- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.301
Çünkü sol elle tutuyoruz ve tersimize geliyor biz de sağ ı sevmiyoruzSağ memeyle mucadele ve dayanışma dernegimi kursak
Bu bebeler neden sag memeyi sevmez hic analamam , kzimda sevmemsiti 5 ay emdi sonra fulll soll memeyle büyüdü pörsüttü zillooş
Neden yaa ciddden neden o anki ruh haline bağlı alıp almaması bi gün alıyo diğer gün iğrenç bişi gibi yüzünğ ekşitiyo sağdaSağ memeyle mucadele ve dayanışma dernegimi kursak
Bu bebeler neden sag memeyi sevmez hic analamam , kzimda sevmemsiti 5 ay emdi sonra fulll soll memeyle büyüdü pörsüttü zillooş
Galiba belkide oyuzden azaldıIlk cocukta yaptigim seyi yapiyorsunnve halada öyleyim o sekilde kiloda vermistim baya ama sütum azalmisti 1 tık ona dikkat et
Kuzu bende de olmustu sıcak su ile masaj yaptim pesine 2 3defa sagdim geçtiKızlar ya benim sol göğüste ki sertlik geçmiyor dün o kadar uğraş uğraş en son gece hastaneye gidip orda sağdırdım yine aynı
Teşekkür ederim yogun bakım dan çıkınca eve kapandık dogru bi göstereyimHiç kontrole götürdün mü sadece anne sütüyle kilo alımına bakmadan mama başlamak doğru değil. Bilmiyorsan bence yarın sağlık ocağına gidip tarttır. Ebeyle konuş.
Günde 25-30 gr arası almışsa mamaya gerek yoktur. Memede uzun süre kalması aç olduğu anlamına gelmez.
İlk başta nasıl çekiyor yutkunuyor mu, sonra uykuya geçip dilini emmeye mi başlıyor. Duygusal tatmin amaçlı olabilir.
Arada gazını çıkartmaya da dikkat et..
Mama hiçbir zaman kullanmadım iyisi olsun dedim bunu önerdiler bilmiyorum kiBen sma çok araştırdım comfort olanını alıcaktın optipro diğerine göre ağırmış biraz
Hıçkırık olunca emzir geçiyorSaat üç buçukta uyandı saat 5 oldu tüm uykusu kaçtı hem hıçkırık tutuyor hem de kendi kendine söyleniyor geriye nasıl uyuyacağız bilmiyorum benim gözümden uyku akıyor
Günde kaç öğün yemek yiyorsunuz kızlar
Kızlar bebişlerinizi ne kadar süre boyunca emzirmeyi düşünüyorsunuz?
Mesela gittiği yere kadar mı, yoksa tecrübelerinize dayanarak aklınızda bir zaman dilimi var mı?
Kızlar 40 gün kontrolüne gidecekmisiniz benim dokotrum gel demedi vajinada çok tiksinc bir koku var sizdede varmı birde bembeyaz olmus anlamadım
Durulması gereken yerde be gittiği yere kadarKızlar bebişlerinizi ne kadar süre boyunca emzirmeyi düşünüyorsunuz?
Mesela gittiği yere kadar mı, yoksa tecrübelerinize dayanarak aklınızda bir zaman dilimi var mı?
Aynı benimki de boylr . Memeye gelınce ıkınmaya baslıyorOğlumu 22 ay emzirdim.
Ama bunda o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum. Şimdiden 1 sene yeter diyorum. Maksimum 1,5 sene
Gittiği yere kadar dersek hiç bırakmazlar memeyi
Gaz sancıları falan bitince emzirmek bu kadar zorlamaz. Mesela şu an kaka yapmak için memeyi bırakıyor. Arada uykuya dalıyor memeyi almıyor. Resmen taksit taksit emiyor
Gerçekten gün geçtikçe meme bağımlısı oluyorlar. Allahtan ben biraz mama da veriyorum, yadırgamıyor.Oğlumu 22 ay emzirdim.
Ama bunda o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum. Şimdiden 1 sene yeter diyorum. Maksimum 1,5 sene
Gittiği yere kadar dersek hiç bırakmazlar memeyi
Gaz sancıları falan bitince emzirmek bu kadar zorlamaz. Mesela şu an kaka yapmak için memeyi bırakıyor. Arada uykuya dalıyor memeyi almıyor. Resmen taksit taksit emiyor
28 ayda çok değilmi yaDurulması gereken yerde be gittiği yere kadar
İlk cocuk 28 ay emdi
Amy nasıl dayandınDurulması gereken yerde be gittiği yere kadar
İlk cocuk 28 ay emdi
Bu hâlâ emiyor mu diyordu herkesAmy nasıl dayandın
Emme süreleri uzuyor mu gün geçtikçe?
Şimdi sadece meme versem her yarım saatte emecek durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?