- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.041
İlk baş saP sımplex sur ucunaBibs kauçuk siparişi verdim ins onu tutacak ve ben de verdiğim paralar için şikayet etmeyeceğim
DeneyeyimBir program ındırmdıms şahane bişi :) insallah ücretli değildiryağmur sesi
Korna sesi
Ne ararsan var .. kesintisiz kapatana kadar dinliyorsun. Onu da dene istersen daha gerçekçi sesleri
Bebek uyutucu " adı :)
Ben dışarda emzırmıyorum sağdıgımı verıyorum. Ama birine gidersem uzanıp emzırıuorum, göğüs kalkanı ise yararsa onu kullanırım artık:)Göğüs kalkanı kesiyor akisi ama bu seferde boş almıyor çok zor disarda. Sağ göğüste sorun benimde daha çok çekiştirip duruyor ağlıyor. Yorulup ya uyuyor tam doymadan ya da kıyamet kopuyor. Yatarak denedim ama sevmiyor pek. Aşı var bide bugün ya da yarın iyice zorlanacak emerken diye korkuyorum.
Allah yardımcın olsunMemeyi ne sıklıkla bosaltirsan o sıklıkla doluyor
Bende bugün tek hayatımın ilk gününü yasayacam evde gram yemek yok gazlı bi yenidogan sürekli midem bulanıyor diye dolanan bi 5 yaşım var 5 yas yemeklerini yedirmemi de istiyor
Evrene msjim bugun herkes iyileşecek uykusuz annelerini yormayacak
Dene. Hatta youtube den yağmur sesi de açıp dene önce. Valla bebek dursun ben her şeyi yaparımDeneyeyim
Allah kolaylık versinMemeyi ne sıklıkla bosaltirsan o sıklıkla doluyor
Bende bugün tek hayatımın ilk gününü yasayacam evde gram yemek yok gazlı bi yenidogan sürekli midem bulanıyor diye dolanan bi 5 yaşım var 5 yas yemeklerini yedirmemi de istiyor
Evrene msjim bugun herkes iyileşecek uykusuz annelerini yormayacak
Büyük oğlum ekimde 6 yaşını dolduruyor o zorlamıyor da 3 yaşındaki sürekli ilgi bekliyor doğal olarak ondan biraz endişeliyimAnnem 12 günlükken gitti, epey stres oldum ama bir şekilde hallediliyor. Ki eşim de haftanın iki günü nöbetçi.
Gerçi benim bı tane büyük var 8 yaşında. İki taneye bakmak çok daha zordur ama gerçekten bir yolu bulunuyor. Tabii bu hikayede yanan biz oluyoruz
Sürekli satın al diyor. 3 günlük deneme sürecinde mıyım acaba dedim.sahane bir uygulamaBen kullanıyorum onu. Ücretsizhatta favorim dandini öyle yanık sesli biri söylüyor ki çocuk dayanamayıp uyuyor mecbur
3 çocukla zor valla . Allah kolaylık versınBüyük oğlum ekimde 6 yaşını dolduruyor o zorlamıyor da 3 yaşındaki sürekli ilgi bekliyor doğal olarak ondan biraz endişeliyim
Emzik olmaması oyalanmamasının en büyük sebebi bence birkaç farklı model alcam bende ama emzikte çok pahalı ya okdar para vercez yine emmezse ne ypcamBiogaia bizim için bitmiştirbizim de iyiydi sanki. Gerçi genelde eşim ilgilendi , ona sormak gerek bizim akşam 7 gibi başlayan ve 12 gibi biten bir huzursuzlugu var. Tam ağlamak değil ama mik mik sürekli. Emzik olmadığı için de oyalamak zor oluyor. Gaz desem değil. Değişik bir şey
Zafer e giden her yol mübahtırDene. Hatta youtube den yağmur sesi de açıp dene önce. Valla bebek dursun ben her şeyi yaparımher yolu denerim
Kesinlikle. Olur inşallah. Verirken öylece sokmayın agzınaZafer e giden her yol mübahtırbirde emzik verirsem oldu bu iş
Sab yok evde, olmadan olmaz mıİlk baş saP sımplex sur ucuna
Verirken seri ve çok şiddetli olmayacak sekilde öpücükler atarak sok ağzına.
Hatta beyaz gürültü ac
Sütünden damlat bariSab yok evde, olmadan olmaz mı
Küçük bir fincana biraz süt koy ve emziği verirken süte batır ver :)Zafer e giden her yol mübahtırbirde emzik verirsem oldu bu iş
3 yaş küçük evetBüyük oğlum ekimde 6 yaşını dolduruyor o zorlamıyor da 3 yaşındaki sürekli ilgi bekliyor doğal olarak ondan biraz endişeliyim
Allahimm inanmıyorumSürekli satın al diyor. 3 günlük deneme sürecinde mıyım acaba dedim.sahane bir uygulama
Ben çevre seslerini dinletiyorumsuan insan sesine uyumuyor .
Bu arada acıklı şeyler olunca ağlıyor açmıyorum.mesela kızım ağlasın
Hemen bununda dudaklar büzüşüyor
Kızım ağladığında git odanda ağla dıyorum
Ben bu yola baş koydum artıkEmzik olmaması oyalanmamasının en büyük sebebi bence birkaç farklı model alcam bende ama emzikte çok pahalı ya okdar para vercez yine emmezse ne ypcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?