Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar kalça ultrason çekildi alfa ikisi 60 beta 53 doktor iyi dedi bi daha ki ultrason 2 aylık olunca dedi sıkıntı mı var dedim hayır herkese yapılan bisey dedi

Elinde baby turco 2 no var mı amy
Varsa resmini atabilir misin

Aynen yutkunuyor midesi agzina gelir gibi oluyor ben de az emzirip sonra isterse oyaliyorum emzikle vs. Şu emip emip kusmayan bebelere hayran kaldm maşallah. Bizim her yerimiz kusmuk oluyo. Insallah reflü olmazlar.

Kiz bnm memeler küçük yatarak daha zorlanıyorum oturarak yastığa yatırıp daha kolay emziriyorum eğer yastik olmazsa belim sırtım çok agriyo

masallah size
Ben de yastıkla emziriyorum .benim de göğüsler büyük yatarak emzirince ağzını kapıyor cocugun .kolumda emzirmeye alissam keşke.

Aynen yutkunuyor midesi agzina gelir gibi oluyor ben de az emzirip sonra isterse oyaliyorum emzikle vs. Şu emip emip kusmayan bebelere hayran kaldm maşallah. Bizim her yerimiz kusmuk oluyo. Insallah reflü olmazlar.
Benimki fazla kaçırıınca rahatsız oluyor uykusu varsa da uyuyamıyor, kusuyor o da
Ben çok yediğini düşündüğüm zaman bi 10 dk pusetine koyuyorum direkt sırt üstü yatırmıyorum
Böyle yapınca kusmuyor
Rahatça uykuya dalıyor
İstersen dene sen de

Mesela bizimki geceleri 3 er saat 3 er saat uyuyor ama gündüzleri 2 şer saat emiyor .o zaman ben nasıl sagmaliyim
Canım ben günde 2 defa sagiyorum. Biri sabah bebek uyuyunca. Misal şimdi sagiyorum. Bazen bu saatte uyuyor bazen 13 gibi emip uyuyunca sagiyorum yani bebeğin alamadığı süt çıkıyor. Bir de gece uykusuna yatınca sagiyorum.

Ben de 2 saatte bir emziriyorum ağlıyor ediyor ama kısa aralıklarla emerse gogsu tembellestirir diye vermiyorum .Hem de hep onsut alır

Su uyuduğu saatleri iyice takip etmeliyim .Ona göre sagmaliyim .
Sonra sagdigin o sütü ne yapıyorsun. Kaç gibi veriyorsun. İşin olduğu için çıkıyor musun

Ben de yastıkla emziriyorum .benim de göğüsler büyük yatarak emzirince ağzını kapıyor cocugun .kolumda emzirmeye alissam keşke.
Canım benim göğüsler de büyük kapamadigi bir pozisyon var bulması bisraz zor ama oluyor bebeğin şeklini değiştirerek dene. Kafasını yukarı doğru atınca bunu açık kalıyor bebeği baya aşağı koyuyorum kafasını yukarı çeviriyor memeyi almak icin

Hangi pozisyon acaba ? Yastıkla kapanmıyor ama ben de elde emmeye alışsın istiyorum .oldu ki dışarı gittim emzirmekte zorlanıyorum

Su uyuduğu saatleri iyice takip etmeliyim .Ona göre sagmaliyim .
Sonra sagdigin o sütü ne yapıyorsun. Kaç gibi veriyorsun. İşin olduğu için çıkıyor musun
Canım birini buzluğa atıyorum. Birini dolaba koyuyorum. Dolaba koyduklarını gece veriyorum. Gece uykudan uyanmadan saatleri belirledik. 80cc avent biberonla eşim veriyor. Mesela 12 de uyuduysa 3 gibi eşim uyandırmadan yattığı yerde kafasını yan çevirip veriyor. 5 gibi veriyor sonra. 6 gibi kalkıyor o zaman emiyor yanımda yatıyor.

Gaz yapmıyor mu peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…