- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.221
Hadi yaa sende at
Süt içmekden oluyo o pamukcuk başlangıcı gibi , karbonatlı suyla arada dilini sil
Demekki doyuyor .bebekler o zamanlar doydugunu anlamıyor. Şimdi de anlamıyor hoş da .yine de doyunca almak istemiyor bizimki .zehirmis gibi dilini cikariyor .yutuyor mu bak .yoksa ağzıyla hareket mi yapıyor. Bir ilk zamana bak emme nasıl bir şey. Boğazına bak .Bir de o saatlerce durduğu zamana .max 40 dakika diyorlar. Ben yarim saat olunca çekiyorum.Kızlar benim bebek saatlerce emiyor bırakmıyor aglıyor gittim mama aldım sma marka iyi dedi eczane 50veriyorum beş dakka sonra burnundan fışkırıyor korkuyorum başına gelen bilen var mı acaba
Bende götürcem kısmetseSpa’dayız canımmm
Yaaa çok güzel bişi eve yakın varsa götürün bizimki bayıldı
Sütten de olurmuş. Yarin bir götürürüm aile hekimine .biz senin zamanlarında uykusuna dokunmadık. Doktor kilo alimi iyi dedi .Ne zaman sonra 3 e cikcak bu bazisi gece uyandirma dedi doktor diyor. Annem de uyandirip durma kalkinca emer diyor. Biraksam sanki uyanmayacak. Neye uyacagimi sasirdim ben
Allahım ne güzel istediginde veriyorsun iciyor ve maşallah barekallah kusmuyor. Ben sürekli emdigi yeter kusar yoksa diyorum.saat araliklari da karman corman uyuyor uyandiriyorum 2 2 bucuk saat olunca icip yatiyordu. Ya da bakiniyordu. Smdi 2 gündür gaz belasina da tutulduk ne ictigi belli ye uyudugu. Ne kadar iciyor takip edemiyorum
Benimki de hafif beyqz oluyor artma olmadi süt emince ondan heralde diyorum ben her daim de kontrol etmedim. Süt icmeden bi bakmak lazm belki o zaman azalır veya beyaz olmaz.
Cnm geçen grupta yazdi bir arkadaş sma gaz yapan ve kabız yapan mama diye.Kızlar benim bebek saatlerce emiyor bırakmıyor aglıyor gittim mama aldım sma marka iyi dedi eczane 50veriyorum beş dakka sonra burnundan fışkırıyor korkuyorum başına gelen bilen var mı acaba
50 fazla geliyor demek ki.Kızlar benim bebek saatlerce emiyor bırakmıyor aglıyor gittim mama aldım sma marka iyi dedi eczane 50veriyorum beş dakka sonra burnundan fışkırıyor korkuyorum başına gelen bilen var mı acaba
Aman ne bileyim. Ben de kalmasın kafasındayım, bir sürü vergi ödüyoruz o şu bu biraz da biz hakkımızı alalım diye düşündüm ama bu sıcaktan çıkıp da pek onla uğraşamıcamAnnenin kimlik fotokopisi çocuğun kimlik fotokopisi ve varsa doğum belgesi fotokopisini istiyorlar 5 dk da giriş yapıyorlar boş bir zamanında gidebilirsin neden bırakasın ki?
Benim karnım sızıldıyor anlamadım vallaGitti olmadım daha herhalde değilim
Aynen bende oyuzden korkuyorum ama e bebek herhalde sahte ürün satmaz en azından ordan alırımE bebektekiler standart modeller ben arasında nazarlıkta olsun istiyorum özel yaptırmam lazım sanırım ama bazıları sahte satıyorlarmış
Aynen gösterirsin en azındanYarın bir aile hekimine goturucem .zaten kilosu için gidecektim .Hem bana bir motivasyon olur hem de içim rahat eder .
Ohhh maşallah
Valla cidden çok güzel bebek suyu seviyosa kedinlikle harika geçiyoBende götürcem kısmetse
Benim bi geliyo bi gidiyo ama karın ağrım yok çözemedimBenim karnım sızıldıyor anlamadım valla
Canım vaalhi ben bebeyi askılı yakası baya açık şeylerle dolastiriyorum. İp askılı body çorap filan alt yok. Pudra aldım ama internette boğaza kaçar filan diye okuyunca kullanmamıştım. Günde 2 yıkıyorum. Benim kız benim gibi sıkıntılı anlaşılan bunlara rağmen isilik oldu.Benimkininde boynunda olmuştu ben ısrarla kalın kalın giydirince çocuğuKaynanam da bana pudra yok mu sür dedi ama ben popoya pudra kullanmadığım için almamıştım 2 günde 1 yıkıyorum bide kısa kollulara geniş yakalılara geçtim çocuk rahatladı.
Tamam canım verilebilir yaniGazlanmaya başlayınca
Kızım zaten ilk iki hafta küvezde kaldı. Eve gelince gazdan rahatsız olduğunu anlayınca başladım. Öyle hergün düzenli vermedim ona.
Kendim düzenli humana nın çayından içtim. O rahatsız oldukça kimyon demleyip verdim.
Evet haklisin. Gece 3 saat uyuyor dokunmuyorum da. Hatta bi iki kez uyumusum 4 saat kaldigi oldu. Ama nadir kendiliginden uyandi. Yani ben pek hatrlamiyrm. Doktor bisey demedi ben de sormadim kilo alimi iyi dedilerdi. Normal yani ne cok cok fazla ne cok cok az. Anladigim kadaryla çok da şii yapmamak lazm yaniSütten de olurmuş. Yarin bir götürürüm aile hekimine .biz senin zamanlarında uykusuna dokunmadık. Doktor kilo alimi iyi dedi .
Valla öyle bir uyanıyor ki acıkınca. Mesela en fazla 3 saat uyumasına izin ver.ben şimdi 4 saate izin veriyorum aslında 6 bile normalmiş. Çocuğu sürekli uyandirirsan bu sefer de uyanmaya alışır. Hem diyelim 2 yerine 4 uyudu ne olacak 1 öğünü geçmiş oluyor .kaç gram eder ki .
Şimdiden bu yesin yesinlere başlıyoruz. Yarın bir gün 4 5 yaşlarına gelecekler .ye cocugum ye çocuğum dicez .belki akşam yemeği yemicek uyuyacak dert edeceğiz. Belki kaldıracağız.
Ağır gelmiş mamaKızlar benim bebek saatlerce emiyor bırakmıyor aglıyor gittim mama aldım sma marka iyi dedi eczane 50veriyorum beş dakka sonra burnundan fışkırıyor korkuyorum başına gelen bilen var mı acaba
Canım benim ki de beyaz sütyen diye düşünüyorum arada karbonatlı suda sürdüm ama hep öyle anlamadım kiSütten de olurmuş. Yarin bir götürürüm aile hekimine .biz senin zamanlarında uykusuna dokunmadık. Doktor kilo alimi iyi dedi .
Valla öyle bir uyanıyor ki acıkınca. Mesela en fazla 3 saat uyumasına izin ver.ben şimdi 4 saate izin veriyorum aslında 6 bile normalmiş. Çocuğu sürekli uyandirirsan bu sefer de uyanmaya alışır. Hem diyelim 2 yerine 4 uyudu ne olacak 1 öğünü geçmiş oluyor .kaç gram eder ki .
Şimdiden bu yesin yesinlere başlıyoruz. Yarın bir gün 4 5 yaşlarına gelecekler .ye cocugum ye çocuğum dicez .belki akşam yemeği yemicek uyuyacak dert edeceğiz. Belki kaldıracağız.
Canım sana katılıyorum. Ama birşey sormak istiyorum. Burda fikri olan herkes bana yardımcı olabilir.Kızlar, sürekli memede duran bebe her zaman aç değildir
Bebeğe yüklenip hem mama hem süt verirseniz midesi rahatsız olur ve huzursuz olur durmaz.
Sakin olun ve gözlemleyin
Bunların hepsi gazdan 2- 2,5 - 3 saat aralığına uyun
Yoksa bebek gazdan hic durmaz.
Hem aşırı sık beslemek kilo aldırmaz bılgınız olsun.
Yazık midelerine mınnosların
AABundan almayı düşünüyorum kızlar kullanan var mıTiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı - Fiyatı, Yorumları
Tiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tiny love ana kucağı
Bundan almayı düşünüyorum kızlar kullanan var mıTiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı - Fiyatı, Yorumları
Tiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tiny love ana ku
Benimki de genelde 60 cc içer canim
Önemli olan kilo almasık
Benim bebem emdiğinde doymuyor, bir saate yakın emziriyorum 1 saat anca yetiyor uyuyup yine emmek istiyor. bu kez sağdığım sütlerden 90 -100 luk hazırlayıp vermek zorunda kalıyorum. Biberonla aldıginda daha uzun sure kesintisiz uyuyabiliyor.3575 doğmustu 1 aylık kontrolunde 4250 ye cıkmış sadece anne sutuyle.ne yapacağımı şaşırdım.Benimki de genelde 60 cc içer canim
Önemli olan kilo alması
Sürekli açmış gibi hissediyorum, kucağıma aldığımda hep yalanıyor, ağaçkakan gibi meme arıyor. Gaz, kakalı bez problemi yaşamıyoruz, bezlerin nerdeyse hepsi kakalı çıkıyor. Sütüm mü yaramıyor sorgulamaya başladımBenim bebem emdiğinde doymuyor, bir saate yakın emziriyorum 1 saat anca yetiyor uyuyup yine emmek istiyor. bu kez sağdığım sütlerden 90 -100 luk hazırlayıp vermek zorunda kalıyorum. Biberonla aldıginda daha uzun sure kesintisiz uyuyabiliyor.3575 doğmustu 1 aylık kontrolunde 4250 ye cıkmış sadece anne sutuyle.ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?