- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.781
Ben uyandıramadım ya biberonla sağdıklarımdan besledim mecburBen emziriyorum en son dörtte emzirip yatırmıştim...
Sen niye acillik oldun canım??Mastit olunca sadece soğuk yapıcakmışsın bende senin gibi interntten yazılanı okudum sıcak yaparak daha çok tıkıyomuşsun kanalları daha çok şişiyo göğüsler. Acillik oldum hastaneye gittim orda söylediler mastit olunca sadece soğuk uygulamak gerekiyomuş tıkalı kanallar açılsın diye
Sıcak da yumuşak göğüsde süt olmayan göğüse uygulanıyomuş.
Hem şuan kesin göğüslerin taş gibidir, ateş gibidir. Buzlukda soğuk bişiler varsa koy göğüsünde gezdir hem ateşini alır. Ben en son lahana bile almıştım göğüsüme koymuştumNe varsa denedim
Bnde yaşadım başlarda. Bn annemin sayesinde atlattım. Kavanoza sıcak su doldurdu başını eksik şekilde üzerine göğsümü dayadık. Uc kısmı içine gelecek şekilde ama suyla temas etmeyecek. Sıcak suyun buharından faydalanacaksın. Bu şekilde 2 kere denedim 2. Sinde süt aktı kendiliğinden içine. Yoksa sağma felan bana da çözğm etmedi. Çocukta emince üzerine rahatladım.Kızlar çok kötü mastit oldum. Göğsümde 3 tane kocaman yumru var aşırı ağrıyo ağlaya ağlaya uyuyorum. Soğuk kompreste denedim sıcakta.. Makineyle sağdım sürekli.. Emzirdim. Hiçbir şey azaltmadı. Koluma vuruyor ağrısı. Doktora gittim ultrason istedi çektirdim yarın sonuç göstercem. Ne yapabilirim bu gece nasıl geçecek bilmiyorum
Gözün aydın çok sevindimyeniden bir doğum gibi.
Ah evet ya biter mi bu durum? Kızımda günde iki kere falan yapardı bunds azıcık bile şişeden alıyorum bezi kaka yüzünden pişecek korkusunaVar mı bizim gibi her bezinde küçük bile olsa kaka olan. Pişiğe neden oluyor maalesef
Gece ıkınmamıs bezinde kaka yoktuEvet. İlk günlerin bilmemezliği telaşı var. Kızım başa sardı tekrardan alışma evresini tazeliyoruz. Yaz okulları iyiki var
Ah evet ya biter mi bu durum? Kızımda günde iki kere falan yapardı bunds azıcık bile şişeden alıyorum bezi kaka yüzünden pişecek korkusuna
Evet var ben .Ben biberon da kullanmıyorum. Sanki zehir gibi davranıyor. Daha emmeden yanaşmıyor....kızlar, memede direnç gösteren var mı bizim gibi. Çocuk memeye gelınce kıvranmaya başlıyor
Ve yarıda kesiyor
Canım iyiyizATPaz nasılsınız?
-Boğaziçinde arkadaşlarla açık büfe kahvaltıİsteklerim;
-8 saat aralıksız uyku
-4 saat kuaför hizmeti
Emzirsene o anda ? 1 dk içinde kesiyorYa ben yapmam dediğim ne varsa yapıyorum ya
Hiç sevmem büyüklerin eski adetlerini ama annem hıçkırık için bir damla limon ver diyordu vermiyordum
Dünden beri öyle hıçkırıyor ki canı yanıyor belli
Verdim şimdi anında kesti
Canım 20 günden sonra, geceleri uyanmıyorsa sorun olmuyor diye biliyorum.Kızlar günaydın
Gece 23.30 gibi mama verdim 1 saat sonra uyudu.Gece 4 gibi kalktım emzirmek için zar zor uyandırdım 10 dk anca emmiştir.Az önce de yarim saat emdi ama uykudan uyanmiyorbi türlü.Mamayi arttırdım biraz ,kakasini günde 1 kez yapıyor.Yani ne yapsam gece uyanmiyor gündüz de hep emmek istiyor.Normal mi böyle olması,sanki gece ac kaliyomhs gibi geliyo.Bi yandan 3 kez bez degistirdim çişini de yapiyo,doymasa ağlar diye düşünüyorum bi yandan da zayıflar diye korkuyorum
Benimki de az önce baya direndiEvet var ben .Ben biberon da kullanmıyorum. Sanki zehir gibi davranıyor. Daha emmeden yanaşmıyor
Emzirmiyorum çünkü memeden zor alıyorum bu aralar midesi çok şiş oluyor kusuyor zaten bir de memeye taksam bırakmazEmzirsene o anda ? 1 dk içinde kesiyor
Normal canım. Bizimkine de gece uykusu tatlı geliyo 1 kere kalkiyo biraz emio yatıyor. Yarım saat emmis ne güzel.Kızlar günaydın
Gece 23.30 gibi mama verdim 1 saat sonra uyudu.Gece 4 gibi kalktım emzirmek için zar zor uyandırdım 10 dk anca emmiştir.Az önce de yarim saat emdi ama uykudan uyanmiyorbi türlü.Mamayi arttırdım biraz ,kakasini günde 1 kez yapıyor.Yani ne yapsam gece uyanmiyor gündüz de hep emmek istiyor.Normal mi böyle olması,sanki gece ac kaliyomhs gibi geliyo.Bi yandan 3 kez bez degistirdim çişini de yapiyo,doymasa ağlar diye düşünüyorum bi yandan da zayıflar diye korkuyorum
Yüzüstü felan mı yattın nasıl yaptınBnde yaşadım başlarda. Bn annemin sayesinde atlattım. Kavanoza sıcak su doldurdu başını eksik şekilde üzerine göğsümü dayadık. Uc kısmı içine gelecek şekilde ama suyla temas etmeyecek. Sıcak suyun buharından faydalanacaksın. Bu şekilde 2 kere denedim 2. Sinde süt aktı kendiliğinden içine. Yoksa sağma felan bana da çözğm etmedi. Çocukta emince üzerine rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?