım, yok kolik falan değil şu anlık çok şükür de merak ettim iyimidir nasıldır diye.lansinoh daha hızlı belliki avente göreHeeee evet onuda duydum kolik bebekler boş hava çekmesin diyeymiş. Biberonla verirken bebek boş hava çekerse gaz oluyomuş bebekde. O dediğin apart boş hava çekmesinş önlüyo eğer kolikse bebeğin alabilirsin tabi
Tek bölge için diyo ama fiyatı , göbek kol bacak desen baya ediyo yine fiyat gerçi askeri ücret olmjş 5500 normal gibi, mide botoxumu yaptırsam napsam gerçi iştah kesiyomuş o benim yemekle aram yok zaten bi işe yaramaz. Ama bu uygulama yarardı yağları yakıyo sanırım Zayıflıyolar nasıl ya
Aynenn bi sıkontın yoksa bekleyebilirsin biraz dahaÇok şükür benim doktorum özel çalışıyor hastanelere bağlı değil o yüzden erken gelirse sıkıntı yaşarım. Zaten şehirde 3 hastane var
Zaten korkuyordum şimdi bu kadar sancı iyice korkuttu beni
Başka belirti olmazsa pazartesiye kadar beklerim pazartesi doktora giderim artık
Lansinoh bende yok sadece sağma makinasının içinde var biberonu onuda kullanmıyorum . Avent güzel ya ciddenAnladım, yok kolik falan değil şu anlık çok şükür de merak ettim iyimidir nasıldır diye.lansinoh daha hızlı belliki avente göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?