- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.741
Ben pişik olunca nöbetçi eczaneden 60ml 75 TL ye aldım.Sudokrem siparişi verdım e bebekten yatın sabah gelir. Denemek için en küçük boyutunu aldım.
Nornalde ben z.yagı ve bazı kremler kullanıyordum .Ama 1 haftadır hicbir şey kullanmadım
125 ml e bebekten aldım 76 gibi bir şeydi galiba:)Ben pişik olunca nöbetçi eczaneden 60ml 75 TL ye aldım.Şimdi 250ml 76tl ye aldım.
Canım ben gündüz anakucaginda uzun süre yatiriyorum ama içine kalın minder aldım. Büyük oglumu gece de bu ana kucağında uyuttum 6 ay tiny love ana kucağıyfi şekli fikir verin diye yazdım.Kızlar bu konu hakkında yorumu olan yok mu ya hu
Hepsiburada dan aldım bir kaç gün önce125 ml e bebekten aldım 76 gibi bir şeydi galiba:)
Denemeye devam et şimdi yine aldı benimki emziğiArabasına atıp gezdiriyorum. Ev gezmesi olarak da ailelere gittik. Henüz bir yere gidip bir şey yemedik ya da içmedim
Çıkmadan önce karnını doyuruyorum, yanıma da biberon ile süt alıyorum. Emzik dün tuttu bugün bıraktıarabasına beyaz gürültü açıp ağzına emzik veriyorum. Bu şekilde dün iki saate yakın dışarıda kaldık birazdan yine çıkacağım ins
Demin benim ki de yaptı. Gazdan olabilir diye düşündüm. Gaz damlası verdim şimdi emzigi aldı sustu.Öyle bisi degil sankı. Emmek istiyor bırakıyor
Almaya çalışıyor sonunda hic istemiyor. Memede süt biberondan daha hızlı :)
Faydasını gör onu da alalımDeniyorum işte:)
Klasik modeli bende de var canim. Bu kolik modeli. Yani gaz yutmamak icin
Ben....kızlar, memede direnç gösteren var mı bizim gibi. Çocuk memeye gelınce kıvranmaya başlıyor
Ve yarıda kesiyor
Benim daha 2 gün olduğu için şuanlık nasılsa öyle devam ediyoKizlar 40 ciktiktan sonra iyi anlamdada kötü anlamdada bebkleriniz degistimi yoksa bi degisklik olmadan devammi ediyorlar huylarina
danismanlik verene ebeBen de araştırayım bana İstanbul lazım geçen burda yazmışlar Dı kim yazdı hatırlayamadım ama sen neden hastane tipi aldın normal makine alsaydın eve
Kızlar ana kucağı kullanıyor musunuz?
Benimki düz yatak gibi oluyor ama ana kucağı ya, ortası çukur gibi.
Gündüzleri anne yanına alınca uyanıyor, ana kucağına alıyorum hemen geri uyuyor.
Ne yapacağımı şaşırdım. Geceleri bu sorunu yaşamıyoruz.
Uyusun da nerede uyursa uyusun modundayım ama sağlık açısından biraz korkuyorum.
Bendeki babyjörn tarzı ana kucağı ,günde 15 dkdan fazla tutemamaya çalışıyorum . Bugün uyuya kaldı içinde ,uyumasına gönlüm razı olmadı sanki omurgasina zarar verecek gibi geldi şuan . Ama düz tarzı olsa uyumasına izin verirdim . Belki ortadaki cukurlugu muslin ya da battaniyelerle destekleyebilirsinKızlar bu konu hakkında yorumu olan yok mu ya hu
Benim de sana dediğim günden sonra yine durduYaaaaaa iyiki 9ay olmadık regl yeminleeee bu sıcak havalarda bıktım yaa
Kanamam bitmişti yoğun akıntı gibi geliyodu hepp. 40a girdim yine kanamam başladı bu sanırım regl bence yani çözemiyorumda artık bitsin
Gerçekden bitmicek herhalde yani. Gelsin iyi içimiz temizleniyo dedik de abarttı yani. Zaten göbeğim eski haline geldi artık yeter cidden yaz ayında yakında pişik olcaz pedle gezmekdenBenim de sana dediğim günden sonra yine durdu
Bugun yine damla damla başladı
Napıyo ben anlamadım
Benim 2 gün hiç olmamıştı . Dün genzime su kaçtı ökksururken bir anda başladı ama öyle böyle değilBenim de sana dediğim günden sonra yine durdu
Bugun yine damla damla başladı
Napıyo ben anlamadım
Beni günlük ped idare ediyor allahtanGerçekden bitmicek herhalde yani. Gelsin iyi içimiz temizleniyo dedik de abarttı yani. Zaten göbeğim eski haline geldi artık yeter cidden yaz ayında yakında pişik olcaz pedle gezmekden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?