- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.541
Lansinoh kullandın mi peki hiç ?Kızımda dr browns almıştım ama kullanmadık:)
Bunda avent anti collıc alıcam . Biberin verdiğimde aşırı gazi oluyor cunku . Kullananların%75 i memnun
belki kalan %25 ,i kullanmayı becerememıstırbilemiyorum. Umut fakirin ekmeği
Aparatı da varmış ya da alıp direkt evdemi avent bıberona mi taksam
Geçmiş olsun canımKızlar kollarım boynumun altı feci kabardı.
3 gündür vardı ama hafif.
Bugün hep kızardı kabarcıklar büyüdü ve çok kaşınıyor
Normalden farklı birşey de yemedim
Sanırım acile gideceğim
Ben de araştırayım bana İstanbul lazım geçen burda yazmışlar Dı kim yazdı hatırlayamadım ama sen neden hastane tipi aldın normal makine alsaydın eveİzmir ervo medikal diye bir yer. Ben de googla yazıp fiyat bilgileri aldım öncesinde medikalcilerden. En iyi ve güvenli burası geldi
Hayır.Lansinoh kullandın mi peki hiç ?
Çalışmayacağım sadece çok yorucu olup hiç kendi kendine yatıp zaman geçirmezse işim zor olacak. Ben de her an yanındayım ve varlığımı hissettiriyorum. Ama uyku konusunda düzenli uyuyan bir bebek değil. 3 saat uyuduğu görülmedi daha gündüz gece. Öyle olunca beni düşündüren sadece ev işi ve kendime zaman ayırabilme kısmı. Şuan pek birşey yapamıyorum.Bir ay sonra düzene de girebilir tabii uyku konusu. Kafam karışık biraz bu konuda...İlk 3 ay güvenli baglanma için bizi yanında hissetmesi önemli ben agladiginda kucağıma alıp yanında olduğumu söylüyorum. Ya da o an alamasamda elimle karnını kafasını okşayıp hissetiriyorum. Çalışacak misin yakın zamanda bilmiyorum ama ben şöyle dusunuyorum . Zaten 6 aya kalmaz kucak falan istemeyecekler. Hadi en fazla 1 yılımız var ,yürümeye başlayınca istesek de alamayacagiz belki de
Bebek uyuyucuda kolik müziği eşliğinde alıyor bir tekÇok sevindim canim. Emziksiz bebek çok zor gercekten. O sekilde ilerle alışacaktır
Tamam bugun deniyimm inşallah işe yararOndan demedim kuzum öyle uyursan omurga rahatlar gündüz rahat hareket ettirir diye dedim Bi dene bakalım
Geçmiş olsun benim arkadaşımı da ilk topuk kanı alındığında arayarak kızında kistik fibrozis olduğunu söylemişler ancak arkadaşım tekrar test yaptırdığında olmadığı ortaya çıkmış tabi bu aradaki zamanda epeyce yıpranmıştı arkadaşım. Umarım sizin de testiniz hatalı sonuç vermiştir. Böyle bir ihtimal daha var çok üzmeyin kendiniziKizlarr az omce saglik ocagindan hemsire aradi topuk kani alinmasi lazim diyor neden dedim kalitsal bi hastalik tespit edilmis Kistik Fibrozis diye , arastirdim ve ic acici seyler yazmiyor 1 saatir agliyorum cok kotuyum kizlaar boyle bisey basina gelen varmidir benim aydinlatilamm lazimm nolur biri bisey desin
Ayy canim sağ ol.bir sekilde alsınlar da artık gerisi önemsizBebek uyuyucuda kolik müziği eşliğinde alıyor bir tekbugün attım arabasına 2 saat kolik müziği ve emzik eşliğinde dolaştık. Harikaydı. Gerçekten Allah razı olsun minik kuşunun gazı hiç olmasın, uykusu bol olsun
Canım tekrar alınması lazımsa kesin değildir belki tekrar araştırılacak beni de aramışlardı finil değeri yüksek diye çok şükür sonra sorun çıkmadı inşallah sizinde temiz gelirKizlarr az omce saglik ocagindan hemsire aradi topuk kani alinmasi lazim diyor neden dedim kalitsal bi hastalik tespit edilmis Kistik Fibrozis diye , arastirdim ve ic acici seyler yazmiyor 1 saatir agliyorum cok kotuyum kizlaar boyle bisey basina gelen varmidir benim aydinlatilamm lazimm nolur biri bisey desin
Öyle bebek zor zatenÇalışmayacağım sadece çok yorucu olup hiç kendi kendine yatıp zaman geçirmezse işim zor olacak. Ben de her an yanındayım ve varlığımı hissettiriyorum. Ama uyku konusunda düzenli uyuyan bir bebek değil. 3 saat uyuduğu görülmedi daha gündüz gece. Öyle olunca beni düşündüren sadece ev işi ve kendime zaman ayırabilme kısmı. Şuan pek birşey yapamıyorum.Bir ay sonra düzene de girebilir tabii uyku konusu. Kafam karışık biraz bu konuda...
Bizim bebişin kiloları nerdeyse aynı gitmiş 33 günlük şuan. Yeme ölçüleri aynı sanırım bizim bebiş de iştahlı bayaKızlar bugün aşı oldu bebiş akşam banyo yaptırsam sıkıntı olur mu? Bir de 2 buçuk kg doğmuştu 4e yaklaştı bir şey olmaz değil mi?
Doğum öncesi kullandığım vitamini,demir hapını ve d vitaminini 3 ay kadar daha kullanmamı istedi doktorum. Düşmesi normal, takviye devam et bence.Dün kan vermiştim doğum sonrası kan değerlerimi merak ettim kanım 6 ya düşmüş e nabızdan baktım yarın aile hekimine gidip bide onun görüşlerini alayım bu kadar düşmesi normal mi hamileyken kullanamadığım kan ilaçlarına başladım hemen
Sizinle aynı gün doğum yaptık bugün bizim bebiş de böyleydi belim sırtım o kadar ağrıdı ki kucağımda tutmaktan. Dün geceden beri çok huzursuz. Eşimi erken çağırdım işten mecburen 3 saat kadar uyudum ama uyandığımda dayak yemiş gibiydimKızlar merhaba. Çok yorgunum dünden beri ne uyuyor ne duruyor. Perşembe sünnet olacak. Ne beyaz gürültü ne gezdirme ne kundak kar etmedi. Sadece disarda bebek arabasında duruyor o kadar. Bebek arabasını eve soktum ama sürekli sallamami istiyor o zamanda. 40ta sakinlemeliydi
Canım ishal olmuş oyüzden üşütmüssündür konuya dahil oldum ama benimkide yeniyken öyleydiKızlar benim bebek iki gündür kakası aynı köpük gibi fıskırıyor ne dir bu anlamadım yediklerime çok dikkat ediyorum
Ayy ben emzik bakinirken bizim kız evdeki nuk daha önce ogurdugu emzige yapıştı yaBenimki de ultra aşırı almadı. Bibs aldım bakalım ne olacakama yorumlarda 3. Ayda tutturmaya basaran vardı denemekten vazgeçmemek lazım sanırım.
Benimkide evdeki nuk emzige alıştı aynı bu dediğin şekilde çok şükürBende ultra air var benimki de basta öyle yapti agzini kocaman aciyor doldurmadigindan agliyor gibiydi zamanla alisti israrla verdm ben vazgecmedim tuttu elh.
Sonunda tuttu canım evdeki aldığım emziği gerek kalmadı şükürBen sadece ultra air almıştım onu da hemen tuttu. 10-15 dk sonra atıyor yorulup ama güzel tuttu yani ben dene derim.
İyi bari tüm bebişlerin uyanık zamanı oluyormuş. İnternette 16-18 saat uyur diyor ilk 40 gün için ya az uyuyor diye üzülüyordum. Sabah 3-4 saat, akşamüstü 2-3 saat uyanık kalıyor çünkü
Aynı gün doğum yapmışiz bizde aynıyız bir kaç gündür malesef tam dediğin saatlerde vuruyorHer geçen gün daha da zorlaşıyor sanki 3 akşamdır 8 12 arası duraksamalı ağlama krizleri oluyorGaz sancısı bi an önce bitsin ya mafediyor bebişlerimizi buraya pek giremiyorum gündüzde yoğun geçiyor o uyuyunca uyuyorum bende
Sagdığıniz sütü dışarda nasıl veriyorsunuz.ilitmak gerekmiyor mu ?Süper çok iyi gelmiştir sahile gitmek . Biz de geçen akşam çıktık ama nedense sürekli emmek istedi ve benim tüm akşamım örtü altında geçti ,bir ara sinirden ve sıcaktan aglayacaktim hatta. Avmlerde rahat oluyor emzirme olayı ama dışarıda bu sıcaklarda zor oluyor .
bu gece ilk kez biberon deneyeceğim bakalım kabul ederse bende sagip cikacagim artık.
Aşırı gazlı değil kendi çıkarıyor gazınıKimyon çayını neden bıraktın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?