Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar biz hastaneden çıktık çok şükür ah mutluluktan ağladım biliyomusunuz ilk kez

Allah şifa arayan herkese şifasını versin tez zamanda sadece bunu diyebilirim.
Ayy harika haber çok sevindim canım gözünüz aydın olsun

Evine kızına kavuş
Allah bir daha yaşatmasın inş

Suyun altinda mi emzirdin bi yandan suyla masaj bi yandan emzirme mi yaptn nasil yaptn onu valla acaba az mı yiyorum ki bu aralar ha tabi anneme canm skldıydı iki gun once belki o da yapmştr sen stres diyince aklma geldi

Ben merak edip bakmadım canım sikilmasin diye

Pişik olmasın diye ben sürekli açıyorum altını. Günde en az 4 5 kez 15 dk kadar. Biraz kızarık oluyor. Ona da zeytin çekirdeği yağı kullanıyorum sabahları. Şimdilik iyi gidiyoruz

Gece oluyor genelde . Cunku bez değişim süresi uzuyor

Geçen baya bi kızardı ama kakadan mı ıslak mendilden mi bilemedim
Islak mendili bıraktım pamuk ve su ile siliyorum altını
Mustela Bepanthol ve kantaron yağı dönüşümlü sürdüm popoya geçti
Kantaron varsa gerçekten mucize gibi ya neye sürsem iyi geliyor

Kolik olan mi kullanıyorsun ?
Bişi dicem
Ben sana ihanet ettım gözlemlemek icin dünden beri kullanıyorum biogaia denilen şeyi.
Sap sımplex ile birlikte kullanıyorum
Aynı anda. 3 gün daha kullanıp yazacaktım

2 gündür değişen bisi göremiyorum suan
Yanı kullanmadığım zamanla

Gündüz aşırı sık degistiriyorum. Biraz da haba aldırıyorum. Ama gece maalesef 2 sefer kaçır saati hemen pişiyor

Canım ben hem gidiyorum hemde misafir kabul ediyorum benimkide hep memede emzik niyetine kullanıyor beni annem biraz yardım ediyor da üstesinden gelmeye çalışıyorum.. ben olsam yemeğe alırdım o kadar uzakalrdan geliyor hemde bana poğaça borekten yemek bana daha kolay geliyor çorba pilav et yada tavuk bide ortaya zeytinyağlı yemek salata yapabilirsen de bir garnitür yeter bence ama tabii bebek durursa yapabilirsen

Besledim gazı vardı masaj yaptım
Dedm kaka yapar beklim
Öyle çişli biraz uyudu sonra çiş rahatsız etti uyandı
Değiştim bu sefer acıktı
Yedirdim gaz çıkarttık
Koydum pusette rahatsız oldu
Aldım yatağa koydum orda daldı
Sonra çığlık kıyamet
Bezini tam kapayamamışım üstüne işemiş ondan irkildi
Aldım yıkadım
Bornozla üstüme tekrar işedi
Sonra uyudu
Araya bir de hıçkırkırık krizi serpiştirelim

Ayyyyyyyt

Emzik geldi nihayet. İlkini çok da tepe tepe kullanmamısım gördüğünüz uzre yoksa ucu baya şişik olurdu . Trenduolda gördüm fotolu yorumdu, kadın tepe tepe kullanmış
Ucu aşırı şişkindi

Eklentiler

• 20220810_142553.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Evt canim ayni görüntü

Dışarı çıkabiliyor musunuz ya bizim hiç düzenimiz oturmadı sürekli emiyoruz saat tutamıyorum vermediğim zaman çok ağlıyor bi taraftan mama da veriyorum kusmuyor hatta çekmeyeyim diye sıkı sıkı tutuyor ellerimi altı temiz gazı çıkarıyoruz karnını doyuruyorum ama sakin kalamıyoruz yatırdığım an basıyor yaygarayı uyumadığı sürece sakin sakin yatıp etrafı izleyeyim yok çocukta avent ve bibs denedim ikisini de almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…