Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Eskilerin niye tam kundak yaptigini şimdi anlıyorum. Mildir mildir eli dursa ayağı durmuyor .ileri geri ileri geri .artık gaz olmasa da böyleyiz çünkü kudurduktan 5 dakika sonra uykuya daldı. Kundaklamasam asla geceleri uzun uyumaz .
Ayrıca ellerini kundak yapıyoruz kendini anne karninda sansin diye ama ayakları açık. Mal değiller anlıyorlar.
Yarın birgun birileri çıkar da tam kundak faydalıymış derse çıldırırım

kalça çıkıklıgı yapıyormuş

Sevindim. Biraz rahatlamışsındır

Evde bağlamak için uğraşmadım bağlama videolarına baktım sadece
Yazlığa gidiyoruz. Yanıma aldım bağlar gezmeye çıkarız diye planlıyorum.
Kucakta dolaşmayı seviyo bunu da sever inşallah

Ya benimkide kasık ağrısı da değil bariz yırtılıyor açılıyor gibi acıyor. Nişan da yok. Acil olunca öne alınca bir sıkıntı yaşadın mı.

Kizlar bebekleri gece kaç saatte bir uyandiriyorsunuz ? Benim bebe 24 günlük oldu . 2 saatte bir kalmaktan çok yoruldum .3-4 saatte cikartsam mi acaba ? Yoksa kendi uyanmasını mi beklesem ?
Kilo alımı iyiyse 3 4 saat normal sayılıyor. 6 saat uyusa ellemem ben

Evet, kaka konusunda hakkını yiyemem. Ama bebek bu kadar çok kaka yaparsa kilo az alır sanki yahu ilk doğduğu zamnadakı gibi yoğun kaka yapmaya başladı.

Ya benimkide kasık ağrısı da değil bariz yırtılıyor açılıyor gibi acıyor. Nişan da yok. Acil olunca öne alınca bir sıkıntı yaşadın mı.
Yok yaşamadım sadece oda bulmakda sıkıntı çektim ama yarım saatte acil diye buldum. Ama kendimle ilgili bi sıkıntı yaşamadım çok şükür

İlk oglumda ne kadarda stresliydim cocugumu bile yeterince sevememisim şu olur mu bu böyle mi ile gecmis çabucak buyuyeceklerini bilememişim simdi hersey relaks biliyorum ki geçecek uyumuyor mu hemen kendime film acıyorum

Aynen öyle.
Şimdi bazı fotolara videolara bakınca bile hissediyorum o anki psikolojimi. Hatırladıklarım da cabası.

Boşa zaman geçirmiş gibiyim. Şimdi ağlıyor mu bırak ağlasın birazdan susar, memede avuturum falan diyorum. O ağlarken şapur şupur öpüyorum hatta

Yemeğim yok, evim tozlu, sütüm yetmiyor gibi sorularla boğmuyorum kendimi

Yok yaşamadım sadece oda bulmakda sıkıntı çektim ama yarım saatte acil diye buldum. Ama kendimle ilgili bi sıkıntı yaşamadım çok şükür
Çok şükür benim doktorum özel çalışıyor hastanelere bağlı değil o yüzden erken gelirse sıkıntı yaşarım. Zaten şehirde 3 hastane var

Zaten korkuyordum şimdi bu kadar sancı iyice korkuttu beni

Başka belirti olmazsa pazartesiye kadar beklerim pazartesi doktora giderim artık

Anladım, yok kolik falan değil şu anlık çok şükür de merak ettim iyimidir nasıldır diye.lansinoh daha hızlı belliki avente göre

Aynenn bi sıkontın yoksa bekleyebilirsin biraz daha
Anladım, yok kolik falan değil şu anlık çok şükür de merak ettim iyimidir nasıldır diye.lansinoh daha hızlı belliki avente göre
Lansinoh bende yok sadece sağma makinasının içinde var biberonu onuda kullanmıyorum . Avent güzel ya cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…