- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.321
2 zaten 2 yasına kadar emzirilmesi öneriliyor. 2 yaştan 4 ay fazla emzirmişim işte28 ayda çok değilmi yaartık bildiğin sen ne yersen oda onu yediği zamanlar
Aynı benimki de boylr . Memeye gelınce ıkınmaya baslıyor
Benim ortanca 6 yaşında bıraktı28 ayda çok değilmi yaartık bildiğin sen ne yersen oda onu yediği zamanlar
Nerden anlıyorsun düzene girdiğini?Sabah rutini oldu. En son meme teklif etmeyi bırakıp masaj yaptım uyumaya devam ediyor
Yüzüstü yatırıp bıraktım. Yanında bekliyorum.
Döndürünce başlayacak ıkınmaya.
Sindirimi yavaştan düzene giriyor ama hissediyorum.
Beterin beteri varBenim ortanca 6 yaşında bıraktı
Süt yoktu ama emzik gibi uykuya dalarken veya ağlarken vs sakinleşiyordu bende kıyamadım çünkü aynı şeyi bende yaptım dişlerim çıkıyordu annem emmeye devam edersen hepsi dökülecek dişlerinin dedi korkudan bıraktımKızım da 1.sınıfa başlarken artık büyüdü diye bıraktı kendisi
3 yaşlarındayken sinemada, uçakta, denizde emmişliği var
DDamak ilerisinde mi?Kızlar gittim doktora o beyazlıklar süt lekesi değilmiş. Pamukcuk muş. Sizinkiler ee büyük ihtimalle pamukcuk .huysuzluklari ondan olabilir
Gerçekten gün geçtikçe meme bağımlısı oluyorlar. Allahtan ben biraz mama da veriyorum, yadırgamıyor.
Emdikçe emiyor sonra çok kusuyor. Kendini durduramıyor
Bu beni çok yoruyor ve üzüyor, mamayı ise hiç kusmuyor.
Benim ilk hedefim 6 ay emzirmek, sonrası kısmet
Benim ortanca 6 yaşında bıraktı
Süt yoktu ama emzik gibi uykuya dalarken veya ağlarken vs sakinleşiyordu bende kıyamadım çünkü aynı şeyi bende yaptım dişlerim çıkıyordu annem emmeye devam edersen hepsi dökülecek dişlerinin dedi korkudan bıraktımKızım da 1.sınıfa başlarken artık büyüdü diye bıraktı kendisi
Çok yaaaa ayakda bile gelip emip gidiyodur2 zaten 2 yasına kadar emzirilmesi öneriliyor. 2 yaştan 4 ay fazla emzirmişim işte
Çok mu
Yok artıkkkkkkBenim ortanca 6 yaşında bıraktı
Gideceğim çağırdı benimkiKızlar 40 gün kontrolüne gidecekmisiniz benim dokotrum gel demedi vajinada çok tiksinc bir koku var sizdede varmı birde bembeyaz olmus anlamadım
Benimki atıştırma değil aslında. Atıştırsam da şekerim düzelmiyor. Odağım kayıyor sankiYa ben gün içinde salak salak atıştırıyorum. Ağzım boş durmuyor neredeyse. Gözüm doymuyor. Oğlumda bu kadar değildim. Öğün olarak değil yani benimki
Akşam geç vakitte atıştırma huyum yok neyseki. Uyanık olunca midem gurulduyor ama uykum varken yemiyorum.
Nerden anlıyorsun düzene girdiğini?
Saymayı bıraktım, bereketi kaçmasınGünde kaç öğün yemek yiyorsunuz kızlar
Aynen beyazlar genelde pamukcuk oluyo. Karbonatlı suyla temizlersen geçerKızlar gittim doktora o beyazlıklar süt lekesi değilmiş. Pamukcuk muş. Sizinkiler ee büyük ihtimalle pamukcuk .huysuzluklari ondan olabilir
Allah kısmet ederse en az 20 ayKızlar bebişlerinizi ne kadar süre boyunca emzirmeyi düşünüyorsunuz?
Mesela gittiği yere kadar mı, yoksa tecrübelerinize dayanarak aklınızda bir zaman dilimi var mı?
Gideceğim inşallah ihmal etmemek lazım benceKızlar 40 gün kontrolüne gidecekmisiniz benim dokotrum gel demedi vajinada çok tiksinc bir koku var sizdede varmı birde bembeyaz olmus anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?