- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.101
Bende var. Oğlumda anne yani filan almamıştım 6 ay yatağımın yanında bunda yatırdım. Odadan odaya sürükleyerek götürüyordum. Bilgisayarda çalışırken ayağımla salliyordum. Şimdide gündüz bunda uyutuyorum. Neredeysen sürükleyip oraya götürüyorum. Ama içine ekstra minder koydum.Bundan almayı düşünüyorum kızlar kullanan var mıTiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı - Fiyatı, Yorumları
Tiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tiny love ana kucağı
Bu yandan sallanıyor mu pekiBende de var kullandım emzirip uyuttuktan sonra koyuyorum. ama uyutma için öne arkaya değil de yandan sallanmayı seviyor bizimki.
Elinde baby turco 2 no var mı amy
Varsa resmini atabilir misin
Yatağa biraz kısa kalıyor galiba .Ben niyeyse uyurken görmek istiyorumBende var. Oğlumda anne yani filan almamıştım 6 ay yatağımın yanında bunda yatırdım. Odadan odaya sürükleyerek götürüyordum. Bilgisayarda çalışırken ayağımla salliyordum. Şimdide gündüz bunda uyutuyorum. Neredeysen sürükleyip oraya götürüyorum. Ama içine ekstra minder koydum.
Boyuna bakacağım aslında. Yani öyle böyle geçeceğiz 2 ye deKızım bebeğine kullanıyor. Kilo aralıklarına mi bakacaksın?
Aşağı yukarı sallanıyor. Yandan sallammiyor. Ama ben salladımBu yandan sallanıyor mu peki
Boyuna bakacağım aslında. Yani öyle böyle geçeceğiz 2 ye de
Sanki benimkini sıkmaya başladı 1 no bacaktan.
Halbuki kilo aralığı 2/5 diye biliyorum
Prima 2, 3 no baby turcodan en olarak geniş ama bacak olarak çok dar.
Yok yapmıyor eşim biberonu koyup geldikten sonra omzuna alıp çıkarıp yatiriyormus bazen bazense hiç ellemiyorum dedi. Dün gece sab simplex dökmüş sütun içine. Çocuğun takip edip ona göre uygulama yapmak lazım.Gaz yapmıyor mu peki ?
Oğlum doğduğunda yatağınız alcakti ama şimdi alçak kalıyor baya. Ama gündüz salonda uyuttugumda koltuğun yanina çekip uzanıyorum o zaman iyi oluyorYatağa biraz kısa kalıyor galiba .Ben niyeyse uyurken görmek istiyorum
Hayır. Sadece öne arkayaBu yandan sallanıyor mu peki
Bize hiç böyle şeyler vermediler. Normal deyip geçtiler
Bilmiyorum ki canımBize hiç böyle şeyler vermediler. Normal deyip geçtiler
Kucakta mi soruyorsun yatarak miHangi pozisyon acaba ? Yastıkla kapanmıyor ama ben de elde emmeye alışsın istiyorum .oldu ki dışarı gittim emzirmekte zorlanıyorum
Ben de memnun kalırım insallahBen kullanıyorum canım yanında da galactago damla memnunum.
Haklısın bakmak lazimŞiddetle tavsiyemdir. Kendinden sallanan bisi almalısın. Bana dua edeceksin sonra
Ben kullanıyorum içindeki pedi ince geldi bana altına pedi gibi aparst yaptım bnm ki de yan sallanmaya seviyorBundan almayı düşünüyorum kızlar kullanan var mıTiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı - Fiyatı, Yorumları
Tiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tiny love ana kucağı
Valla 2 yi ilk aldıgımda pişman oldum. Aradalatında cok kilo farkı yoktur mesela . O yüzden 2 yi kesinlikle az alSurrender ay delircem hiçbr alıntı olmuyor
Sağol canım
Ben 2 alayım bir dahaki paketi 1ler bitmek üzere zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?