Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar misafir kabul ediyor musunuz eve? Neler ikram ediyorsunuz? Ben etmiyorum ama yurtdışından eşimin iş arkadaşları gelecekmiş karı koca mecbur edicem
3 gün burada otelde kalacaklarmış eşim gündüz çalışıyor onlar kendileri gezerler ama akşamları ilgilenmek lazım. Bir akşam bize gelirler diyor eşim bebeği görmeye sizce yemeğe mi alsam yoksa 9 gibi gelseler de çaya mı alsam? Yemek işi tantanalı iş tek başıma altından kalkamam gibi geliyor bebekle. Ayıp olur mu ki
2 gece de dışarıda yemeğe çıkarıcaz bebekle ilk kez çıkıcam bir de gece çıkıcam nasıl olacak bakalım korkuyorum valla huyu suyu belli değil umarım burnumdan gelmez.
Kanamam birkaç gün azalıp sonra birden çoğalıyor, bebek bir gün iyiyse öbür gün durmuyor, evin işi bitmiyor, üstüme hiçbir giysi olmuyor valla canım çok sıkkın kimseyle uğraşasım yok aslında.

Dünden beri göğüslerim yumusak. Gece bi emzirdim hafif dolar gibiydi sabah yine ayni. Bebegim sabah almadi gogsumu digru duzgun kivrandi emdi biraz kivrandi az daha emdi gaz cikardik sonra uyuyakaldi. Ben de sagdim emdigi memeden 20 30 cc arası ciktı cikmadi. Digerinden de 40 anca. Toplamda 60 anca. Niye böyle oldu ki birden
Meme terbiyesi böyle mi oluyor yoksa sütüm mü azaldı? Bebek azalınca emmek istemez mi yoksa gazdan mi ememiyor? Zira kivraniyordu b3n gaz diye dusundum ama acaba süt gelmiyor diye mi istemedi sabah sabah beynim kazan gibi. Toplamda 4 bucuk saat uyumuşum buna da sükür

Yiyecek ve iceceklerle sütu arttırabilirsiniz humana, maltana, bestlak bunların faydası olur bence. Ben uyumadan önce bir kupa humana içiyorum, iki saatte epey dolmuş oluyor

Kanama olayı tam bitti diyorum hop sil baştan
Zaten dışarıda yemek yiyeceksiniz eve ne gerek var? Ben az az kabul etmeye başladım gündüz saatlerinde o da. İçecek yanına kek, börek gibi şeyler koyuyorum. Bunlari da zamanında yapıp dondurucuya atmıştım, kurtarıcı oluyor.
Yemek için dışarı çıktığınızda bebeğin arabasının içine beyaz gürültü ya da fön makinesi sesi açıyorum. Dış sesleri çok algılamıyor. Bir de emzik alıyorsa hiç korkmayın

Ben henüz öyle ağırlamam gereken misafir almadım. Arkadaşlarım geldi birkaç kez. Onlara da buzluğa biseyler atmıstım onlardan çıkarttım.
Bence evde çay yanına bir iki çeşit dışarıdan birşeyler alabilirsin yemeğe gidecekmişsiniz evde yemeğe gerek yok diye düşünüyorum
Ayıp da olacak bir durum değil şu durumda.
Bence korkma güzel olur, bebeler dışarıda çok rahat ediyor
Mama verirsin en kötü karnı tok uyur mis gibi
Sen de hava almıs olursun

Biz de pikniğe gidicez bugünbakalım bizi neler bekliyor

Bende de ultra air başlarda öğürdü. KV getirdiği wee baby denedim aldı bir bıraktı. Son iki gündür artık alıyor arada ultrayı. Dün de ebebekten nuk kauçuk aldım bende. Kauçuk sevgisi var mı göreceğiz bakalım. Sizdeki de nukun kauçuk modeli mi?

Ben eve geldiğim 2. Gün çökmüştüm resmen. Ellerim titriyor, yorgunluktan ölüyorum vs. Sonra ancak düzeni oturttum ve hemen kullanmaya başladım. Başka türlü zor. Geçmiş olsun

Bizimkinde oldu bile sadece kucağımda hatta bazen sadece memedeyken uyuyor yatağına bıraktığımda çığlık çığlığa anında uyanıyor
Bugün şöyle denedim. -İhtiyaçları, sevgi ve aktivite zamanı hariç- yeni yeni emzik alıyorken pış pış ve emzik ile hatta şişşş sesi ile bloke edip uykuya geçişini sağladım. Denedim ve oldu şuan uyuyor.

Her zaman tutmaz ama en azından uykuya geçişimiz çok uzun sürüyordu bizim, böyle böyle kısaltmaya çalışacağım.

Çok sevindim tutmasına gercekden kurtarıcı kaç gündür.yok kauçuk değil normal silikon olanlardan damaklı.

Ne sıklıkla emziriyorsun bebeği?her isteyince mi

Verdim onuda öyle uyudu su gibi demiştim meger oda doyuruyormuş

9
Dışarı yemeğe çıkacaksınız evde yemek hazırlamaya gerek yok bence. Hem sana zor olur. Hem sıcakta hafif salata tarzı şeylerde iyi olur. Sana da hazırlaması kolay olur belki.

Verdim onuda öyle uyudu su gibi demiştim meger oda doyuruyormuş
Canım saginca süt bitti zannetme tam tersine sagip göğsü boşaltmak süt uretimine katkıda bulunur. Ayrıca çocuk emmek istediğinde yeni sagmis olsan bile memeden süt çıkar. Bazen ben yeni sagmis oldugmda çocuk istiyor emmeyi memenin içi boş görünüyor ama bebek çekince bakıyorum geliyor. Boş gibi görünmesine aldanma.

Bende bunu denedim kaç kere hep böyle oldu.

Eklentiler

• 4D546BDC-76F8-4A64-9CAB-721E611AEB59.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 81
Yiyecek ve iceceklerle sütu arttırabilirsiniz humana, maltana, bestlak bunların faydası olur bence. Ben uyumadan önce bir kupa humana içiyorum, iki saatte epey dolmuş oluyor
Galiba benim de onlardan alip icmem gerekecek. Bastan beri şişiyordu kontrolden cikmiş gibi smdi de böyle oldu sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…