Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar çok kötü mastit oldum. Göğsümde 3 tane kocaman yumru var aşırı ağrıyo ağlaya ağlaya uyuyorum. Soğuk kompreste denedim sıcakta.. Makineyle sağdım sürekli.. Emzirdim. Hiçbir şey azaltmadı. Koluma vuruyor ağrısı. Doktora gittim ultrason istedi çektirdim yarın sonuç göstercem. Ne yapabilirim bu gece nasıl geçecek bilmiyorum

Bendeds minik sicak su tuluğu var onu deniycem ayni etkiyi verir insallah

Canim bende ilk dogumda boyle bi hisse kapildim ve bebegim 2 aylik olsun biraz daha zaman gecsin dedim esime oda anlayisla karşıladı sonrada bi sıkıntı olmadi yani sana oyle geliyor büyük ihtimalle

Mastit olunca sadece soğuk komprest yapılsın deniyo kanallar tıkandığı için açılsın diye
Bide bol bol emzirmek başka çağresi yokmuş malesef ben acillik olunca öyle demişlerdi Çok geçmiş olsun acısı çok kötü

....kızlar, memede direnç gösteren var mı bizim gibi. Çocuk memeye gelınce kıvranmaya başlıyor
Ve yarıda kesiyor
Bu aralar yapabiliyor eliyle itiyor bazen emiyor ama bazen de agzini salliyor tutmuyor itiyor tekrar memeye yönelir gibi yapiyor gazini cikariuorum yine yapiyor. Birqz once hincını aldı memeden sinir krizi gibi asıla sündüre emdi sinirlendi huysuzlandı. Bu vakitlerde ben bisey anlamiyorum keyfi huzursuzluk yaratiyor

Öyle bisi degil sankı. Emmek istiyor bırakıyor
Almaya çalışıyor sonunda hic istemiyor. Memede süt biberondan daha hızlı :)
Iki gündür ben de biberon veriyorum ve bu tarz seyler yaşiyorum agzini tam acip almiyor mesela biberon gibi agzina sokcam diye bekliyor sanrm. Memeyi tutup kavramaya damagina cekmeye calismiyor. Bi süre biberom vermeyecgim bakalm

Aynen ben de siliyorum agzina memeyi verirken kayiyor olmuyor.

Canım benim ilk doğum normaldi. Ve çok fazla dikişim vardı.
Kırkımız çıktı ilişki serbest diye bir şey yok. Sen hazır değilsen ki değilsin eşine söyle.

Erkekleri bu konuda ciddiye alıp kafa yormayı doğru bulmuyorum. Zira onlar için değişen bir şey yok. Fiziksel ve ruhsal olarak değişime uğrayan biziz. Bekleyiversin birkaç hafta daha. Aslolan sensin burada

Net hatırlamıyorum ama en az 2 ay falan geçirmiştim galiba..

Bizdede var ise yarıyor genelde onu ısıtıp koyunca uykuya dalıyor sonra gaz çıkartıyor

Canım biz o işi hallettik bir haftayı geçti sıkıntı yaşamadım benim dikişim olmadığı için daha hızlı toparlandı... Dışarıdan birşey yok ama sanki sıkılıgi azalmış gibi oda zamanla daha iyi toparlardiye düşünüyorum.. olmazsa doktorumda demişti ufak bir toparlama işlemi yaparız dedi ama altı ay geçmesi gerekli bakalım durumuna dedi.. sende bekle daha çok yeni toparlanacaktir.. cinsellik ne zaman istersen o zaman olur bende kendi kendinemi yapıyor nasıl yapıyor gibi saçma lohusalık düşüncelerine girip kıskançlık da değil benim ki ama hayır diyemedim eşime

Son düzenleme:
Alt temizlendi
Emzirildi gaz cikarildi bi daha emzirildi sonra tekrar üstten gaz cikarildi ama yatirinca mıkır mıkır gaz hala uyutmuyor yavruyu.
Sola yatirinca özellikle uykusu 10 defa bölünüyor. Midesi tarafina yatirinca skntı ama hep saga yatirirsam kafa yâmulacak
Ve memeyi tutarken yine deli gibi kafa yerinde durmadi bi heyecan bi acelecilik. Sanki kaciyoruz vallahi memeyi alcam diye korkuyr heralde

2 buçuktan beri aynı seyleri yaşamışız hala uyumadı

Bebeği ters emzirmek işe yarıyormuş ben denedim değişen bir şey olmadı belki de sürekli denemek gerek birçok kişi bu yolla çözmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…