- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.761
Hadi ya ozman iyi , benim çok geliyo 2 gündürBeni günlük ped idare ediyor allahtan
Him iyi anlamda değisir insallahBenim daha 2 gün olduğu için şuanlık nasılsa öyle devam ediyobelki ilerleyen haftalarda değişir
Bendeds minik sicak su tuluğu var onu deniycem ayni etkiyi verir insallahKızlar bugün benim kızın da ilk kez gaz sancıları başladı . Aklıma reflü yataginin içinde olan kiraz çekirdeği minderi geldi . Çıkartıp onu mikrodalgada 1 dk ısıttim ve emzirdikten sonra yatırıp karnına koydum . Baya rahatlattı ve birkaç dk sonra gazlar çıktı. Belki tesaduf belki de değil ama paylaşmak istedimbir sonraki turda bir daha deneyeceğim
Canim bende ilk dogumda boyle bi hisse kapildim ve bebegim 2 aylik olsun biraz daha zaman gecsin dedim esime oda anlayisla karşıladı sonrada bi sıkıntı olmadi yani sana oyle geliyor büyük ihtimalleKizlar dün kirkimiz cikti malum esim yakınlaşmaya calisti ama ben cesaret edemedim aynayla vajinama baktığımda orda bir vajina gormuyorum et yigini gibi afedersiniz bir delik bile yok aranizda normal dogum yapip bu sekilde olan varmi boylr bir soru icin cok ozur diliyorum
Bizim her bez kakalı cıkıyor, baby turco kullanıyordum ilk zamanlar o pisik yapti, hamazinc kullandik, iyi geldi. Prima premium care dan devam ediyoruz, kaka kuruyor popoya yapisiyor ama pisik olmuyorVar mı bizim gibi her bezinde küçük bile olsa kaka olan. Pişiğe neden oluyor maalesef
Mastit olunca sadece soğuk komprest yapılsın deniyo kanallar tıkandığı için açılsın diyeKızlar çok kötü mastit oldum. Göğsümde 3 tane kocaman yumru var aşırı ağrıyo ağlaya ağlaya uyuyorum. Soğuk kompreste denedim sıcakta.. Makineyle sağdım sürekli.. Emzirdim. Hiçbir şey azaltmadı. Koluma vuruyor ağrısı. Doktora gittim ultrason istedi çektirdim yarın sonuç göstercem. Ne yapabilirim bu gece nasıl geçecek bilmiyorum
Bu aralar yapabiliyor eliyle itiyor bazen emiyor ama bazen de agzini salliyor tutmuyor itiyor tekrar memeye yönelir gibi yapiyor gazini cikariuorum yine yapiyor. Birqz once hincını aldı memeden sinir krizi gibi asıla sündüre emdi sinirlendi huysuzlandı. Bu vakitlerde ben bisey anlamiyorum keyfi huzursuzluk yaratiyor....kızlar, memede direnç gösteren var mı bizim gibi. Çocuk memeye gelınce kıvranmaya başlıyor
Ve yarıda kesiyor
Iki gündür ben de biberon veriyorum ve bu tarz seyler yaşiyorum agzini tam acip almiyor mesela biberon gibi agzina sokcam diye bekliyor sanrm. Memeyi tutup kavramaya damagina cekmeye calismiyor. Bi süre biberom vermeyecgim bakalmÖyle bisi degil sankı. Emmek istiyor bırakıyor
Almaya çalışıyor sonunda hic istemiyor. Memede süt biberondan daha hızlı :)
Aynen ben de siliyorum agzina memeyi verirken kayiyor olmuyor.Ben şöyle bir sey yasıyorum
Uykuluyken hızlı asılmadığı için süt ağzına akıyor ıslanıyor iyice ağzı da meme de
Kayıyor diye sinirleniyor
Tutmuyor kızıyor
En son her seferinde silerek vermekte buldum çareyi o tam tutana kadar
Kizlar dün kirkimiz cikti malum esim yakınlaşmaya calisti ama ben cesaret edemedim aynayla vajinama baktığımda orda bir vajina gormuyorum et yigini gibi afedersiniz bir delik bile yok aranizda normal dogum yapip bu sekilde olan varmi boylr bir soru icin cok ozur diliyorum
Bizdede var ise yarıyor genelde onu ısıtıp koyunca uykuya dalıyor sonra gaz çıkartıyorKızlar bugün benim kızın da ilk kez gaz sancıları başladı . Aklıma reflü yataginin içinde olan kiraz çekirdeği minderi geldi . Çıkartıp onu mikrodalgada 1 dk ısıttim ve emzirdikten sonra yatırıp karnına koydum . Baya rahatlattı ve birkaç dk sonra gazlar çıktı. Belki tesaduf belki de değil ama paylaşmak istedimbir sonraki turda bir daha deneyeceğim
Canım biz o işi hallettik bir haftayı geçtiKizlar dün kirkimiz cikti malum esim yakınlaşmaya calisti ama ben cesaret edemedim aynayla vajinama baktığımda orda bir vajina gormuyorum et yigini gibi afedersiniz bir delik bile yok aranizda normal dogum yapip bu sekilde olan varmi boylr bir soru icin cok ozur diliyorum
2 buçuktan beri aynı seyleri yaşamışız hala uyumadıAlt temizlendi
Emzirildi gaz cikarildi bi daha emzirildi sonra tekrar üstten gaz cikarildi ama yatirinca mıkır mıkır gaz hala uyutmuyor yavruyu.
Sola yatirinca özellikle uykusu 10 defa bölünüyor. Midesi tarafina yatirinca skntı ama hep saga yatirirsam kafa yâmulacak
Ve memeyi tutarken yine deli gibi kafa yerinde durmadi bi heyecan bi acelecilik. Sanki kaciyoruz vallahi memeyi alcam diye korkuyr heralde
Ben emziriyorum en son dörtte emzirip yatırmıştim...Heyooo kim uyuyor kim uyumuyor
Bebeği ters emzirmek işe yarıyormuş ben denedim değişen bir şey olmadı belki de sürekli denemek gerek birçok kişi bu yolla çözmüşKızlar çok kötü mastit oldum. Göğsümde 3 tane kocaman yumru var aşırı ağrıyo ağlaya ağlaya uyuyorum. Soğuk kompreste denedim sıcakta.. Makineyle sağdım sürekli.. Emzirdim. Hiçbir şey azaltmadı. Koluma vuruyor ağrısı. Doktora gittim ultrason istedi çektirdim yarın sonuç göstercem. Ne yapabilirim bu gece nasıl geçecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?