Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Emzirmekten nefret etmek üzereyim bu göğüs yaralarına bir çare bulan var mı AA dostlar
Canım benim de çok kötüydü ama geçti çok şükür ayva çekirdeği yapıp sürdüm Bepanthol sürdüm ve sürekli açıkta tuttum çıplak yani hava aldırdım kanasada emzirmeye deva ettim ilk oğlumda da aynı sıkıntıyı yaşadım tecrübeli olduğum için ne kadar acırsa acısın emzirmeye devam ettim çünkü başka çaresi yok canım

Aminn canım hala hastanedeyiz taburculuk takip sürecine girdik henüz ama nezaman belli değil tabi bebeğe bağlı durum
Masallah ne de güzel hayata sana tutundu yavrucuk. Allahim hayatını kolay ve guzel eylesin. Sen nasılsın peki toparlanmışsın sanırım mesajlarından hissedebiliyorum

Size gerçekten maşallah arada bakıyorum buraya doğum yapmanıza rağmen ne kadar aktif bir topik
Bizim topiğede bu enerjiden yollarmısınız
Hahah bizim topik hakkiniz veriyor kk nin baya yandırıyorlar
Utanmasalar 2. Bebelerinide bu topikte doguracaklar

4 saat susmadı derken ? Sallasan da emzik de versen her türlü susturamiyorsun değil mi ? Mesela bizimkinin gazi oluyor ama emzik veriyorum biraz susuyor ya da sallıyorum.Gazsiz bebek sanmıyorum yoktur .
Salladim 2 dk sustu geri agladi youtibedan sesler açtım duymadi bile o an krizle , dik tutup gaz cikarmis gibi yapinca 5 dk sustu geri agladi pozisyon degistik surekli en son fön makinesini kulahinin dibine getirdim biraz dinledi geri basladi aglamaya ama nasil agliyor biryeri kirildi sanki en son arabaya atladik gidiyoruz tak diye sutu ve hastabeye yaklasinca uyudu

Kızlar ilk defa burnundan kustu benim kızçe
Çok emdi, delice emdi, sonra 1,5 saat yattı uyudu.
Mızmızlanınca kucağıma aldım, ağzında emzik de vardı, burnundan çıkardı korkmalı mıyım

Gerçek anne karnı sesi var fosur fosur onu dinliyoruz biz

Emzirmekten nefret etmek üzereyim bu göğüs yaralarına bir çare bulan var mı AA dostlar
Krem sürup gümüş kapak takiyorum toparliyor hemen. Kremim incia nınki. Başka care bulamadim. Açık kalinca kabuk olup daha cok aciyordu ben nemli tutuyorum. Hatta kapak takiliyken süt akınca sütün icinde kaliyor süt de yumusatiyor iyileştiriyor

Size gerçekten maşallah arada bakıyorum buraya doğum yapmanıza rağmen ne kadar aktif bir topik
Bizim topiğede bu enerjiden yollarmısınız
Sende gel kuzum burda muhabbet çok valla ben yetişemiyorum bebeden evden fırsat bulup pek

Yemek yiyebikiyorum rahatladım tabi kucakta gezmeyi seviyorsa sever diycem ama duruşuna bağlı. Bizim ki kurbağa gibi ayaklarını toplayıp durmayı seviyor. Bunun içinde de öyle durunca sevdi inşallah senin minnoş da sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…