Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aksam yogurt yedim hatta dedim ki biseyler katiyim icine tatlansin. Yogurdun tadina bakmadm kattim neyse icine biseyler yedim. Sonra kıvrandm. Yogurt böyle acımış resmen ve farketmemişim. Iki kez tuvalete zor yetistim. Sonra bebegi emzirmeye korktum ve buzluktan süt cikardm bebege onu verdm. Onu uyuttuk bu sefer beni üşüme aldi yaz gününde battaniye örttüm resmen ve uyumusum neyse bi iki saat once kalkip sütümü sagdim ve döktüm. Onu icirmek istemedim. Sonra su ictm bol bol geri yattim simdi kalktm terlemişim. Sütüm de gelmiş biraz yerin3. Emzirdim. Pelte gibiyim. Bu aksam ne yaşadm blmiyorum. Heralde az kalsn zehirleniyordm

Sağ memeyle mucadele ve dayanışma dernegimi kursak

Bu bebeler neden sag memeyi sevmez hic analamam , kzimda sevmemsiti 5 ay emdi sonra fulll soll memeyle büyüdü pörsüttü zillooş
Çünkü sol elle tutuyoruz ve tersimize geliyor biz de sağ ı sevmiyoruz

Sağ memeyle mucadele ve dayanışma dernegimi kursak

Bu bebeler neden sag memeyi sevmez hic analamam , kzimda sevmemsiti 5 ay emdi sonra fulll soll memeyle büyüdü pörsüttü zillooş
Neden yaa ciddden neden o anki ruh haline bağlı alıp almaması bi gün alıyo diğer gün iğrenç bişi gibi yüzünğ ekşitiyo sağda
Ilk cocukta yaptigim seyi yapiyorsunn ve halada öyleyim o sekilde kiloda vermistim baya ama sütum azalmisti 1 tık ona dikkat et
Galiba belkide oyuzden azaldı amaa hiç iştahım yok artık

Kızlar ya benim sol göğüste ki sertlik geçmiyor dün o kadar uğraş uğraş en son gece hastaneye gidip orda sağdırdım yine aynı

Teşekkür ederim yogun bakım dan çıkınca eve kapandık dogru bi göstereyim

Günde kaç öğün yemek yiyorsunuz kızlar

Ya ben gün içinde salak salak atıştırıyorum. Ağzım boş durmuyor neredeyse. Gözüm doymuyor. Oğlumda bu kadar değildim. Öğün olarak değil yani benimki

Akşam geç vakitte atıştırma huyum yok neyseki. Uyanık olunca midem gurulduyor ama uykum varken yemiyorum.

Kızlar bebişlerinizi ne kadar süre boyunca emzirmeyi düşünüyorsunuz?
Mesela gittiği yere kadar mı, yoksa tecrübelerinize dayanarak aklınızda bir zaman dilimi var mı?

Oğlumu 22 ay emzirdim.
Ama bunda o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum. Şimdiden 1 sene yeter diyorum. Maksimum 1,5 sene

Gittiği yere kadar dersek hiç bırakmazlar memeyi

Gaz sancıları falan bitince emzirmek bu kadar zorlamaz. Mesela şu an kaka yapmak için memeyi bırakıyor. Arada uykuya dalıyor memeyi almıyor. Resmen taksit taksit emiyor

Kızlar 40 gün kontrolüne gidecekmisiniz benim dokotrum gel demedi vajinada çok tiksinc bir koku var sizdede varmı birde bembeyaz olmus anlamadım

Beni çağırmıştı ama gitmedim. Doğumdan sonraki kontrole gittim sadece problem yoktu.

Sen bir problem olduğunu düşünüyorsan git bence. Beyazlık mantar olabilir belki.

Bende de koku vardı ama renkli akıntı bitince bitti. Arada yine geliyor ama çok değil.

Aynı benimki de boylr . Memeye gelınce ıkınmaya baslıyor

Gerçekten gün geçtikçe meme bağımlısı oluyorlar. Allahtan ben biraz mama da veriyorum, yadırgamıyor.
Emdikçe emiyor sonra çok kusuyor. Kendini durduramıyor
Bu beni çok yoruyor ve üzüyor, mamayı ise hiç kusmuyor.
Benim ilk hedefim 6 ay emzirmek, sonrası kısmet

Amy nasıl dayandın
Emme süreleri uzuyor mu gün geçtikçe?
Şimdi sadece meme versem her yarım saatte emecek durumda
Bu hâlâ emiyor mu diyordu herkes
Halbuki 28 ay çok büyük sayılmaz. :)

Emzirme kadar büyük bir rahatlık yok. Emerek uyutuyordum
Uyandığında memeyi sokuyordum ağzına geri uyuyordu .

Bir gece sırtım koptu sinirlendim bıraktırdım o anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…