- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.581
Vala canım annemdeyim damla evde ben eve gidince çeker atarım sanaBende bugün dr a götürcem ne damlası verdi size?
Benimki de az az başlamışAy benim bebe sağa sola dönmeye başlamış koltukta falan da bırakılmaz artık bu
Yiyecek ve iceceklerle sütu arttırabilirsinizDünden beri göğüslerim yumusak. Gece bi emzirdim hafif dolar gibiydi sabah yine ayni. Bebegim sabah almadi gogsumu digru duzgun kivrandi emdi biraz kivrandi az daha emdi gaz cikardik sonra uyuyakaldi. Ben de sagdim emdigi memeden 20 30 cc arası ciktı cikmadi. Digerinden de 40 anca. Toplamda 60 anca. Niye böyle oldu ki birden
Meme terbiyesi böyle mi oluyor yoksa sütüm mü azaldı? Bebek azalınca emmek istemez mi yoksa gazdan mi ememiyor? Zira kivraniyordu b3n gaz diye dusundum ama acaba süt gelmiyor diye mi istemedi sabah sabah beynim kazan gibi. Toplamda 4 bucuk saat uyumuşum buna da sükür
Kanama olayı tam bitti diyorum hop sil baştanKızlar misafir kabul ediyor musunuz eve? Neler ikram ediyorsunuz? Ben etmiyorum ama yurtdışından eşimin iş arkadaşları gelecekmiş karı koca mecbur edicem
3 gün burada otelde kalacaklarmış eşim gündüz çalışıyor onlar kendileri gezerler ama akşamları ilgilenmek lazım. Bir akşam bize gelirler diyor eşim bebeği görmeye sizce yemeğe mi alsam yoksa 9 gibi gelseler de çaya mı alsam? Yemek işi tantanalı iş tek başıma altından kalkamam gibi geliyor bebekle. Ayıp olur mu ki
2 gece de dışarıda yemeğe çıkarıcaz bebekle ilk kez çıkıcam bir de gece çıkıcam nasıl olacak bakalım korkuyorum valla huyu suyu belli değil umarım burnumdan gelmez.
Kanamam birkaç gün azalıp sonra birden çoğalıyor, bebek bir gün iyiyse öbür gün durmuyor, evin işi bitmiyor, üstüme hiçbir giysi olmuyor valla canım çok sıkkın kimseyle uğraşasım yok aslında.
Ben henüz öyle ağırlamam gereken misafir almadım. Arkadaşlarım geldi birkaç kez. Onlara da buzluğa biseyler atmıstım onlardan çıkarttım.Kızlar misafir kabul ediyor musunuz eve? Neler ikram ediyorsunuz? Ben etmiyorum ama yurtdışından eşimin iş arkadaşları gelecekmiş karı koca mecbur edicem
3 gün burada otelde kalacaklarmış eşim gündüz çalışıyor onlar kendileri gezerler ama akşamları ilgilenmek lazım. Bir akşam bize gelirler diyor eşim bebeği görmeye sizce yemeğe mi alsam yoksa 9 gibi gelseler de çaya mı alsam? Yemek işi tantanalı iş tek başıma altından kalkamam gibi geliyor bebekle. Ayıp olur mu ki
2 gece de dışarıda yemeğe çıkarıcaz bebekle ilk kez çıkıcam bir de gece çıkıcam nasıl olacak bakalım korkuyorum valla huyu suyu belli değil umarım burnumdan gelmez.
Kanamam birkaç gün azalıp sonra birden çoğalıyor, bebek bir gün iyiyse öbür gün durmuyor, evin işi bitmiyor, üstüme hiçbir giysi olmuyor valla canım çok sıkkın kimseyle uğraşasım yok aslında.
Bende de ultra air başlarda öğürdü. KV getirdiği wee baby denedim aldı bir bıraktı. Son iki gündür artık alıyor arada ultrayı. Dün de ebebekten nuk kauçuk aldım bende. Kauçuk sevgisi var mı göreceğiz bakalım. Sizdeki de nukun kauçuk modeli mi?Ayy ben emzik bakinirken bizim kız evdeki nuk daha önce ogurdugu emzige yapıştı yaemzik tutan bebe kalp ben
Benimkide evdeki nuk emzige alıştı aynı bu dediğin şekilde çok şükür
Sonunda tuttu canım evdeki aldığım emziği gerek kalmadı şükür
Aynı gün doğum yapmışiz bizde aynıyız bir kaç gündür malesef tam dediğin saatlerde vuruyortutmadığı emziği tuttu 1 kaç gündür de az faydası var ama gaz vurunca hayat duruyor sanki ne kadar surcek acaba.
Sagdığıniz sütü dışarda nasıl veriyorsunuz.ilitmak gerekmiyor mu ?
Ben eve geldiğim 2. Gün çökmüştüm resmen. Ellerim titriyor, yorgunluktan ölüyorum vs. Sonra ancak düzeni oturttum ve hemen kullanmaya başladım. Başka türlü zor. Geçmiş olsunBanada söylemişti hatta extra bişilerde yazmıştı ama ilaç kullanmayı sevmediğim için dikkate almamıştım aşırı sinirlilik hali sürekli baş dönmesi olunca mecbur ne varsa kullanmaya başladım doktoru dinlemedim hata ettim
Bugün şöyle denedim. -İhtiyaçları, sevgi ve aktivite zamanı hariç- yeni yeni emzik alıyorken pış pış ve emzik ile hatta şişşş sesi ile bloke edip uykuya geçişini sağladım. Denedim ve oldu şuan uyuyor.Bizimkinde oldu bile sadece kucağımda hatta bazen sadece memedeyken uyuyor yatağına bıraktığımda çığlık çığlığa anında uyanıyor
Çok sevindim tutmasına gercekden kurtarıcı kaç gündür.yok kauçuk değil normal silikon olanlardan damaklı.Bende de ultra air başlarda öğürdü. KV getirdiği wee baby denedim aldı bir bıraktı. Son iki gündür artık alıyor arada ultrayı. Dün de ebebekten nuk kauçuk aldım bende. Kauçuk sevgisi var mı göreceğiz bakalım. Sizdeki de nukun kauçuk modeli mi?
Ne sıklıkla emziriyorsun bebeği?her isteyince miDünden beri göğüslerim yumusak. Gece bi emzirdim hafif dolar gibiydi sabah yine ayni. Bebegim sabah almadi gogsumu digru duzgun kivrandi emdi biraz kivrandi az daha emdi gaz cikardik sonra uyuyakaldi. Ben de sagdim emdigi memeden 20 30 cc arası ciktı cikmadi. Digerinden de 40 anca. Toplamda 60 anca. Niye böyle oldu ki birden
Meme terbiyesi böyle mi oluyor yoksa sütüm mü azaldı? Bebek azalınca emmek istemez mi yoksa gazdan mi ememiyor? Zira kivraniyordu b3n gaz diye dusundum ama acaba süt gelmiyor diye mi istemedi sabah sabah beynim kazan gibi. Toplamda 4 bucuk saat uyumuşum buna da sükür
Verdim onuda öyle uyudu su gibi demiştim meger oda doyuruyormuşBenim memede bugun dolamadi sanki hep yumusak. Sisiyor diyip duruyordum bugun bişey oldu. Bebegim emiyor aslinda yutkunuyor belli. Ama sürekli de emmek istedi. Oglen sagip gitmistim babasi icirir diye uyanmamis icirmemiş haliyle. Onu bile icirdim ama doyuramadim. Istersen biberonu da ver en kotüfazla gelirse cikarir. Ama sakinler hic yoktan
Dışarı yemeğe çıkacaksınız evde yemek hazırlamaya gerek yok bence. Hem sana zor olur. Hem sıcakta hafif salata tarzı şeylerde iyi olur. Sana da hazırlaması kolay olur belki.Kızlar misafir kabul ediyor musunuz eve? Neler ikram ediyorsunuz? Ben etmiyorum ama yurtdışından eşimin iş arkadaşları gelecekmiş karı koca mecbur edicem
Canım saginca süt bitti zannetme tam tersine sagip göğsü boşaltmak süt uretimine katkıda bulunur. Ayrıca çocuk emmek istediğinde yeni sagmis olsan bile memeden süt çıkar. Bazen ben yeni sagmis oldugmda çocuk istiyor emmeyi memenin içi boş görünüyor ama bebek çekince bakıyorum geliyor. Boş gibi görünmesine aldanma.Verdim onuda öyle uyudu su gibi demiştim meger oda doyuruyormuş
Bende bunu denedim kaç kere hep böyle oldu.Canım saginca süt bitti zannetme tam tersine sagip göğsü boşaltmak süt uretimine katkıda bulunur. Ayrıca çocuk emmek istediğinde yeni sagmis olsan bile memeden süt çıkar. Bazen ben yeni sagmis oldugmda çocuk istiyor emmeyi memenin içi boş görünüyor ama bebek çekince bakıyorum geliyor. Boş gibi görünmesine aldanma.
Benimki ilk doğduğunda sürekli böyleydi
Dün de tek kol havada parmaklar acik sekilde beslendi
Galiba benim de onlardan alip icmem gerekecek. Bastan beri şişiyordu kontrolden cikmiş gibi smdi de böyle oldu sasirdimYiyecek ve iceceklerle sütu arttırabilirsinizhumana, maltana, bestlak bunların faydası olur bence. Ben uyumadan önce bir kupa humana içiyorum, iki saatte epey dolmuş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?