- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.501
Aslında kilosu önemli cc icin. 4.5 kiloyla 3 kilo aynı cc içmez.Benimki 19 günlük 80 çok mu gelir acaba . Doyduğunda bırakmadigi için anlayamamda pek. Memeleri 20 şer dkdan 40 dk emiyor genelde
Allah razi olsun kuzumBen de baktık 2. Testte bir şey çıkmıyormuş çoğunlukla. Sıkıntısız atlatın inşallah dua edeceğim
Öyleyse bırakırım sütüm iyi ama azalmasin da zaten zamanla azalıyor sanrm yanlş bilmiyorsam.Valla bilmiyorum ki canım. Ben zaten tadını sevmemiştim.Birde ssüt azaltır diye duyunca hiç içmedim
Burnu ciddi şekilde tıkanınca yaptım benBebemin hiriltisi var serum fizyolojik sıktım. Enjektorle burna sıkıyorlar ya hani yan yatirip onu yapabiliyor muyuz? Yani şu kadar aylik olmadan yapilmaz gibi bişey var mı?
Başta ikinci kez neden aldıklarını söylemediler ,sağlık ocağındayken ben ısrar ettim öyle dediler. Hatta doktor şey dedi ,kafana hiç takma %90 temiz çıkar yanıltıcı olabiliyor ilki ,risk almak istemiyoruz ondan tekrar alalım . Bende hiç araştırmadim netten ,sadece sağlık ocağında alınan kana güvenmediğim için çocuk doktorunuza bı sordum.Sana sebebini soylemislermiydi ,bana direkt hastaligi soyledi aratsirdim kaynar sular dokuldu kafamdaninsallah sonuvalrimiz temiz gelir canim
Doğru haklısın ben nedense güne göre düşündüm . Şuan 4.200 civarında olmasi lazımAslında kilosu önemli cc icin. 4.5 kiloyla 3 kilo aynı cc içmez.
HarikaMasaj yaptim
Banyo yaptırdım
Besledim
Gazını cıkardım
Yatırdım... insallah bugun dün gibi olmayacak . Bebeklerin bir günü diğerini tutmuyor gercekten
Ben havluya serip yatağa koyup ağzına emzik verıyorum :))Harikaİlk 3 ü şuan yapıldı . Ama gaz çıkarma kısmı olamadan uyuya kaldı şuan kucağımda uyuyor .
Bugün ilk kez kendim tek yıkadım . Havlu ,alt değiştirme bezi her şeyi çamaşır makinasınin üstüne koyup orda giydirdim ,çok rahat oldu . Odaya götürdüğümde hep ağlıyordu
Geçen bir yerde dinledim. Hastane tipi sağma makinaları sütü costuruyormus ve sonra önüne geçemiyor mussun:)Anteplililili süt sağma makinası eşim kiralamış aylık 350 lira + 80 lira tek göğüs aparatı. Şehir dışına da kiralama oluyormuş . Sizin oraya göre fiyatlar çok uygun
Günde ortalama 600 800 civarı alır. 2 saatte bir beslesen 12 kere ortalama 50 75 arası icerBaşta ikinci kez neden aldıklarını söylemediler ,sağlık ocağındayken ben ısrar ettim öyle dediler. Hatta doktor şey dedi ,kafana hiç takma %90 temiz çıkar yanıltıcı olabiliyor ilki ,risk almak istemiyoruz ondan tekrar alalım . Bende hiç araştırmadim netten ,sadece sağlık ocağında alınan kana güvenmediğim için çocuk doktorunuza bı sordum.
Doğru haklısın ben nedense güne göre düşündüm . Şuan 4.200 civarında olmasi lazım
Yaaa öyle mi ben hep sıkmadim da bugun sıktım valla bişeyler cikti da ama belki gazdan da olablr zira uyaniyor hırıl hırıl heralde gazdan uyaniyor genzi de dolu iyice uykusu dagiliyir dedim. Burnunu temizledim gazi zaten sürekli cıkarmaya calisiyorz. Her zaman yapmıyim o zaman. Ciddi derece tikandıgını nasil anlayabiliriz?Burnu ciddi şekilde tıkanınca yaptım ben
Bu arada gaz da hırıltı yapar.
Ben mesela gazi olduğunu hırıltısından anlarım çıkarırım hemen
Malesef öyle gaz ne zaman gelirse o zaman hayat duruyor ne uyku saati ne emme saati hepsi karisiyor kendi düzenimiz zaten alt üstAllahım şu gaz donemi hızlıca geçsin
Çok çok amin
Gazdan dolayı insan düzen de kuramaz valla
1 2 ay arası en yoğun dönem sagolsun sevgili yavru kuşum eş geçmiyor. Saat 4 ten beri yine canıma okudu uyumuyor.Allahım şu gaz donemi hızlıca geçsin
Çok çok amin
Gazdan dolayı insan düzen de kuramaz valla
Şimdi mi tespit etmişler kaç gün olmuşKizlarr az omce saglik ocagindan hemsire aradi topuk kani alinmasi lazim diyor neden dedim kalitsal bi hastalik tespit edilmis Kistik Fibrozis diye , arastirdim ve ic acici seyler yazmiyor 1 saatir agliyorum cok kotuyum kizlaar boyle bisey basina gelen varmidir benim aydinlatilamm lazimm nolur biri bisey desin
Dün senin vazıyetındeydım1 2 ay arası en yoğun dönem sagolsun sevgili yavru kuşum eş geçmiyor. Saat 4 ten beri yine canıma okudu uyumuyor.
Sümük çıkmaz:)Yaaa öyle mi ben hep sıkmadim da bugun sıktım valla bişeyler cikti da ama belki gazdan da olablr zira uyaniyor hırıl hırıl heralde gazdan uyaniyor genzi de dolu iyice uykusu dagiliyir dedim. Burnunu temizledim gazi zaten sürekli cıkarmaya calisiyorz. Her zaman yapmıyim o zaman. Ciddi derece tikandıgını nasil anlayabiliriz?
Okul açılana kadar biter insaallah aminDün senin vazıyetındeydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?