Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Teşekkür ederim birde öyle deneyim bende emiyor emiyor doymuyor mu diye düşündüm aç kalır korkusu var

Sma comfort iyi diyolar sen hangisini aldım

50 fazla geliyor demek ki.
50 cc süt ile mamanın şişkinliği hazmı aynı olmaz. Kaç saatte bir besliyorsun?
Sürekli emmek için aglıyor çok sinirli mamayı içtikten sonra üç saati duruyor bu seferde iki üç defa burnundan fışkırıyo kusmuk gibi bogazınada kaçıyor korkuyorum haftada randevum aldım on günde yogun bakım da kaldıgı için korkuyorum

Eklentiler

• 20220808_213001.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 25
Teşekkür ederim her tavsiye yi denerim

Fazla geliyor
Sen mama miktarını azalt biraz

Benimki de kusuyor bu aralar normal geliyor bana bebekler kusar genelde büyük oğlum hiç kusmamıştı küçüğü hep kusardı bu daha orta halli kusuyor
Ay bazi gunler foşur foşur kusunca garipsedm fışkırıyor ve baya fazlaydı. yoksa azcik kussa tamam diycem emzirdigimin cogu lök diye geri cikiyordu simdi usturupluca emziriyorum fazlaya kacmadan doydugunu düsünene kadar.

Günde kaç öğün yemek yiyorsunuz kızlar
Kucaktan indirebilsem herşeyi yerim , hep ayak üstü bi sabah yıyebılıyorum bi akşam eşimle ara öğün diye bişey yok , tezgahta ne bulursam ..
bazen dolap kapagını açıkp peynır ekmek
Hamileyken Müge Anlı’yı açıp saatlerce masada dururdum

Kızlar ,
Benim gögüs ucum çooook yumuşak ..
İlerleyen günlerde biberonla vermeyi düşünüyorum .
Bana hem yavaş akış sağlayan hemde yumuşak olan bir biberon önerebilir misiniz ?

Ben sma çok araştırdım comfort olanını alıcaktın optipro diğerine göre ağırmış biraz

Ben hamileliğimi unuttum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…