- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.081
Elinde baby turco 2 no var mı amyŞu uzerındekı kilo durumlarını neye gore yazıyorlar anlamıyorum. Prima standart büyüklükte dedik ama değilmiş. 2 no maalesef küçük geliyor
Bitirmek için baby turcoyu bıraktım resmen . Bacakları aşırı sıkıyor
İç lastikleri koparmama rağmen.
Yani prımanın bacak kısmının da diğerlerinden hicbir farkı yok. 3 no aldım
Artık hangi hez olursa olsun 3 boya geçtim
Baby turco bayadır 3 no kullanıyorum.
Aynen yutkunuyor midesi agzina gelir gibi oluyor ben de az emzirip sonra isterse oyaliyorum emzikle vs. Şu emip emip kusmayan bebelere hayran kaldm maşallah. Bizim her yerimiz kusmuk oluyo. Insallah reflü olmazlar.Çok emzirince kusmuyor muydu seninki? Ben çok emdiğini kusmasından ve uyumamasından anlıyordum.
Kusmasa da gazlanıp emdiği ağzına geri geliyormuş gibi yutkunup rahatsız oluyor. Reflüyü tetikliyor tabi bu. O yüzden her istediğinde vermeyi bıraktım.
Yeteri kadar emdiği halde uyumadıysa emzikle oyalıyorum. Kucakta falan dolaştırıyorum ben.
Bir de evde yerine bırakınca uyanan bebe dışarıda bebek arabasında uyuyor. Bundan sonra evde çok zorlarsa dışarı atıcam kendimi
Benim bibs de bugün gelecek böyle feneyim sağolİlk baş saP sımplex sur ucuna
Verirken seri ve çok şiddetli olmayacak sekilde öpücükler atarak sok ağzına.
Hatta beyaz gürültü ac
Ben de yastıkla emziriyorum .benim de göğüsler büyük yatarak emzirince ağzını kapıyor cocugun .kolumda emzirmeye alissam keşke.Kiz bnm memeler küçük yatarak daha zorlanıyorum oturarak yastığa yatırıp daha kolay emziriyorum eğer yastik olmazsa belim sırtım çok agriyo
masallah size
Ben kullanıyorum canım yanında da galactago damla memnunum.Kızlar imom latte kullanan var mi?elenatal kullanıyodum bugün bitti ,kuzenim imom önerdi onu aldım ben de inşallah sütüm artar
Biz kullanıyoruz. Şuan bi sorun olmadı. Rahat Allah'a şükürGazlı ve uykusuz gecenin sabahından günaydın sam simplex tek veriyordum şimdiye kadar gece çocuk bi damla uyumayınca dr mesaj attım biogaida ver yazmış beraber kullananlar etkisi oldu mu nasıl verıyorsunuz
Benimki fazla kaçırıınca rahatsız oluyor uykusu varsa da uyuyamıyor, kusuyor o daAynen yutkunuyor midesi agzina gelir gibi oluyor ben de az emzirip sonra isterse oyaliyorum emzikle vs. Şu emip emip kusmayan bebelere hayran kaldm maşallah. Bizim her yerimiz kusmuk oluyo. Insallah reflü olmazlar.
Canım ben günde 2 defa sagiyorum. Biri sabah bebek uyuyunca. Misal şimdi sagiyorum. Bazen bu saatte uyuyor bazen 13 gibiMesela bizimki geceleri 3 er saat 3 er saat uyuyor ama gündüzleri 2 şer saat emiyor .o zaman ben nasıl sagmaliyim
Ben de 2 saatte bir emziriyorum ağlıyor ediyor ama kısa aralıklarla emerse gogsu tembellestirir diye vermiyorum .Hem de hep onsut alırYa varya sen bu işii biliyorsun emzirmek için 2 saatte 1'e uyunca göğüslerim doldu. İK dedikçe vermişim resmen 30 dkkda 40 dkkda bir ne sütümü biliyordum nede çocuk adam akıllı uuuyıdu. Ağladı biraz 2 saate dayanmak için ama gerçektende öyle beslemek lazımmış
Evet bende eve gider gitmez sağlıklı bir düzen oluşturacağım. Aralıklı oruç yapmak istiyorum ama sütümü etkilemesinden korkuyorum emin değilim
Su uyuduğu saatleri iyice takip etmeliyim .Ona göre sagmaliyim .Canım ben günde 2 defa sagiyorum. Biri sabah bebek uyuyunca. Misal şimdi sagiyorum. Bazen bu saatte uyuyor bazen 13 gibiemip uyuyunca sagiyorum yani bebeğin alamadığı süt çıkıyor. Bir de gece uykusuna yatınca sagiyorum.
Canım benim göğüsler de büyük kapamadigi bir pozisyon var bulması bisraz zor ama oluyor bebeğin şeklini değiştirerek dene. Kafasını yukarı doğru atınca bunu açık kalıyor bebeği baya aşağı koyuyorum kafasını yukarı çeviriyor memeyi almak icinBen de yastıkla emziriyorum .benim de göğüsler büyük yatarak emzirince ağzını kapıyor cocugun .kolumda emzirmeye alissam keşke.
Hangi pozisyon acaba ? Yastıkla kapanmıyor ama ben de elde emmeye alışsın istiyorum .oldu ki dışarı gittim emzirmekte zorlanıyorumCanım benim göğüsler de büyük kapamadigi bir pozisyon var bulması bisraz zor ama oluyor bebeğin şeklini değiştirerek dene. Kafasını yukarı doğru atınca bunu açık kalıyor bebeği baya aşağı koyuyorum kafasını yukarı çeviriyor memeyi almak icin
Bundan almayı düşünüyorum kızlar kullanan var mıTiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı - Fiyatı, Yorumları
Tiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tiny love ana kucağı
Canım birini buzluğa atıyorum. Birini dolaba koyuyorum. Dolaba koyduklarını gece veriyorum. Gece uykudan uyanmadan saatleri belirledik. 80cc avent biberonla eşim veriyor. Mesela 12 de uyuduysa 3 gibi eşim uyandırmadan yattığı yerde kafasını yan çevirip veriyor. 5 gibi veriyor sonra. 6 gibi kalkıyor o zaman emiyor yanımda yatıyor.Su uyuduğu saatleri iyice takip etmeliyim .Ona göre sagmaliyim .
Sonra sagdigin o sütü ne yapıyorsun. Kaç gibi veriyorsun. İşin olduğu için çıkıyor musun
Kızım bebeğine kullanıyor. Kilo aralıklarına mi bakacaksın?Elinde baby turco 2 no var mı amy
Varsa resmini atabilir misin
Gaz yapmıyor mu peki ?Canım birini buzluğa atıyorum. Birini dolaba koyuyorum. Dolaba koyduklarını gece veriyorum. Gece uykudan uyanmadan saatleri belirledik. 80cc avent biberonla eşim veriyor. Mesela 12 de uyuduysa 3 gibi eşim uyandırmadan yattığı yerde kafasını yan çevirip veriyor. 5 gibi veriyor sonra. 6 gibi kalkıyor o zaman emiyor yanımda yatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?