- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.521
Ahhh inşallah :) çok çok aminOkul açılana kadar biter insaallah amin
Var baya büyükk geliyo 3 alttan badysinin cıtcıtı bile zor kapanıyo. Ama 2 oluyo rahatt2 ve 3 arasında çok mu fark var
Hiç bişi olmaz boya gitsinnn40 çıkmadan saçımı boyatsam nolur
Uyurken sılımtı yokda kalkarken fln sıkıntı. Düşün bugun missfir geldi sehpayı önleride koydum kalkıp zor doğruldumDizlerinin arasına yastık koyup da uyu canım cenin pozisyonda rahatlatır biraz
Ya ben bez bağlamayı bilmiyorumSleppy 3 nonya geçtk biz ama çok büyük geldi, tekrar 2 numara siparş ettim
Hava da sıcakBugün sahile indik. Allah'ımm çıkmak zor olsa da sandalye,masa, çanta, araba derken kampa gider gibi gittik. İlk defa da sağıp yanıma aldım sütü,harika oldu. Emzirme güzel de dışarda zor oluyor örtü, kıyafet vs derken. Artık arada gün içinde sağıp babası gelince sütü eşine vermeyi düşünüyorum.
Bu topuk kanları da 2 li 3 lü testler gibi bol bol yanlış çıkıyor anladığım kadarıyla içini ferah tut sen yoktur bişey allahın izniyleKizlarr az omce saglik ocagindan hemsire aradi topuk kani alinmasi lazim diyor neden dedim kalitsal bi hastalik tespit edilmis Kistik Fibrozis diye , arastirdim ve ic acici seyler yazmiyor 1 saatir agliyorum cok kotuyum kizlaar boyle bisey basina gelen varmidir benim aydinlatilamm lazimm nolur biri bisey desin
Bende öyle yapıyordum ama nedense katıla katıla ağlıyordu banyodan odaya geçince .Ben havluya serip yatağa koyup ağzına emzik verıyorum :))
Uyumus boşver. Uyanırsa denersin:) 2 büklüm olunca cıkmıyor gaz cunkj
Ya evet bende arttırdığını okudum açıkçası çekiniyorum da biraz kullanmaktan o yüzden .ama gece memeyi boşaltmak için mecbur kaldım . Dün gece 1 saat el ile sagım yaptım ,ne el ne kol dayanmaz bunaGeçen bir yerde dinledim. Hastane tipi sağma makinaları sütü costuruyormus ve sonra önüne geçemiyor mussun:)
Kaucuk olduğu için. Yoksa markadan degıl☺Bende öyle yapıyordum ama nedense katıla katıla ağlıyordu banyodan odaya geçince .
Emzik de avent Air kullaniyoruz ama 20 saniye falan kurtarıyor bizi. Herkes sayende bipslenmis ve mutlu bende deneyeyim
Ya evet bende arttırdığını okudum açıkçası çekiniyorum da biraz kullanmaktan o yüzden .ama gece memeyi boşaltmak için mecbur kaldım . Dün gece 1 saat el ile sagım yaptım ,ne el ne kol dayanmaz buna
Süper çok iyi gelmiştir sahile gitmek . Biz de geçen akşam çıktık ama nedense sürekli emmek istedi ve benim tüm akşamım örtü altında geçti ,bir ara sinirden ve sıcaktan aglayacaktim hatta. Avmlerde rahat oluyor emzirme olayı ama dışarıda bu sıcaklarda zor oluyor .Bugün sahile indik. Allah'ımm çıkmak zor olsa da sandalye,masa, çanta, araba derken kampa gider gibi gittik. İlk defa da sağıp yanıma aldım sütü,harika oldu. Emzirme güzel de dışarda zor oluyor örtü, kıyafet vs derken. Artık arada gün içinde sağıp babası gelince sütü eşine vermeyi düşünüyorum.
İşte bacak kısmına bakıyorum baya sallanıyor alttan,ki baya baya yukarıdan belden kapatıyorum büyük oluyo diyeYa ben bez bağlamayı bilmiyorum
Ya da sen2 nı düdük gibi kalır be .
Belden ziyade bacağa bakmalısın
Bizde de öyle oluyor eşim annem falan kucağa alınca susuyor diyorlar kucağa alıştırmışsınBu arada yenidoğanlarda kucağa alışma olur mu? Şimdi aç değil gazı yok ama gözleri açık biraz durup sonra yaygara kopartıyor. Kucakta uyuyor. Eşim de kucağa alışır mı demeye başladı. Ne diyorsunuz deneyimli anneler?
Hangi şehir kuzum ben de kiralıycam@Mervveeee süt sağma makinası eşim kiralamış aylık 350 lira + 80 lira tek göğüs aparatı. Şehir dışına da kiralama oluyormuş . Sizin oraya göre fiyatlar çok uygun
Bolca alın hareket etmiş oluyorBu arada yenidoğanlarda kucağa alışma olur mu? Şimdi aç değil gazı yok ama gözleri açık biraz durup sonra yaygara kopartıyor. Kucakta uyuyor. Eşim de kucağa alışır mı demeye başladı. Ne diyorsunuz deneyimli anneler?
İlk 3 ay güvenli baglanma için bizi yanında hissetmesi önemli ben agladiginda kucağıma alıp yanında olduğumu söylüyorum. Ya da o an alamasamda elimle karnını kafasını okşayıp hissetiriyorum. Çalışacak misin yakın zamanda bilmiyorum ama ben şöyle dusunuyorum . Zaten 6 aya kalmaz kucak falan istemeyecekler. Hadi en fazla 1 yılımız var ,yürümeye başlayınca istesek de alamayacagiz belki deBu arada yenidoğanlarda kucağa alışma olur mu? Şimdi aç değil gazı yok ama gözleri açık biraz durup sonra yaygara kopartıyor. Kucakta uyuyor. Eşim de kucağa alışır mı demeye başladı. Ne diyorsunuz deneyimli anneler?
İzmir ervo medikal diye bir yer. Ben de googla yazıp fiyat bilgileri aldım öncesinde medikalcilerden. En iyi ve güvenli burası geldiHangi şehir kuzum ben de kiralıycam
Ondan demedim kuzum öyle uyursan omurga rahatlar gündüz rahat hareket ettirir diye dedim Bi dene bakalımVar baya büyükk geliyo 3 alttan badysinin cıtcıtı bile zor kapanıyo. Ama 2 oluyo rahatt
Hiç bişi olmaz boya gitsinnn
Uyurken sılımtı yokda kalkarken fln sıkıntı. Düşün bugun missfir geldi sehpayı önleride koydum kalkıp zor doğruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?