Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bazen 1 bazen 2
Sanah kahvaltısını üşenip yapmadığım zaman oluyo
Kız emziriyorsun kafan dönmüyor mu
Ben iki öğün yiyordum
Arada fırsat bulursam birer meyve falan ama benim aksama takatim kalmıyor kan şekerim düşüyor.

Kız emziriyorsun kafan dönmüyor mu
Ben iki öğün yiyordum
Arada fırsat bulursam birer meyve falan ama benim aksama takatim kalmıyor kan şekerim düşüyor.
Yaaaa sabah tekim yaa gidip kim uğraşıcakda kahvaltı hazırlıcak diyorum kendi kendime uyumayı tercih ediyorum sonra uyan çocukla ilgilen derken akşam yemeği zamanı geliyo hamilken iştahım acıktı, doğum yaptım hemen kayboldu

Sabah kırk yıkaması yaptı . Yapar yapmaz uyudu spa saatine kadar spada zorla uyandırdık.
Spadada 1 saat suda kaldı eve geldik 4 gibi
4den 9a kadar uyudu çocuk sabahdan beri sudaydı. Şimdi uyumuyo bu gece oturcam belli Bugun işter tersine döndü yarın bütün gün yıkamıyom geceye doğru yıkayımda düzelir inşallah

Günde kaç öğün yemek yiyorsunuz kızlar
Valla ben ilk zamanlar bebek hiç durmuyordu bir sabah birde akşam yiyordum misafir falanolmazsa .. ama şimdi 4_5 öğün yiyorum meyvelerle birlikte eskiden meyve hiç yemezdim hamilelik ve şimdi inanılmaz meyve yiyorum dondurma yemezdim onu da çok yiyorum.. çok sık acikiyorum maalesef,

Ilk cocukta yaptigim seyi yapiyorsunn ve halada öyleyim o sekilde kiloda vermistim baya ama sütum azalmisti 1 tık ona dikkat et

Emzirme keyfisi , sen
Yatağa uzandım bakınıyorum öyle. Benimkine bugün bısıler oldu akşam 5 den beri aşırı gaz sancısı çekiyor
Sürekli uyanıyor ağlıyor. Bir şekilde sakınlestırıyorum işte.
İlk defa böyle oldu . Nazar mi değdi acaba diyorum. Nazar duası da okudum bolca . Arkadaşım vardı bugün ve çok sevdi bebeği.
Emzirme yastığının arasına soktum Bacaklarını kurbağa pozisyonunda bacaklar suan. İnliyerek uyuyor.

Kesin nazardir benim oglani acile goturdugumuz gunun sabahı kv nin akrabaları gelmişti onlar gittiler oglan kudurmaya baslamisti

Bu arada Nazar sadece kotu gozle bakanin degmiyor ,iyi niyetle bakan seven insanlarinda farkinda olmadan degebiliyor allah korusun her turlusundende

Amin canim, allah korusun.
Aynen nazar değişik bir şey
Maalesef.
Çok övdü cocugun suratını. Geçen de gelmişti ama bebek hep uyuyordu yatak odasında.
Aşırı iyi niyetli ve iyi bir arkadaş ama enerjisi cok düşük. İlk defa cocuk durmuyor bu kadar zamandır. Nazar duası okuyorum ama...

Kızlar benim bebek saatlerce emiyor bırakmıyor aglıyor gittim mama aldım sma marka iyi dedi eczane 50veriyorum beş dakka sonra burnundan fışkırıyor korkuyorum başına gelen bilen var mı acaba

Hiç kontrole götürdün mü sadece anne sütüyle kilo alımına bakmadan mama başlamak doğru değil. Bilmiyorsan bence yarın sağlık ocağına gidip tarttır. Ebeyle konuş.

Günde 25-30 gr arası almışsa mamaya gerek yoktur. Memede uzun süre kalması aç olduğu anlamına gelmez.
İlk başta nasıl çekiyor yutkunuyor mu, sonra uykuya geçip dilini emmeye mi başlıyor. Duygusal tatmin amaçlı olabilir.
Arada gazını çıkartmaya da dikkat et..

Acısa da mecbur emziriyorum ya meme reddi yaşamamak için. Emzirme danışmanları da yara olmasının sebebi bebeklerin sadece uç bölgeden emzirilmesi olarak söylüyor ama bence bu da tek sebep değil. İnşallah bir an önce geçer bu yaralar

Her insan gordugunde özellikle üstünü başını değiştirip yıkıyorum ben. İnsanların enerjisi illaki etkiliyor bebeği. Her gün yıkıyorum gerçi ama biriyle görüsunce özellikle bu düşünce ile yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…