- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.461
Hangi emziği tuttu direk kabule etti mi öğürme vs olmadı mı bende mi alsam emzikler çok pahalı tutmazsa elimde kalır diye kalmıştım herkesinkini tutuyorsa alsam mıBenimki bugün geldi ve şükürler olsun tuttunasıl nasıl mutluyum. Etiket yapmayı bilmiyirum sevgili Amy nin dediği gibi kolik müziği ve türlü saklabanliklar eşliğinde verdim. Şimdilik her şey yolunda
Sana sebebini soylemislermiydi ,bana direkt hastaligi soyledi aratsirdim kaynar sular dokuldu kafamdanCanim geçen yazmıştım bizi de aradılar tekrar için .ben başta gitmedim ama israr ettiler ve tsh değerinin fazla yüksek olduğunu söylediler. Tekrar verdik sonuç için aramadilar muhtelen temizdir .
Arkadaşımızın kızıninda fibrozis yüksek çıkmıştı ,hastanede kan vermek için gönderdiler orda temiz çıktı .
Topuk kanınin erken alınma sebebi zaten hepsinin ilaçla tedavisinin olması. Ama erken tedavi önemli . O yüzden hiç canini sıkma tekrar bir kan verin belki de hiç bir şey cikmayacak
Ben okuyamadım daha ne oldu cnım topuk kanında mı sorun çıktıHastanede vermistik 5 gunlukken onda sıkıntı cikti şimdi saglik ocagina verdik 2 hafta sonra cikar sonuc dendi günler gecmez artik
Aklında hep ne yapıyorlar acaba var değil miÇocukları babaya bırakıp sahile güneşlenmeye geldim. Ama mental olarak kafayı boşaltamıyorum
Bel fıtığından çok iyi bilirim onu Dr na Bi danış iğneden dolayı ise belki Bi fikir verir yardımcı olacakAaa doğru interntten egzersiz yapıyım. Sezeryan yerm çoktan geçti artık hiç ameliyat olmamış gibiyim hissetmiyorum dikişlerde geçti. Ama belim beni hareket yaparken çok zorluyoBebeğim karşı koltukda oluyo onun yanınada gidene kadar zorlanıyorum öyle düşün
Ben mama verirken 60lık veriyordum doymuyorduBebeğim 27 günlük bugün sütümun az geldiğini düşündüm . Emzirdikten sonra 60 CC mama verdim . Bebeğim bayaga huzursuz ,hıçkırık tuttu . 60 CC mama fazla mı ? Benzer günlük bebeklere kaç cc mama veriyorsun ? Günde kaç sefer veriyorsunuz ?
Hemsire arayip direkt hastaligi söyledi canim cok kötü oldum o an neyseki bizim gibi olan cokmus sonuçlar iyi yönde allahtan , bekliycez 2 haftaBen okuyamadım daha ne oldu cnım topuk kanında mı sorun çıktı
Bazen alma şekli vs den bile yanlış çıkıyor sonuçlar sakin ol güzel düşün iyi olsun çıkmaz ini birşey
Bir şey çıkmaz canım hiç canını sıkma bak sütün kesilir. İyi çıkacak sonuç.Insallah canim boyle cok hikaye okudum 2 saattir arastiryorum bakiyorum insallah bziimkide gecer gider
Bundan değil ama sling aldım uzun kumaş şeklinde olanlardan rahat kullanıyorum evde iş yaparken bağlamadım dha ama dışarda çok keyifliKızlar bundan kullananınız var mı? Bugün e bebeğe gidicem alayım ona göre. Benim bebe kucaktan inmek istemiyor uyurken bile göğsümde uyumak istiyo ev işi yaparken çok zorlanıyorum. dün misafirlerim vardı canım çıktı hala kendime gelemedim
İnş hiçbir şey yoktur içini ferah tut canımHemsire arayip direkt hastaligi söyledi canim cok kötü oldum o an neyseki bizim gibi olan cokmus sonuçlar iyi yönde allahtan , bekliycez 2 hafta
Biliyorum teselli vermek çok kolay ama Allah in izniyle hiçbir şey çıkmasın. Rabbim gönlünuzu ferahlatsinInsallah canim allah razi olsun cok kötüyüm gittik verdik kanı 2 hafta gelde bekle simdi
Bibs aldım o an tuttu bir kere şimdi yine almıyorHangi emziği tuttu direk kabule etti mi öğürme vs olmadı mı bende mi alsam emzikler çok pahalı tutmazsa elimde kalır diye kalmıştım herkesinkini tutuyorsa alsam mı
Bir kere aldıysa yine alır benceBibs aldım o an tuttu bir kere şimdi yine almıyorerken mi sevindim acaba? Zor aldı ama öğürme vs olmadı. Onunla bir kere uykuya daldı, epey emdi. Şimdi yine memeye yapıştı
E bebekte var mı acaba resmini atabilir misin rica etsem?Bundan değil ama sling aldım uzun kumaş şeklinde olanlardan rahat kullanıyorum evde iş yaparken bağlamadım dha ama dışarda çok keyifli
Valla rezene sindirimi rahatlatiyor diye iciyordum ben yoksa sütle ilgili degildi. ben taze yesil rezene almistm buzlukta var onu demliyordum da icmesem mi o zaman azaltiyorsa suan gayet iyi sütüm var ama xamanla bilememTam tersine sütü azalttığı anlaşılmış. Ben ilk çocukta çok içmiştim. Ama faydasını görmedim. Şimdi hiç içmedim emzirme çaylarının hiç birinden.
Ben bir ögün emzirip, bir öğün az emzirip ustune sağdığım sütü veriyorum. 70-90 arası veriyorum genelde. Gecende 105 verdim onu da aldı. Hiç kusma problemimiz olmadı Max ne kadar alır ben de merak ediyorum Bizim kız biraz iştahlı 10.gunde hastaneden taburcu olurken 70cc ye kadar aldığını söylemişti hemşireler.Benimki 80cc içiyor.
Valla bilmiyorum ki canım. Ben zaten tadını sevmemiştim.Birde ssüt azaltır diye duyunca hiç içmedimValla rezene sindirimi rahatlatiyor diye iciyordum ben yoksa sütle ilgili degildi. ben taze yesil rezene almistm buzlukta var onu demliyordum da icmesem mi o zaman azaltiyorsa suan gayet iyi sütüm var ama xamanla bilemem
Canım versen de vermesen de şöyle birsey var sen her halükarda hastasın şuan en kötü üşüttün diyelim, sonuçta kendini toparlamak için bir seyler yapacaksın. Yine öyle düşün.Test vermek istemiyorum gercekten pozitif oldugumu ogrenirsem psikolojimi etkiler sütüm kesilir diye korkuyorum ama emzirmeyi birakirsamda bebek bidaha emmez biborona alisir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?