- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.141
Iki gundur ben de yemege koydum iki gündür bebe bi garip ben de daha gazlı oldum benim de dikkatimi cekti kimyon bizi de bozdu sanrmsize bişey dicem de gülmeyin
Ben her yemeğime kimyon atıyorum ama beni bozuyor resmen, çocuğu da bozuyor olmasın
Bu sabah karın bölgesinde ben de fark ettim isilikAyyy Ne kadar çok mesaj yazılmış hiçbirini okuyamıyorum bile uykusuzluk ne kötü şeymiş…
10 dk emzir ,1,5 saatte gazı çıksın , çiş kakiş temizle, tekrar saat gelsin , uyku desen parça parça sepet gibiyim rutinnn
Bugün biz hepatit b 2. Dozunu olduk.
Ebe herhangi bir ateş falan yapmaz dedi ben her ihtimale karşı eczaneden calpol aldım .
Bu aşıya Karşı ateş Problemi yaşayanınız var mı?
Ayrıyetten banyo yapabilirsin dedi ama ona da güvenemedim eskiden hiçbir aşının üstüne boyun yapılmazdı çünkü …Hoş çocuğum haşlanmış patates gibi…
Bu arada isilik problemimiz var…
Dün eşime gül suyu aldırdım Eyüp Sabri Tuncer markalı bazı hekimler sabah akşam kullanın diyor umarım bize de şifa olur
Hımm biberonun var mi onla soksan agzina. Benim biberon vardi ama büyük boyu o aralar silikon meme ucu kullaniyordum onu sokuyordum agzina ayni biberon gibi oluyorUyanınca da almıyor ki bi türlü
Çok iyiEvet 10 dk yutkunur takip ediyorum hep. 2 3 kez çekip yutkunuyor
Benim yavru kuşum çok sabırlı masallahSakinse tutuyor benimki bi de memenin kahve kismini kenardan tutup inceltiyorum sıkıyorum agzina girsin diye tabi o esnada bebegin emme refleksiyle cekmesi de lazm benim bebe bazen agzini acmiyor veya agzina cekmiyor ya bekliyor öylesonra da agzina girmiyor diye sinirleniyor kendini yormuyor cocuk
Mağazada denemek lazım.O zaman senin işine çok gelmiyor. Ben pusette sallıyorum öne arkaya seviyor .Bilmiyorum sever mi
Ankara da hangi mağazalarda vardır bilemedim ben de aldım bakalım umarım severMağazada denemek lazım.
Yeterki uyusun kim uyutursa uyutsun bana göreKızlar gece 3te emzirdim, altını aldım, oyaladım, 4te kayınvalidem uyandı, zaten uyumaya hazır, ben uyutayım, sen yat dedi. 4.20de uyumuş.
Sabah salya sümük ağladım neden ben uyutmadım, kızımı yalnız bıraktım diye
Siz de böyle şeylere takılıyor musunuz
Kendimi Şeyma subaşı gibi hissettim, çocuksuz gezip gezip, mutlu anne = mutlu çocuk diye bir mottosu var ya
Ben de uykusunu alan anne = mutlu bebek diye baktım olaya galiba.
Sonra sabah olunca da vicdan yaptım
Ayyy bırak ne güzel uyutmuş sende uyumuşunn dinlenmişsinKızlar gece 3te emzirdim, altını aldım, oyaladım, 4te kayınvalidem uyandı, zaten uyumaya hazır, ben uyutayım, sen yat dedi. 4.20de uyumuş.
Kendimi Şeyma subaşı gibi hissettim, çocuksuz gezip gezip, mutlu anne = mutlu çocuk diye bir mottosu var ya
Ne güzel olmuş40’mızı uçurduk🕊🕊
Ben de 10 15 dk emince omzuma aliyorum bildigin koca adam sanki geğiriyor sonra devam ediyorum ama bu aralar o da bozuldu emzirdigimden keyif almiyor sanki emiyor ama ne kadar belli degil zira sürekli birakiyor m3meyi sanrm gaz bitmiyor. Emzirme bitince de pusete koymasam da hafif yüksekce yatiriyorum genelde kusmuyor ama bazen fık kustugu da oluuor en azndan azaldıBenimki fazla kaçırıınca rahatsız oluyor uykusu varsa da uyuyamıyor, kusuyor o da
Ben çok yediğini düşündüğüm zaman bi 10 dk pusetine koyuyorum direkt sırt üstü yatırmıyorum
Böyle yapınca kusmuyor
Rahatça uykuya dalıyor
İstersen dene sen de
Darısı başımıza inşallah40’mızı uçurduk🕊🕊
Benimkini de 2 dk boş bırakmıştım ablası TV açmış baka baka uyumus küçük deKızlar gece 3te emzirdim, altını aldım, oyaladım, 4te kayınvalidem uyandı, zaten uyumaya hazır, ben uyutayım, sen yat dedi. 4.20de uyumuş.
Gazını çıkarmaya devam ediyorsun değil mi ? Emzirmeye değil?Ben de 10 15 dk emince omzuma aliyorum bildigin koca adam sanki geğiriyor sonra devam ediyorum ama bu aralar o da bozuldu emzirdigimden keyif almiyor sanki emiyor ama ne kadar belli degil zira sürekli birakiyor m3meyi sanrm gaz bitmiyor. Emzirme bitince de pusete koymasam da hafif yüksekce yatiriyorum genelde kusmuyor ama bazen fık kustugu da oluuor en azndan azaldı
Yaaa teşekkür ederizNe güzel olmuş
Aynen bende neler görüceğimi merak ediyormmmmDarısı başımıza inşallah
40 olunca her şey değişirmiş sözde
Bu günden sonra size yüklenecek yeni güncellemeleri sabırsızlıkla bekliyoruz, bize de umut olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?