Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
O krem bir ara bayağı kullanılıyordu. Memnun musun?
Evet çok. Benim bebeğim mustela da pisik oldu .bunu kullandım 1 günde geçti. Hatta lastiğin sıktığı yerlere bile sürüyorum. Bir de ben pamuk kullanıyorum. Islak mendile geçmedim daha

Canım beslenme, susuzluk, sıcaktan bunalma, stres . Al eline bı sütlü dondurma ya da şöyle bi sütlaç ya da aşure ye güzelce üstüne de uyu missss. Duşa gir göğüslerini güzelce sıcak suyla masaj yap, sonra eşine söyle bebeği versin. Biraz masaj sonrası emzir akan su altında..ben geçen süt gelmedi denedim 20 dk suyun altında emdi sütün geldiğinizde hissettim maşallah güzel de çekti. İnşallah işe yarar sende de

Kizlar dün kirkimiz cikti malum esim yakınlaşmaya calisti ama ben cesaret edemedim aynayla vajinama baktığımda orda bir vajina gormuyorum et yigini gibi afedersiniz bir delik bile yok aranizda normal dogum yapip bu sekilde olan varmi boylr bir soru icin cok ozur diliyorum

Ben kullanıyorum avent ve çok memnunum. Dr Browns da var ama cam olduğu için ona geçiş yapmadım. Şimdilik tam anlamıyla gaz sancısı yok bence. Arada oluyor ve şükürler olsun çok şiddetli değil. Browns hakkımı ileride kullanacağım.
Bu arada şu aptal damlayı iyi ki birakmisiz çocuk 4 gün gereksiz yıpranmış. Merak ettiğim o kadar para verdik. 6 aydan sonra kullansak bi işe yarar mı

Her 2 saatte bir değiştiriyorum. Gece de değiştiriyorum. Sudokrem sürüyorum
Peki sudokremin efsane bir krem olması
Ben başka kremler de kullanıyorum, biraz kırmızılık görünce sudokrem sürüyorum anında geçiyor
Kimyasal mıdır, ağır mıdır bilmem ama çok işe yarıyor.
Doktor de ne varsa sudokremde var, kullan demişti.
Pişik sorunu yaşayan varsa benim gibi kırmızılık görünce sürebilir, illa da doğal olsun diye çok da şey etmemek lazım bazen

Aynı sorun bende de var ama açıldıktan sonra 3 ay dedi eczane

Var mı bizim gibi her bezinde küçük bile olsa kaka olan. Pişiğe neden oluyor maalesef
Benimki öyle poposu kızarmış benim de dün dikkatimi çekmişti zaten sık sık değiştirip temizliyorum oysaki ama yine de oluyor.. Azcık havalansın diye açık bırakıyorum bu sefer de açıkta kalınca çiş kaka yapıyor kaç tane alt açma attım bilmiyorum

Galiba benim de onlardan alip icmem gerekecek. Bastan beri şişiyordu kontrolden cikmiş gibi smdi de böyle oldu sasirdim
Dün aksam irmik helvası yaptım yedim yattık 3 saat sonra uyandık taş gibi olmuştu göğüslerim hem uyku hem helva işe yaradı dene istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…