Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doğum öncesi kullandığım vitamini,demir hapını ve d vitaminini 3 ay kadar daha kullanmamı istedi doktorum. Düşmesi normal, takviye devam et bence.
Banada söylemişti hatta extra bişilerde yazmıştı ama ilaç kullanmayı sevmediğim için dikkate almamıştım aşırı sinirlilik hali sürekli baş dönmesi olunca mecbur ne varsa kullanmaya başladım doktoru dinlemedim hata ettim

Insallah canim boyle cok hikaye okudum 2 saattir arastiryorum bakiyorum insallah bziimkide gecer gider
Canım ikincisinde çoğu temiz çıkıyormuş inşallah sizinkide temiz çıkacaktır.. hem olsa bile tedaviis olan şeyler bunlar erken teşhis önemli olan uzup harap etme kendini

Aynen banyodan once yaptm yüz üstü cevirip sirtina pıt pıt vurdum. O zaman burnundan seffaf mukusumsu bişey indi ama bilmiyorum neydi ki o tükürük desem tükürük gibi gelmedi bana

Bana da 2 ay demir ilacini kullanacaksn dediler. Ben takviye vit vardi biraz onu da kullandm yeni bitti. D vit de bitirdim sayilir. Magnezyum kaldı onu bile kullaniyorum kabız olmayım diye. Takviye gerekli illaki vucut toparlanması lazm. Emziriyoruz ve dogumda ve sonrasinda cok kan da kaybettik. Ben dogumda alinan kan degerlerine baktm 11 civari kanim. Bi ay dolunca tsh baktircam endokrine o zaman kanima da baktircam. Kan degerlerine baktirdigin iyi olmuş. Bence herkes muhakkak kan degerlerini kontrol ettirmeli

Sonra gordum mesajini kullan canim zaten uykusuzluk da var sinirler iyice gerilir. M3sela ben uykuya doyamiyordum ilk zamanlar iyice uyusam da doyamiyordum gunduz uyuyorum ama yok yani hala kafa sallaniyor. Uyku degil bu dedim halsizlik kan degerleri dusuk olunca vucut uykulu gibi halsiz geziyor. En basit Kelimeler aklma gelmiyordu.

Benim memede bugun dolamadi sanki hep yumusak. Sisiyor diyip duruyordum bugun bişey oldu. Bebegim emiyor aslinda yutkunuyor belli. Ama sürekli de emmek istedi. Oglen sagip gitmistim babasi icirir diye uyanmamis icirmemiş haliyle. Onu bile icirdim ama doyuramadim. Istersen biberonu da ver en kotüfazla gelirse cikarir. Ama sakinler hic yoktan

Ayy inşallah canim sağolasın bu tarz yorumlari okuyorum hep moralim iyi oldu bende inaniyorum yavrumun biseyi olmadigna birde sonuc temiz gelirse bayram edicem

Kzlar galiba covid oldum bas donmesi atesim 38 sirtimda belimde ve bacaklarimda agri ve bogazlarda yanma var asim yok covid belirtisimi acba emzirmeyi kesmeli miyim bebegime gecer mi

Aksine devam et. Hem bebeğe hem de sana antikor üretiyor emzirmek..
Geçmiş olsun

Her gece emzirmek için uyanıyor ve zorla da olsa gögsümü veriyorum ..
Fakat hep tek gögüs ve mak 6/7 dk emiyor ..
Gün içerisinde eli hep ağzında emziği çok sevmiyor , max 3 dk sonra ağzını açıyor düşsün diye
Şimdi yatırdım , umarım aç değildir , acaba iki gögsümü de vermeye mi çalışsam geceleri..?
Malum kaç cc emdi bilemiyorum ..
Şimdi emzirdiğim gögsü sağdım 20 cc çıktı ..
Vermediğim gögsüm max 60 cc çıkıyor ..
Analık ne zormuş

Evet canım benim kimin ki oldu 15 gün devam etti damla verdi kullandık geçti

Evet gerçekten öyle benimde kelimeler gitti kafamdan ve sürekli uğultu var kulaklarımda kan değerlerim ne zaman düşse bu belirtiler çıkıyor benim gibi ilaçlarına devam etmeyen varsa diye söyledim kimse ihmal etmesin

Bizimkinde oldu bile sadece kucağımda hatta bazen sadece memedeyken uyuyor yatağına bıraktığımda çığlık çığlığa anında uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…