- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.721
Okurken yoruldumBesledim gazı vardı masaj yaptım
Dedm kaka yapar beklim
Öyle çişli biraz uyudu sonra çiş rahatsız etti uyandı
Değiştim bu sefer acıktı
Yedirdim gaz çıkarttık
Koydum pusette rahatsız oldu
Aldım yatağa koydum orda daldı
Sonra çığlık kıyamet
Bezini tam kapayamamışım üstüne işemiş ondan irkildi
Aldım yıkadım
Bornozla üstüme tekrar işedi
Sonra uyudu
Araya bir de hıçkırkırık krizi serpiştirelim
Ayyyyyyyt
Acaba bu biberonla veriyoruz diye meme reddi yapıyo olabilirmi....kızlar, memede direnç gösteren var mı bizim gibi. Çocuk memeye gelınce kıvranmaya başlıyor
Ve yarıda kesiyor
Öyle bisi degil sankı. Emmek istiyor bırakıyorAcaba bu biberonla veriyoruz diye meme reddi yapıyo olabilirmi
Benimde sağ göğüsümü öyle yapıyo emiyo bırakıyo emiyo bırakıyor, ama solu hep emiyo mesela hiç bırakmıyo demekki öyle bişi yapıyo senin bebişdeÖyle bisi degil sankı. Emmek istiyor bırakıyor
Almaya çalışıyor sonunda hic istemiyor. Memede süt biberondan daha hızlı :)
Evet. Gece emzırıyorum ben deBenimde sağ göğüsümü öyle yapıyo emiyo bırakıyo emiyo bırakıyor, ama solu hep emiyo mesela hiç bırakmıyo demekki öyle bişi yapıyo senin bebişde
Gözlerini kapattm derkenBeşikte uzun uzun gözler acik izliyor. Ben de bugün gözlerini kapattım verdım emziği
Açtım su sesı
Yani maden emmiyo o şekilde yicek bi şekilde onu içicekEvet. Gece emzırıyorum ben de
Ama bazen uyanmıyor
Uyanmayınca da memeyi almıyor . Sagıp verıyorum o anda
Kızlar bu konu hakkında yorumu olan yok mu ya huKızlar ana kucağı kullanıyor musunuz?
Benimki düz yatak gibi oluyor ama ana kucağı ya, ortası çukur gibi.
Gündüzleri anne yanına alınca uyanıyor, ana kucağına alıyorum hemen geri uyuyor.
Ne yapacağımı şaşırdım. Geceleri bu sorunu yaşamıyoruz.
Uyusun da nerede uyursa uyusun modundayım ama sağlık açısından biraz korkuyorum.
Ben şöyle bir sey yasıyorum....kızlar, memede direnç gösteren var mı bizim gibi. Çocuk memeye gelınce kıvranmaya başlıyor
Ve yarıda kesiyor
Evet ama bunun ilerisi de var .Yani maden emmiyo o şekilde yicek bi şekilde onu içicek
O kadar sabrı varsa iyi:)Ben şöyle bir sey yasıyorum
Uykuluyken hızlı asılmadığı için süt ağzına akıyor ıslanıyor iyice ağzı da meme de
Kayıyor diye sinirleniyor
Tutmuyor kızıyor
En son her seferinde silerek vermekte buldum çareyi o tam tutana kadar
İlk 3 ay tek önceliğim uyuması. Ana kucağı içinde 2 saatten fazla kalmadıkça uyutuyorum. Gündüz durmazsa benimde orada uzun uyuyor koyuyorum. 2 saati gecirmiyorum gece uyuyakalır diye korkuyorum ama koymuyorum.Kızlar bu konu hakkında yorumu olan yok mu ya hu
Bizimki pek kıpraşmıyordu genelde uyuduğundan heralde kafasını çeviriyordu da komple dönmüyordu yeni başladı.
Hayırlı olsun canım. Allah bir daha düşürmesin inşallah.Kızlar biz hastaneden çıktık çok şükürah mutluluktan ağladım biliyomusunuz ilk kez
Allah şifa arayan herkese şifasını versin tez zamanda sadece bunu diyebilirim.
Emzik biberon almıyor meme reddi olamaz ama direnç maşallah. Ayaklarıyla tepiniyor bazen özellikle tok ve uykuya geçemediyse. Sonrası kısır döngü emme gaz tekrar ağlama emme gaz......kızlar, memede direnç gösteren var mı bizim gibi. Çocuk memeye gelınce kıvranmaya başlıyor
Ve yarıda kesiyor
Benim ana kucağı tarzı bi beşik var gündüzleri genel olarak hep orda uyuyorKızlar bu konu hakkında yorumu olan yok mu ya hu
Çaresi yok ya yiyecek ya aç kalacakO kadar sabrı varsa iyi:)
Benimki de geldi sonunda. Gündüz bir kere aldı.Emzik geldi nihayet. İlkini çok da tepe tepe kullanmamısım gördüğünüz uzreyoksa ucu baya şişik olurdu . Trenduolda gördüm fotolu yorumdu, kadın tepe tepe kullanmış
Ucu aşırı şişkindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?