Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Annem 12 günlükken gitti, epey stres oldum ama bir şekilde hallediliyor. Ki eşim de haftanın iki günü nöbetçi.
Gerçi benim bı tane büyük var 8 yaşında. İki taneye bakmak çok daha zordur ama gerçekten bir yolu bulunuyor. Tabii bu hikayede yanan biz oluyoruz

Kolumda emzırmıyorum tıkanıyor cunku. Yatarak emiyor hiç problem olmuyor o zaman. Ama sağ göğüs daha çok süt üretiyor galiba onu almak istemiyor. Bakalım göğüs kalkanı midir nedir ondan aldım
Bugün gelir

Bu gece silikona ihtiyaç olmadan emzirdim ki göğsüm iyi dolmuştu. Eşim arada biberon verdiği için 4 saate yakın geçmiş zaman. Ona rağmen maşallah diyeyim tek seferde tuttu memeyi ins hep böyle olur

Bir program ındırmdıms şahane bişi :) insallah ücretli değildir yağmur sesi
Korna sesi
Ne ararsan var .. kesintisiz kapatana kadar dinliyorsun. Onu da dene istersen daha gerçekçi sesleri

Bebek uyutucu " adı :)
Ben kullanıyorum onu. Ücretsiz hatta favorim dandini öyle yanık sesli biri söylüyor ki çocuk dayanamayıp uyuyor mecbur

Su yatarak emzirme olayını bir türlü çözemedim. Bazen 40dk emmek istiyor, emzik niyetine. Sırtım belim ağrıyor hep

Dün gece çok iyi geçti benim için. 3 gün daha böyle giderse vermem artık bıogaiyayı
İsmine de uyuzun zaten
Biogaia bizim için bitmiştir bizim de iyiydi sanki. Gerçi genelde eşim ilgilendi , ona sormak gerek bizim akşam 7 gibi başlayan ve 12 gibi biten bir huzursuzlugu var. Tam ağlamak değil ama mik mik sürekli. Emzik olmadığı için de oyalamak zor oluyor. Gaz desem değil. Değişik bir şey

Deneyim bakalım çıkardım yıkadım silikonları ama kullanmamıştım

Hava sıcak yat yat sırtları yanıyor bebelerin de

Emzik olsaydi cok rahat ederdiniz bebekte buna dahil:)
7-12 arası uzun bir saat ama bio kullandığım zaman cocuk sürekli huzursuz oluyordu
Buna da şükret saati var . Masaj
Banyo falan geçiştirirsiniz işte

Su yatarak emzirme olayını bir türlü çözemedim. Bazen 40dk emmek istiyor, emzik niyetine. Sırtım belim ağrıyor hep
Bizim uzun dakikalar gerilerde kaldı. En fazla 15 dk o da her zaman degil.
8-10 dakika süremiz artık
Ama dolu göğüs verıyorum.

Emzik şart. Kauçuk denedin mi?

Emzik olsaydi cok rahat ederdiniz bebekte buna dahil:)
7-12 arası uzun bir saat ama bio kullandığım zaman cocuk sürekli huzursuz oluyordu
Buna da şükret saati var . Masaj
Banyo falan geçiştirirsiniz işte
Son kozumu daha oynamadım bibs gelecek bugün, ins onu sevecek. Çünkü meme gibi. Memeyi seven emziği de sever.
Dün gece iki saat kesintisiz uyudum galiba, keyfim yerinde

Bizim uzun dakikalar gerilerde kaldı. En fazla 15 dk o da her zaman degil.
8-10 dakika süremiz artık
Ama dolu göğüs verıyorum.

Emzik şart. Kauçuk denedin mi?
Bibs kauçuk siparişi verdim ins onu tutacak ve ben de verdiğim paralar için şikayet etmeyeceğim

Göğüs kalkanı kesiyor akisi ama bu seferde boş almıyor çok zor disarda. Sağ göğüste sorun benimde daha çok çekiştirip duruyor ağlıyor. Yorulup ya uyuyor tam doymadan ya da kıyamet kopuyor. Yatarak denedim ama sevmiyor pek. Aşı var bide bugün ya da yarın iyice zorlanacak emerken diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…