- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.781
Canım ben Zeynep Kamil acile gitmiştim sezeryanda şişlik olunca ağrın olursa jinekolojiye randevu al git tahlil vs onlar yapıyor dediler randevusu ona göre alDoktor dedi 40ın çıkınca gel gidemedim bı türlü. Olmadı haftaya kişi Zeynep Kamile götüreceğim. Kendime de alayım randevu
En fazla 30 dk mi emzirmek gerek dedi hemşire . Yani 30 u gecmesin mi? Ben de bu sorunlari yasiyorum ve genelde bu sekilde yapmaya calisiyorum bi masaj yapmiyordum. Beslenmesi de 25 dk falan fazla oldu mu kusuyor ciddenBizde koliğiz ve evet bende duydum uzun sürenbizimki inşallah daha kısa sürer.
Bana hastanede bir kaç şey öğrettiler belki sizede faydası olur bazen günü kurtarıyor bu taktikler.
Şöyle bir düzen oluşturttular bana ;
bebek uyanıyor ağlayarak ben ilk iş emzirirdim, emzirmiyorum.
İlk iş alt alma o sırada masajı yapıyorum. ( ilove you masajı baya sevdik biz)
Önce masajı yapmaktaki amaç gaz çıkış yolunu rahatlatmakmış, kusma da azalıyor böylelikle çübkü biz çok kusuyoduk.
Sonra emzirme, gazını çıkarma.
Rahatlarsa hemen uyuyor zaten ama günde belki bu rutini 10 kez yapıyorsak 3ünde ancak kendi kendine rahatlayacak uyuyor, çıkaramadığı için hırçınlaşıyo ağlıyor, tekrar meme istiyor verirsem kusuyor.
Sırf rahatlasın sussun diye çok emzirdiğim için çok kusuyordu artık o aşamada en az 30 dakika beslemek yok dedi hemşire, emzik yutturmaya çalış dedi.
Sende çeşit çeşit emzik dene muhakkak alıştır bir taneye o çok rahatlatıyor onları
Eve geçtiniz mi Sevil son durumunuz ne oldu canımBizde koliğiz ve evet bende duydum uzun sürenbizimki inşallah daha kısa sürer.
Bana hastanede bir kaç şey öğrettiler belki sizede faydası olur bazen günü kurtarıyor bu taktikler.
Önce masajı yapmaktaki amaç gaz çıkış yolunu rahatlatmakmış, kusma da azalıyor böylelikle çübkü biz çok kusuyoduk.
Rahatlarsa hemen uyuyor zaten ama günde belki bu rutini 10 kez yapıyorsak 3ünde ancak kendi kendine rahatlayacak uyuyor, çıkaramadığı için hırçınlaşıyo ağlıyor, tekrar meme istiyor verirsem kusuyor.
Sırf rahatlasın sussun diye çok emzirdiğim için çok kusuyordu artık o aşamada en az 30 dakika beslemek yok dedi hemşire, emzik yutturmaya çalış dedi.
Sende çeşit çeşit emzik dene muhakkak alıştır bir taneye o çok rahatlatıyor onları
Buraya yazmışsın şimdi gördüm inşallah pazartesiye toparlayıp taburcu ederlerHala hastanedeyiz, sonuçlar sınırda çıktı. Bağışıklığı düşük olduğu için salmak istemediler. Pazartesiyi bekliyorum bir umut
Uyanıksa gaz çıkarıyoruz biz değilse yatağına koyuyorum uyanınca çıkarıyorumGünaydın herkese, bebeğim 4. haftasina giriş yapmak üzere ve bir iki gündür 2 saatte bir acikiyor sanki, yani her şeyi yapıyorum ağlaması bitmiyor, meme verince emiyor en az 20 dk sonra uyuyakaliyor. Normal mi, büyüme atağı böyle mi oluyor ve bu haftada bekleniyor mu?
Bir de bu emdikten sonra gaz alma işini çözemedim. Ya uyuyor çıkmıyor ya da çıkarsa uykusu çok açılıyor ve uyutamiyorum, ise yarar bir yöntemi var mı bunun, kısır döngü gibi geliyor
Benimki özellikle sağ göğsü almıyorGece bizim de fena değildi. İki saatte en geç uyandı ama sadece 1 kez emdi. Neden böyle oluyor ki geceleri? Memeyi ağzına alamıyor uyku sersemi. Ya da alsa da tutamiyor. Üstelik göğüslerim de o kadar dolu değildi. Canım sıkılıyor su gece emememe olayına
Sağlıklı olsunHala hastanedeyiz, sonuçlar sınırda çıktı. Bağışıklığı düşük olduğu için salmak istemediler. Pazartesiyi bekliyorum bir umut
Emzik rahatlamaz mi canim. Olmasaydı gaz donemi daha kötü geçerdi. Bisi olduğunda memeyi sokuyorsun ağzına sakinleşiyor.Bizde koliğiz ve evet bende duydum uzun sürenbizimki inşallah daha kısa sürer.
Endişelenme emecekUmarım gaz yüzündendir temelli bırakır diye çok endişeleniyorum
Yarın güzel haberlerle gel inşallahHala hastanedeyiz, sonuçlar sınırda çıktı. Bağışıklığı düşük olduğu için salmak istemediler. Pazartesiyi bekliyorum bir umut
Gündüz yumuşak sert dinlemeden alıyor şükürBenimki özellikle sağ göğsü almıyor
Nedenını bilmiyorum. Heleki yumuşak göğsü hic almıyor diliyle ıttırıyor.
Kucak icin slıng midir nedir o tarz bisi yaptim. Bugün onu taktım içine soktum
Bacaklarını ileri ıttırdım ve ayakta sağ göğsü verdım 15 dk dan fazla emdi. Ben her şeyi gaza bağlıyorum ve eminim.
Memedeyken gaz sancısı daha ağır basıyor ve emmek istemiyor.
Ama ne olursa olsun her durumda bir sekilde memeyi verıyorum. Mesela gündüz önce memeyi vermeye çalışıyorum emiyor biraz sonra biberonla verıyorum.
Böyle böyle zaman geçecek. Gaz dönemi bitse gerisi bize kalıyor . Gerisi daha zor tabii ama en azından bebekler icin degil
Bizim icinolsun onlar çekmesin biz cekelim
Dene bakalım ise yarayacak miGündüz yumuşak sert dinlemeden alıyor şükürama gece ahh. Dediğin gibi o ara gaz sancısı vs oluyor anliyirum. Çocuk ikinmaya falan başlıyor. Almak istese de memeyi alamıyor. Gece silikon uc ile deneyeceğim bir de
Evet ya benim ki 7*24 uyanıkGerçekden hamileyken nezman uyanıksa doğuncada ozmanlar uyanık oluyo mesela bak uyandı şimdi artık uyumaz aldı uykusunu baya
3.4.aydaKızlar göz muayenesi için bir zaman dilimi var mı? Bizim kalça ultrasonu için 2.ayda çağırdılar, doğum paketine dahil. Ama göz için bilgim yok. Rutin aylık muayenelerde çocuk doktoru mu bakacak yoksa?
Göz 1 aylıkken yazıyordu bir verilen dosyadaKızlar göz muayenesi için bir zaman dilimi var mı? Bizim kalça ultrasonu için 2.ayda çağırdılar, doğum paketine dahil. Ama göz için bilgim yok. Rutin aylık muayenelerde çocuk doktoru mu bakacak yoksa?
40-45 gün arası denmıstı bızeKızlar ben kalça usg sini 41.güne aldım erken mi aldım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?