- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.281
Kız emziriyorsun kafan dönmüyor muBen bazen 1 bazen 2
Sanah kahvaltısını üşenip yapmadığım zaman oluyo
Aynı benKucaktan indirebilsem herşeyi yerim , hep ayak üstü bi sabah yıyebılıyorum bi akşam eşimle ara öğün diye bişey yok , tezgahta ne bulursam ..
bazen dolap kapagını açıkp peynır ekmek
Hamileyken Müge Anlı’yı açıp saatlerce masada dururdum
Anladm ben niyeyse daha cok delik istiyorsun sandm sorryO marka var evet . Bir marka daha var . Hepsi 4 koca delikli. Delikle bana büyük geldi canim. Cocugun ağzı süt doluyor
Yaaaa sabah tekim yaa gidip kim uğraşıcakda kahvaltı hazırlıcak diyorum kendi kendime uyumayı tercih ediyorum sonra uyan çocukla ilgilen derken akşam yemeği zamanı geliyoKız emziriyorsun kafan dönmüyor mu
Ben iki öğün yiyordum
Arada fırsat bulursam birer meyve falan ama benim aksama takatim kalmıyor kan şekerim düşüyor.
Valla ben ilk zamanlar bebek hiç durmuyordu bir sabah birde akşam yiyordum misafir falanolmazsa .. ama şimdi 4_5 öğün yiyorum meyvelerle birlikte eskiden meyve hiç yemezdim hamilelik ve şimdi inanılmaz meyve yiyorum dondurma yemezdim onu da çok yiyorum.. çok sık acikiyorum maalesef,Günde kaç öğün yemek yiyorsunuz kızlar
Ilk cocukta yaptigim seyi yapiyorsunnYaaaa sabah tekim yaa gidip kim uğraşıcakda kahvaltı hazırlıcak diyorum kendi kendime uyumayı tercih ediyorum sonra uyan çocukla ilgilen derken akşam yemeği zamanı geliyohamilken iştahım acıktı, doğum yaptım hemen kayboldu
Naber lenSağ memeyle mucadele ve dayanışma dernegimi kursak
Bu bebeler neden sag memeyi sevmez hic analamam , kzimda sevmemsiti 5 ay emdi sonra fulll soll memeyle büyüdü pörsüttü zillooş
Emzirme keyfisi , senNaber len
Yatağa uzandım bakınıyorum öyle. Benimkine bugün bısıler oldu akşam 5 den beri aşırı gaz sancısı çekiyorEmzirme keyfisi , sen
Kesin nazardir benim oglani acile goturdugumuz gunun sabahı kv nin akrabaları gelmişti onlar gittiler oglan kudurmaya baslamistiYatağa uzandım bakınıyorum öyle. Benimkine bugün bısıler oldu akşam 5 den beri aşırı gaz sancısı çekiyor
Sürekli uyanıyor ağlıyor. Bir şekilde sakınlestırıyorum işte.
İlk defa böyle oldu . Nazar mi değdi acaba diyorum. Nazar duası da okudum bolca . Arkadaşım vardı bugün ve çok sevdi bebeği.
Emzirme yastığının arasına soktum Bacaklarını kurbağa pozisyonunda bacaklar suan. İnliyerek uyuyor.
Amin canim, allah korusun.Kesin nazardir benim oglani acile goturdugumuz gunun sabahı kv nin akrabaları gelmişti onlar gittiler oglan kudurmaya baslamisti
Bu arada Nazar sadece kotu gozle bakanin degmiyor ,iyi niyetle bakan seven insanlarinda farkinda olmadan degebiliyor allah korusun her turlusundende
Kızlar benim bebek saatlerce emiyor bırakmıyor aglıyor gittim mama aldım sma marka iyi dedi eczane 50veriyorum beş dakka sonra burnundan fışkırıyor korkuyorum başına gelen bilen var mı acaba
Kalktım ağladı karnını doyurdum uykuyua devamUyuyor musunuz len.
Gece arkadaşım itiraf ediyorum uyuyordumUyuyor musunuz len.
Acısa da mecbur emziriyorum ya meme reddi yaşamamak için. Emzirme danışmanları da yara olmasının sebebi bebeklerin sadece uç bölgeden emzirilmesi olarak söylüyor ama bence bu da tek sebep değil. İnşallah bir an önce geçer bu yaralarCanım ben de ayva çekirdeği jeli yaptım ve bepanten sürdüm arada zeytinyağı sürdüm ve sürekli açıkta bıraktım göğüslerim kuruyordu Evet ama yaralar kurursa daha çabuk iyileşir memeyi ağzına vermeden önce de yine zeytinyağı ile veya jel ile ıslatıyordum ama şunu anladım ki ne yaparsak yapalım yaraların geçmesinin zamanı var .. acıyor diye sakın emzirmemezlik yapma çünkü o zaman da süt birikiyor mastit olma ihtimalin artıyor acısa da emzir bebeğin tutuş pozisyonunu değiştirmek de faydalı oluyor bende olmuştu
Her insan gordugunde özellikle üstünü başını değiştirip yıkıyorum ben. İnsanların enerjisi illaki etkiliyor bebeği. Her gün yıkıyorum gerçi ama biriyle görüsunce özellikle bu düşünce ile yıkıyorumYatağa uzandım bakınıyorum öyle. Benimkine bugün bısıler oldu akşam 5 den beri aşırı gaz sancısı çekiyor
Sürekli uyanıyor ağlıyor. Bir şekilde sakınlestırıyorum işte.
İlk defa böyle oldu . Nazar mi değdi acaba diyorum. Nazar duası da okudum bolca . Arkadaşım vardı bugün ve çok sevdi bebeği.
Emzirme yastığının arasına soktum Bacaklarını kurbağa pozisyonunda bacaklar suan. İnliyerek uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?