Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Lansinoh kullandın mi peki hiç ?

İzmir ervo medikal diye bir yer. Ben de googla yazıp fiyat bilgileri aldım öncesinde medikalcilerden. En iyi ve güvenli burası geldi
Ben de araştırayım bana İstanbul lazım geçen burda yazmışlar Dı kim yazdı hatırlayamadım ama sen neden hastane tipi aldın normal makine alsaydın eve

Çalışmayacağım sadece çok yorucu olup hiç kendi kendine yatıp zaman geçirmezse işim zor olacak. Ben de her an yanındayım ve varlığımı hissettiriyorum. Ama uyku konusunda düzenli uyuyan bir bebek değil. 3 saat uyuduğu görülmedi daha gündüz gece. Öyle olunca beni düşündüren sadece ev işi ve kendime zaman ayırabilme kısmı. Şuan pek birşey yapamıyorum.Bir ay sonra düzene de girebilir tabii uyku konusu. Kafam karışık biraz bu konuda...

Çok sevindim canim. Emziksiz bebek çok zor gercekten. O sekilde ilerle alışacaktır
Bebek uyuyucuda kolik müziği eşliğinde alıyor bir tek bugün attım arabasına 2 saat kolik müziği ve emzik eşliğinde dolaştık. Harikaydı. Gerçekten Allah razı olsun minik kuşunun gazı hiç olmasın, uykusu bol olsun

Geçmiş olsun benim arkadaşımı da ilk topuk kanı alındığında arayarak kızında kistik fibrozis olduğunu söylemişler ancak arkadaşım tekrar test yaptırdığında olmadığı ortaya çıkmış tabi bu aradaki zamanda epeyce yıpranmıştı arkadaşım. Umarım sizin de testiniz hatalı sonuç vermiştir. Böyle bir ihtimal daha var çok üzmeyin kendinizi

Ayy canim sağ ol.bir sekilde alsınlar da artık gerisi önemsiz

Deneyeceğim bakalım bıberonu
İnşallah işe yarar ☺

Canım tekrar alınması lazımsa kesin değildir belki tekrar araştırılacak beni de aramışlardı finil değeri yüksek diye çok şükür sonra sorun çıkmadı inşallah sizinde temiz gelir

Öyle bebek zor zaten
Biraz daha zaman lazım.inşallah hepsi düzene girecek

Kızlar bugün aşı oldu bebiş akşam banyo yaptırsam sıkıntı olur mu? Bir de 2 buçuk kg doğmuştu 4e yaklaştı bir şey olmaz değil mi?
Bizim bebişin kiloları nerdeyse aynı gitmiş 33 günlük şuan. Yeme ölçüleri aynı sanırım bizim bebiş de iştahlı baya bu yüzden sanırım çok kusuyor hatta fışkırarak kustuğu da oluyor. Yarın doktora gideceğim bunun için. Sizde de oluyor mu kusma?
Bu arada dün aşı oldu akşamına banyo yaptırdık hemşire yaptırabilirsiniz demişti bi sıkıntı yaşamadık. 2 aylık aşısında banyo yaptırılmıyormuş

Doğum öncesi kullandığım vitamini,demir hapını ve d vitaminini 3 ay kadar daha kullanmamı istedi doktorum. Düşmesi normal, takviye devam et bence.

Sizinle aynı gün doğum yaptık bugün bizim bebiş de böyleydi belim sırtım o kadar ağrıdı ki kucağımda tutmaktan. Dün geceden beri çok huzursuz. Eşimi erken çağırdım işten mecburen 3 saat kadar uyudum ama uyandığımda dayak yemiş gibiydim

Kafam karısık normalde sagmıyorum bugun sol gögsüm taş gibi oldu sagınca rahatlarım dedim 100 cc kadar sagdım ama su gibi açık beyaz neyse arkada yaglı süt kaldı dedim bizim kızda yarım saat içinde uyandı solu verdim sonrada safı verdim aranıyor emzik verdim şimdi bu cocuk doymadı mı doydugunu nasıl anlayacağım rutinim 3-4 ssat uyur kalkınca birini emzir altını al diğerini ver 2 saat içinde uyut şimdi uyumuyor bu kız sagmakla hatanı ettim kalan sütü teklif etsem mi acayip uykum var anneler bir el atın bana yaa

Benimki de ultra aşırı almadı. Bibs aldım bakalım ne olacak ama yorumlarda 3. Ayda tutturmaya basaran vardı denemekten vazgeçmemek lazım sanırım.
Ayy ben emzik bakinirken bizim kız evdeki nuk daha önce ogurdugu emzige yapıştı ya emzik tutan bebe kalp ben
Bende ultra air var benimki de basta öyle yapti agzini kocaman aciyor doldurmadigindan agliyor gibiydi zamanla alisti israrla verdm ben vazgecmedim tuttu elh.
Benimkide evdeki nuk emzige alıştı aynı bu dediğin şekilde çok şükür
Sonunda tuttu canım evdeki aldığım emziği gerek kalmadı şükür
Aynı gün doğum yapmışiz bizde aynıyız bir kaç gündür malesef tam dediğin saatlerde vuruyortutmadığı emziği tuttu 1 kaç gündür de az faydası var ama gaz vurunca hayat duruyor sanki ne kadar surcek acaba.
Sagdığıniz sütü dışarda nasıl veriyorsunuz.ilitmak gerekmiyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…