Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Saymayı bıraktım, bereketi kaçmasın hamilelikte yemedigim kadar yiyorum, sürekli açım ve hep tatlı şeyler istiyor canım
Nasıl kilo vericez böyle ben bilmem.
Annem normal öğün olarak yesen de verirsin emziriyorsun diyor
Sadece hamur işi tatlıdan uzak dur diyor

Benimki atıştırma değil aslında. Atıştırsam da şekerim düzelmiyor. Odağım kayıyor sanki
Benim direkt 3 öğün yapmam lazım sanırım
Ben 2 ana öğün yapıyorum bazen öğle yemeği de yiyorum. Ama 2-3 saatte bir mutlaka ara öğün yapıyorum yoksa elim ayağım titremeye başlıyor

Ben 2 ana öğün yapıyorum bazen öğle yemeği de yiyorum. Ama 2-3 saatte bir mutlaka ara öğün yapıyorum yoksa elim ayağım titremeye başlıyor
Heh ben tam olarak böyleyim işte
Bi gün o kadar kötü oldım ki ne olduğunu da anlamadım evde de tektim
Komsuyu çağırdım bebeğe bi baksın kendime geleyim ne oluyor diye
Düşüp kalmak üzereydim çünkü
Ne yiyorsun aralarda

Kızlar geçende de yazdım görmediniz benim bebişin gözleri çapaklandı yaa özellikle sol göz geçmek bilmedi sarı akıntı oluyor gözleri kızarmış kanal tıkanıklığı değil bu üşüttü büyük ihtimalle sizin başınıza geldi mi hiç?

Aynen ya böyle içten titriyorum kan şekerim düşmüş gibi. Ben de başta anlamadım ama kesinlikle açlıktan oluyormuş sonradan fark ettim. Ara öğünlerde genelde meyve yiyorum ama pasta börek tost sandviç varsa da affetmiyorum bazen Mısır gevreği ya da yulaf vs yani anlayacağın Allah ne verdiyse yiyorum

Ben yasakladım eve çikolata abur cubur alınmasını :)

Kilolarca meyve yiyoruz

Dudak ve yanaklarda beyazlıklar vardı
Islak mendili sabunla yıkadım dudak ve yanaklarını sildim tertemiz oldu. Sanırım onlar önce orada oluyor temizlenmezse yapışıyor
Artık nasıl oluyorsa.
.gazlı bez daha iyi tabii yoktu evde.

Kızlar 40 gün kontrolüne gidecekmisiniz benim dokotrum gel demedi vajinada çok tiksinc bir koku var sizdede varmı birde bembeyaz olmus anlamadım
Benide çağırmadi bende gitmedim evet yaa o koku bende de oldu şimdi bir haftadır kalmadı çok şükür sanırım buda doğal bir süreç sizinkide geçecektir.. burada bir çok kişi yazmisti bu koku hakkında

Karbonatli şu harici bir şey dedi mi peki şu mikostatinden mi alsak ki bu karbonatli suyla olmuyor anlaşılan
O ilaçtan verdi 3 öğün 2 damla .Gaz damlası damlaligi gibi .göğsüne de sürüyorsun.emzigi de karbonatlı suyla temizledim

Evet canım ilk günler gelmişti hatta çok korkmuştum sanırım daha bir haftalıktı özellikle yıkamıştık ondan sonra oldu çok korktum üşüttüm diye o akşam sıcak tuttum bebeği sürekli kafasına tülbent örttüm ertesi sabah geçti �ki gün sonra kontrol vardı doktora söyledim üşütmekten değil bebeklerde olabiliyormuş öyle söyledi zaten geçmişti de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…