Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynı benimki de boylr . Memeye gelınce ıkınmaya baslıyor

Sabah rutini oldu. En son meme teklif etmeyi bırakıp masaj yaptım uyumaya devam ediyor

Yüzüstü yatırıp bıraktım. Yanında bekliyorum.
Döndürünce başlayacak ıkınmaya.
Sindirimi yavaştan düzene giriyor ama hissediyorum.

28 ayda çok değilmi ya artık bildiğin sen ne yersen oda onu yediği zamanlar
Benim ortanca 6 yaşında bıraktı
Süt yoktu ama emzik gibi uykuya dalarken veya ağlarken vs sakinleşiyordu bende kıyamadım çünkü aynı şeyi bende yaptım dişlerim çıkıyordu annem emmeye devam edersen hepsi dökülecek dişlerinin dedi korkudan bıraktım Kızım da 1.sınıfa başlarken artık büyüdü diye bıraktı kendisi
3 yaşlarındayken sinemada, uçakta, denizde emmişliği var

Beterin beteri var

Emzirmek bana ek gıdadan daha kolay geliyor aslında. Çıkar ver
Ama sıcakların etkisi, gazlanıp memeyle mücadele falan sabrımı zorluyor şu an.

Mesela tatildeyim ama emzirdiğim için keyfime bakamıyorum

Kışın bu kadar zorlamayacak merak etme. Biraz daha büyümüş olacak. Anne sütü şifa onlara şu anda. Antikor üretiyor hem anneye hem bebeğe.

Kız 6 yaşında çocuğum var emzirdiğimi düşünemiyorum

2 yaşına girmesine 2 ay kala bir gün anlatarak artık süt bitti dedim 3 gün arada bir sordu yok dedim bitti gitti

Nasıl dayandın senelerce cok cok

2 zaten 2 yasına kadar emzirilmesi öneriliyor. 2 yaştan 4 ay fazla emzirmişim işte
Çok mu
Çok yaaaa ayakda bile gelip emip gidiyodurBenim gelirse en fazla1yaşına kadar emziririm zaten 1yaşında allah ne verdiyse yediririm
Yok artıkkkkkk bu dahada ileri seviye 1.sınıfa başlarkende bıraksın artk çok yaaaa ben en fazla 1yaşına kadar oda gelirse

Benimki atıştırma değil aslında. Atıştırsam da şekerim düzelmiyor. Odağım kayıyor sanki
Benim direkt 3 öğün yapmam lazım sanırım

Uzayacak
Ben gece 4 5 saat uyuduysa uyandırmıyorum şimdiden. 6 7 saat uyusun yine uyandırmam

Ek gıdaya geçmek de etkileyecek. Tabi ilk zamanlar doyumluk yemeyecek. Tadımlık olacağı için anne sütü bir süre daha şart. Ama emme zamanı uyandıkça acıktıkça olacak.

Gaz çıkartmaya gerek kalmayacak. Onlar hareketlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…