Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bana da mantıken hava alması daha iyidir gibi geliyor deneye deneye bakayım bu hafta senin yöntemi deneyim iyileşme olucak mı bakayım
Aslında 25 gün olmuş geçmesi lazım artık Hala geçmediyse kötü acısı cidden zordu.
1haftada benim iyileşti amaa o 1 hafta ömrümden ömür aldı
Canım benim baya kötü olmuş galiba ucu yoktu ucu çıksın diye canıma okudular bebek de uç olmadığı için yanlış tuttu başlarda hep öyle kötüleşiyor iyileşmesi de uzuyor canımdan can çıkıyor malesef

Hadi yaaaa zor yaaa bide yzun sürünce daha kötü benimde göğüs ucumm yokk halada yok mesela, o çekince çıkıyo sadeceee kabuk tuttu göğüslerim 2 gün fln emziremedim acıdan valla Sağıp vermiştim. Sonra emzirdim kabuklar çıktı bidahada yara olmadı Seninde en kısa sürede iyileşsin ama bana göğüs kalkanı fln işe yaramadj onlar nemli tutuyo ucu geçmiyo kuru tuttm ben sadece göğüs kremi sürdüm öyle geçti

Ben de sling istiyorum ama sıcakta çekiniyorum açıkçası. Zaten ben terliyorum çok fazla. Kullanınca bu yönden de yorum yapar mısın?
Ben evde 3 kez denedim şimdilik bebeğim sevmedi malesef ama benimde hata payım olabilir. Birincisinde karnı açtı koyar koymaz meme kokusunu aldığı için durmadı. Sonrakilerde ben bağlarken ve koyarken stres oldum ve onada yansıttım herhalde .
Instagramda hb sling var hep denk geliyor reklamda , fiyatı baya uygun alanlarda memnun .denemek için bakabilirsin oraya belki

Kk nın çenesi düşükleri buraya toplanmış
Sanırım öyle olmuş
Hahah bizim topik hakkiniz veriyor kk nin baya yandırıyorlar
Utanmasalar 2. Bebelerinide bu topikte doguracaklar
2. Bebek fikri güzelmiş hayranım enerjinize
Sende gel kuzum burda muhabbet çok valla ben yetişemiyorum bebeden evden fırsat bulup pek
Uzaktan takipteyim kuzum prensesim nasıl

Kızlar son 4 gündür kızım gündüzleri 2-2.5 saat uyuyup 2 saat uyanık kalırdı. Bugün sürekli uyuyor , ben uyandiriyorum yediriyorum altını değiştiriyorum, Tam bir aktivite yapalım diyorum bı bakmışım uyumuş . Bu kadar uyuması normal midir ? Sarılık riski kalmamıştı bu arada .

Bende ordan aldım. Bir kere o şekilde emzirdim ama nasıl denk geldi bilmiyorum bir daha tutturamadim

Senin msjları okudukca sallanan beşik fiyatlarına bakmaya başladım

Şu siteden bir şey kiralamayı deneyen oldu mu ? Bazı ürünler için bana mantıklı geldi açıkçası. Belki hevesle alacağız ama çocuk sevmeyecek ya da bize kullanışlı gelmeyecek.

Sıcaktan olabilir mi yada derinlikten. Ben bu hafta bir gün toplantı için okula götürdüm. Odam serin baya orda hiç uyanmadan uyudu. Dönerken markete filan uğradım baya oyalandim. Eve gelince uyandırdım 5 buçuk saat uyumuş hep okula mi götürsem uyumayinca acaba

Denemedim ama mantikliymis

Benim bebeğim prematüre doğdu 20 gün yoğun bakımda kaldı çıktı çok uyuyordu doktoruna sordum normal uyurlar demişti sarılık riskiniz yoksa çok normal uyumalari ama siz yine uzun süre aç bırakmayın en fazla 3 saatte 1 emzirin.
Bizim zamanımıza gelincede neden uyumuyor diyeceksiniz o günleri arayacaksınız gözünüzü korkutmayayım ama

Bende ordan aldım. Bir kere o şekilde emzirdim ama nasıl denk geldi bilmiyorum bir daha tutturamadim
Pes etmek yok bende sevdirecegim slingi, en yapmak istediğim şey slinge bağlayıp yürüyüşe çıkmakti
Oda ısısıni hep aynı tutuyoruz klimayla. Derin ve rahat uyuması biraz bu sebepten diye düşünüyorum , Maşallah diyeyim Doğduğundan beri gece uykuları benim uyandirmam harici aralıksız devam etti hep . Ama günduzleri uyanık kalma süresi artmıştı ,bugün hep uyuyunca ister istemez bı soru işareti oluşuyor.

2 gün ara verince iyileşmiş demek ki olmadı ben de öyle yapıcam mecbur kalırsam

Bazı gün farkli oluyor sürekli değişiyorlar. Bak demin bir video izledim sana da atayım. Serin ortamda rahat uyuyorlar yine de

Tam ben yazacaktım. Bugün benimki de uyuyor. Uyusa bı dert uyumasa bir dert iki saatte uyanıp karnını doyurup yine uyuyor. Sarılık değeri bizim de düşmüştü

Sanırım öyle olmuş

2. Bebek fikri güzelmiş hayranım enerjinize

Uzaktan takipteyim kuzum prensesim nasıl
Çok şükür iyi kuzum ev süpürdüm sildim biraz babasına bırakıp duşa girdim cikdim rahatladim dünya varmis sen nasılsın pasamiz nasıl
Normal canım uyuması şu an daha çok minikler bizimki de şu an 2 üç saat uyuyor aşağı yukarı sonra gaz yemek alt değiştirme bitince yine uyuyor, acıkınca yayagara kopararak uyanıyor saat kuruyorum hala 3 saati geçirmeyim diye ama hiç o saatın çaldığını göremedim, saatten önce yaygarayi basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…