- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.021
Annem 12 günlükken gitti, epey stres oldum ama bir şekilde hallediliyor. Ki eşim de haftanın iki günü nöbetçi.Gece buraya yazdıktan sonra ıkınmaktan ağlamaktan uyumadı ben de şu an sersem gibiyim. Allah’tan annem yanımda da oğlanlarla o ilgileniyor ama yakında dönecek memlekete. O gidince ben ne yapacağım diye diye iyice stres oldum
Kızım da bu haftaya kadar çok zorlamamıştı acaba ne kadar sürecek bu gaz meselesi bakalım
Biz grupcak biogaia yi bıraktıkGazlı ve uykusuz gecenin sabahından günaydın sam simplex tek veriyordum şimdiye kadar gece çocuk bi damla uyumayınca dr mesaj attım biogaida ver yazmış beraber kullananlar etkisi oldu mu nasıl verıyorsunuz
Tek delikli biberonla verıyorum baya uzun sürüyor bizimAma biberonla yine ben vereceğim. Zaman yine aynı olmaz mı emmeyle ?biberonla daha mı kısa surer
Kolumda emzırmıyorum tıkanıyor cunku. Yatarak emiyor hiç problem olmuyor o zaman. Ama sağ göğüs daha çok süt üretiyor galiba onu almak istemiyor. Bakalım göğüs kalkanı midir nedir ondan aldımBen çok süt olursa diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. Normal sütüm ancak bebeğe yetiyor ama tazyik var sürekli köh koh tıkanıyor bu seferde emmek istemiyor. Sağım arttırıyormuş ama mecbur sağiyorum
Bu gece silikona ihtiyaç olmadan emzirdim ki göğsüm iyi dolmuştu. Eşim arada biberon verdiği için 4 saate yakın geçmiş zaman. Ona rağmen maşallah diyeyim tek seferde tuttu memeyiCanım ben sütü artırmak için sağıyorum. Bazen memeyi tam boşaltmıyor ve süt memede kalıyor .niye memede kalsın ? Dolapta dursun fazladan öğün oluyor
Bu süreçte memeler dinleniyor ve yine süt oluyor :) her zaman yedek sütüm vardır dolapta. Ve bazen anı bısıler oluyor hemen dolaptan sütü çıkarıyorum.
Memeler sürekli aktif oluyor yani.☺
Gunde 2 kez sağıyordum ama bu aralar daha çok sağıyorum cunku kızım memeyi almada problem çıkarıyor
benim sağ göğüs sol göğüsten biraz daa büyük ve daha fazla süt üretiyor. Sanırım tazyikli geliyor
Kızım o göğsü almak istemiyor
Ama sol göğüste problem yok alırken.
Sağma nedenlerim bunlar :)
Dün gece çok iyi geçti benim için. 3 gün daha böyle giderse vermem artık bıogaiyayıBiz grupcak biogaia yi bıraktık
Ben kullanıyorum onu. ÜcretsizBir program ındırmdıms şahane bişi :) insallah ücretli değildiryağmur sesi
Korna sesi
Ne ararsan var .. kesintisiz kapatana kadar dinliyorsun. Onu da dene istersen daha gerçekçi sesleri
Bebek uyutucu " adı :)
Su yatarak emzirme olayını bir türlü çözemedim. Bazen 40dk emmek istiyor, emzik niyetine. Sırtım belim ağrıyor hepKolumda emzırmıyorum tıkanıyor cunku. Yatarak emiyor hiç problem olmuyor o zaman. Ama sağ göğüs daha çok süt üretiyor galiba onu almak istemiyor. Bakalım göğüs kalkanı midir nedir ondan aldım
Bugün gelir
Ne bilim rahatlasın diye mi değişik şeyler veren var ben cesaret edemedim belki de tahammül sınırımı aşacak kadar ağlamadıEdkiden çocuklara papatya çayı falan veriliyordı niyeydi o ya
İçir derse biz de içirelimÇocuk doktorumuz rezene verebilirsin dedi ama rezene kendim de içmedim bu sefer önerilmiyor genel olarak diye kimyonu da sormadım bu hafta kontrolde soracağım unutmazsam
Biogaia bizim için bitmiştirDün gece çok iyi geçti benim için. 3 gün daha böyle giderse vermem artık bıogaiyayı
İsmine de uyuzun zaten
Deneyim bakalım çıkardım yıkadım silikonları ama kullanmamıştımCanim eger hic emziremiyorduysan o silikonu kullansaydin benimki de basta tutamadi cok da acitti cırım cırım agladi aynen silikon ince ucu uzun ama iş gördü yani. Simdi artk silikonsuz alabiliyor. Eger silikon da olmasaydi kesin benim meme de taş kesilirdi. Masaj yap muhakkak o 5 dk silikonla ver mesela digerini normal ver. Sol tarafı kurtarana kadar biraz silikonla yarıdan sonrasını silikonsuz da verebilirsin. Maksat bebek emsin yumuşatsin ama meme ucunda dinlensin iyileşsin diye.
ya akla gelmesi bile yetiyor bi agri sizi iniyor asagi dogru iki büklüm oluyorum sonra şıpır şıpır cidden. Ama sanki iki gündür az biraz terbiyelendiler sanki önceki arsızliklari yok cok sükür.
Hava sıcak yat yat sırtları yanıyor bebelerin deBen sadece ultra air almıştım onu da hemen tuttu. 10-15 dk sonra atıyor yorulup ama güzel tuttu yani ben dene derim.
İyi bari tüm bebişlerin uyanık zamanı oluyormuş. İnternette 16-18 saat uyur diyor ilk 40 gün için ya az uyuyor diye üzülüyordum. Sabah 3-4 saat, akşamüstü 2-3 saat uyanık kalıyor çünkü
Emzik olsaydi cok rahat ederdiniz bebekte buna dahil:)Biogaia bizim için bitmiştirbizim de iyiydi sanki. Gerçi genelde eşim ilgilendi , ona sormak gerek bizim akşam 7 gibi başlayan ve 12 gibi biten bir huzursuzlugu var. Tam ağlamak değil ama mik mik sürekli. Emzik olmadığı için de oyalamak zor oluyor. Gaz desem değil. Değişik bir şey
Bizim uzun dakikalar gerilerde kaldı. En fazla 15 dk o da her zaman degil.Su yatarak emzirme olayını bir türlü çözemedim. Bazen 40dk emmek istiyor, emzik niyetine. Sırtım belim ağrıyor hep
Ben de vermeyi düşünüyorum artık çok ağlarsa vericem napimCanım ben verdim iki çay kaşığı hem de bir çok kez iyi geldi
Son kozumu daha oynamadımEmzik olsaydi cok rahat ederdiniz bebekte buna dahil:)
7-12 arası uzun bir saat ama bio kullandığım zaman cocuk sürekli huzursuz oluyordu
Buna da şükret saati var . Masaj
Banyo falan geçiştirirsiniz işte
Çok teşekkür ederim :)Atlet değil ama süngerli sütyen benim aldığım çok rahat ve kullanışlı linkini atayım.
Penti Pamuklu Siyah Mama Hamile Racerback Cotton Bralet - Fiyatı, Yorumları
Penti Pamuklu Siyah Mama Hamile Racerback Cotton Bralet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bibs kauçuk siparişi verdim ins onu tutacak ve ben de verdiğim paralar için şikayet etmeyeceğimBizim uzun dakikalar gerilerde kaldı. En fazla 15 dk o da her zaman degil.
8-10 dakika süremiz artık
Ama dolu göğüs verıyorum.
Emzik şart. Kauçuk denedin mi?
Göğüs kalkanı kesiyor akisi ama bu seferde boş almıyor çok zor disarda. Sağ göğüste sorun benimde daha çok çekiştirip duruyor ağlıyor. Yorulup ya uyuyor tam doymadan ya da kıyamet kopuyor. Yatarak denedim ama sevmiyor pek. Aşı var bide bugün ya da yarın iyice zorlanacak emerken diye korkuyorum.Kolumda emzırmıyorum tıkanıyor cunku. Yatarak emiyor hiç problem olmuyor o zaman. Ama sağ göğüs daha çok süt üretiyor galiba onu almak istemiyor. Bakalım göğüs kalkanı midir nedir ondan aldım
Bugün gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?