- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.641
Ayy harika haber çok sevindim canım gözünüz aydın olsunKızlar biz hastaneden çıktık çok şükürah mutluluktan ağladım biliyomusunuz ilk kez
Allah şifa arayan herkese şifasını versin tez zamanda sadece bunu diyebilirim.
Her seferinde pırt yapınca minicik kaka oluyor. Çok şükür pişik olmadı ama gece uykusu kaçıyor bezini değiştirirken ve bez çok gidiyorVar mı bizim gibi her bezinde küçük bile olsa kaka olan. Pişiğe neden oluyor maalesef
Sütle yap vitamini artsınDenerm yeterki tatlıli lezzetli seyler yemek olsun o iş kolay
Suyun altinda mi emzirdin bi yandan suyla masaj bi yandan emzirme mi yaptn nasil yaptn onu valla acaba az mı yiyorum ki bu aralar ha tabi anneme canm skldıydı iki gun once belki o da yapmştr sen stres diyince aklma geldiCanım beslenme, susuzluk, sıcaktan bunalma, stres . Al eline bı sütlü dondurma ya da şöyle bi sütlaç ya da aşure ye güzelce üstüne de uyu missss. Duşa gir göğüslerini güzelce sıcak suyla masaj yap, sonra eşine söyle bebeği versin. Biraz masaj sonrası emzir akan su altında..ben geçen süt gelmedi denedim 20 dk suyun altında emdisütün geldiğinizde hissettim maşallah güzel de çekti. İnşallah işe yarar sende de
Ben merak edip bakmadım canım sikilmasin diyeKizlar dün kirkimiz cikti malum esim yakınlaşmaya calisti ama ben cesaret edemedim aynayla vajinama baktığımda orda bir vajina gormuyorum et yigini gibi afedersiniz bir delik bile yok aranizda normal dogum yapip bu sekilde olan varmi boylr bir soru icin cok ozur diliyorum
O zaman geçmiş olsunAynı sorun bende de var ama açıldıktan sonra 3 ay dedi eczane
Gece oluyor genelde . Cunku bez değişim süresi uzuyorBenimki öyle poposu kızarmış benim de dün dikkatimi çekmişti zaten sık sık değiştirip temizliyorum oysaki ama yine de oluyor.. Azcık havalansın diye açık bırakıyorum bu sefer de açıkta kalınca çiş kaka yapıyor kaç tane alt açma attım bilmiyorum
Geçen baya bi kızardı ama kakadan mı ıslak mendilden mi bilemedimPeki pişik ?
Kolik olan mi kullanıyorsun ?Ben kullanıyorum avent ve çok memnunum. Dr Browns da var ama cam olduğu için ona geçiş yapmadım. Şimdilik tam anlamıyla gaz sancısı yok bence. Arada oluyor ve şükürler olsun çok şiddetli değil. Browns hakkımı ileride kullanacağım.
Bu arada şu aptal damlayı iyi ki birakmisizçocuk 4 gün gereksiz yıpranmış. Merak ettiğim o kadar para verdik. 6 aydan sonra kullansak bi işe yarar mı
Gündüz aşırı sık degistiriyorum. Biraz da haba aldırıyorum. Ama gece maalesef 2 sefer kaçır saati hemen pişiyorBenimki öyle poposu kızarmış benim de dün dikkatimi çekmişti zaten sık sık değiştirip temizliyorum oysaki ama yine de oluyor.. Azcık havalansın diye açık bırakıyorum bu sefer de açıkta kalınca çiş kaka yapıyor kaç tane alt açma attım bilmiyorum
Canım ben hem gidiyorum hemde misafir kabul ediyorum benimkide hep memede emzik niyetine kullanıyor beni annem biraz yardım ediyor da üstesinden gelmeye çalışıyorum.. ben olsam yemeğe alırdım o kadar uzakalrdan geliyor hemde bana poğaça borekten yemek bana daha kolay geliyor çorba pilav et yada tavuk bide ortaya zeytinyağlı yemek salata yapabilirsen de bir garnitür yeter bence ama tabii bebek durursa yapabilirsenKızlar misafir kabul ediyor musunuz eve? Neler ikram ediyorsunuz? Ben etmiyorum ama yurtdışından eşimin iş arkadaşları gelecekmiş karı koca mecbur edicem
3 gün burada otelde kalacaklarmış eşim gündüz çalışıyor onlar kendileri gezerler ama akşamları ilgilenmek lazım. Bir akşam bize gelirler diyor eşim bebeği görmeye sizce yemeğe mi alsam yoksa 9 gibi gelseler de çaya mı alsam? Yemek işi tantanalı iş tek başıma altından kalkamam gibi geliyor bebekle. Ayıp olur mu ki
2 gece de dışarıda yemeğe çıkarıcaz bebekle ilk kez çıkıcam bir de gece çıkıcam nasıl olacak bakalım korkuyorum valla huyu suyu belli değil umarım burnumdan gelmez.
Kanamam birkaç gün azalıp sonra birden çoğalıyor, bebek bir gün iyiyse öbür gün durmuyor, evin işi bitmiyor, üstüme hiçbir giysi olmuyor valla canım çok sıkkın kimseyle uğraşasım yok aslında.
Biz.Var mı bizim gibi her bezinde küçük bile olsa kaka olan. Pişiğe neden oluyor maalesef
Teşekkür ederimCanım ishal olmuş oyüzden üşütmüssündür konuya dahil oldum ama benimkide yeniyken öyleydi
Evt canim ayni görüntüKizlar dün kirkimiz cikti malum esim yakınlaşmaya calisti ama ben cesaret edemedim aynayla vajinama baktığımda orda bir vajina gormuyorum et yigini gibi afedersiniz bir delik bile yok aranizda normal dogum yapip bu sekilde olan varmi boylr bir soru icin cok ozur diliyorum
Dışarı çıkabiliyor musunuz yaKanama olayı tam bitti diyorum hop sil baştan
Zaten dışarıda yemek yiyeceksiniz eve ne gerek var?Ben az az kabul etmeye başladım gündüz saatlerinde o da. İçecek yanına kek, börek gibi şeyler koyuyorum. Bunlari da zamanında yapıp dondurucuya atmıştım, kurtarıcı oluyor.
Yemek için dışarı çıktığınızda bebeğin arabasının içine beyaz gürültü ya da fön makinesi sesi açıyorum. Dış sesleri çok algılamıyor. Bir de emzik alıyorsa hiç korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?