Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
2 ve 3 arasında çok mu fark var
Var baya büyükk geliyo 3 alttan badysinin cıtcıtı bile zor kapanıyo. Ama 2 oluyo rahatt
40 çıkmadan saçımı boyatsam nolur
Hiç bişi olmaz boya gitsinnn
Dizlerinin arasına yastık koyup da uyu canım cenin pozisyonda rahatlatır biraz
Uyurken sılımtı yokda kalkarken fln sıkıntı. Düşün bugun missfir geldi sehpayı önleride koydum kalkıp zor doğruldum

Bugün sahile indik. Allah'ımm çıkmak zor olsa da sandalye,masa, çanta, araba derken kampa gider gibi gittik. İlk defa da sağıp yanıma aldım sütü,harika oldu. Emzirme güzel de dışarda zor oluyor örtü, kıyafet vs derken. Artık arada gün içinde sağıp babası gelince sütü eşine vermeyi düşünüyorum.

Hava da sıcak
Emzirme örtüsünü kullansan bebek terler baya . En güzeli sağıp çıkmak:)

Bu topuk kanları da 2 li 3 lü testler gibi bol bol yanlış çıkıyor anladığım kadarıyla içini ferah tut sen yoktur bişey allahın izniyle

Ben havluya serip yatağa koyup ağzına emzik verıyorum :))
Uyumus boşver. Uyanırsa denersin:) 2 büklüm olunca cıkmıyor gaz cunkj
Bende öyle yapıyordum ama nedense katıla katıla ağlıyordu banyodan odaya geçince .
Emzik de avent Air kullaniyoruz ama 20 saniye falan kurtarıyor bizi. Herkes sayende bipslenmis ve mutlu bende deneyeyim
Geçen bir yerde dinledim. Hastane tipi sağma makinaları sütü costuruyormus ve sonra önüne geçemiyor mussun:)
Ya evet bende arttırdığını okudum açıkçası çekiniyorum da biraz kullanmaktan o yüzden .ama gece memeyi boşaltmak için mecbur kaldım . Dün gece 1 saat el ile sagım yaptım ,ne el ne kol dayanmaz buna

Kaucuk olduğu için. Yoksa markadan degıl☺
Klasik bakkal emziği tarzı

Süper çok iyi gelmiştir sahile gitmek . Biz de geçen akşam çıktık ama nedense sürekli emmek istedi ve benim tüm akşamım örtü altında geçti ,bir ara sinirden ve sıcaktan aglayacaktim hatta. Avmlerde rahat oluyor emzirme olayı ama dışarıda bu sıcaklarda zor oluyor .
bu gece ilk kez biberon deneyeceğim bakalım kabul ederse bende sagip cikacagim artık.

Ya ben bez bağlamayı bilmiyorum
Ya da sen 2 nı düdük gibi kalır be .
Belden ziyade bacağa bakmalısın
İşte bacak kısmına bakıyorum baya sallanıyor alttan,ki baya baya yukarıdan belden kapatıyorum büyük oluyo diye Annemle kv de sordum banamı büyük geliyo bu bez büyükmü normal mi dedim. Büyük dediler oyuzden tekrar 2 sipariş ettim
Sleppy 2 numara sanıırm prima 1 numarayla aynı

Bu arada yenidoğanlarda kucağa alışma olur mu? Şimdi aç değil gazı yok ama gözleri açık biraz durup sonra yaygara kopartıyor. Kucakta uyuyor. Eşim de kucağa alışır mı demeye başladı. Ne diyorsunuz deneyimli anneler?

Bizde de öyle oluyor eşim annem falan kucağa alınca susuyor diyorlar kucağa alıştırmışsın Ama okuduğum kadarıyla küçükken kucağa alışmaZlar yazıyor bilemedim bende

Bolca alın hareket etmiş oluyor
Gazı icin cok faydalı .

İlk 3 ay güvenli baglanma için bizi yanında hissetmesi önemli ben agladiginda kucağıma alıp yanında olduğumu söylüyorum. Ya da o an alamasamda elimle karnını kafasını okşayıp hissetiriyorum. Çalışacak misin yakın zamanda bilmiyorum ama ben şöyle dusunuyorum . Zaten 6 aya kalmaz kucak falan istemeyecekler. Hadi en fazla 1 yılımız var ,yürümeye başlayınca istesek de alamayacagiz belki de

Kızımda dr browns almıştım ama kullanmadık:)
Bunda avent anti collıc alıcam . Biberin verdiğimde aşırı gazi oluyor cunku . Kullananların%75 i memnun
belki kalan %25 ,i kullanmayı becerememıstırbilemiyorum. Umut fakirin ekmeği

Aparatı da varmış ya da alıp direkt evdemi avent bıberona mi taksam

Ondan demedim kuzum öyle uyursan omurga rahatlar gündüz rahat hareket ettirir diye dedim Bi dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…