- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #82.801
Hemen meme reddi diye düşünme.Kabus gibi bir gece geçirdimgaliba meme reddi yaşıyorum kızlar. Akşamdan beri meme teklif edince çılgınlar gibi ağlıyor. Biberon verince içiyor ama uykuya dalamıyor kısır döngü bu ted olayını aşabilir miyim sizce
Baktım ben netten bir sey olmaz diyorAaa onu içebiliyor muyuz içebiliyorsak ben de içicem hem kilo da verdirir
Canım mamanın yanında yazar haftasına göre 60 CC olmalı senin haftabdaKızlar anne sütü artı mama verenler kaç cc mama veriyorsunuz gün içinde?
Bu mu ? Ben de alayimGündüz yumuşak sert dinlemeden alıyor şükürama gece ahh. Dediğin gibi o ara gaz sancısı vs oluyor anliyirum. Çocuk ikinmaya falan başlıyor. Almak istese de memeyi alamıyor. Gece silikon uc ile deneyeceğim bir de
Avent kullanıyorumHemen meme reddi diye düşünme.
Yarı tokken arada bir memeni uzat sen yine de. Yorgun düştüğü için memeye asılmak istemiyor da olabilir.
Benimki de yaptı çünkü zamanında
Hangi biberonu kullanıyorsun?
Maşallah küçük adam
Ben normal çocuk hastalıklarına randevu aldım gittim normal rutin kontrol kilosuna boyuna baktı okadar ordada kalça usg için randevu talebi oluşturdu. Sonra gittim usg bölümüne randevu aldım anca 25 ağustosa gün varmış oda başka hastanede.yoncambenim günaydın kalça ultrasonu için devlet hastanesinden nasıl bir süreçle randevu almıştın canım . Biz 1 aylık olduğunda eşimin ailesinin yazlığında gideceğiz şimdiden oranın hastanesinden kalça için randevu alsam mı acaba dedim
Canım ben baştan 30 cc yapıyordum, şimdi 60 cc’ye çıkardım. Çünkü 40-45 içiyor 30 yapınca az geliyor.Kızlar anne sütü artı mama verenler kaç cc mama veriyorsunuz gün içinde?
Bugun dedigin gibi yaptim aradim 2 haftadan basliyormus 2 hafta kiralarsak 550 tl dediBende bunu merak ediyordum ne zaman spora egzersize baslayabiliyoruz diye. Doktoruma soracaktım ama hep unutuyorum . Belim çok ağrımaya başladı acaba küçük küçük esneme hareketleri yapsak sıkıntı olur mu ?
Şöyle ,googla "...gaziantep..kiralık hastane tipi süt sağma makinasi" yazıp ordan medikalcileri arayıp fiyat bilgisi alabilirsin. İzmir'de iyi makinalar aylık 350 liraydı geçen hafta aradığımda. Gidip medikalciden kiraliyorsun o kadar . Burdakiler hastane yakınlarında çıktı hep
Süper tesekkurler, çocuk hastalıkları yerine başka bir şey gibi düşünmüştüm kalça usg si olunca .Ben normal çocuk hastalıklarına randevu aldım gittim normal rutin kontrol kilosuna boyuna baktı okadar ordada kalça usg için randevu talebi oluşturdu. Sonra gittim usg bölümüne randevu aldım anca 25 ağustosa gün varmış oda başka hastanede.
Belki gidiceğin yerin hastanesinde yer vardır hemen alırlar seni o şekilde
Biz 40 cc veriyorduk doktorumuz öyle söyledi ama artık yükselticez yavaş yavaş yükselt 50-60-70-80-90 ver dedi. Kusmaya dikkat ederek tabi dedi. Ama öncelik hep emzirme sonra mama takviyesiKızlar anne sütü artı mama verenler kaç cc mama veriyorsunuz gün içinde?
Bende yanlış anladığımı düşünmüştüm ama bu şekilde ilerliyomuş süreçSüper tesekkurler, çocuk hastalıkları yerine başka bir şey gibi düşünmüştüm kalça usg si olunca .
Antep'te fiyatlar biraz fazla sanki . Dolap uygulamasına bak bakalım belki iyi bir şey denk gelir . Açıkçası bende şuan mochi kullanıyorum, bebiş bir göğsü emerken digerinden 70 CC falan çıkıyor .ihtiyaç duymadım o yüzden . Mochi denedin mi ?Bugun dedigin gibi yaptim aradim 2 haftadan basliyormus 2 hafta kiralarsak 550 tl dedi
Bizimkide öyle çok uyanık kalıyo artık 3-4 saat uyanık kaldıyo günde 2 -3 kere flnKızlar sizin bebeğiniz de sabahları çok aktif oluyor mu? 7 buçuk gibi uyanıyor ve 11den önce uyumuyor. Çığlık kıyamet ağlamıyor ama hep sesli, hep hareketli. Bu kadar uyanık kalması normal mi?
Bence meme reddi değil seninkiAvent kullanıyorum
Evet. Susmuyor ıhmıh ıhmıh benim de uykumu kaçırıyorKızlar sizin bebeğiniz de sabahları çok aktif oluyor mu? 7 buçuk gibi uyanıyor ve 11den önce uyumuyor. Çığlık kıyamet ağlamıyor ama hep sesli, hep hareketli. Bu kadar uyanık kalması normal mi?
Bana en az 6 hafta beklememi söyledi. En sağlıklı olanı 2 aymış ama. Karnını germeyen egzersizler ve yürüyüş yapabilirsin dedi. Ben yine de riske atmamak için egzersiz yapmıyorum ama her gün en az 1 saat yürüyüş yapıyorum. Bebeği arabaya koyup dışarı çıkıyoruz. Hem o da hava almış oluyor.Bende bunu merak ediyordum ne zaman spora egzersize baslayabiliyoruz diye. Doktoruma soracaktım ama hep unutuyorum . Belim çok ağrımaya başladı acaba küçük küçük esneme hareketleri yapsak sıkıntı olur mu ?
Şöyle ,googla "...gaziantep..kiralık hastane tipi süt sağma makinasi" yazıp ordan medikalcileri arayıp fiyat bilgisi alabilirsin. İzmir'de iyi makinalar aylık 350 liraydı geçen hafta aradığımda. Gidip medikalciden kiraliyorsun o kadar . Burdakiler hastane yakınlarında çıktı hep
Benim bebek de bu şekilde durmayı çok seviyor.Kızlar benim kızın bacaklar hep böyle duruyor uyurken . Ben gördükçe rahat değil sanki gibi hissediyorum ama o rahat tabi . Ama sağlık açısından böyle durması normalmidir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?