- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.541
Ben de sling istiyorum ama sıcakta çekiniyorum açıkçası. Zaten ben terliyorum çok fazla. Kullanınca bu yönden de yorum yapar mısın?Kullananlar da çok memnun bilemedim ki.
İnşallah biz rahat ederiz. Çok edepsiz oldu çünkü
Canım benim de çok kötüydü ama geçti çok şükür ayva çekirdeği yapıp sürdüm Bepanthol sürdüm ve sürekli açıkta tuttum çıplak yani hava aldırdım kanasada emzirmeye deva ettim ilk oğlumda da aynı sıkıntıyı yaşadım tecrübeli olduğum için ne kadar acırsa acısın emzirmeye devam ettim çünkü başka çaresi yok canımEmzirmekten nefret etmek üzereyim bu göğüs yaralarına bir çare bulan var mı AA dostlar
Masallah ne de güzel hayata sana tutundu yavrucuk. Allahim hayatını kolay ve guzel eylesin. Sen nasılsın peki toparlanmışsın sanırım mesajlarından hissedebiliyorumAminn canım hala hastanedeyiz taburculuk takip sürecine girdik henüz ama nezaman belli değil tabi bebeğe bağlı durum
Size gerçekten maşallah arada bakıyorum buraya doğum yapmanıza rağmen ne kadar aktif bir topik
Bizim topiğede bu enerjiden yollarmısınız
Ben de sling istiyorum ama sıcakta çekiniyorum açıkçası. Zaten ben terliyorum çok fazla. Kullanınca bu yönden de yorum yapar mısın?
Ayyy bugunlere şükürler olsun en kisa zamanda evinizde koklasmaniz dilegimle cok sevindimServise çıktı birlikte kalıyoruz alışmaya çalışıyoruz birbirimize
Hahah bizim topik hakkiniz veriyor kk nin baya yandırıyorlarSize gerçekten maşallah arada bakıyorum buraya doğum yapmanıza rağmen ne kadar aktif bir topik
Salladim 2 dk sustu geri agladi youtibedan sesler açtım duymadi bile o an krizle , dik tutup gaz cikarmis gibi yapinca 5 dk sustu geri agladi pozisyon degistik surekli en son fön makinesini kulahinin dibine getirdim biraz dinledi geri basladi aglamaya ama nasil agliyor biryeri kirildi sanki en son arabaya atladik gidiyoruz tak diye sutu ve hastabeye yaklasinca uyudu4 saat susmadı derken ? Sallasan da emzik de versen her türlü susturamiyorsun değil mi ? Mesela bizimkinin gazi oluyor ama emzik veriyorum biraz susuyor ya da sallıyorum.Gazsiz bebek sanmıyorum yoktur .
Gerçek anne karnı sesi var fosur fosur onu dinliyoruz bizSalladim 2 dk sustu geri agladi youtibedan sesler açtım duymadi bile o an krizle , dik tutup gaz cikarmis gibi yapinca 5 dk sustu geri agladi pozisyon degistik surekli en son fön makinesini kulahinin dibine getirdim biraz dinledi geri basladi aglamaya ama nasil agliyor biryeri kirildi sanki en son arabaya atladik gidiyoruz tak diye sutu ve hastabeye yaklasinca uyudu
Krem sürup gümüş kapak takiyorum toparliyor hemen. Kremim incia nınki. Başka care bulamadim. Açık kalinca kabuk olup daha cok aciyordu ben nemli tutuyorum. Hatta kapak takiliyken süt akınca sütün icinde kaliyor süt de yumusatiyor iyileştiriyorEmzirmekten nefret etmek üzereyim bu göğüs yaralarına bir çare bulan var mı AA dostlar
Kırmızısı yok bu markada. Ben hala karar veremedimCanım ben bundan aldım.
Bibs Boheme Kauçuk Emzik - Ivory 0-6 Ay - Fiyatı, Yorumları
Bibs Boheme Kauçuk Emzik - Ivory 0-6 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sen biogaia kullandın mi?Nurse harveys şurup damlanin bugun 3. Gunu şükürler olsun sana yarabbim
Kolik olma yolundan U dönüşü yaptık diyebilirim maşallah suphanallah
Ayy çok sevindim. Daim olsunNurse harveys şurup damlanin bugun 3. Gunu şükürler olsun sana yarabbim
Kolik olma yolundan U dönüşü yaptık diyebilirim maşallah suphanallah
Biogaia mağdurları ikimizizSen biogaia kullandın mi?
Sende gel kuzum burda muhabbet çok vallaSize gerçekten maşallah arada bakıyorum buraya doğum yapmanıza rağmen ne kadar aktif bir topik
Yemek yiyebikiyorum rahatladım tabiSevindim. Biraz rahatlamışsındır
Evde bağlamak için uğraşmadım bağlama videolarına baktım sadece
Yazlığa gidiyoruz. Yanıma aldım bağlar gezmeye çıkarız diye planlıyorum.
Kucakta dolaşmayı seviyo bunu da sever inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?