Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sudokrem siparişi verdım e bebekten yatın sabah gelir. Denemek için en küçük boyutunu aldım.

Nornalde ben z.yagı ve bazı kremler kullanıyordum .Ama 1 haftadır hicbir şey kullanmadım
Ben pişik olunca nöbetçi eczaneden 60ml 75 TL ye aldım. Şimdi 250ml 76tl ye aldım.

Denemeye devam et şimdi yine aldı benimki emziği

....kızlar, memede direnç gösteren var mı bizim gibi. Çocuk memeye gelınce kıvranmaya başlıyor
Ve yarıda kesiyor
Ben ve bence kesinlikle biberondan kaynaklı dün geceden itibaren hiç vermedim biberon, memeyi emmediğinde sağıp şırınga ile besledim biraz da olsa düzelme var çok şükür. Birkaç gün dişimi sıkacağım inşallah sonu selamet olur

49. günden selâm olsun
4095gr olmuşuz.
Göz testini geçtik muaynemiz güzel geçti.
Dudak kenarına morluk oluyordu doktor ayak bileğinde ve el bileğinde birşey takip ölçtü sorun yok dedi.
Mamayı niye veriyorsun kilosu gayet iyi sağlığı yerinde sütün de yetiyorsa dedi. Ben sütüm az geliyor sanki dedim. Sanmam dedi dene doymazsa tamam dedi.
Biz görümcek le karşılaştırma yapıyoruz galiba ondan dedim. Olur mu öyle şey dedi. Eşim de duydu. Obez bı kız istemezsiniz herhalde dedi

Kizlar 40 ciktiktan sonra iyi anlamdada kötü anlamdada bebkleriniz degistimi yoksa bi degisklik olmadan devammi ediyorlar huylarina

@M-elek37 sabah yazdığını okudum cvp vermedim , sezeryanı övmek gibi olmasında bak aşağısı şuann bizim durduğu gibi duruyo ,
Şimdi sadece ince bi çizgi kaldı kasığımda
Ama normallerde duymuştum aşağısı normale dönmesi zman alıyo diye İnşallah kısa zamanda geçer
Bende olsa aşağısı sonuçda dikiliyo ediyo bende çekinir bi süre yaklamaşamaZdım

Bu ara sünnet ne oldu kaçıncı gündesiniz iyileştimi tamamen

Ben de araştırayım bana İstanbul lazım geçen burda yazmışlar Dı kim yazdı hatırlayamadım ama sen neden hastane tipi aldın normal makine alsaydın eve
danismanlik verene ebe
1.ele sağım 2. Mochi tarzı 3. Elektronik pompa (eğer imkan varsa hastane tipi öncelik) sekilinde önermişti. Birde Uzun süre kullanacagimi dusunmedgimden o kadar para vermek istemedim ev tiplerine. Bir ay 350 lira verip denemek daha mantıklı hem hastane tipleri daha iyi ve sessiz oluyor diye.

Kızlar bu konu hakkında yorumu olan yok mu ya hu
Bendeki babyjörn tarzı ana kucağı ,günde 15 dkdan fazla tutemamaya çalışıyorum . Bugün uyuya kaldı içinde ,uyumasına gönlüm razı olmadı sanki omurgasina zarar verecek gibi geldi şuan . Ama düz tarzı olsa uyumasına izin verirdim . Belki ortadaki cukurlugu muslin ya da battaniyelerle destekleyebilirsin

Yaaaaaa iyiki 9ay olmadık regl yeminleeee bu sıcak havalarda bıktım yaa
Kanamam bitmişti yoğun akıntı gibi geliyodu hepp. 40a girdim yine kanamam başladı bu sanırım regl bence yani çözemiyorumda artık bitsin

Benim de sana dediğim günden sonra yine durdu
Bugun yine damla damla başladı
Napıyo ben anlamadım

Kızlar bugün benim kızın da ilk kez gaz sancıları başladı . Aklıma reflü yataginin içinde olan kiraz çekirdeği minderi geldi . Çıkartıp onu mikrodalgada 1 dk ısıttim ve emzirdikten sonra yatırıp karnına koydum . Baya rahatlattı ve birkaç dk sonra gazlar çıktı. Belki tesaduf belki de değil ama paylaşmak istedim bir sonraki turda bir daha deneyeceğim

Napıyo ben anlamadım
Gerçekden bitmicek herhalde yani. Gelsin iyi içimiz temizleniyo dedik de abarttı yani. Zaten göbeğim eski haline geldi artık yeter cidden yaz ayında yakında pişik olcaz pedle gezmekden

Napıyo ben anlamadım
Benim 2 gün hiç olmamıştı . Dün genzime su kaçtı ökksururken bir anda başladı ama öyle böyle değil sonrasında da hafif ağır bir şey kaldırdığımda anlık geliyor .
Bir şekilde yolunu bulup çıkacak bu kanama anlaşılan

Gerçekden bitmicek herhalde yani. Gelsin iyi içimiz temizleniyo dedik de abarttı yani. Zaten göbeğim eski haline geldi artık yeter cidden yaz ayında yakında pişik olcaz pedle gezmekden
Beni günlük ped idare ediyor allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…