Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet canım koparıyorum. Bebek çok hareketli olmadığı için problem olmadı hiç. Ben de şuan prima 2 no kullanıyorum ama aşırı sıkıyor bacaklar koparsan bile.
Bitirmeye çalışıyorum bezi
3 no aldım . Prımayı genelde gece ve dışarısı icin aldım ama cocuk kilo almadan dha fazla, bitireyim dedim.

Eğer çok kaka yaptıysa ve sen fark etmeden kucağına aldıysan evet sızma yapar

Başka hangi markayı kullanıyorsun?
Diğer markalar da sıkıyor mu öyle?

Bizimki temizlenen bölümüde çekip atıyo oyuzden içim rahattı herşeyin illa bi sorunlu yerleri oluyo ama buraya güveniyodum benn bide cidden çok eğlendi eve gelincede güzelce uyudu. Masaj yapmayıda öğretyolar
Bel fıtığından çok iyi bilirim onu Dr na Bi danış iğneden dolayı ise belki Bi fikir verir yardımcı olacak
Gidicem doktora ya cidden çok kötü bayaaaa

Kızlar bugün aşı oldu bebiş akşam banyo yaptırsam sıkıntı olur mu? Bir de 2 buçuk kg doğmuştu 4e yaklaştı bir şey olmaz değil mi?

Dizlerinin arasına yastık koyup da uyu canım cenin pozisyonda rahatlatır biraz

Kızlar merhaba. Çok yorgunum dünden beri ne uyuyor ne duruyor. Perşembe sünnet olacak. Ne beyaz gürültü ne gezdirme ne kundak kar etmedi. Sadece disarda bebek arabasında duruyor o kadar. Bebek arabasını eve soktum ama sürekli sallamami istiyor o zamanda. 40ta sakinlemeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…