- 25 Kasım 2021
- 415
- 404
- 23
- 39
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.261
Teşekkür ederim birde öyle deneyim bende emiyor emiyor doymuyor mu diye düşündüm aç kalır korkusu varCanım çok veriyorsun. Benim de geçende oldu, doktor çok vermekten dedi.
Ben şöyle yapıyorum. Bir memeyi veriyorum, gazını çıkartıyorum, emziğini verip biraz sakinleşmesini sağlıyorum. Mızmızlanırsa diğer memeyi verip aynı işlemi yapıyorum.
Yine mızmızlanmaya başlarsa, 30-60 ml arası veriyorum, memeyi kaç dakika emdiğine bakarak.
İstersen 30 vermeyi dene. Belli ki seninki memeden çok emmiş, mama da fazla gelince burnundan fışkırtmış. Benimki memelerde maksimum 10 dakika kalıyor o da çok açsa. Genelde de 7 dakika kalıyor.
Sma comfort iyi diyolar sen hangisini aldım
Sürekli emmek için aglıyor çok sinirli mamayı içtikten sonra üç saati duruyor bu seferde iki üç defa burnundan fışkırıyo kusmuk gibi bogazınada kaçıyor korkuyorum haftada randevum aldım on günde yogun bakım da kaldıgı için korkuyorum50 fazla geliyor demek ki.
50 cc süt ile mamanın şişkinliği hazmı aynı olmaz. Kaç saatte bir besliyorsun?
Teşekkür ederim onuda alırım düzelsindeCnm geçen grupta yazdi bir arkadaş sma gaz yapan ve kabız yapan mama diye.
Bız Bebelac Gold kullanıyorum çok memnunum
Teşekkür ederim her tavsiye yi denerimDemekki doyuyor .bebekler o zamanlar doydugunu anlamıyor. Şimdi de anlamıyor hoş da .yine de doyunca almak istemiyor bizimki .zehirmis gibi dilini cikariyor .yutuyor mu bak .yoksa ağzıyla hareket mi yapıyor. Bir ilk zamana bak emme nasıl bir şey. Boğazına bak .Bir de o saatlerce durduğu zamana .max 40 dakika diyorlar. Ben yarim saat olunca çekiyorum.
Bir de emzirme yastigi kullanıyorsan uzun emiyor .kolda daha kısa süre emiyor .
Yok bir sürü delik var hepsinde ilk 2 sinde kullandım birkaç marka. Zor bıraktılar diye bunda kullanmadimBu sılıkon uçların 2 delıklısı yok mu acaba ?
Fazla geliyorSürekli emmek için aglıyor çok sinirli mamayı içtikten sonra üç saati duruyor bu seferde iki üç defa burnundan fışkırıyo kusmuk gibi bogazınada kaçıyor korkuyorum haftada randevum aldım on günde yogun bakım da kaldıgı için korkuyorum
Bendeki 4 delikli wee baby ninBu sılıkon uçların 2 delıklısı yok mu acaba ?
Ay bazi gunler foşur foşur kusunca garipsedm fışkırıyor ve baya fazlaydı. yoksa azcik kussa tamam diycem emzirdigimin cogu lök diye geri cikiyordu simdi usturupluca emziriyorum fazlaya kacmadan doydugunu düsünene kadar.Benimki de kusuyor bu aralar normal geliyor bana bebekler kusar geneldebüyük oğlum hiç kusmamıştı küçüğü hep kusardı bu daha orta halli kusuyor
Sen hangi marka almistin ki avent i blmiyorum ama wee baby ucuz bilmem hoşuna gider mi biraz ergonomik gelmez belki ama işimi görmüstüVarmış ama avent small 300 ₺
E yuh
Kucaktan indirebilsem herşeyi yerim , hep ayak üstü bi sabah yıyebılıyorum bi akşam eşimle ara öğün diye bişey yok , tezgahta ne bulursam ..Günde kaç öğün yemek yiyorsunuz kızlar
Ben sma çok araştırdım comfort olanını alıcaktın optipro diğerine göre ağırmış birazSürekli emmek için aglıyor çok sinirli mamayı içtikten sonra üç saati duruyor bu seferde iki üç defa burnundan fışkırıyo kusmuk gibi bogazınada kaçıyor korkuyorum haftada randevum aldım on günde yogun bakım da kaldıgı için korkuyorum
Şuanlık kullandığım için avent çok iyi memnunumKızlar ,
Benim gögüs ucum çooook yumuşak ..
İlerleyen günlerde biberonla vermeyi düşünüyorum .
Bana hem yavaş akış sağlayan hemde yumuşak olan bir biberon önerebilir misiniz ?
Ben bazen 1 bazen 2Günde kaç öğün yemek yiyorsunuz kızlar
O marka var evet . Bir marka daha var . Hepsi 4 koca delikli. Delikle bana büyük geldi canim. Cocugun ağzı süt doluyorSen hangi marka almistin ki avent i blmiyorum ama wee baby ucuz bilmem hoşuna gider mi biraz ergonomik gelmez belki ama işimi görmüstü
Evet bendeki bu. Ama çok deliği varBendeki 4 delikli wee baby nin
Avent s olan 3 delikli gördümYok bir sürü delik var hepsinde ilk 2 sinde kullandım birkaç marka. Zor bıraktılar diye bunda kullanmadim
Yakın canım ben de götüreyim en iyisiHer ay sağlık ocağına gidip baktırrarak öyle bakıcM kilosuna yakınsa sağlık ocağı gidip öğrenebilirsin ordan
Ben hamileliğimi unuttum yaKucaktan indirebilsem herşeyi yerim , hep ayak üstü bi sabah yıyebılıyorum bi akşam eşimle ara öğün diye bişey yok , tezgahta ne bulursam ..
bazen dolap kapagını açıkp peynır ekmek
Hamileyken Müge Anlı’yı açıp saatlerce masada dururdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?