- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.161
Çok güzel olmuş biz de yaptık hanımefendinin uyanmasını bekliyoruz40’mızı uçurduk🕊🕊
İyi tabi bu hafta 2.44 2.50 4.10 gibi uyku surelerin var. 4 gayet iyiAhh ahh eskiden 8 saate tamamlamadan kalkmazdim yataktanhey gidi günler hey. 4 saat uyku iyi bu arada
Benim bebe isilikten görünmüyordu. Doktorumuz makyaj pamuğu ile püf puf pudra surmemi söyledi. 2 gündür sürüyorum. Acayip faydası oldu kayboldu büyük çoğunluğuBu sabah karın bölgesinde ben de fark ettim isilikgün içinde altını açık da bırakıyorum, her gün de banyo yaptırıyorum ama olmuş yine de. Canım sıkıldı. Ben de alayım gül suyu
Canım ben o durumda uyanmazken biberonla verdim hep. Uyanmasa da biberonla alıyordu.Uyanınca da almıyor ki bi türlü
Saçmalama lütfen. Senin uykunu alman lazım ona süt yapmak için. Mutlu anne mutlu bebek tabiki. Sen kendi ihtiyaçlarını karşılamaz ya da karşılayamazsan bebeğin ihtiyaçlarını karşılayacak sabrın ve enerjin olmaz. Biri yardım ediyorsa asla karşı koyma ve kendini kötü hissetme.Kızlar gece 3te emzirdim, altını aldım, oyaladım, 4te kayınvalidem uyandı, zaten uyumaya hazır, ben uyutayım, sen yat dedi. 4.20de uyumuş.
Sabah salya sümük ağladım neden ben uyutmadım, kızımı yalnız bıraktım diye
Siz de böyle şeylere takılıyor musunuz
Kendimi Şeyma subaşı gibi hissettim, çocuksuz gezip gezip, mutlu anne = mutlu çocuk diye bir mottosu var ya
Ben de uykusunu alan anne = mutlu bebek diye baktım olaya galiba.
Sonra sabah olunca da vicdan yaptım
Hayır yani neden diyorlar ki böyle, biz görünce yeterince dertleniyoruz zaten. Ben takıyorum açıkçası umarım geçecekSende de durur. 9 ay senin vucudunla bir olmusken mümün degil. sen onunla bag kur canim. Bi kere o düsünceui at. Bana da yok emzirmeyi beceremuyorsun vay babasinda duruyr sende durmuyor yok gazini cikaramiyorsun gibi seyler denildi. Ama öyle degil herkes gidecek en son yine sen kalacaksn yaninda.
Öyle de sabah 6 buçuktan beri sadece 1 saat uyudu sürekli ağladı. Bunu sırt ağrısına bağlayamıyorum. MahvoldumHava sıcak yat yat sırtları yanıyor bebelerin de
Avent gayet iyi bence. Bizim kız çok seviyor.En yavaş akış biberon öneriniz var mıdır ??
Tüm satılanlar anne gögsü gibi diye ama malesef alakası yok ..
çocuk beni 10 dk emiyorsa biberonu 5 dk da bitiriyor .
Ayriyetten bazı anneler sütleri dolapta 6 ay saklıyormuş , açıkcası benim de mantığıma yatıyor , çünkü koyduğum sütleri şimdiye kadar çıkarıp vermedim , gögsüm yeterli geliyor sanırım
Hemen yıkadım, ins biraz azalmıştır. Çok değil bizimki, avuç içi kadar bir yerde. Pudrayı da alayımBenim bebe isilikten görünmüyordu. Doktorumuz makyaj pamuğu ile püf puf pudra surmemi söyledi. 2 gündür sürüyorum. Acayip faydası oldu kayboldu büyük çoğunluğu
1 aylık oldularKızlar şimdi bizim bebekler kaç aylık sayılıyor. 1 mi 2 mi ? Şimdi 2 saat beslemiyoruz ya yarın bir gün 3 saat olacak .Onu neye göre ayarlicaz .Bir anda 2 den 3 e çıkarmak zor olmaz mı
Kızlar şimdi bizim bebekler kaç aylık sayılıyor. 1 mi 2 mi ? Şimdi 2 saat beslemiyoruz ya yarın bir gün 3 saat olacak .Onu neye göre ayarlicaz .Bir anda 2 den 3 e çıkarmak zor olmaz mı
Ben saate bakmiyorum ne zaman isterse 6 aya kadar böyle devam ediyorum sonra ek gıdaya geçince uzuyor süre.1 aylık oldular
Ben gündüz ne zaman isterse veriyorum saate bakmıyorum gece de ne zaman uyanırsa
Canım diğer şeyleri de söylemeyi unutt. Bol bol yıka. krem ve yağ asla sürme dedi doktor. Serin tut dedi. Sıcaktan oluyor maalesef.Hemen yıkadım, ins biraz azalmıştır. Çok değil bizimki, avuç içi kadar bir yerde. Pudrayı da alayımcokkk teşekkür ederim
Ya ben toplamda 20 25 emziriyorum arada yani 10 dk da bi es verip gaz cikariyoruz. En sonda yine gaz cikariyoruz cikarmazsa yüksekce bi yerde yatarak bekletiyorum. Kusarsa hemen müdahale ediyim diye tepesinde oluyorum genelde. gece de emzirirken uyuyakalinca reflu yatagina yan yatiriyorum. Bazen omzuma alip gegirince yatagi aldigim da oluyor ama uykusu dağılacak diye korkuyrm. Yine basinda Biraz bekliyorum bakiyorum rahat uyuyorsa birakiyorum.Gazını çıkarmaya devam ediyorsun değil mi ? Emzirmeye değil?
İçir derse biz de içirelim
Ben de takmamayı ögrendim artk çözüm odaklı gidiyorum. Cozumum var mı bebegimin ihtiyacina nasil cevap vereblrm diye odaklaninca baskalarnin dediklerini duymuyorum artk.Hayır yani neden diyorlar ki böyle, biz görünce yeterince dertleniyoruz zaten. Ben takıyorum açıkçası umarım geçecek
Öyle de sabah 6 buçuktan beri sadece 1 saat uyudu sürekli ağladı. Bunu sırt ağrısına bağlayamıyorum. Mahvoldum
Ne zaman sonra 3 e cikcak bu bazisi gece uyandirma dedi doktor diyor. Annem de uyandirip durma kalkinca emer diyor. Biraksam sanki uyanmayacak. Neye uyacagimi sasirdim benKızlar şimdi bizim bebekler kaç aylık sayılıyor. 1 mi 2 mi ? Şimdi 2 saat beslemiyoruz ya yarın bir gün 3 saat olacak .Onu neye göre ayarlicaz .Bir anda 2 den 3 e çıkarmak zor olmaz mı
Ben saate bakmiyorum ne zaman isterse 6 aya kadar böyle devam ediyorum sonra ek gıdaya geçince uzuyor süre.
Allahım ne güzel istediginde veriyorsun iciyor ve maşallah barekallah kusmuyor. Ben sürekli emdigi yeter kusar yoksa diyorum.saat araliklari da karman corman uyuyor uyandiriyorum 2 2 bucuk saat olunca icip yatiyordu. Ya da bakiniyordu. Smdi 2 gündür gaz belasina da tutulduk ne ictigi belli ye uyudugu. Ne kadar iciyor takip edemiyorum1 aylık oldular
Ben gündüz ne zaman isterse veriyorum saate bakmıyorum gece de ne zaman uyanırsa
Benimki de hafif beyqz oluyor artma olmadi süt emince ondan heralde diyorum ben her daim de kontrol etmedim. Süt icmeden bi bakmak lazm belki o zaman azalır veya beyaz olmaz.Kızlar sizin bebeklerin dili pembe mi az beyaz mı?benimki pembe değil az beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?