Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu sabah karın bölgesinde ben de fark ettim isilik gün içinde altını açık da bırakıyorum, her gün de banyo yaptırıyorum ama olmuş yine de. Canım sıkıldı. Ben de alayım gül suyu

Benim yavru kuşum çok sabırlı masallah ısrarla almaya çalışıyor , o yorulmasın diye ben veriyorum hemen biberonu.

Kızlar gece 3te emzirdim, altını aldım, oyaladım, 4te kayınvalidem uyandı, zaten uyumaya hazır, ben uyutayım, sen yat dedi. 4.20de uyumuş.
Sabah salya sümük ağladım neden ben uyutmadım, kızımı yalnız bıraktım diye
Siz de böyle şeylere takılıyor musunuz
Kendimi Şeyma subaşı gibi hissettim, çocuksuz gezip gezip, mutlu anne = mutlu çocuk diye bir mottosu var ya
Ben de uykusunu alan anne = mutlu bebek diye baktım olaya galiba.
Sonra sabah olunca da vicdan yaptım

Yeterki uyusun kim uyutursa uyutsun bana göre

Ayyy bırak ne güzel uyutmuş sende uyumuşunn dinlenmişsin takma böyle şeylere

Bugün tarttırmak için sağlık ocağına götürdüm bebişi 4400 olmuş 20 günde 450 grm almış mamayı azalttım daha çok emzirmeye çalışıyorum çok almamış mamayı azaltmasaydım daha çok alırdı ama memeden uzaklaşır diye düşündüm bi süre böyle denicem sağdığımda hala 60 cc yi geçemedim o yüzden kilosunu merak ettim neyseki tahmininden fazla almış

Ben de 10 15 dk emince omzuma aliyorum bildigin koca adam sanki geğiriyor sonra devam ediyorum ama bu aralar o da bozuldu emzirdigimden keyif almiyor sanki emiyor ama ne kadar belli degil zira sürekli birakiyor m3meyi sanrm gaz bitmiyor. Emzirme bitince de pusete koymasam da hafif yüksekce yatiriyorum genelde kusmuyor ama bazen fık kustugu da oluuor en azndan azaldı

Benimkini de 2 dk boş bırakmıştım ablası TV açmış baka baka uyumus küçük de sonuç odakliyim ben, uyumuş mu uyumuş

Gazını çıkarmaya devam ediyorsun değil mi ? Emzirmeye değil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…