Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Mama vermiyorum ama sagdiğım sütü veriyorum. 60 CC çok değil, eğer tam doymadiysa benimki de o kadar icer
Peki bir öğünde tahmini kaç CC anne sütü iciyordur. Ben hiç mama ya da sagip vermedim şuana kadar ama bugün göğüs ucumu dinlendirmem lazım. Ne kadar vermem lazım anne sütü ?

Canım benim arkadaşıma da benzer bir şey demişlerdi geçen sene o da öldü öldü dirildi resmen. Tekrar verdiler. Bir sürü ünv. hastanesi gezdiler. Sonra bir şey çıkmadı çok şükür. Hemen üzme kendini bakalım. Yanlış çıkmıştır belki sonuç.

Çok küçükler diye ilaç vermezler gibi geldi bana dr a gitcem ama hava çok kötü ben de biraz hasta gibiyim bugün gidemedim tobrex veriyorlarmış galiba size ne iyi geldi?
Netira damla ve fucithalmic merhem iyi geldi.

Eklentiler

• 30A1B9CC-058C-4B6D-B761-5F854387F59E.webp
    189,1 KB · Görüntüleme: 34
Kzlar galiba covid oldum bas donmesi atesim 38 sirtimda belimde ve bacaklarimda agri ve bogazlarda yanma var asim yok covid belirtisimi acba emzirmeyi kesmeli miyim bebegime gecer mi
Geçmiş olsun eğer öyleysen benim bildiğim aksine emzirmeye devam ediliyor bebeğe de antikor geçmesi için
Ama yanlış yönlendirmek istemem
Doktora sor bence

Insallah canim boyle cok hikaye okudum 2 saattir arastiryorum bakiyorum insallah bziimkide gecer gider

Geçmiş olsun eğer öyleysen benim bildiğim aksine emzirmeye devam ediliyor bebeğe de antikor geçmesi için
Ama yanlış yönlendirmek istemem
Doktora sor bence
Test vermek istemiyorum gercekten pozitif oldugumu ogrenirsem psikolojimi etkiler sütüm kesilir diye korkuyorum ama emzirmeyi birakirsamda bebek bidaha emmez biborona alisir gibi

Insallah canim boyle cok hikaye okudum 2 saattir arastiryorum bakiyorum insallah bziimkide gecer gider
Bence birsey çıkmayacak sıkma canını
Sağlık ocağnda kanlar öok bekliyor
Çok güvenemiyorum ben açıkçası

Bence birsey çıkmayacak sıkma canını
Sağlık ocağnda kanlar öok bekliyor
Çok güvenemiyorum ben açıkçası
Hastanede vermistik 5 gunlukken onda sıkıntı cikti şimdi saglik ocagina verdik 2 hafta sonra cikar sonuc dendi günler gecmez artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…