Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hemen meme reddi diye düşünme.
Yarı tokken arada bir memeni uzat sen yine de. Yorgun düştüğü için memeye asılmak istemiyor da olabilir.
Benimki de yaptı çünkü zamanında
Hangi biberonu kullanıyorsun?

Bu mu ? Ben de alayim
Süt sağmaktan yoruldum

Eklentiler

• Screenshot_20220807-123241_ebebek.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20220807-122224_ebebek.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Ben normal çocuk hastalıklarına randevu aldım gittim normal rutin kontrol kilosuna boyuna baktı okadar ordada kalça usg için randevu talebi oluşturdu. Sonra gittim usg bölümüne randevu aldım anca 25 ağustosa gün varmış oda başka hastanede.

Belki gidiceğin yerin hastanesinde yer vardır hemen alırlar seni o şekilde

Kızlar anne sütü artı mama verenler kaç cc mama veriyorsunuz gün içinde?
Canım ben baştan 30 cc yapıyordum, şimdi 60 cc’ye çıkardım. Çünkü 40-45 içiyor 30 yapınca az geliyor.
Mesela çok emdiyse ve uykuya dalmak için mama istiyorsa, 30 yapıyorum çünkü o zaman 15-20 içiyor.
Biraz bebeğine göre davran yani.
Bu etapta ziyan olan mamanın haddi hesabı yok

Bugun dedigin gibi yaptim aradim 2 haftadan basliyormus 2 hafta kiralarsak 550 tl dedi

Süper tesekkurler, çocuk hastalıkları yerine başka bir şey gibi düşünmüştüm kalça usg si olunca .

Kızlar anne sütü artı mama verenler kaç cc mama veriyorsunuz gün içinde?
Biz 40 cc veriyorduk doktorumuz öyle söyledi ama artık yükselticez yavaş yavaş yükselt 50-60-70-80-90 ver dedi. Kusmaya dikkat ederek tabi dedi. Ama öncelik hep emzirme sonra mama takviyesi

Bugun dedigin gibi yaptim aradim 2 haftadan basliyormus 2 hafta kiralarsak 550 tl dedi
Antep'te fiyatlar biraz fazla sanki . Dolap uygulamasına bak bakalım belki iyi bir şey denk gelir . Açıkçası bende şuan mochi kullanıyorum, bebiş bir göğsü emerken digerinden 70 CC falan çıkıyor .ihtiyaç duymadım o yüzden . Mochi denedin mi ?
Bide elle sağmak da hoşuma gidiyor benim ama vakit gerekiyor onun için biraz ,benim bebiş de uykuyu sevdiği için bol vakit var .
Bazen göğsümu çok dolu hissediyorum o sebepten kiralarım diye araştırmıştım

Kızlar sizin bebeğiniz de sabahları çok aktif oluyor mu? 7 buçuk gibi uyanıyor ve 11den önce uyumuyor. Çığlık kıyamet ağlamıyor ama hep sesli, hep hareketli. Bu kadar uyanık kalması normal mi?
Bizimkide öyle çok uyanık kalıyo artık 3-4 saat uyanık kaldıyo günde 2 -3 kere fln
Sabah 9-12 arası mesela uyanık 12-3 arası uyuyo
3-7 uyanık 7-10 arası uyuyo
Bu şekilde ilerliyo genelde hergünn

Avent kullanıyorum
Bence meme reddi değil seninki
Sen memeni vermekten vazgeçme
Aventin akısı çok yavaş
Ben de onu kullanıyorum
Bizde de yapmadı
Ama dediğim gibi gazlı ve yorgunken almadı mememi ben de reddetti diye düşünmüştüm

Kızlar sizin bebeğiniz de sabahları çok aktif oluyor mu? 7 buçuk gibi uyanıyor ve 11den önce uyumuyor. Çığlık kıyamet ağlamıyor ama hep sesli, hep hareketli. Bu kadar uyanık kalması normal mi?
Evet. Susmuyor ıhmıh ıhmıh benim de uykumu kaçırıyor
Arada şekerleme yapıyor ama çok kısa

Bana en az 6 hafta beklememi söyledi. En sağlıklı olanı 2 aymış ama. Karnını germeyen egzersizler ve yürüyüş yapabilirsin dedi. Ben yine de riske atmamak için egzersiz yapmıyorum ama her gün en az 1 saat yürüyüş yapıyorum. Bebeği arabaya koyup dışarı çıkıyoruz. Hem o da hava almış oluyor.

Kızlar benim kızın bacaklar hep böyle duruyor uyurken . Ben gördükçe rahat değil sanki gibi hissediyorum ama o rahat tabi . Ama sağlık açısından böyle durması normalmidir ?
Benim bebek de bu şekilde durmayı çok seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…