Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Şimdi inanmazsın ama aslında her dönemin kendi zorlukları var

Ya en azından şöyle böyle olur kısımları yaşandı görüldü

Şunun şurasında ek gıdaya ne kaldı
Ben 5. Ay başlıyorum genelde. Zaten tadımlık olduğu için her şey anca 1 ayı buluyor
3 gün kuralı uzun sürüyor cunku

Bişey dicem ben her gıdada 3 gün beklemedim
Zaten oğlum için doktor 5,5 aylıkken yoğurt ve elma suyu tattırmaya başla demişti.

Aynen ya gazı gelince tuvaletini yapacaksa ikınırken suratı degisiyor kızarıyor bozarıyor caresiz gibi geliyor insan bisey de yapamiyor. Bi de böyle yatarken boş boş etrafa bakınınca ben sklyr mu acaba diyorum laf atma ihtiyacı duyuyorum yattıgı yerde bunaldığını skldgnı düsünüyorum

Ben de suya abanıyorum bugün. Maltana falan içiyorum.
Bu gece hiç iyi uyuyamadım. O da etkilemiş olabilir.
4 bucuk saat anca uyumuşum. Bi 2 saat uyudum kalktm 1 saat ara sonra 2 bucuk saat daha uyumusum bu kadar suya abandim ben de inşallah sonraları da yeter süt hayırlisı.. can sikarsam olan da gider pozitif düşüneyim

EmZik büyük kurtarıcı Allahtan bizimki daha 2. Gün almıştı o olmasaydı napardık bilmem gerçi sancı gelince memeyi de almıyor zor susuyor kısa zmanda biter inşallah canım

4 bucuk saat anca uyumuşum. Bi 2 saat uyudum kalktm 1 saat ara sonra 2 bucuk saat daha uyumusum bu kadar suya abandim ben de inşallah sonraları da yeter süt hayırlisı.. can sikarsam olan da gider pozitif düşüneyim
Susuzluk cidden çok etkiliyor
Geçen cuma sabahtan işim vardı, eve döndüm bebek durmadı vs derken Su içmeyi unuttum
Aksam oldu nerdeyse cocuk durmadan ağlıyor
Meğersem süt o kadar as üretmişimki doymadığı için ağlıyormuş
Suya abandım bir iki saat ve uzandım aksama göğüslerim doldu

Ben de artk daha dikkat edeyim

Beşikte uzun uzun gözler acik izliyor. Ben de bugün gözlerini kapattım verdım emziği
Açtım su sesı

Pişik yapıyor mu ?
Çok nadir yapıyor. Daha doğrusu ilk 10-15 gün pişik hiç gitmedi. Kremlerde fauda etmedi, bez değiştim o da fayda etmedi. Islak mendil dedim yukadım o da fayda etmedi. En son sudocrem aldım o fayda oldu iyileşti. Her daim değişmiyoruz bezi de bnmki hep kaka nerdeyse çünkü.

Emmedi emmedi az bir şey sallayınca uyudu .sanki memede zehir var gibi yaptı. Sizin de çok uykusu gelince emmedigi oluyor mu ?

Bizimki pek kıpraşmıyordu genelde uyuduğundan heralde kafasını çeviriyordu da komple dönmüyordu yeni başladı.

Sudokrem siparişi verdım e bebekten yatın sabah gelir. Denemek için en küçük boyutunu aldım.

Nornalde ben z.yagı ve bazı kremler kullanıyordum .Ama 1 haftadır hicbir şey kullanmadım
Evet bugün mal gibiyim gün boyu hastanelerdeydim dönerken E bebeğe uğradım avent biberon aldım bir şey daha alacaktım neydi neydi diye dolandım bulamadım çıktım dönüş yolunda aklıma geldi sudokrem almamışım

Kızlar biz ne zaman dışarı çıksak benim bebe uyumuyor sürekli emmek istiyor meme vermeyince ağlıyor başka bir sorunu mu var diye helak oluyorum sürekli meme tıkıyorum sakinleşiyor siz nasıl yapıyorsunuz ya
Bugün çocuk Dr her ağlaması meme isteme değil dedi iyi güzel de başka türlü susmuyor ortalığı yıkıyor kendini kasıyor ağlarken ben de stres oluyorum

Şimdi inanmazsın ama aslında her dönemin kendi zorlukları var

Ya en azından şöyle böyle olur kısımları yaşandı görüldü
Bizimki gazdan uyuyamıyor o yüzden gaz bir geçsin çünkü en temel sorunumuz o .uyku beslenme ara ara oluyor ama gaz hep var .tabiki kendi zorluğu var ama alışıyorsun biraz da .Sabah uyandım Allahim bugün nasıl geçecek diyorum. Halbuki bu günler bir daha asla gelmeyecek .o minik ağlamaları olmayacak .Bir de ben ağlamasına hiç dayanamıyorum. Demin ağladı gözünden yaş geldi nasıl üzüldüm. Herkes üzülür elbet ama ne biliyim. Bak yattı uyuyor şimdi .huyu bana mı çekti diyorum .benim uykum varsa gözüm ne yemek görür ne başka bir şey. Hele bir de ogurur gibi memeye gelmeyince nasıl üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…