- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.441
Peki bir öğünde tahmini kaç CC anne sütü iciyordur. Ben hiç mama ya da sagip vermedim şuana kadar ama bugün göğüs ucumu dinlendirmem lazım. Ne kadar vermem lazım anne sütü ?Mama vermiyorum ama sagdiğım sütü veriyorum. 60 CC çok değil, eğer tam doymadiysa benimki de o kadar icer
Canım benim arkadaşıma da benzer bir şey demişlerdi geçen sene o da öldü öldü dirildi resmen. Tekrar verdiler. Bir sürü ünv. hastanesi gezdiler. Sonra bir şey çıkmadı çok şükür. Hemen üzme kendini bakalım. Yanlış çıkmıştır belki sonuç.Kizlarr az omce saglik ocagindan hemsire aradi topuk kani alinmasi lazim diyor neden dedim kalitsal bi hastalik tespit edilmis Kistik Fibrozis diye , arastirdim ve ic acici seyler yazmiyor 1 saatir agliyorum cok kotuyum kizlaar boyle bisey basina gelen varmidir benim aydinlatilamm lazimm nolur biri bisey desin
Netira damla ve fucithalmic merhem iyi geldi.Çok küçükler diye ilaç vermezler gibi geldi bana dr a gitcem ama hava çok kötü ben de biraz hasta gibiyim bugün gidemedim tobrex veriyorlarmış galiba size ne iyi geldi?
Benimki 80cc içiyor.Peki bir öğünde tahmini kaç CC anne sütü iciyordur. Ben hiç mama ya da sagip vermedim şuana kadar ama bugün göğüs ucumu dinlendirmem lazım. Ne kadar vermem lazım anne sütü ?
Benimki 19 günlük 80 çok mu gelir acaba . Doyduğunda bırakmadigi için anlayamamda pek. Memeleri 20 şer dkdan 40 dk emiyor geneldeBenimki 80cc içiyor.
Canım 80 cc çok bizimkilere.Benimki 19 günlük 80 çok mu gelir acaba . Doyduğunda bırakmadigi için anlayamamda pek. Memeleri 20 şer dkdan 40 dk emiyor genelde
Fazla olur canım o zamanlar 50-60 ancak içiyordu bizimki bu arada baya da tombik.Benimki 19 günlük 80 çok mu gelir acaba . Doyduğunda bırakmadigi için anlayamamda pek. Memeleri 20 şer dkdan 40 dk emiyor genelde
Emerken kaç CC içer bilemem ama iki saat açlıkla, biberon ile 60cc içiyorPeki bir öğünde tahmini kaç CC anne sütü iciyordur. Ben hiç mama ya da sagip vermedim şuana kadar ama bugün göğüs ucumu dinlendirmem lazım. Ne kadar vermem lazım anne sütü ?
Tek memede en fazla 20dk duruyorBenimki 19 günlük 80 çok mu gelir acaba . Doyduğunda bırakmadigi için anlayamamda pek. Memeleri 20 şer dkdan 40 dk emiyor genelde
Geçmiş olsun eğer öyleysen benim bildiğim aksine emzirmeye devam ediliyor bebeğe de antikor geçmesi içinKzlar galiba covid oldum bas donmesi atesim 38 sirtimda belimde ve bacaklarimda agri ve bogazlarda yanma var asim yok covid belirtisimi acba emzirmeyi kesmeli miyim bebegime gecer mi
Hayir canim ilk defa duyuyorum boyle bi hastalik oldugunuCanım hemen en kötüyü düşünme. Bilgim yok hakkında. Ailelerde birinde var mı?
Insallah canim allah razi olsun cok kötüyüm gittik verdik kanı 2 hafta gelde bekle simdiHastalığı duydum ama bilmiyorum. Eminim internette yazan en kotu seylerdir. İns hiçbir şey çıkmaz, her şey yolundadır. Yanlış bakilmistir. Dualarım sizinle
Insallah canim boyle cok hikaye okudum 2 saattir arastiryorum bakiyorum insallah bziimkide gecer giderCanım benim arkadaşıma da benzer bir şey demişlerdi geçen sene o da öldü öldü dirildi resmen. Tekrar verdiler. Bir sürü ünv. hastanesi gezdiler. Sonra bir şey çıkmadı çok şükür. Hemen üzme kendini bakalım. Yanlış çıkmıştır belki sonuç.
Test vermek istemiyorum gercekten pozitif oldugumu ogrenirsem psikolojimi etkiler sütüm kesilir diye korkuyorum ama emzirmeyi birakirsamda bebek bidaha emmez biborona alisir gibiGeçmiş olsun eğer öyleysen benim bildiğim aksine emzirmeye devam ediliyor bebeğe de antikor geçmesi için
Ama yanlış yönlendirmek istemem
Doktora sor bence
Bence birsey çıkmayacak sıkma canınıInsallah canim boyle cok hikaye okudum 2 saattir arastiryorum bakiyorum insallah bziimkide gecer gider
Insalalh canim insallahAnteplililili canım muhtemelen yanlış bakılmıştır canını sıkma hemen bir daha bakılsın da, inşallah bir şey çıkmayacak
Hastanede vermistik 5 gunlukken onda sıkıntı cikti şimdi saglik ocagina verdik 2 hafta sonra cikar sonuc dendi günler gecmez artikBence birsey çıkmayacak sıkma canını
Sağlık ocağnda kanlar öok bekliyor
Çok güvenemiyorum ben açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?