Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar ana kucağı kullanıyor musunuz?
Benimki düz yatak gibi oluyor ama ana kucağı ya, ortası çukur gibi.
Gündüzleri anne yanına alınca uyanıyor, ana kucağına alıyorum hemen geri uyuyor.
Ne yapacağımı şaşırdım. Geceleri bu sorunu yaşamıyoruz.
Uyusun da nerede uyursa uyusun modundayım ama sağlık açısından biraz korkuyorum.

Kızlar bebişe fermuarlı ince tulum almak istiyorum da nette pek bulamadım. Sizin görüp aklınızda kalan bi site var mı bakabileceğim
Tulum dediğin böyle şeylerse , ben bunlardan aldım çok güzeller

Eklentiler

• 4D038B38-D924-4B50-ACAB-AE7E9563F072.webp
    44 KB · Görüntüleme: 48
  • 18ED7F12-877C-45F4-B75B-406C3E361DE9.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 51
  • C50F6CDD-72A6-4557-A494-4B6AFDCE767E.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 50
Suyu az icmiş olblrm evt bazen vakit bulamiyrm. Biraz iyi gibi suan ama o asiri şişlik olmadı.

Kızlar bugün çok kötü geçiyor bir fikir verir misiniz çıkmaza girdim çünkü . Gecemiz gayet güzel geçti her zamanki gibi 08:30 da uyandık günümüz güzel basladi. Ama sonra emme döngüsüne girdik. Sürekli emmek emmek istiyor ve kesinlikle uyumuyor . 08:30 dan beri sadece 12 dk + 20 dk uyudu . Normalde 2 saat aralıksız uyur emer tekrar uyurdu.
Meme veriyorum sürekli yoksa katıla katıla ağlıyor . Tek bakıyorum sabahtan beri doğru düzgün tuvalete bile gidemedm. Doktora gitmeye gerek var mıdır ? Bu kadar uyumamak ve sürekli emmek neden?

Suyun altinda mi emzirdin bi yandan suyla masaj bi yandan emzirme mi yaptn nasil yaptn onu valla acaba az mı yiyorum ki bu aralar ha tabi anneme canm skldıydı iki gun once belki o da yapmştr sen stres diyince aklma geldi

Önce masaj sonra emzirme canım.
Güzel beslen... Kimseyi de ipleme. Ben dün babamla tartıştım gece sütüm az çıktı. Değmez.
Kimse bebeğinizden dah değerli değil

Önce masaj sonra emzirme canım.
Güzel beslen... Kimseyi de ipleme. Ben dün babamla tartıştım gece sütüm az çıktı. Değmez.
Kimse bebeğinizden dah değerli değil
Evet o an öyle dusunmedim ama anneme sinirlendiydim dogru diyorsun normalde etkilenmemeliyim sütüm azalmasin derdim ama o an süt falan aklma gelmedi simdi beslenmeye ve suya dikkat etmeye basladm iyi gibi bugun

Evet o an öyle dusunmedim ama anneme sinirlendiydim dogru diyorsun normalde etkilenmemeliyim sütüm azalmasin derdim ama o an süt falan aklma gelmedi simdi beslenmeye ve suya dikkat etmeye basladm iyi gibi bugun
Düzelir canım arada olur normal.
Küçük şeyler buna şükür.
Bebeğine odaklan yeter

İşte demekki senin meme senin bebege göre daha çok üretim yapıyor ve bu seni rahatsız ediyor .Yarın bir gün ama tam gelecek hepsini bitirecek .benimki daha 4.250 gram .o yüzden süt ona göre oluyor .

BeNimki genelde Birgün sakin bir gün anlattığın gibi oluyor bütün gün memede geçiyor

Bence bir bebeğin en zor dönemi ilk 3 4 ay .çünkü gaz sorunu var ,küçük banyo sorunu var ,Emzirme sorunları var .Oyun oynasan oynanmaz .Dili yok ki derdini anlatsın.pek çok sorun bir arada oluyor .senin adapte olma sorunun var .büyüyünce organları da gelişiyor. Mesela 1 yaştan sonra reflu sorunu kalmıyor. Gaz sorunu kalmıyor evet kabizlik olabiliyor ama asla gaz gibi değil.

Hahayy sen de mi Brutus
İns faydası olsun da.
Avent in klasik modeli var bende

Arabasına atıp gezdiriyorum. Ev gezmesi olarak da ailelere gittik. Henüz bir yere gidip bir şey yemedik ya da içmedim
Çıkmadan önce karnını doyuruyorum, yanıma da biberon ile süt alıyorum. Emzik dün tuttu bugün bıraktı arabasına beyaz gürültü açıp ağzına emzik veriyorum. Bu şekilde dün iki saate yakın dışarıda kaldık birazdan yine çıkacağım ins

Bazen oluyor böyle işte..

Duş aldır. Ardından hafif bir gaz masajı yap.
Kucakta dik dolaştır.
Ben pek kullanmıyorum ama beyaz gürültü açmak da rahatlatabilir..

İşte demekki senin meme senin bebege göre daha çok üretim yapıyor ve bu seni rahatsız ediyor .Yarın bir gün ama tam gelecek hepsini bitirecek .benimki daha 4.250 gram .o yüzden süt ona göre oluyor .
Şunun şurasında ek gıdaya ne kaldı
Ben 5. Ay başlıyorum genelde. Zaten tadımlık olduğu için her şey anca 1 ayı buluyor
3 gün kuralı uzun sürüyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…