Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar benim bebek saatlerce emiyor bırakmıyor aglıyor gittim mama aldım sma marka iyi dedi eczane 50veriyorum beş dakka sonra burnundan fışkırıyor korkuyorum başına gelen bilen var mı acaba
Demekki doyuyor .bebekler o zamanlar doydugunu anlamıyor. Şimdi de anlamıyor hoş da .yine de doyunca almak istemiyor bizimki .zehirmis gibi dilini cikariyor .yutuyor mu bak .yoksa ağzıyla hareket mi yapıyor. Bir ilk zamana bak emme nasıl bir şey. Boğazına bak .Bir de o saatlerce durduğu zamana .max 40 dakika diyorlar. Ben yarim saat olunca çekiyorum.
Bir de emzirme yastigi kullanıyorsan uzun emiyor .kolda daha kısa süre emiyor .

Sütten de olurmuş. Yarin bir götürürüm aile hekimine .biz senin zamanlarında uykusuna dokunmadık. Doktor kilo alimi iyi dedi .
Valla öyle bir uyanıyor ki acıkınca. Mesela en fazla 3 saat uyumasına izin ver.ben şimdi 4 saate izin veriyorum aslında 6 bile normalmiş. Çocuğu sürekli uyandirirsan bu sefer de uyanmaya alışır. Hem diyelim 2 yerine 4 uyudu ne olacak 1 öğünü geçmiş oluyor .kaç gram eder ki .
Şimdiden bu yesin yesinlere başlıyoruz. Yarın bir gün 4 5 yaşlarına gelecekler .ye cocugum ye çocuğum dicez .belki akşam yemeği yemicek uyuyacak dert edeceğiz. Belki kaldıracağız.

Kızlar benim bebek saatlerce emiyor bırakmıyor aglıyor gittim mama aldım sma marka iyi dedi eczane 50veriyorum beş dakka sonra burnundan fışkırıyor korkuyorum başına gelen bilen var mı acaba
Cnm geçen grupta yazdi bir arkadaş sma gaz yapan ve kabız yapan mama diye.
Bız Bebelac Gold kullanıyorum çok memnunum

50 fazla geliyor demek ki.
50 cc süt ile mamanın şişkinliği hazmı aynı olmaz. Kaç saatte bir besliyorsun?

Annenin kimlik fotokopisi çocuğun kimlik fotokopisi ve varsa doğum belgesi fotokopisini istiyorlar 5 dk da giriş yapıyorlar boş bir zamanında gidebilirsin neden bırakasın ki?
Aman ne bileyim. Ben de kalmasın kafasındayım, bir sürü vergi ödüyoruz o şu bu biraz da biz hakkımızı alalım diye düşündüm ama bu sıcaktan çıkıp da pek onla uğraşamıcam
Gitti olmadım daha herhalde değilim
Benim karnım sızıldıyor anlamadım valla

E bebektekiler standart modeller ben arasında nazarlıkta olsun istiyorum özel yaptırmam lazım sanırım ama bazıları sahte satıyorlarmış
Aynen bende oyuzden korkuyorum ama e bebek herhalde sahte ürün satmaz en azından ordan alırım
Yarın bir aile hekimine goturucem .zaten kilosu için gidecektim .Hem bana bir motivasyon olur hem de içim rahat eder .
Aynen gösterirsin en azından
Ohhh maşallah
Bende götürcem kısmetse
Valla cidden çok güzel bebek suyu seviyosa kedinlikle harika geçiyo
Benim karnım sızıldıyor anlamadım valla
Benim bi geliyo bi gidiyo ama karın ağrım yok çözemedim

Canım vaalhi ben bebeyi askılı yakası baya açık şeylerle dolastiriyorum. İp askılı body çorap filan alt yok. Pudra aldım ama internette boğaza kaçar filan diye okuyunca kullanmamıştım. Günde 2 yıkıyorum. Benim kız benim gibi sıkıntılı anlaşılan bunlara rağmen isilik oldu.

Evet haklisin. Gece 3 saat uyuyor dokunmuyorum da. Hatta bi iki kez uyumusum 4 saat kaldigi oldu. Ama nadir kendiliginden uyandi. Yani ben pek hatrlamiyrm. Doktor bisey demedi ben de sormadim kilo alimi iyi dedilerdi. Normal yani ne cok cok fazla ne cok cok az. Anladigim kadaryla çok da şii yapmamak lazm yani

Canım benim ki de beyaz sütyen diye düşünüyorum arada karbonatlı suda sürdüm ama hep öyle anlamadım ki sana söylenenleri bize de yaz.

Kızlar, sürekli memede duran bebe her zaman aç değildir
Bebeğe yüklenip hem mama hem süt verirseniz midesi rahatsız olur ve huzursuz olur durmaz.

Sakin olun ve gözlemleyin
Bunların hepsi gazdan 2- 2,5 - 3 saat aralığına uyun
Yoksa bebek gazdan hic durmaz.

Hem aşırı sık beslemek kilo aldırmaz bılgınız olsun.
Yazık midelerine mınnosların

Canım sana katılıyorum. Ama birşey sormak istiyorum. Burda fikri olan herkes bana yardımcı olabilir.
Ben ilk kızımda hem kendi sütümü hem mama veriyordum. Sütüm yetmiyor diye düşünüyordum.
Bu bebeğim de doktora mama vermeye ihtiyaç varmı dedim yok dedi.
Göğüslerim yumuşak böyle dolgun dolgun akan bir sütüm yok.
İlk doğdu 3 uncu 4 uncu gün göğsümden süt damladı kaç defa. Ama şimdi kızım emiyor sütüm varmı yok mu bilmiyorum. Anlamıyorum.. Beni yadurgamayın bu ne saçmalık nasıl insan kendi bilemez dersiniz belki.
Ama vallahi bilmiyroum.
Sanki sütüm az gibi geliyor bana. Sizce sütün yeterli olduğu nasıl anlaşılır.

Benimki de genelde 60 cc içer canim
Önemli olan kilo alması k

Benimki de genelde 60 cc içer canim
Önemli olan kilo alması
Benim bebem emdiğinde doymuyor, bir saate yakın emziriyorum 1 saat anca yetiyor uyuyup yine emmek istiyor. bu kez sağdığım sütlerden 90 -100 luk hazırlayıp vermek zorunda kalıyorum. Biberonla aldıginda daha uzun sure kesintisiz uyuyabiliyor.3575 doğmustu 1 aylık kontrolunde 4250 ye cıkmış sadece anne sutuyle.ne yapacağımı şaşırdım.

Sürekli açmış gibi hissediyorum, kucağıma aldığımda hep yalanıyor, ağaçkakan gibi meme arıyor. Gaz, kakalı bez problemi yaşamıyoruz, bezlerin nerdeyse hepsi kakalı çıkıyor. Sütüm mü yaramıyor sorgulamaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…