Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doktor dedi 40ın çıkınca gel gidemedim bı türlü. Olmadı haftaya kişi Zeynep Kamile götüreceğim. Kendime de alayım randevu
Canım ben Zeynep Kamil acile gitmiştim sezeryanda şişlik olunca ağrın olursa jinekolojiye randevu al git tahlil vs onlar yapıyor dediler randevusu ona göre al

En fazla 30 dk mi emzirmek gerek dedi hemşire . Yani 30 u gecmesin mi? Ben de bu sorunlari yasiyorum ve genelde bu sekilde yapmaya calisiyorum bi masaj yapmiyordum. Beslenmesi de 25 dk falan fazla oldu mu kusuyor cidden

Eve geçtiniz mi Sevil son durumunuz ne oldu canım

Uyanıksa gaz çıkarıyoruz biz değilse yatağına koyuyorum uyanınca çıkarıyorum

Benimki özellikle sağ göğsü almıyor
Nedenını bilmiyorum. Heleki yumuşak göğsü hic almıyor diliyle ıttırıyor.

Kucak icin slıng midir nedir o tarz bisi yaptim. Bugün onu taktım içine soktum
Bacaklarını ileri ıttırdım ve ayakta sağ göğsü verdım 15 dk dan fazla emdi. Ben her şeyi gaza bağlıyorum ve eminim.
Memedeyken gaz sancısı daha ağır basıyor ve emmek istemiyor.

Ama ne olursa olsun her durumda bir sekilde memeyi verıyorum. Mesela gündüz önce memeyi vermeye çalışıyorum emiyor biraz sonra biberonla verıyorum.

Böyle böyle zaman geçecek. Gaz dönemi bitse gerisi bize kalıyor . Gerisi daha zor tabii ama en azından bebekler icin degil
Bizim icin olsun onlar çekmesin biz cekelim

Son düzenleme:
Emzik rahatlamaz mi canim. Olmasaydı gaz donemi daha kötü geçerdi. Bisi olduğunda memeyi sokuyorsun ağzına sakinleşiyor.

Bu arada anlattığın masajı yapiyorum ben kızıma . Love hareketi harıcvideoda anlatan kadın cok uyuşuktu, bir yandan da cocuk ağlıyor tabii.

yoncambenim günaydın kalça ultrasonu için devlet hastanesinden nasıl bir süreçle randevu almıştın canım . Biz 1 aylık olduğunda eşimin ailesinin yazlığında gideceğiz şimdiden oranın hastanesinden kalça için randevu alsam mı acaba dedim

Gündüz yumuşak sert dinlemeden alıyor şükür ama gece ahh. Dediğin gibi o ara gaz sancısı vs oluyor anliyirum. Çocuk ikinmaya falan başlıyor. Almak istese de memeyi alamıyor. Gece silikon uc ile deneyeceğim bir de

Kızlar göz muayenesi için bir zaman dilimi var mı? Bizim kalça ultrasonu için 2.ayda çağırdılar, doğum paketine dahil. Ama göz için bilgim yok. Rutin aylık muayenelerde çocuk doktoru mu bakacak yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…