Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bı arkadaş zinco damla önerdi, baktım netten çok ucuz kime soylesem bana dua etti dedi. Ucuz olunca guvenenedim ama alıp duruma göre bakacağım
Benim arkadaşım ondan kullanmis rahat etmiş. Bu bizim aldiklarimizfan almış fayda etmemis. Doktorda kızın annesinin bütçesini düşünüyor hesaplı çocuk demiş

Evet, kaka konusunda hakkını yiyemem. Ama bebek bu kadar çok kaka yaparsa kilo az alır sanki yahu ilk doğduğu zamnadakı gibi yoğun kaka yapmaya başladı.
Sanki benimki daha az kaka yapar oldu. Ya da parça parça yaptıklarını tek seferlere mi topladı acaba anlayamadım. Bir kaç güne anlarım.

Ben de sling istiyorum ama sıcakta çekiniyorum açıkçası. Zaten ben terliyorum çok fazla. Kullanınca bu yönden de yorum yapar mısın?
Ben de çok terleyen bir insanim ama şimdiye kadar evde kullandım klima vantilator eşliğinde. O zaman üstümde atletle bağladım. Bebeğin yüzünu dayadığı yer terledi. Onunda yüzü terledi. Ama baska yerim terlemedi. Ama bu şekil dışarda gezsem terler muhtemelen

Sanki benimki daha az kaka yapar oldu. Ya da parça parça yaptıklarını tek seferlere mi topladı acaba anlayamadım. Bir kaç güne anlarım.
Benim tam olarak bu. Dün gece 4 te birden o kadar çok kaka yaptı ki badiyi alt acmayi herseyi 2 kere batirdi bezi temiz takınca. Bence toplu yapıyor artık.

Ben de sling istiyorum ama sıcakta çekiniyorum açıkçası. Zaten ben terliyorum çok fazla. Kullanınca bu yönden de yorum yapar mısın?
Ben de çok terleyen bir insanim ama şimdiye kadar evde kullandım klima vantilator eşliğinde. O zaman üstümde atletle bağladım. Bebeğin yüzünu dayadığı yer terledi. Onunda yüzü terledi. Ama baska yerim terlemedi. Ama bu şekil dışarda gezsem
Kızlar ilk defa burnundan kustu benim kızçe
Çok emdi, delice emdi, sonra 1,5 saat yattı uyudu.
Mızmızlanınca kucağıma aldım, ağzında emzik de vardı, burnundan çıkardı korkmalı mıyım
Canım çok emince benim kız da arada burnundan çıkarıyor. Anasından emdiği burnundan gelmek deyimi burdan türemiş olsa gerek. Sonrasında bir sıkıntısı olmadıysa bir şey olmaz bence.

Emziği aldım sonunda. Kac gündür renk bakıyordum :)

Eklentiler

• Screenshot_20220806-141304_Trendyol.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 53
Benim tam olarak bu. Dün gece 4 te birden o kadar çok kaka yaptı ki badiyi alt acmayi herseyi 2 kere batirdi bezi temiz takınca. Bence toplu yapıyor artık.
Hatta benim ki dışına çıktı normalde yapar temizlerim bir daha yapardi ve bir daha sabah 4 bez atardım bugün bir bez attım.

Senin msjları okudukca sallanan beşik fiyatlarına bakmaya başladım

Ayva çekirdeği yaptım ama sanki pek fark olmadı sarı kantoron yağı sürüyorum şimdi dün geceden beri de açık dolaşıyorum açık uyuyorum hatta ama emzirmek çok zor çok acı verici

Ben bu olayı anlamadım nemli mi kalıcak yoksa kuru havayla mı olacak herkese farklı bir yöntem yaramış yara olmasını tetikleyen şeye göre mi değişiyor nedir

Merhaba kızlar
Pazartesi günü kontrolümüz var
1 aylık olucaz
Bebekler ortalama Bir ayda kaç kilo almış olması gerekir kaç santim uzar
Siz deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Merak ediyorum inşallah yeteri kadar beslenmiştir

Doktor ilk bir ay, her gün 35 gram almasını bekleriz dedi.
Ona göre hesapla canım.

Ben bu olayı anlamadım nemli mi kalıcak yoksa kuru havayla mı olacak herkese farklı bir yöntem yaramış yara olmasını tetikleyen şeye göre mi değişiyor nedir
Canım benim yıllardır bildiğim yara olan bir şey hava alırsa çabuk iyileşir ben yara bandı çok kullanmam o yüzden sargı bezlerinin yapısı öyledir yaraya sarılır hava alsın da çabuk iyileşsin diye ayva çekirdeği de çok işe yaradimi bende bilmiyorum ama zamanı gelince iyileşiyor inşallah seninkide bir an önce iyilesir

Ayva çekirdeği yaptım ama sanki pek fark olmadı sarı kantoron yağı sürüyorum şimdi dün geceden beri de açık dolaşıyorum açık uyuyorum hatta ama emzirmek çok zor çok acı verici
Aslında 25 gün olmuş geçmesi lazım artık Hala geçmediyse kötü acısı cidden zordu.
1haftada benim iyileşti amaa o 1 hafta ömrümden ömür aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…