Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar imom latte kullanan var mi?elenatal kullanıyodum bugün bitti ,kuzenim imom önerdi onu aldım ben de inşallah sütüm artar

Mesela bizimki geceleri 3 er saat 3 er saat uyuyor ama gündüzleri 2 şer saat emiyor .o zaman ben nasıl sagmaliyim

Ama biberonla yine ben vereceğim. Zaman yine aynı olmaz mı emmeyle ?biberonla daha mı kısa surer
Ben avent kullanıyorum sıfır numara en yavaş akış inan 5 dk sürüyor gazı falan 15 dkkaya uyuyor bazen geri emzirince en az yarım saat emmek gazı bilmem nesi 1 saati buluyor emerken ayrıca açılıyor da uzun sürdüğü için uykusu benim gözlemi e göre. Gece çok sık kalkıyor 1 i bile biberonla geçse ben daha dinç oluyorum

Evet ben de gece 1 kere sagip vereceğim. Çünkü bizimki gündüz 4 ve gündüz 10 da çok kuduruyor .en azından rahat ederim.biz de gece uyuyoruz gündüzler berbat geçiyor .Hani aglamayip öylece baksa bir şey demeyeceğim.bir de gazi oluyor

Şu uzerındekı kilo durumlarını neye gore yazıyorlar anlamıyorum. Prima standart büyüklükte dedik ama değilmiş. 2 no maalesef küçük geliyor
Bitirmek için baby turcoyu bıraktım resmen . Bacakları aşırı sıkıyor
İç lastikleri koparmama rağmen.
Yani prımanın bacak kısmının da diğerlerinden hicbir farkı yok. 3 no aldım
Artık hangi hez olursa olsun 3 boya geçtim
Baby turco bayadır 3 no kullanıyorum.

Eklentiler

• 20220808_110626.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 49
Bir program ındırmdıms şahane bişi :) insallah ücretli değildir yağmur sesi
Korna sesi
Ne ararsan var .. kesintisiz kapatana kadar dinliyorsun. Onu da dene istersen daha gerçekçi sesleri

Bebek uyutucu " adı :)
Canım bebek+ ücretsiz bütün sesler kesintisiz var

Hastanede bize doğduğu gün sayılmaz dediler ama
Aaaaaa zben baya byaa sayıyorum
Mesela benim geceleri uyuyor .Sagmak aklıma gelmedi. Sagdigimda ne gibi bir fayda sağlayacak?Gün içinde sütüm mu artacak?
Emzirdim diyelim bebek doydu bıraktı içinde hala süt varsa onu sağmanız tamamen boşaltmanız gerekiyo diyolar boşatırsan 2-3 saate tekrar doluyomul güzel bi şekilde
Gündüz kaç saatte bir emziriyorsun peki ?oyalarken ne yapıyorsun mesela .Sen evinin işini yaparken o yatıyor mu ?
Nezaman acıkırsa ozman veriyorum zaten belli oluyo acıktığı hareketlerinden
Toksa , altı temizse , gazı yoksa yatıyo öyle güzel güzel bende o sıra hallediyorum

Ayyy Ne kadar çok mesaj yazılmış hiçbirini okuyamıyorum bile uykusuzluk ne kötü şeymiş…
10 dk emzir ,1,5 saatte gazı çıksın , çiş kakiş temizle, tekrar saat gelsin , uyku desen parça parça sepet gibiyim rutinnn

Bugün biz hepatit b 2. Dozunu olduk.
Ebe herhangi bir ateş falan yapmaz dedi ben her ihtimale karşı eczaneden calpol aldım .
Bu aşıya Karşı ateş Problemi yaşayanınız var mı?
Ayrıyetten banyo yapabilirsin dedi ama ona da güvenemedim eskiden hiçbir aşının üstüne boyun yapılmazdı çünkü …Hoş çocuğum haşlanmış patates gibi…
Bu arada isilik problemimiz var…
Dün eşime gül suyu aldırdım Eyüp Sabri Tuncer markalı bazı hekimler sabah akşam kullanın diyor umarım bize de şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…