Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimkini de 2 dk boş bırakmıştım ablası TV açmış baka baka uyumus küçük de sonuç odakliyim ben, uyumuş mu uyumuş
Valla bizimki de karnı tok olsa da zırt pırt uyanıyor gazdan heralde ablaları alıp bakıyorlar yanlarında yatırıp tv falan izliyorlar yine uyuyor meme emmeyecekse ve altı değişmeyecekse bana gerek kalmıyor ve benim işime geliyor

Kızlar yarın 20 günlük olacak bebiş. Benim vücudum hala eski haline dönmedi. Böyle garip bi şişlik var vücudumda hiçbir şey üstüme olmuyor falan aslında baya indi kilom ama bedenim hala geniş. Diğerlerinde böyle olmamıştı spinalin etkisi midir nedir. Ne zaman normale döndünüz

Ne yazı ki bende de yok iyice mamaya alışmaması için çaban ayda 600 800 gram alması normalmiş o yüzden çokta endişelenmedim

En az 600 alması lazım diye biliyorum ama sadece süt ile 1 kg aldıranları duyunca insan yetersiz hissediyor
Alt sınır 600 öyle dedi hemşire ama önemli olan sağlık değil mi elinden geldiğim ve önce emzirip yetersiz geldiğini düşünürsem mama veriyorum zaten doymadığını belli ediyor tabiki emsin diye aç bırakmıyorum ama mamayla şişmesini de istemem zaten hemşirede ayına göre normal olduğunu söylemişti

İlk çocuğumda yine azdı sütüm resmen çok takmıştım ama sütte olmayınca olmuyor çokta yıpratmanın manası yok

Ne ettin bacım sen?
Ne olmuş yani? Karnı tok, altı temiz bebeyi babannesi uyuttu diye ağlanır mı?

Sen ne ara dinleneceksin peki?
Etrafında yardım edecek biri varsa dibine kadar sıyır. Böyle hassaslıkla hayat yaşanmaz

Benimki de genelde 60 cc içer canim
Önemli olan kilo alması

Okurken sonunda bisi olacak sandım :)

Bende mamajo var
İç iç bitmiyor bir türlü aşırı yavaş

Aynen benim de diğerlerinde aynıydı bendeki kapasite bu kadar sağlık olsun

Valla mümkün değil ki aynı saatte olması. İstediğimiz saatte uyanmaları bile mucize
evet dogru diyorsun da zamanla bi rutin oluşsun istiyor insan. Bi yerde de okudum hep belli saatte yedirilirse ona göre açıkır uyanır vs gibi bilir yani aclıgı vs diye okudum. Ama zor ya cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…