Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Se
Sen niye acillik oldun canım??

Bnde yaşadım başlarda. Bn annemin sayesinde atlattım. Kavanoza sıcak su doldurdu başını eksik şekilde üzerine göğsümü dayadık. Uc kısmı içine gelecek şekilde ama suyla temas etmeyecek. Sıcak suyun buharından faydalanacaksın. Bu şekilde 2 kere denedim 2. Sinde süt aktı kendiliğinden içine. Yoksa sağma felan bana da çözğm etmedi. Çocukta emince üzerine rahatladım.

Gözün aydın çok sevindim yeniden bir doğum gibi.

Evet. İlk günlerin bilmemezliği telaşı var. Kızım başa sardı tekrardan alışma evresini tazeliyoruz. Yaz okulları iyiki var
Var mı bizim gibi her bezinde küçük bile olsa kaka olan. Pişiğe neden oluyor maalesef
Ah evet ya biter mi bu durum? Kızımda günde iki kere falan yapardı bunds azıcık bile şişeden alıyorum bezi kaka yüzünden pişecek korkusuna

Gece ıkınmamıs bezinde kaka yoktu
Pişik hemen ciddi şekilde azalmış bir gecede .

Gaz bitince evet bitecek. Ben 2 ay verıyorum:)

Ya ben yapmam dediğim ne varsa yapıyorum ya
Hiç sevmem büyüklerin eski adetlerini ama annem hıçkırık için bir damla limon ver diyordu vermiyordum
Dünden beri öyle hıçkırıyor ki canı yanıyor belli
Verdim şimdi anında kesti

Kızlar günaydın
Gece 23.30 gibi mama verdim 1 saat sonra uyudu.Gece 4 gibi kalktım emzirmek için zar zor uyandırdım 10 dk anca emmiştir.Az önce de yarim saat emdi ama uykudan uyanmiyorbi türlü.Mamayi arttırdım biraz ,kakasini günde 1 kez yapıyor.Yani ne yapsam gece uyanmiyor gündüz de hep emmek istiyor.Normal mi böyle olması,sanki gece ac kaliyomhs gibi geliyo.Bi yandan 3 kez bez degistirdim çişini de yapiyo,doymasa ağlar diye düşünüyorum bi yandan da zayıflar diye korkuyorum

Canım iyiyiz
benim bebiş yoğun bakımda biberona alıştı, bi de yüksek hacimlere alıştı. Simdi evde ne doymak biliyor ne emmeye sabrediyor. Sütüm de güzel geliyor ama yine de yetiremiyorum. Sürekli kucakta ve meme arayan ama bulunca da emerken sinirlenen bir ogluşum var
Sizin nasıl gidiyor?

Emzirsene o anda ? 1 dk içinde kesiyor

Canım 20 günden sonra, geceleri uyanmıyorsa sorun olmuyor diye biliyorum.
Benim kız da dün bir kez uyandı ve çok az içti, ki biz size göre daha küçüğüz

Normal canım. Bizimkine de gece uykusu tatlı geliyo 1 kere kalkiyo biraz emio yatıyor. Yarım saat emmis ne güzel.
Mamayı niye arttırdın?

Yüzüstü felan mı yattın nasıl yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…