Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yulaf aslında bir kere yedim neden bıraktım bilmiyorum uzun süre tok tutuyor bir de , bende de mallık var biraz ben ara öğün pek yapmıyorum işte sanırım o yüzden böyleyim
Bir arkadaşa program yaptırıcam bakalım. Yazarım sana da
Veriyor musun peki?
Aslında evet ama bir duraksadı neden bilmiyorum
Gerçi birden kilo verdikten sonra duraklama normal deniyor

Ben 3 öğün yapıyorum mutlaka. Sabah yumurta yiyorum kahvaltıda. Öğlen eti muslinin hurmalı ve incirlisinden aldım. Nesfit yulaflia karıştırıyorum. Öğlenleri onu yiyorum. Akşam normal yemeği yiyorum. Akşam yemeğinden sonra geç yattigim icin içim kiyiliyor. Biraz peynir etiform bisküvi yiyorum. Aralarda çok acikirsam bir hurma 2 ceviz atıyorum. Ama genelde yetiyor.

Ben de böyle ara yersem sorun olmayacak sanırım
Ben sabah khvaltı yapıyorum
Aksam üzeri 4/5 gibi yiyorum
Aksam olunca elim ayağım titriyor işte

Olabilir ağlama krizleri geçti çok şükür damlaları kullanaliberi. Ama az bir huysuzlugu var ondan olma ihtimali var.
İşte ilerlemedigi için belki de .bağışıklık sistemleri kuvvetliyse yavaş ilerlermis. Bizim 1 haftadır var keşke önceden goturseydim ama yine de fark ettim .Kitaptan bebek hastalıkları bölümünü iyice okumalıyım. Çünkü karnı tok bebeğin huysuz değilse huzursuz olmasının bir nedeni olmalı. Ya gaz ya başka bir şey

Neden yaa ciddden neden o anki ruh haline bağlı alıp almaması bi gün alıyo diğer gün iğrenç bişi gibi yüzünğ ekşitiyo sağda

Galiba belkide oyuzden azaldı amaa hiç iştahım yok artık
Valla benimde isime geliyo solu vermek bakalim nere kadar dayancak savaşımız

Benimde istahim azaldi baya birde sicaktan karpuz ekmek favorim oldu baska seyler agir geliyo

30 gr yulaf
1 bardak laktozsuz süt
1 muz

2 havuç
Dere otu maydonoz
100 gr tavuk göğüsü

Zeytin yağlı 1 tabak herhangi sebze yemeği
1 kücük boy haşlanmış patates

3 ceviz
2 badem

Her akşam rezene çayı
günde en az 2.5 lt su
sabah ac karnına kafein

Havuç
Dere otu
Rezene
Ceviz
Badem
Sütten kesilmemen icin mutlaka yenmeli

NOT: YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Mikan
Bana bunu yazdı arkadaşım

Bizim geçmiyor ya gündüz hafifliyor sabah uyanınca yine artmış dr a gitmek lazım

Hele hele Bende Mikan Topige ugramiyor nerde diyordum emzirme diyetinemi baslamis yilaaannn

Yarı kırka dair hayallerim yalan oldu ben bugün bebişi arabaya koyup eşimi ziyarete gitmeyi planlıyordum ama bebeğin gözü çapaklı götü gazlı Akşam kurufasülye yeme gafletinde bulundum bol kimyonluydu ama nafile ikimiz de gaz dolduk napim zaten bütün gün açım yemeği bulmuşken yedim Benim boğazım ağrıyor bir türlü geçmedi ilaçta kullanamıyorum içimde ıhlamur ağacı çıktı. Sabah 7 den beri uyumuyor bebe anam ağladı kızlar aç kaldılar kahvaltı ısmarladım dışarıdan sonunda Hava da öyle rüzgarlı ve berbat ki değil çarşıya bahçeye çıkılacak gibi değil. Öff lohusa depresyonu yükleniyor sağdan sağdan

Nen yediklerime hiç dikkat etmedim pırt pırt gaz çıkarıyor gaz damlası almadim

Hadi insallah

Valla bnmki kafasına göre 2 3 saatte bir uyandığına 10 gündür saat kurmuyorum
ben de dikkat etmiyorum sadece kimyon çayı içiyordum şimdi onu da bıraktım
Ben kullanıyorum onu. Ücretsiz hatta favorim dandini öyle yanık sesli biri söylüyor ki çocuk dayanamayıp uyuyor mecbur
Surrender kızlar ben de internetten açıyordum zor oluyordu telefonun çekmediği yerlerde şimdi indirdim bu uygulamayı hatta Surrender yi dinleyip emziği tutturmayı denedim kolik müziği açıp ve tuttu bibs kauçuk emzik amy lee sana ne kadar teşekkür etsem az
Benim bibs de bugün gelecek böyle feneyim sağol
Benimki de sonunda bibs tuttu başta tutmamıştı
Karnı tok uyukluyordu memede telefondan kolik müziği açıp kuşağına yaklaştırdım emziği verdim başta itti sonra tuttu çok şükür

Çok iyi olur valla

Kendi mi çıkaracak. Ama biz kendi olduğunu nereden bileceğiz ya damlaların etkisiyle çıkarırsa.ikinmayacak mi ondan mi anlayacağız

Kaydettim hemen kafein neden aç karna acaba

Bi de hani rezene artık önerilmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…