- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.361
Yulaf aslında bir kere yedim neden bıraktım bilmiyorum uzun süre tok tutuyor bir de , bende de mallık var birazAynen ya böyle içten titriyorum kan şekerim düşmüş gibi. Ben de başta anlamadım ama kesinlikle açlıktan oluyormuş sonradan fark ettim. Ara öğünlerde genelde meyve yiyorum ama pasta börek tost sandviç varsa da affetmiyorumbazen Mısır gevreği ya da yulaf vs yani anlayacağın Allah ne verdiyse yiyorum
Aslında evet ama bir duraksadı neden bilmiyorumVeriyor musun peki?
Bende yazdirayim doktora bari. Sağol canım.O ilaçtan verdi 3 öğün 2 damla .Gaz damlası damlaligi gibi .göğsüne de sürüyorsun.emzigi de karbonatlı suyla temizledim
Bana da çok zor oluyor .sağ el harika .çok seviyorum ama sol yok çok zorBen sagı verirken capraz beşik tutuşuyla veriyorum cidden sol elle sor oluyor
Böyle süt kalıntısı olmaz dedi .belki de seninkinin huysuzlugu bu yuzdenBende yazdirayim doktora bari. Sağol canım.
Ben 3 öğün yapıyorum mutlaka. Sabah yumurta yiyorum kahvaltıda. Öğlen eti muslinin hurmalı ve incirlisinden aldım. Nesfit yulaflia karıştırıyorum. Öğlenleri onu yiyorum. Akşam normal yemeği yiyorum. Akşam yemeğinden sonra geç yattigim icin içim kiyiliyor. Biraz peynir etiform bisküvi yiyorum. Aralarda çok acikirsam bir hurma 2 ceviz atıyorum. Ama genelde yetiyor.Yulaf aslında bir kere yedim neden bıraktım bilmiyorum uzun süre tok tutuyor bir de , bende de mallık var birazben ara öğün pek yapmıyorum işte sanırım o yüzden böyleyim
Bir arkadaşa program yaptırıcam bakalım. Yazarım sana da
Aslında evet ama bir duraksadı neden bilmiyorum
Gerçi birden kilo verdikten sonra duraklama normal deniyor
Olabilir ağlama krizleri geçti çok şükür damlaları kullanaliberi. Ama az bir huysuzlugu var ondan olma ihtimali var.Böyle süt kalıntısı olmaz dedi .belki de seninkinin huysuzlugu bu yuzden
Ben de böyle ara yersem sorun olmayacak sanırımBen 3 öğün yapıyorum mutlaka. Sabah yumurta yiyorum kahvaltıda. Öğlen eti muslinin hurmalı ve incirlisinden aldım. Nesfit yulaflia karıştırıyorum. Öğlenleri onu yiyorum. Akşam normal yemeği yiyorum. Akşam yemeğinden sonra geç yattigim icin içim kiyiliyor. Biraz peynir etiform bisküvi yiyorum. Aralarda çok acikirsam bir hurma 2 ceviz atıyorum. Ama genelde yetiyor.
İşte ilerlemedigi için belki de .bağışıklık sistemleri kuvvetliyse yavaş ilerlermis. Bizim 1 haftadır var keşke önceden goturseydim ama yine de fark ettim .Kitaptan bebek hastalıkları bölümünü iyice okumalıyım. Çünkü karnı tok bebeğin huysuz değilse huzursuz olmasının bir nedeni olmalı. Ya gaz ya başka bir şeyOlabilir ağlama krizleri geçti çok şükür damlaları kullanaliberi. Ama az bir huysuzlugu var ondan olma ihtimali var.
Valla benimde isime geliyo solu vermek bakalim nere kadar dayancak savaşımızNeden yaa ciddden neden o anki ruh haline bağlı alıp almaması bi gün alıyo diğer gün iğrenç bişi gibi yüzünğ ekşitiyo sağda
Galiba belkide oyuzden azaldıamaa hiç iştahım yok artık
Bizim geçmiyor ya gündüz hafifliyor sabah uyanınca yine artmış dr a gitmek lazımEvet canım ilk günler gelmişti hatta çok korkmuştum sanırım daha bir haftalıktı özellikle yıkamıştık ondan sonra oldu çok korktum üşüttüm diye o akşam sıcak tuttum bebeği sürekli kafasına tülbent örttüm ertesi sabah geçti �ki gün sonra kontrol vardı doktora söyledim üşütmekten değil bebeklerde olabiliyormuş öyle söyledi zaten geçmişti de
Hele hele Bende30 gr yulaf
1 bardak laktozsuz süt
1 muz
2 havuç
Dere otu maydonoz
100 gr tavuk göğüsü
Zeytin yağlı 1 tabak herhangi sebze yemeği
1 kücük boy haşlanmış patates
3 ceviz
2 badem
Her akşam rezene çayı
günde en az 2.5 lt su
sabah ac karnına kafein
Havuç
Dere otu
Rezene
Ceviz
Badem
Sütten kesilmemen icin mutlaka yenmeli
NOT: YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Mikan
Bana bunu yazdı arkadaşım
Bide sizin orayı dişünemiyoerum sıcaklıkda , en güzeli karpuz valla ciddnValla benimde isime geliyo solu vermek bakalim nere kadar dayancak savaşımız
Benimde istahim azaldi baya birde sicaktan karpuz ekmek favorim oldu baska seyler agir geliyo
ben de dikkat etmiyorum sadece kimyon çayı içiyordum şimdi onu da bıraktımNen yediklerime hiç dikkat etmedim pırt pırt gaz çıkarıyor gaz damlası almadim
Hadi insallah
Valla bnmki kafasına göre 2 3 saatte bir uyandığına 10 gündür saat kurmuyorum
Ben kullanıyorum onu. Ücretsizhatta favorim dandini öyle yanık sesli biri söylüyor ki çocuk dayanamayıp uyuyor mecbur
Benimki de sonunda bibs tuttu başta tutmamıştıBenim bibs de bugün gelecek böyle feneyim sağol
Çok iyi olur vallaYulaf aslında bir kere yedim neden bıraktım bilmiyorum uzun süre tok tutuyor bir de , bende de mallık var birazben ara öğün pek yapmıyorum işte sanırım o yüzden böyleyim
Bir arkadaşa program yaptırıcam bakalım. Yazarım sana da
Aslında evet ama bir duraksadı neden bilmiyorum
Gerçi birden kilo verdikten sonra duraklama normal deniyor
Kendi mi çıkaracak. Ama biz kendi olduğunu nereden bileceğiz ya damlaların etkisiyle çıkarırsa.ikinmayacak mi ondan mi anlayacağızUzayacak
Ben gece 4 5 saat uyuduysa uyandırmıyorum şimdiden. 6 7 saat uyusun yine uyandırmam
Ek gıdaya geçmek de etkileyecek. Tabi ilk zamanlar doyumluk yemeyecek. Tadımlık olacağı için anne sütü bir süre daha şart. Ama emme zamanı uyandıkça acıktıkça olacak.
Gaz çıkartmaya gerek kalmayacak. Onlar hareketlenecek
Kaydettim hemen kafein neden aç karna acaba30 gr yulaf
1 bardak laktozsuz süt
1 muz
2 havuç
Dere otu maydonoz
100 gr tavuk göğüsü
3 ceviz
2 badem
Her akşam rezene çayı
günde en az 2.5 lt su
sabah ac karnına kafein
Havuç
Dere otu
Rezene
Ceviz
Badem
Mikan
Bi de hani rezene artık önerilmiyordu30 gr yulaf
1 bardak laktozsuz süt
1 muz
2 havuç
Dere otu maydonoz
100 gr tavuk göğüsü
3 ceviz
2 badem
Her akşam rezene çayı
günde en az 2.5 lt su
sabah ac karnına kafein
Havuç
Dere otu
Rezene
Ceviz
Badem
Mikan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?