- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.661
Nasıl bir görüntü ki?Evt canim ayni görüntü
Bence çok iyi cunku gazla birlikte çıkıyorBebeğim kakasını hep gürültülü bi şekilde yapıyor bu normal mi
Evet gece 3 saat uyuyorlar bazen daha fazla uyumak istiyor zorla uyandırıyor uz kızarınca sen ne sürüyorsun ben de sudokrem mi alsam evde kantoron yağı var onu sürsem mi kiGece oluyor genelde . Cunku bez değişim süresi uzuyor
Sudokrem siparişi verdım e bebekten yatın sabah gelir. Denemek için en küçük boyutunu aldım.Evet gece 3 saat uyuyorlar bazen daha fazla uyumak istiyor zorla uyandırıyor uz kızarınca sen ne sürüyorsun ben de sudokrem mi alsam evde kantoron yağı var onu sürsem mi ki
Onu da alayim bulunsun evdeGeçen baya bi kızardı ama kakadan mı ıslak mendilden mi bilemedim
Islak mendili bıraktım pamuk ve su ile siliyorum altını
Mustela Bepanthol ve kantaron yağı dönüşümlü sürdüm popoya geçti
Kantaron varsa gerçekten mucize gibi ya neye sürsem iyi geliyor
Banada yemek yapmak daha kolay geliyorCanım ben hem gidiyorum hemde misafir kabul ediyorum benimkide hep memede emzik niyetine kullanıyor beni annem biraz yardım ediyor da üstesinden gelmeye çalışıyorum.. ben olsam yemeğe alırdım o kadar uzakalrdan geliyor hemde bana poğaça borekten yemek bana daha kolay geliyor çorba pilav et yada tavuk bide ortaya zeytinyağlı yemek salata yapabilirsen de bir garnitür yeter bence ama tabii bebek durursa yapabilirsen
Gebelikte karnıma sürdüm yüzümde sivilce çıksın on sürüyorum sezeryan yerine sürüyorumOnu da alayim bulunsun evde
Gözünden su akıyorsa göz yaşı kanalı tıkalı olabilir ürettiği yaş içeri akamıyor dışarı akıyor o da bir süre sonra düzelir masajla ama bizim tıkalılık yok dışarı akan bir su yok sarı iltihap var sümüksü.Dün devlete görürdüm. Sağ göz biraz sulu hep
Damla yazdı. Almadım ben de
Önceki doktorun verdiğini düzenli kullanacağım. Masaj önerdi
Ve 1 yasına kadar geçmezse ameliyat dedi.
O değil hicbir sorun da görmedi akıntıdan başka gozde
Yemek yapma işi gözümde büyümüyor zaten misafir gelmese de yemek yapılıyor ama arkasından bir posta da çay faslı illa ki olacak her biriyle uğraşmak gözümde büyüyor sofra kur kaldır topla yerleştir arkadan bir daha servis falan sürekli bi hizmet etme durumu yani zor olur benim için.Canım ben hem gidiyorum hemde misafir kabul ediyorum benimkide hep memede emzik niyetine kullanıyor beni annem biraz yardım ediyor da üstesinden gelmeye çalışıyorum.. ben olsam yemeğe alırdım o kadar uzakalrdan geliyor hemde bana poğaça borekten yemek bana daha kolay geliyor çorba pilav et yada tavuk bide ortaya zeytinyağlı yemek salata yapabilirsen de bir garnitür yeter bence ama tabii bebek durursa yapabilirsen
Bizim de var her bezinde ama pişik olmadı şükürVar mı bizim gibi her bezinde küçük bile olsa kaka olan. Pişiğe neden oluyor maalesef
Evet akıyor gözyaşı. Sarı iltihap bizde de oluyorGözünden su akıyorsa göz yaşı kanalı tıkalı olabilir ürettiği yaş içeri akamıyor dışarı akıyor o da bir süre sonra düzelir masajla ama bizim tıkalılık yok dışarı akan bir su yok sarı iltihap var sümüksü.
Hic bi fikrim yokBoylemi kalcak peki
Yogun bi krem zaten kücuk boyu bile baya gider ben de kullaniyrm iyi sanrm pişik olmadik henuz. Arada incianin pişik kremini de sürdüm. Ama sudocrem silince kolay kolay gitmiyor beyaz beyaz kaliyor baya yogunSudokrem siparişi verdım e bebekten yatın sabah gelir. Denemek için en küçük boyutunu aldım.
Nornalde ben z.yagı ve bazı kremler kullanıyordum .Ama 1 haftadır hicbir şey kullanmadım
Herşey de bizim bebeleri buldu ya tecrübeliyiz de halbuki nasıl beceremedik biz bunları hayretEvet akıyor gözyaşı. Sarı iltihap bizde de oluyor
Ondan sanirim popoyu koruyor. Yani kaka ile teması zor dıyelımYogun bi krem zaten kücuk boyu bile baya gider ben de kullaniyrm iyi sanrm pişik olmadik henuz. Arada incianin pişik kremini de sürdüm. Ama sudocrem silince kolay kolay gitmiyor beyaz beyaz kaliyor baya yogun
İlkinde hicbir şey yaşamadım kiHerşey de bizim bebeleri buldu ya tecrübeliyiz de halbuki nasıl beceremedik biz bunları hayret
Ay benim bebe sağa sola dönmeye başlamış koltukta falan da bırakılmaz artık bu
Dünden beri göğüslerim yumusak. Gece bi emzirdim hafif dolar gibiydi sabah yine ayni. Bebegim sabah almadi gogsumu digru duzgun kivrandi emdi biraz kivrandi az daha emdi gaz cikardik sonra uyuyakaldi. Ben de sagdim emdigi memeden 20 30 cc arası ciktı cikmadi. Digerinden de 40 anca. Toplamda 60 anca. Niye böyle oldu ki birden
Meme terbiyesi böyle mi oluyor yoksa sütüm mü azaldı? Bebek azalınca emmek istemez mi yoksa gazdan mi ememiyor? Zira kivraniyordu b3n gaz diye dusundum ama acaba süt gelmiyor diye mi istemedi sabah sabah beynim kazan gibi. Toplamda 4 bucuk saat uyumuşum buna da sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?