Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebek emzirme yastığında daha mı yavaş emiyor kızlar. Tecrübe edeniniz oldu mu ? Emzirme yastiginda yarım saat emen bebek ,kucağımda 17 dakika emdi ve uyudu

Bu sabah karın bölgesinde ben de fark ettim isilik gün içinde altını açık da bırakıyorum, her gün de banyo yaptırıyorum ama olmuş yine de. Canım sıkıldı. Ben de alayım gül suyu
Benim bebe isilikten görünmüyordu. Doktorumuz makyaj pamuğu ile püf puf pudra surmemi söyledi. 2 gündür sürüyorum. Acayip faydası oldu kayboldu büyük çoğunluğu

Saçmalama lütfen. Senin uykunu alman lazım ona süt yapmak için. Mutlu anne mutlu bebek tabiki. Sen kendi ihtiyaçlarını karşılamaz ya da karşılayamazsan bebeğin ihtiyaçlarını karşılayacak sabrın ve enerjin olmaz. Biri yardım ediyorsa asla karşı koyma ve kendini kötü hissetme.

En yavaş akış biberon öneriniz var mıdır ??
Tüm satılanlar anne gögsü gibi diye ama malesef alakası yok ..
çocuk beni 10 dk emiyorsa biberonu 5 dk da bitiriyor .
Ayriyetten bazı anneler sütleri dolapta 6 ay saklıyormuş , açıkcası benim de mantığıma yatıyor , çünkü koyduğum sütleri şimdiye kadar çıkarıp vermedim , gögsüm yeterli geliyor sanırım

Hayır yani neden diyorlar ki böyle, biz görünce yeterince dertleniyoruz zaten. Ben takıyorum açıkçası umarım geçecek
Hava sıcak yat yat sırtları yanıyor bebelerin de
Öyle de sabah 6 buçuktan beri sadece 1 saat uyudu sürekli ağladı. Bunu sırt ağrısına bağlayamıyorum. Mahvoldum

Avent gayet iyi bence. Bizim kız çok seviyor.

Benim bebe isilikten görünmüyordu. Doktorumuz makyaj pamuğu ile püf puf pudra surmemi söyledi. 2 gündür sürüyorum. Acayip faydası oldu kayboldu büyük çoğunluğu
Hemen yıkadım, ins biraz azalmıştır. Çok değil bizimki, avuç içi kadar bir yerde. Pudrayı da alayım cokkk teşekkür ederim

Kızlar şimdi bizim bebekler kaç aylık sayılıyor. 1 mi 2 mi ? Şimdi 2 saat beslemiyoruz ya yarın bir gün 3 saat olacak .Onu neye göre ayarlicaz .Bir anda 2 den 3 e çıkarmak zor olmaz mı

Kızlar şimdi bizim bebekler kaç aylık sayılıyor. 1 mi 2 mi ? Şimdi 2 saat beslemiyoruz ya yarın bir gün 3 saat olacak .Onu neye göre ayarlicaz .Bir anda 2 den 3 e çıkarmak zor olmaz mı
1 aylık oldular
Ben gündüz ne zaman isterse veriyorum saate bakmıyorum gece de ne zaman uyanırsa

1 aylık oldular
Ben gündüz ne zaman isterse veriyorum saate bakmıyorum gece de ne zaman uyanırsa
Ben saate bakmiyorum ne zaman isterse 6 aya kadar böyle devam ediyorum sonra ek gıdaya geçince uzuyor süre.

Hemen yıkadım, ins biraz azalmıştır. Çok değil bizimki, avuç içi kadar bir yerde. Pudrayı da alayım cokkk teşekkür ederim
Canım diğer şeyleri de söylemeyi unutt. Bol bol yıka. krem ve yağ asla sürme dedi doktor. Serin tut dedi. Sıcaktan oluyor maalesef.

Kızlar sizin bebeklerin dili pembe mi az beyaz mı?benimki pembe değil az beyaz

Gazını çıkarmaya devam ediyorsun değil mi ? Emzirmeye değil?
Ya ben toplamda 20 25 emziriyorum arada yani 10 dk da bi es verip gaz cikariyoruz. En sonda yine gaz cikariyoruz cikarmazsa yüksekce bi yerde yatarak bekletiyorum. Kusarsa hemen müdahale ediyim diye tepesinde oluyorum genelde. gece de emzirirken uyuyakalinca reflu yatagina yan yatiriyorum. Bazen omzuma alip gegirince yatagi aldigim da oluyor ama uykusu dağılacak diye korkuyrm. Yine basinda Biraz bekliyorum bakiyorum rahat uyuyorsa birakiyorum.

İçir derse biz de içirelim

Hiçbir doktor bitki çayından bebeğe de içir demez. Kendin iç derler

Ama ben 6 yıl önce oğluma, şimdi kızıma kimyon çayını önce bebeğe 2-3 çay kaşığı verip kalanını kendim içtim.
Çünkü annelik gerektiği zaman insiyatif alabilmektir

Birkaç haftadır kimyon demlemiyorum tabi. Azalttım. Kendim şişkinlik hissedersem önden demleyip içiyorum. Veya humana nın kimyonlu rezenesini içiyorum.

Tatile geldik biogaia yı yanıma almayı unuttum. Yenisini de almadım. Çok zorlanınca sab simplex veriyorum

Ben de takmamayı ögrendim artk çözüm odaklı gidiyorum. Cozumum var mı bebegimin ihtiyacina nasil cevap vereblrm diye odaklaninca baskalarnin dediklerini duymuyorum artk.

Ne zaman sonra 3 e cikcak bu bazisi gece uyandirma dedi doktor diyor. Annem de uyandirip durma kalkinca emer diyor. Biraksam sanki uyanmayacak. Neye uyacagimi sasirdim ben
Ben saate bakmiyorum ne zaman isterse 6 aya kadar böyle devam ediyorum sonra ek gıdaya geçince uzuyor süre.
1 aylık oldular
Allahım ne güzel istediginde veriyorsun iciyor ve maşallah barekallah kusmuyor. Ben sürekli emdigi yeter kusar yoksa diyorum.saat araliklari da karman corman uyuyor uyandiriyorum 2 2 bucuk saat olunca icip yatiyordu. Ya da bakiniyordu. Smdi 2 gündür gaz belasina da tutulduk ne ictigi belli ye uyudugu. Ne kadar iciyor takip edemiyorum
Kızlar sizin bebeklerin dili pembe mi az beyaz mı?benimki pembe değil az beyaz
Benimki de hafif beyqz oluyor artma olmadi süt emince ondan heralde diyorum ben her daim de kontrol etmedim. Süt icmeden bi bakmak lazm belki o zaman azalır veya beyaz olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…