Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebemin hiriltisi var serum fizyolojik sıktım. Enjektorle burna sıkıyorlar ya hani yan yatirip onu yapabiliyor muyuz? Yani şu kadar aylik olmadan yapilmaz gibi bişey var mı?

Bebemin hiriltisi var serum fizyolojik sıktım. Enjektorle burna sıkıyorlar ya hani yan yatirip onu yapabiliyor muyuz? Yani şu kadar aylik olmadan yapilmaz gibi bişey var mı?
Burnu ciddi şekilde tıkanınca yaptım ben
Bu arada gaz da hırıltı yapar.
Ben mesela gazi olduğunu hırıltısından anlarım çıkarırım hemen

Sana sebebini soylemislermiydi ,bana direkt hastaligi soyledi aratsirdim kaynar sular dokuldu kafamdan insallah sonuvalrimiz temiz gelir canim
Başta ikinci kez neden aldıklarını söylemediler ,sağlık ocağındayken ben ısrar ettim öyle dediler. Hatta doktor şey dedi ,kafana hiç takma %90 temiz çıkar yanıltıcı olabiliyor ilki ,risk almak istemiyoruz ondan tekrar alalım . Bende hiç araştırmadim netten ,sadece sağlık ocağında alınan kana güvenmediğim için çocuk doktorunuza bı sordum.

Aslında kilosu önemli cc icin. 4.5 kiloyla 3 kilo aynı cc içmez.
Doğru haklısın ben nedense güne göre düşündüm . Şuan 4.200 civarında olmasi lazım

Masaj yaptim
Banyo yaptırdım
Besledim
Gazını cıkardım
Yatırdım... insallah bugun dün gibi olmayacak . Bebeklerin bir günü diğerini tutmuyor gercekten
Harika İlk 3 ü şuan yapıldı . Ama gaz çıkarma kısmı olamadan uyuya kaldı şuan kucağımda uyuyor .
Bugün ilk kez kendim tek yıkadım . Havlu ,alt değiştirme bezi her şeyi çamaşır makinasınin üstüne koyup orda giydirdim ,çok rahat oldu . Odaya götürdüğümde hep ağlıyordu

Ben havluya serip yatağa koyup ağzına emzik verıyorum :))
Uyumus boşver. Uyanırsa denersin:) 2 büklüm olunca cıkmıyor gaz cunkj

Günde ortalama 600 800 civarı alır. 2 saatte bir beslesen 12 kere ortalama 50 75 arası icer

Burnu ciddi şekilde tıkanınca yaptım ben
Bu arada gaz da hırıltı yapar.
Ben mesela gazi olduğunu hırıltısından anlarım çıkarırım hemen
Yaaa öyle mi ben hep sıkmadim da bugun sıktım valla bişeyler cikti da ama belki gazdan da olablr zira uyaniyor hırıl hırıl heralde gazdan uyaniyor genzi de dolu iyice uykusu dagiliyir dedim. Burnunu temizledim gazi zaten sürekli cıkarmaya calisiyorz. Her zaman yapmıyim o zaman. Ciddi derece tikandıgını nasil anlayabiliriz?

Şimdi mi tespit etmişler kaç gün olmuş

Sümük çıkmaz:)

Aslında serumu yarım yarım her iki burun deliğine sıkılıyor
Ama ben takıntılı olduğum için minik minik sıktım nefessiz kalır diye. Ben de böyle bir manyağı işte

Ve en önemlisi banyodan önce sık
Banyo yaoarken burnuna su girmeli . Baya etkili banyoda buruna giren su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…