Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bebişe fermuarlı ince tulum almak istiyorum da nette pek bulamadım. Sizin görüp aklınızda kalan bi site var mı bakabileceğim

Evet gece 3 saat uyuyorlar bazen daha fazla uyumak istiyor zorla uyandırıyor uz kızarınca sen ne sürüyorsun ben de sudokrem mi alsam evde kantoron yağı var onu sürsem mi ki
Sudokrem siparişi verdım e bebekten yatın sabah gelir. Denemek için en küçük boyutunu aldım.

Nornalde ben z.yagı ve bazı kremler kullanıyordum .Ama 1 haftadır hicbir şey kullanmadım

Onu da alayim bulunsun evde

Banada yemek yapmak daha kolay geliyor

Onu da alayim bulunsun evde
Gebelikte karnıma sürdüm yüzümde sivilce çıksın on sürüyorum sezeryan yerine sürüyorum
Gögüs ucu kremi hiç almadım sürdüm pişiğe sürüyorum
Annem kendi yaptı benim bol bulduk heryere sürüyoruz ama gerçekten çok işe yarıyor bence her evde olmalı

Gözünden su akıyorsa göz yaşı kanalı tıkalı olabilir ürettiği yaş içeri akamıyor dışarı akıyor o da bir süre sonra düzelir masajla ama bizim tıkalılık yok dışarı akan bir su yok sarı iltihap var sümüksü.

Yemek yapma işi gözümde büyümüyor zaten misafir gelmese de yemek yapılıyor ama arkasından bir posta da çay faslı illa ki olacak her biriyle uğraşmak gözümde büyüyor sofra kur kaldır topla yerleştir arkadan bir daha servis falan sürekli bi hizmet etme durumu yani zor olur benim için.
Var mı bizim gibi her bezinde küçük bile olsa kaka olan. Pişiğe neden oluyor maalesef
Bizim de var her bezinde ama pişik olmadı şükür

Sudokrem siparişi verdım e bebekten yatın sabah gelir. Denemek için en küçük boyutunu aldım.

Nornalde ben z.yagı ve bazı kremler kullanıyordum .Ama 1 haftadır hicbir şey kullanmadım
Yogun bi krem zaten kücuk boyu bile baya gider ben de kullaniyrm iyi sanrm pişik olmadik henuz. Arada incianin pişik kremini de sürdüm. Ama sudocrem silince kolay kolay gitmiyor beyaz beyaz kaliyor baya yogun

Ay benim bebe sağa sola dönmeye başlamış koltukta falan da bırakılmaz artık bu

Daha yeni doğmuş küvezdeyken bile dönebiliyorlar. Ki döndü kendim de gördüm.
Altını falan değiştirirken hemşire küvezin kapağı açıkken uzaklaşmayın diye uyarıyordu.

Koltukta yatakta falan yatarken yanına yastık koyuyorum.

Dün tek başıma dışarı çıktım diye emziremedim. Eşim mama verdi. Tatile göğüs pompamı da getirmedim aptal gibi. Sağamadım yani.

Dün çok şişti memeler. Akşam ve gece yoğun emzirmeye çalıştım. Ama hep uyuyup kaldı.
Şu an baya yumuşak.

Meme bu kadar erken terbiye olmaz. Onun için hiç emzirmemen lazım. Daha var.
Suyu az içmiş olabilirsin. Ben genelde su içmeyi unutursam sütü zor üretiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…