- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.581
Bana da mantıken hava alması daha iyidir gibi geliyor deneye deneye bakayım bu hafta senin yöntemi deneyim iyileşme olucak mı bakayımCanım benim yıllardır bildiğim yara olan bir şey hava alırsa çabuk iyileşir ben yara bandı çok kullanmam o yüzden sargı bezlerinin yapısı öyledir yaraya sarılır hava alsın da çabuk iyileşsin diye ayva çekirdeği de çok işe yaradimi bende bilmiyorum ama zamanı gelince iyileşiyor inşallah seninkide bir an önce iyilesir
Canım benim baya kötü olmuş galiba ucu yoktu ucu çıksın diye canıma okudular bebek de uç olmadığı için yanlış tuttu başlarda hep öyle kötüleşiyor iyileşmesi de uzuyor canımdan can çıkıyor malesefAslında 25 gün olmuş geçmesi lazım artıkHala geçmediyse kötü acısı cidden zordu.
1haftada benim iyileşti amaa o 1 hafta ömrümden ömür aldı
Hadi yaaaa zor yaaa bide yzun sürünce daha kötü benimde göğüs ucumm yokk halada yok mesela, o çekince çıkıyo sadeceee kabuk tuttu göğüslerim 2 gün fln emziremedim acıdan vallaBana da mantıken hava alması daha iyidir gibi geliyor deneye deneye bakayım bu hafta senin yöntemi deneyim iyileşme olucak mı bakayım
Canım benim baya kötü olmuş galiba ucu yoktu ucu çıksın diye canıma okudular bebek de uç olmadığı için yanlış tuttu başlarda hep öyle kötüleşiyor iyileşmesi de uzuyor canımdan can çıkıyor malesef
Ben evde 3 kez denedim şimdilik bebeğim sevmedi malesef ama benimde hata payım olabilir. Birincisinde karnı açtı koyar koymaz meme kokusunu aldığı için durmadı. Sonrakilerde ben bağlarken ve koyarken stres oldum ve onada yansıttım herhalde .Ben de sling istiyorum ama sıcakta çekiniyorum açıkçası. Zaten ben terliyorum çok fazla. Kullanınca bu yönden de yorum yapar mısın?
Sanırım öyle olmuşKk nın çenesi düşükleri buraya toplanmış
Hahah bizim topik hakkiniz veriyor kk nin baya yandırıyorlar
Utanmasalar 2. Bebelerinide bu topikte doguracaklar
Uzaktan takipteyim kuzum prensesim nasılSende gel kuzum burda muhabbet çok vallaben yetişemiyorum bebeden evden fırsat bulup pek
Bende ordan aldım. Bir kere o şekilde emzirdim ama nasıl denk geldi bilmiyorum bir daha tutturamadimBen evde 3 kez denedim şimdilik bebeğim sevmedi malesef ama benimde hata payım olabilir. Birincisinde karnı açtı koyar koymaz meme kokusunu aldığı için durmadı. Sonrakilerde ben bağlarken ve koyarken stres oldum ve onada yansıttım herhalde .
Instagramda hb sling var hep denk geliyor reklamda , fiyatı baya uygun alanlarda memnun .denemek için bakabilirsin oraya belki
Evet bitirdik onu ve asla faydasi olmamisti cabukta bitmistiSen biogaia kullandın mi?
Senin msjları okudukca sallanan beşik fiyatlarına bakmaya başladım
Sıcaktan olabilir mi yada derinlikten. Ben bu hafta bir gün toplantı için okula götürdüm. Odam serin baya orda hiç uyanmadan uyudu. Dönerken markete filan uğradım baya oyalandim. Eve gelince uyandırdım 5 buçuk saat uyumuşKızlar son 4 gündür kızım gündüzleri 2-2.5 saat uyuyup 2 saat uyanık kalırdı. Bugün sürekli uyuyor , ben uyandiriyorum yediriyorum altını değiştiriyorum, Tam bir aktivite yapalım diyorum bı bakmışım uyumuş . Bu kadar uyuması normal midir ? Sarılık riski kalmamıştı bu arada .
Denemedim ama mantikliymisBagi Dastana Otomatik Sallanan Ana Kucağı | KiralaMini.com
Bebek Ağırlığı 0 - 9 Kg Değiştirilebilir Hız Ayarı 5 Kademeli Müzik 10 Farklı Melodi Prototif Tasarım Var Eksta Konfor Var Tente / Sinekli Var Kumandalı Kontrol Var Zaman Ayarlama Seçeneği Var USB / Bluethoot Bağlantısı Var Çalışma Seçeneği Elektrik Pil Ped Özellikleri Ekstra Dolgulu Minder Baş...kiralamini.com
Şu siteden bir şey kiralamayı deneyen oldu mu ? Bazı ürünler için bana mantıklı geldi açıkçası. Belki hevesle alacağız ama çocuk sevmeyecek ya da bize kullanışlı gelmeyecek.
Benim bebeğim prematüre doğdu 20 gün yoğun bakımda kaldı çıktı çok uyuyordu doktoruna sordum normal uyurlar demişti sarılık riskiniz yoksa çok normal uyumalari ama siz yine uzun süre aç bırakmayın en fazla 3 saatte 1 emzirin.Kızlar son 4 gündür kızım gündüzleri 2-2.5 saat uyuyup 2 saat uyanık kalırdı. Bugün sürekli uyuyor , ben uyandiriyorum yediriyorum altını değiştiriyorum, Tam bir aktivite yapalım diyorum bı bakmışım uyumuş . Bu kadar uyuması normal midir ? Sarılık riski kalmamıştı bu arada .
Pes etmek yok bende sevdirecegim slingi, en yapmak istediğim şey slinge bağlayıp yürüyüşe çıkmaktiBende ordan aldım. Bir kere o şekilde emzirdim ama nasıl denk geldi bilmiyorum bir daha tutturamadim
Oda ısısıni hep aynı tutuyoruz klimayla. Derin ve rahat uyuması biraz bu sebepten diye düşünüyorum , Maşallah diyeyim Doğduğundan beri gece uykuları benim uyandirmam harici aralıksız devam etti hep . Ama günduzleri uyanık kalma süresi artmıştı ,bugün hep uyuyunca ister istemez bı soru işareti oluşuyor.Sıcaktan olabilir mi yada derinlikten. Ben bu hafta bir gün toplantı için okula götürdüm. Odam serin baya orda hiç uyanmadan uyudu. Dönerken markete filan uğradım baya oyalandim. Eve gelince uyandırdım 5 buçuk saat uyumuşhep okula mi götürsem uyumayinca acaba
2 gün ara verince iyileşmiş demek ki olmadı ben de öyle yapıcam mecbur kalırsamHadi yaaaa zor yaaa bide yzun sürünce daha kötü benimde göğüs ucumm yokk halada yok mesela, o çekince çıkıyo sadeceee kabuk tuttu göğüslerim 2 gün fln emziremedim acıdan vallaSağıp vermiştim. Sonra emzirdim kabuklar çıktı bidahada yara olmadı Seninde en kısa sürede iyileşsin ama bana göğüs kalkanı fln işe yaramadj onlar nemli tutuyo ucu geçmiyo kuru tuttm ben sadece göğüs kremi sürdüm öyle geçti
Bence ondan dolayı senin cocuk durmadı.Evet bitirdik onu ve asla faydasi olmamisti cabukta bitmisti
Kendi doğasına bıraktım artık :)Kızlar gazdan yana dertli olanlar var sanırım biz bunu kullanıyoruz memnunuz isterseniz bir bakın
Maşallah diyelim o zamanKendi doğasına bıraktım artık :)
Bazı gün farkli oluyor sürekli değişiyorlar. Bak demin bir video izledim sana da atayım. Serin ortamda rahat uyuyorlar yine dePes etmek yok bende sevdirecegim slingi, en yapmak istediğim şey slinge bağlayıp yürüyüşe çıkmakti
Oda ısısıni hep aynı tutuyoruz klimayla. Derin ve rahat uyuması biraz bu sebepten diye düşünüyorum , Maşallah diyeyim Doğduğundan beri gece uykuları benim uyandirmam harici aralıksız devam etti hep . Ama günduzleri uyanık kalma süresi artmıştı ,bugün hep uyuyunca ister istemez bı soru işareti oluşuyor.
Tam ben yazacaktım. Bugün benimki de uyuyor. Uyusa bı dert uyumasa bir dertKızlar son 4 gündür kızım gündüzleri 2-2.5 saat uyuyup 2 saat uyanık kalırdı. Bugün sürekli uyuyor , ben uyandiriyorum yediriyorum altını değiştiriyorum, Tam bir aktivite yapalım diyorum bı bakmışım uyumuş . Bu kadar uyuması normal midir ? Sarılık riski kalmamıştı bu arada .
Çok şükür iyi kuzumSanırım öyle olmuş
2. Bebek fikri güzelmiş hayranım enerjinize
Uzaktan takipteyim kuzum prensesim nasıl
Normal canım uyuması şu an daha çok miniklerKızlar son 4 gündür kızım gündüzleri 2-2.5 saat uyuyup 2 saat uyanık kalırdı. Bugün sürekli uyuyor , ben uyandiriyorum yediriyorum altını değiştiriyorum, Tam bir aktivite yapalım diyorum bı bakmışım uyumuş . Bu kadar uyuması normal midir ? Sarılık riski kalmamıştı bu arada .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?