Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki bugün geldi ve şükürler olsun tuttu nasıl nasıl mutluyum. Etiket yapmayı bilmiyirum sevgili Amy nin dediği gibi kolik müziği ve türlü saklabanliklar eşliğinde verdim. Şimdilik her şey yolunda
Hangi emziği tuttu direk kabule etti mi öğürme vs olmadı mı bende mi alsam emzikler çok pahalı tutmazsa elimde kalır diye kalmıştım herkesinkini tutuyorsa alsam mı

Sana sebebini soylemislermiydi ,bana direkt hastaligi soyledi aratsirdim kaynar sular dokuldu kafamdan insallah sonuvalrimiz temiz gelir canim

Hastanede vermistik 5 gunlukken onda sıkıntı cikti şimdi saglik ocagina verdik 2 hafta sonra cikar sonuc dendi günler gecmez artik
Ben okuyamadım daha ne oldu cnım topuk kanında mı sorun çıktı
Bazen alma şekli vs den bile yanlış çıkıyor sonuçlar sakin ol güzel düşün iyi olsun çıkmaz ini birşey

Bel fıtığından çok iyi bilirim onu Dr na Bi danış iğneden dolayı ise belki Bi fikir verir yardımcı olacak

Ben mama verirken 60lık veriyordum doymuyordu

Ben okuyamadım daha ne oldu cnım topuk kanında mı sorun çıktı
Bazen alma şekli vs den bile yanlış çıkıyor sonuçlar sakin ol güzel düşün iyi olsun çıkmaz ini birşey
Hemsire arayip direkt hastaligi söyledi canim cok kötü oldum o an neyseki bizim gibi olan cokmus sonuçlar iyi yönde allahtan , bekliycez 2 hafta

Bundan değil ama sling aldım uzun kumaş şeklinde olanlardan rahat kullanıyorum evde iş yaparken bağlamadım dha ama dışarda çok keyifli

Bizde bugün Dr.A gittik
2880 Gr doğdu
2550 ye düştü
Bugün 3230 çıktı
Artık daha hızlı alır inş
Onun dışında hersey yolunda şükür
Bol emzir başka bir şey e gerek yok dedi
Hastane muayene ücreti yine artmış sordum cocuk Dr.415 TL olmuş
Acil araştırıp ya özel sigorta yad a tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak gerek

Hangi emziği tuttu direk kabule etti mi öğürme vs olmadı mı bende mi alsam emzikler çok pahalı tutmazsa elimde kalır diye kalmıştım herkesinkini tutuyorsa alsam mı
Bibs aldım o an tuttu bir kere şimdi yine almıyor erken mi sevindim acaba? Zor aldı ama öğürme vs olmadı. Onunla bir kere uykuya daldı, epey emdi. Şimdi yine memeye yapıştı

Tam tersine sütü azalttığı anlaşılmış. Ben ilk çocukta çok içmiştim. Ama faydasını görmedim. Şimdi hiç içmedim emzirme çaylarının hiç birinden.
Valla rezene sindirimi rahatlatiyor diye iciyordum ben yoksa sütle ilgili degildi. ben taze yesil rezene almistm buzlukta var onu demliyordum da icmesem mi o zaman azaltiyorsa suan gayet iyi sütüm var ama xamanla bilemem

Benimki 80cc içiyor.
Ben bir ögün emzirip, bir öğün az emzirip ustune sağdığım sütü veriyorum. 70-90 arası veriyorum genelde. Gecende 105 verdim onu da aldı. Hiç kusma problemimiz olmadı Max ne kadar alır ben de merak ediyorum Bizim kız biraz iştahlı 10.gunde hastaneden taburcu olurken 70cc ye kadar aldığını söylemişti hemşireler.

Surrender Bebek bezlerinin iç lastiklerini koparıyordun sen değil mi canım?
Sızma olmuyor mu o zaman?
Premium care kullanıyorum da sanki iç lastikleri iz yapmaya başladı.
Ama kakası çok sıvı, o lastiklerin bariyer gibi kakayı/çişi tuttuğu bariz belli.
Ne yapsam karar veremiyorum

Valla rezene sindirimi rahatlatiyor diye iciyordum ben yoksa sütle ilgili degildi. ben taze yesil rezene almistm buzlukta var onu demliyordum da icmesem mi o zaman azaltiyorsa suan gayet iyi sütüm var ama xamanla bilemem
Valla bilmiyorum ki canım. Ben zaten tadını sevmemiştim.Birde ssüt azaltır diye duyunca hiç içmedim

Test vermek istemiyorum gercekten pozitif oldugumu ogrenirsem psikolojimi etkiler sütüm kesilir diye korkuyorum ama emzirmeyi birakirsamda bebek bidaha emmez biborona alisir gibi
Canım versen de vermesen de şöyle birsey var sen her halükarda hastasın şuan en kötü üşüttün diyelim, sonuçta kendini toparlamak için bir seyler yapacaksın. Yine öyle düşün.
O yüzden bence ver, için rahatlasın. Ve dediğim gibi bildiğim kadarıyla süt verebiliyorsun
Bak şöyle bir doktor görüşü var

Op. Dr. Güngör, "Anne sütünün, bebeği enfeksiyonlara karşı korumaya yardımcı olacak antikorlar içerebileceğinden, bebek için faydalı olabildiğini söyleyerek şunları söyledi: "COVID-19'a benzer bir durumda, gripli bir annenin (influenza),virüsü bebeğine yaymaktan kaçınmak için önlemler alırken bebeğini emzirmeye veya anne sütü ile beslemeye devam etmesini öneriyoruz” dedi.

Maskeyle emzireceksin en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…