- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.061
Nayn ikizlerAllahimm inanmıyorum
Nasıl da duygusal bı ponçik
Yengeç değildi dimi
Mesela bizimki geceleri 3 er saat 3 er saat uyuyor ama gündüzleri 2 şer saat emiyor .o zaman ben nasıl sagmaliyimMemeyi ne sıklıkla bosaltirsan o sıklıkla doluyor
Bende bugün tek hayatımın ilk gününü yasayacam evde gram yemek yok gazlı bi yenidogan sürekli midem bulanıyor diye dolanan bi 5 yaşım var 5 yas yemeklerini yedirmemi de istiyor
Evrene msjim bugun herkes iyileşecek uykusuz annelerini yormayacak
Ben avent kullanıyorum sıfır numara en yavaş akış inan 5 dk sürüyor gazı falan 15 dkkaya uyuyor bazen geri emzirince en az yarım saat emmek gazı bilmem nesi 1 saati buluyor emerken ayrıca açılıyor da uzun sürdüğü için uykusu benim gözlemi e göre. Gece çok sık kalkıyor 1 i bile biberonla geçse ben daha dinç oluyorumAma biberonla yine ben vereceğim. Zaman yine aynı olmaz mı emmeyle ?biberonla daha mı kısa surer
Kızlar uzun süredir ılk defa oturarak emzırıyorumgöğüs ucu sılıkonla
Şiddetle tavsiyemdir. Kendinden sallanan bisi almalısın. Bana dua edeceksin sonraBen bebegi pusete koydum şimdilik kahvalti işimizi hallettik bi de yemek yaparsam benden krali yok bugün
Evet ben de gece 1 kere sagip vereceğim. Çünkü bizimki gündüz 4 ve gündüz 10 da çok kuduruyor .en azından rahat ederim.biz de gece uyuyoruz gündüzler berbat geçiyor .Hani aglamayip öylece baksa bir şey demeyeceğim.bir de gazi oluyorBen avent kullanıyorum sıfır numara en yavaş akış inan 5 dk sürüyor gazı falan 15 dkkaya uyuyor bazen geri emzirince en az yarım saat emmek gazı bilmem nesi 1 saati buluyor emerken ayrıca açılıyor da uzun sürdüğü için uykusu benim gözlemi e göre. Gece çok sık kalkıyor 1 i bile biberonla geçse ben daha dinç oluyorum
Benim de eşim hallediyor. Çünkü o hallettigi halde en fazla uyuduğum 4 saat bir de ona kalsam pert olurum.Gece biberon işini eşim hallediyor, ben uyuyorum o arada. Ve biberon kesinlikle daha kısa sürüyor. Emmek 20dk ise, biberon 5 dk
Canım bebek+ ücretsiz bütün sesler kesintisiz varBir program ındırmdıms şahane bişi :) insallah ücretli değildiryağmur sesi
Korna sesi
Ne ararsan var .. kesintisiz kapatana kadar dinliyorsun. Onu da dene istersen daha gerçekçi sesleri
Bebek uyutucu " adı :)
Benimkiyle aynı uygulama mi?Canım bebek+ ücretsiz bütün sesler kesintisiz varEki Görüntüle 3109427
Ben yan yatıp belime yastık koyuyorum.Su yatarak emzirme olayını bir türlü çözemedim. Bazen 40dk emmek istiyor, emzik niyetine. Sırtım belim ağrıyor hep
Değil herhalde bu ajvent in uygulamasıBenimkiyle aynı uygulama mi?
Aaaaaa zben baya byaa sayıyorumHastanede bize doğduğu gün sayılmaz dediler ama
Emzirdim diyelim bebek doydu bıraktı içinde hala süt varsa onu sağmanız tamamen boşaltmanız gerekiyo diyolar boşatırsan 2-3 saate tekrar doluyomul güzel bi şekildeMesela benim geceleri uyuyor .Sagmak aklıma gelmedi. Sagdigimda ne gibi bir fayda sağlayacak?Gün içinde sütüm mu artacak?
Nezaman acıkırsa ozman veriyorum zaten belli oluyo acıktığı hareketlerindenGündüz kaç saatte bir emziriyorsun peki ?oyalarken ne yapıyorsun mesela .Sen evinin işini yaparken o yatıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?