- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.481
Evet canım koparıyorum. Bebek çok hareketli olmadığı için problem olmadı hiç. Ben de şuan prima 2 no kullanıyorum ama aşırı sıkıyor bacaklar koparsan bile.Surrender Bebek bezlerinin iç lastiklerini koparıyordun sen değil mi canım?
Sızma olmuyor mu o zaman?
Premium care kullanıyorum da sanki iç lastikleri iz yapmaya başladı.
Ama kakası çok sıvı, o lastiklerin bariyer gibi kakayı/çişi tuttuğu bariz belli.
Ne yapsam karar veremiyorum
Çok sevindim canim. Emziksiz bebek çok zor gercekten. O sekilde ilerle alışacaktırSurrender etiket doğrudur ins. Allah razı olsun dediğin şekilde memeyi tutturdum. İns böyle devam eder
80 çok benceBenimki 19 günlük 80 çok mu gelir acaba . Doyduğunda bırakmadigi için anlayamamda pek. Memeleri 20 şer dkdan 40 dk emiyor genelde
Canım korkma insallah bişi çıkmayacakHastanede vermistik 5 gunlukken onda sıkıntı cikti şimdi saglik ocagina verdik 2 hafta sonra cikar sonuc dendi günler gecmez artik
Başka hangi markayı kullanıyorsun?Evet canım koparıyorum. Bebek çok hareketli olmadığı için problem olmadı hiç. Ben de şuan prima 2 no kullanıyorum ama aşırı sıkıyor bacaklar koparsan bile.
Bitirmeye çalışıyorum bezi
3 no aldım . Prımayı genelde gece ve dışarısı icin aldım ama cocuk kilo almadan dha fazla, bitireyim dedim.
Eğer çok kaka yaptıysa ve sen fark etmeden kucağına aldıysan evet sızma yapar
Baby turco 3 noBaşka hangi markayı kullanıyorsun?
Diğer markalar da sıkıyor mu öyle?
Ben de baktık 2. Testte bir şey çıkmıyormuş çoğunlukla. Sıkıntısız atlatın inşallah dua edeceğimInsallah canim boyle cok hikaye okudum 2 saattir arastiryorum bakiyorum insallah bziimkide gecer gider
Bizimki temizlenen bölümüde çekip atıyo oyuzden içim rahattı herşeyin illa bi sorunlu yerleri oluyo ama buraya güveniyodum benn bide cidden çok eğlendiBende götürecektim hatta randevu bile aalmıştım. Sonra bir arkadaşım kafamı karıştırdı. İyi temizlenmiyormuş bağırsak enfeksiyonu olur çocuk mikropludur oralar dedi.Eve havuz al dedi büyük derin havuz var ama onla da uğraşamam.
Gidicem doktora ya cidden çok kötü bayaaaaBel fıtığından çok iyi bilirim onu Dr na Bi danış iğneden dolayı ise belki Bi fikir verir yardımcı olacak
2 ve 3 arasında çok mu fark varSleppy 3 nonya geçtk biz ama çok büyük geldi, tekrar 2 numara siparş ettim
Dizlerinin arasına yastık koyup da uyu canım cenin pozisyonda rahatlatır birazBizimki temizlenen bölümüde çekip atıyo oyuzden içim rahattı herşeyin illa bi sorunlu yerleri oluyo ama buraya güveniyodum benn bide cidden çok eğlendieve gelincede güzelce uyudu. Masaj yapmayıda öğretyolar
Gidicem doktora ya cidden çok kötü bayaaaa
Böyle bizimki canımE bebekte var mı acaba resmini atabilir misin rica etsem?
Pazartesi oldu aşı yıkadım ben doktor yıkanabilir dedi. Verem aşısı dışında sorun olmazmış.Kızlar bugün aşı oldu bebiş akşam banyo yaptırsam sıkıntı olur mu? Bir de 2 buçuk kg doğmuştu 4e yaklaştı bir şey olmaz değil mi?
Aminnn canimmBiliyorum teselli vermek çok kolay ama Allah in izniyle hiçbir şey çıkmasın. Rabbim gönlünuzu ferahlatsin
Değer araligini geniş tutuyorlar risk almamak için. Sorun çıkmaz insaallah.Hastanede vermistik 5 gunlukken onda sıkıntı cikti şimdi saglik ocagina verdik 2 hafta sonra cikar sonuc dendi günler gecmez artik
InşallahCanım korkma insallah bişi çıkmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?