- 23 Ekim 2018
- 16.310
- 37.723
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.381
Yok be nerde keşke yapabilsem ama bu iştahla zor, bayılmamak için nasıl beslendiğimizi yazıyoruz sadece
Ben Yulaf tahin incir pekmez ve hurmayi karıştırıyorum. Tadı harika oluyor .musli gaz yapar mı acaba onu bilemedim .Ben 3 öğün yapıyorum mutlaka. Sabah yumurta yiyorum kahvaltıda. Öğlen eti muslinin hurmalı ve incirlisinden aldım. Nesfit yulaflia karıştırıyorum. Öğlenleri onu yiyorum. Akşam normal yemeği yiyorum. Akşam yemeğinden sonra geç yattigim icin içim kiyiliyor. Biraz peynir etiform bisküvi yiyorum. Aralarda çok acikirsam bir hurma 2 ceviz atıyorum. Ama genelde yetiyor.
Kimyon çayını neden bıraktın ?ben de dikkat etmiyorum sadece kimyon çayı içiyordum şimdi onu da bıraktım
@Amy lee kızlar ben de internetten açıyordum zor oluyordu telefonun çekmediği yerlerde şimdi indirdim bu uygulamayı hatta @Amy lee yi dinleyip emziği tutturmayı denedim kolik müziği açıp ve tuttu bibs kauçuk emzikamy lee sana ne kadar teşekkür etsem az
Benimki de sonunda bibs tuttu başta tutmamıştı
Karnı tok uyukluyordu memede telefondan kolik müziği açıp kuşağına yaklaştırdım emziği verdim başta itti sonra tuttu çok şükür
Bunu ben normalde hep yapıyordım hamilelikten önceKaydettim hemen kafein neden aç karna acaba
Bilmiyorum ki canım, bildiği bir sey var demek kiBi de hani rezene artık önerilmiyordu
Bir derdi vardır mutlakaKızlar ya ara sıra memeyi asla almıyor benimki. Sabahtan beri uğraşıyorum anlamıyorum gazdan mı böylebu şekilde yapınca siz napıyosunuz
Benim öbür cocukta hiç olmadı ondan konduramadimnİşte ilerlemedigi için belki de .bağışıklık sistemleri kuvvetliyse yavaş ilerlermis. Bizim 1 haftadır var keşke önceden goturseydim ama yine de fark ettim .Kitaptan bebek hastalıkları bölümünü iyice okumalıyım. Çünkü karnı tok bebeğin huysuz değilse huzursuz olmasının bir nedeni olmalı. Ya gaz ya başka bir şey
Var da anlayamadım galiba derdiniBir derdi vardır mutlaka
Benimki de huzursuzlandı memede bi saat kadar önce
Çünkü sıcak bastı
Hemen banyo yaptırdım
Emzirdim yatırdım simdi
Rahatladı
Aç karna kkafein neden onun sebebini merak ettim.30 gr yulaf
1 bardak laktozsuz süt
1 muz
2 havuç
Dere otu maydonoz
100 gr tavuk göğüsü
Zeytin yağlı 1 tabak herhangi sebze yemeği
1 kücük boy haşlanmış patates
3 ceviz
2 badem
Her akşam rezene çayı
günde en az 2.5 lt su
sabah ac karnına kafein
Havuç
Dere otu
Rezene
Ceviz
Badem
Sütten kesilmemen icin mutlaka yenmeli
NOT: YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Mikan
Bana bunu yazdı arkadaşım
Benim emzik hala gelmediben de dikkat etmiyorum sadece kimyon çayı içiyordum şimdi onu da bıraktım
@Amy lee kızlar ben de internetten açıyordum zor oluyordu telefonun çekmediği yerlerde şimdi indirdim bu uygulamayı hatta @Amy lee yi dinleyip emziği tutturmayı denedim kolik müziği açıp ve tuttu bibs kauçuk emzikamy lee sana ne kadar teşekkür etsem az
Benimki de sonunda bibs tuttu başta tutmamıştı
Karnı tok uyukluyordu memede telefondan kolik müziği açıp kuşağına yaklaştırdım emziği verdim başta itti sonra tuttu çok şükür
Bak bunu bende diyecektim unuttum. Hatta bizim çocuk doktorumuz dedi. Yabancı makalelerde okumuş. Tamam içinde rezene az miktkar olan şeylere ama direk rezene içme dediBi de hani rezene artık önerilmiyordu
Ama musli de Yulaf ya aslında sen kendin yapıyorsun o pakettekiniBen Yulaf tahin incir pekmez ve hurmayi karıştırıyorum. Tadı harika oluyor .musli gaz yapar mı acaba onu bilemedim .
Çok inat ediyorsa biraz hazır mama veriyorum.Kızlar ya ara sıra memeyi asla almıyor benimki. Sabahtan beri uğraşıyorum anlamıyorum gazdan mı böylebu şekilde yapınca siz napıyosunuz
Tam bu saatler iyice sıcak bastırdığı saatlerVar da anlayamadım galiba derdinibende banyo yaptırayım bari
Yağ yakımını başlatıyor :)Aç karna kkafein neden onun sebebini merak ettim.
Yanma ve sızı gibi değil miBir sürü alinti yapmıştım resmen yazacak vakit olmadı .
Kızlar sezeryan olanlara bir sorum var. Bugün 19.gunum özellikle son 4 gündür yattigim yerden kalktıktan sonra dikiş yerimde yanma oluyor 10 sn kadar ama yoğun bir acı . Normalmidir ,tam olarak ne zaman geçiyor acısı?
Bir de dikiş yerinin hafif kabartili olması şuan normal midir?
Kimyonu neden bıraktın?Bunu ben normalde hep yapıyordım hamilelikten önce
Yağ yakımını başlatıyor vücutta
Bilmiyorum ki canım, bildiği bir sey var demek ki
Ama ben bir biberiye bir rezene içicem artık
Kimyonu bıraktım çocuk da ben de rahatladık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?