Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tazyikli olması almasinı zorlastiriyor zorla verince iciyor ama sanrm bu sefer de kusması gazı daha cok oluyor. Dün hircindi o memeyi verdim o an tuttu ellemedim sonra bi birakti aglamaya basladi bi baktm memem hala fişkırıyor cocugun suratına krize girdim gulmekten. Cocuk agliyordu ama ben yarıldım gülmekten yaa. Sağdıkca memeler cığrından cıkmıyor mu deli gibi daha fazla doluyor bu iyi mi bilmiyorum ek ögün cikiyor dedigin gibi. Memelerim çatlayacak gibi oluyor agriyor her daim imkan olup sağamiyorum da. Sen birini emzirip digerini o an sağıyor musjn bi düzen tutturmam lazm öğün saatl3ri vs karıştı benim

Selam kızlar
Doktordan gelıyoruz
Kızımızın boyu kılosu gayet ıyı
Sıze fıkır vermesı acısından bana yazılan gaz ılaclarını paylasıyorum
Insallah faydasını goruruz

Eklentiler

• 4A0CA217-BC23-4156-8970-D2B9347FF7CC.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 48
Bu gece silikona ihtiyaç olmadan emzirdim ki göğsüm iyi dolmuştu. Eşim arada biberon verdiği için 4 saate yakın geçmiş zaman. Ona rağmen maşallah diyeyim tek seferde tuttu memeyi ins hep böyle olur
Sakinse tutuyor benimki bi de memenin kahve kismini kenardan tutup inceltiyorum sıkıyorum agzina girsin diye tabi o esnada bebegin emme refleksiyle cekmesi de lazm benim bebe bazen agzini acmiyor veya agzina cekmiyor ya bekliyor öyle sonra da agzina girmiyor diye sinirleniyor kendini yormuyor cocuk

Tazyıklı canını acıtıyor bence. Cunku hem emiyor hem ağlamaya çalışıyor. Benınkı o yine dönünce anlıyor artık sağ meme olduğunu huzursuzlanmaya başlıyor.
Hatta sol yönde sağ memeyi vermeye çalıştım onu bile anladı ağlamaya başladı.
Tek öğün tek meme evet. Diğerini ve emdiği göğsü sağıyorum
Duruma gore ya meme ya biberon verıyorum

Deneyim bakalım çıkardım yıkadım silikonları ama kullanmamıştım
Hadi inşallah toparlar meme uclarn zira sana zulum gibi gelirse ister istemez cocuk da huzursuzlanir emerken. Istem dısı geri bile cekersn belki farkinda olmadan. Emmek ve emzirmek bebek ve anne için keyifli olmazsa olmuyor.

Kızlar ya 10 dl emil uyuyor bebiş uyanmıyor sonra ne yapsam. Birde gazı var memeyi zor tutuyo ara sıra. 10 dk emdiği yeter mi acaba

Anladm canm. Biberonla verince meme daha cok dinleniyor daha cok sisiyor onu da sagip veriyorsundur muhtemelen. Baya süt stoklanyor o zaman da. Bu arada bebekler cidden akıllilar bakmayın kucuk anlamiyor sanıyoruz ama cok akıllılar. Kusmuk gelince eliyle tutuyor mesela benimki ya da güneş ışik geliyorsa emerken eliyle gözünu kapatiyor dedigin gibi memeye koyunca duruma göre suratı degisiyor gayet de biliyorlar farkindalar.

Canım evde tekli koltuğa oturuyorum ayağımın altına bir puf sağ koluma yatirdiysam bebeği sağ bacağımın dizini biraz kiriyorum. Bebeği koluma yatırıp altına bir yastık koyuyorum. Bebek yastık üstünde sırt üstü yatıp yan dönüp emiyor. Dışarda ise dizimle destekliyorum pusetinin içindeki minderi yada battaniyesini altına koyuyorum. Ama sırtımı mutlaka rahat bir şekilde yasliyorum.

Kızlar ya 10 dl emil uyuyor bebiş uyanmıyor sonra ne yapsam. Birde gazı var memeyi zor tutuyo ara sıra. 10 dk emdiği yeter mi acaba
Uyandirmaya caliş istersen ben ilk xamanlar cok ugrastim. Hatta bi gün öyle uyudu ki uyandirmak icin sallıyorum kafası düsüyor hiç tepki yoktu bayıldı sanmıstım aglayacaktm. Komaya girdi kesin acliktan dedm. Eşime telaşla bi gidişim vardı. Yani kork diye demiyorum ilk xamanlar tabiri caizse ölü gibi yatiyrlar. Ama uyandirmaya calis sen

Uyanınca da almıyor ki bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…