- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.801
Öyleyse bi sorun yok yani canımCanım 20 günden sonra, geceleri uyanmıyorsa sorun olmuyor diye biliyorum.
Benim kız da dün bir kez uyandı ve çok az içti, ki biz size göre daha küçüğüz
Doğduğunda 4 kiloydu canım.10 gün sonra 3700 e düştü.1.ay kontrolünde 4400 gr olmuştu.Doktor söyledi artırabilirsin diye yetmeyince.Dun akşam emdi mesela doymadı göğüslerim yumuşacık oldu mecbur mama verdimNormal canım. Bizimkine de gece uykusu tatlı geliyo 1 kere kalkiyo biraz emio yatıyor. Yarım saat emmis ne güzel.
Mamayı niye arttırdın?
Sağlığı yerinde olsun daCanım iyiyiz
benim bebiş yoğun bakımda biberona alıştı, bi de yüksek hacimlere alıştı. Simdi evde ne doymak biliyor ne emmeye sabrediyor. Sütüm de güzel geliyor ama yine de yetiremiyorum. Sürekli kucakta ve meme arayan ama bulunca da emerken sinirlenen bir ogluşum var
Sizin nasıl gidiyor?
En azından tuvalette huzur ve sessizlik-Boğaziçinde arkadaşlarla açık büfe kahvaltı
Canım benimki de demin istemedi baya doluydu göğüsler gittim biraz şagdim. Geldim hiç huy çıkarmadan aldı hala emiyor.Benimki de az önce baya direndi
E karnı da aç tabii mecbur aldı memeyi
Mıy mıy emiyor işte. 4-6 hafta atakları varmış
15.30 randevum var bakalim gidicem bugunHic bi fikrim yokrahim agzi sarkmasi mi oldu acep dedim ben kendi kendime ama bakcez kontrole gittin mi sen ben 40 dolunca gitmeyi dusunuyorum o zaman sorarm muhtemelen
Oncelikle evet sezeryan konusunda haklisin ama agrisi bir ömür gecmiyor diyorlar ne kadar dogru bilemem birde secme sansim olmadi maalesef sunnetin 6. Gunundeyiz nerdeyse hicbirsey kalmadi kabuklandi alt tarafi dikislerrde dusmeye basladi@M-elek37 sabah yazdığını okudum cvp vermedim , sezeryanı övmek gibi olmasında bak aşağısı şuann bizim durduğu gibi duruyo,
Şimdi sadece ince bi çizgi kaldı kasığımda
Ama normallerde duymuştum aşağısı normale dönmesi zman alıyo diyeİnşallah kısa zamanda geçer
Bende olsa aşağısı sonuçda dikiliyo ediyo bende çekinir bi süre yaklamaşamaZdım
Bu ara sünnet ne oldu kaçıncı gündesiniz iyileştimi tamamen
Doktor normal derse beklemem bugun randevum var bakalimCanim bende ilk dogumda boyle bi hisse kapildim ve bebegim 2 aylik olsun biraz daha zaman gecsin dedim esime oda anlayisla karşıladı sonrada bi sıkıntı olmadi yani sana oyle geliyor büyük ihtimalle
Esim cok israrci davranmadi bir kez teklifte bulundu ben istemeyince uzatmadi ama yinede onuda bekletmek istemiyorum doktor normal der umsrim bir sorun yokturCanım benim ilk doğum normaldi. Ve çok fazla dikişim vardı.
Kırkımız çıktı ilişki serbest diye bir şey yok. Sen hazır değilsen ki değilsin eşine söyle.
Erkekleri bu konuda ciddiye alıp kafa yormayı doğru bulmuyorum. Zira onlar için değişen bir şey yok. Fiziksel ve ruhsal olarak değişime uğrayan biziz. Bekleyiversin birkaç hafta daha. Aslolan sensin burada
Net hatırlamıyorum ama en az 2 ay falan geçirmiştim galiba..
Benm disardan cok garip gorunuyor dikisimde vardi cokca ama dustu kendi kendine yapmadigina eminim ben yardimci oluyordum ama tam birlesme olmamisti bende istemiyo degilim ama cesaret edemedim dogumdan sonra hic gitmedim kontrole bugun icin randevu aldim doktor iyi derse bizde hallederiz galibaCanım biz o işi hallettik bir haftayı geçtisıkıntı yaşamadım benim dikişim olmadığı için daha hızlı toparlandı... Dışarıdan birşey yok ama sanki sıkılıgi azalmış gibi oda zamanla daha iyi toparlardiye düşünüyorum.. olmazsa doktorumda demişti ufak bir toparlama işlemi yaparız dedi ama altı ay geçmesi gerekli bakalım durumuna dedi.. sende bekle daha çok yeni toparlanacaktir.. cinsellik ne zaman istersen o zaman olur bende kendi kendinemi yapıyor nasıl yapıyor gibi saçma lohusalık düşüncelerine girip kıskançlık da değil benim ki ama hayır diyemedim eşime
Ztrave diye bir Bulgar kremi duydunmu bilmiyorum, moda şahane iyi geliyor.Benimki öyle poposu kızarmış benim de dün dikkatimi çekmişti zaten sık sık değiştirip temizliyorum oysaki ama yine de oluyor.. Azcık havalansın diye açık bırakıyorum bu sefer de açıkta kalınca çiş kaka yapıyor kaç tane alt açma attım bilmiyorum
Amiiiiin canım benimAyy harika haber çok sevindim canım gözünüz aydın olsun
Evine kızına kavuş
Allah bir daha yaşatmasın inş
Ztrave süper iyi geliyor bize mavi minik Bi krem. O olmasa pişik kaçınılmazGece oluyor genelde . Cunku bez değişim süresi uzuyor
Ben hastanedeyken bunu hemşirelere sormuştum, bir çözümü neden yok diye, tamamen bebeklerin bağırsak gelişimi ile ilgiliymiş, yani o saydıkların şok etkilemiyor, en fazla bir miktar arttırır ama asla azalmasına ya da olmamasına sebep olmazmışBu bebekte niye gaz oluyor anlayabilmiş değilim. Yediğime dikkat ediyorum ayağımı sırtımı sıcak tutuyorum yine de oluyor
Doğduğunda 4 kiloydu canım.10 gün sonra 3700 e düştü.1.ay kontrolünde 4400 gr olmuştu.Doktor söyledi artırabilirsin diye yetmeyince.Dun akşam emdi mesela doymadı göğüslerim yumuşacık oldu mecbur mama verdim
Maşallah. Geçmiş olsunSünneti hallettik bizde çok şükür. Hastanede bekliyoruz doktoru taburcu için kolay atlatır umarım
Karın üstü egzersizi nedir?Doktordan çıktik biz . 2 haftada 600 gram almışız . 4250 olmuşuz gayet iyi dedi. Artık geceleri 5 saate kadar uyanmazsa kendin uyandırma dedi (bana biraz erken geldi ama zaten acikirsa uyanıyor kendisi genelde)
Bizim sürekli emme sorunumuz vardı , hem memende olmak istiyor hem de gazdan dedi. Emmek rahatlatıyor onu dedi. Şu sizin damladan yazdi probiyotik olan ,ama korka korka alacağım. Bize iyi gelir umarim.
Karın üstü egzersizini aksatma dedi bide
Biogaia miDoktordan çıktik biz . 2 haftada 600 gram almışız . 4250 olmuşuz gayet iyi dedi. Artık geceleri 5 saate kadar uyanmazsa kendin uyandırma dedi (bana biraz erken geldi ama zaten acikirsa uyanıyor kendisi genelde)
Bizim sürekli emme sorunumuz vardı , hem memende olmak istiyor hem de gazdan dedi. Emmek rahatlatıyor onu dedi. Şu sizin damladan yazdi probiyotik olan ,ama korka korka alacağım. Bize iyi gelir umarim.
Karın üstü egzersizini aksatma dedi bide
Sünneti hallettik bizde çok şükür. Hastanede bekliyoruz doktoru taburcu için kolay atlatır umarım
Mochi ile topluyorum ben. Birini emmek yetiyor, diğerini de mochi ile topluyorum mutlaka. 40 CC çıkıyor en az, en fazla da 70 CCBenimde yumuşacık doktora dedim az geliyor diye. 1 kilo almış 1 ayda yeterli mama verme dedi. Bence de kiloyu yapan mama çünkü düzensiz besleniyorum bebekle ilgilenmekten. Şimdi beslenmeye ağırlık vereceğim.
Yumusakken sağdığında çıkıyor mu peki süt.
Benim makine ile az çekiyor ama elle sağınca güzel geliyor. Zaten kızın uyuduğu yarım zaat hangi ara yapacağız onu da
5 saat bencede fazla. Kilo alımı iyi ama cesaret edemem. Zaten hiç 5 saat uyumadı daha ama yinede saat kuruyorumMaşallah. Geçmiş olsun
Karın üstü egzersizi nedir?
5 saat bana çok fazla geliyor:)
Karnının altına minik bı yastık ile çocuk kontrollu yatırılıyor diye biliyorum. Arada yapıyorum ben ama neye faydalj olduğunu bilmiyorumMaşallah. Geçmiş olsun
Karın üstü egzersizi nedir?
5 saat bana çok fazla geliyor:)
Canım baktim damla olsa da olmasada ıkınıyor, ben de başladım tekrar . İstersen sen de dene .Biogaia mi
Aramızda damlaya tekrar başlayanlar varSurrender gibi, cesaret edip belki ben de başlarım ben de dün acı elma yağı aldim, akşam topuklarina masaj yaptım. Gece 11 ve 12 arası epey rahatsızdı. Kullanan varsa ne zaman faydası olur ki? Bir de gün tek masaj mi
Aynen canim5 saat bencede fazla. Kilo alımı iyi ama cesaret edemem. Zaten hiç 5 saat uyumadı daha ama yinede saat kuruyorum
Bende braun var hem tabancalı var hem kulaktan ama tabancali yanlış ölçüyor bazen alacaksan kulaktan al. Ailede havale geçmişi var diye tabancali vardı ama doktor kulaktan al demişti.Kızlar merhaba güzel bir tabancalı güvenilir atesolcer onerisi olan var mi? Sarılık degeri 1 ayin sonunda yuksek seyreden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?