Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Normal canım. Bizimkine de gece uykusu tatlı geliyo 1 kere kalkiyo biraz emio yatıyor. Yarım saat emmis ne güzel.
Mamayı niye arttırdın?
Doğduğunda 4 kiloydu canım.10 gün sonra 3700 e düştü.1.ay kontrolünde 4400 gr olmuştu.Doktor söyledi artırabilirsin diye yetmeyince.Dun akşam emdi mesela doymadı göğüslerim yumuşacık oldu mecbur mama verdim

Sağlığı yerinde olsun da zamanla memeye de alışır
Bizim iyi, huni siparişi verdim yakında gelir

Hic bi fikrim yok rahim agzi sarkmasi mi oldu acep dedim ben kendi kendime ama bakcez kontrole gittin mi sen ben 40 dolunca gitmeyi dusunuyorum o zaman sorarm muhtemelen
15.30 randevum var bakalim gidicem bugun
Oncelikle evet sezeryan konusunda haklisin ama agrisi bir ömür gecmiyor diyorlar ne kadar dogru bilemem birde secme sansim olmadi maalesef sunnetin 6. Gunundeyiz nerdeyse hicbirsey kalmadi kabuklandi alt tarafi dikislerrde dusmeye basladi
Canim bende ilk dogumda boyle bi hisse kapildim ve bebegim 2 aylik olsun biraz daha zaman gecsin dedim esime oda anlayisla karşıladı sonrada bi sıkıntı olmadi yani sana oyle geliyor büyük ihtimalle
Doktor normal derse beklemem bugun randevum var bakalim
Esim cok israrci davranmadi bir kez teklifte bulundu ben istemeyince uzatmadi ama yinede onuda bekletmek istemiyorum doktor normal der umsrim bir sorun yoktur
Benm disardan cok garip gorunuyor dikisimde vardi cokca ama dustu kendi kendine yapmadigina eminim ben yardimci oluyordum ama tam birlesme olmamisti bende istemiyo degilim ama cesaret edemedim dogumdan sonra hic gitmedim kontrole bugun icin randevu aldim doktor iyi derse bizde hallederiz galiba

Doktordan çıktik biz . 2 haftada 600 gram almışız . 4250 olmuşuz gayet iyi dedi. Artık geceleri 5 saate kadar uyanmazsa kendin uyandırma dedi (bana biraz erken geldi ama zaten acikirsa uyanıyor kendisi genelde)
Bizim sürekli emme sorunumuz vardı , hem memende olmak istiyor hem de gazdan dedi. Emmek rahatlatıyor onu dedi. Şu sizin damladan yazdi probiyotik olan ,ama korka korka alacağım. Bize iyi gelir umarim.
Karın üstü egzersizini aksatma dedi bide

Ztrave diye bir Bulgar kremi duydunmu bilmiyorum, moda şahane iyi geliyor.
Ayy harika haber çok sevindim canım gözünüz aydın olsun

Evine kızına kavuş
Allah bir daha yaşatmasın inş
Amiiiiin canım benim
Gece oluyor genelde . Cunku bez değişim süresi uzuyor
Ztrave süper iyi geliyor bize mavi minik Bi krem. O olmasa pişik kaçınılmaz
Bu bebekte niye gaz oluyor anlayabilmiş değilim. Yediğime dikkat ediyorum ayağımı sırtımı sıcak tutuyorum yine de oluyor
Ben hastanedeyken bunu hemşirelere sormuştum, bir çözümü neden yok diye, tamamen bebeklerin bağırsak gelişimi ile ilgiliymiş, yani o saydıkların şok etkilemiyor, en fazla bir miktar arttırır ama asla azalmasına ya da olmamasına sebep olmazmış

Benimde yumuşacık doktora dedim az geliyor diye. 1 kilo almış 1 ayda yeterli mama verme dedi. Bence de kiloyu yapan mama çünkü düzensiz besleniyorum bebekle ilgilenmekten. Şimdi beslenmeye ağırlık vereceğim.
Yumusakken sağdığında çıkıyor mu peki süt.
Benim makine ile az çekiyor ama elle sağınca güzel geliyor. Zaten kızın uyuduğu yarım zaat hangi ara yapacağız onu da

Sünneti hallettik bizde çok şükür. Hastanede bekliyoruz doktoru taburcu için kolay atlatır umarım
Maşallah. Geçmiş olsun
Karın üstü egzersizi nedir?

5 saat bana çok fazla geliyor:)

Biogaia mi
Aramızda damlaya tekrar başlayanlar var Surrender gibi, cesaret edip belki ben de başlarım ben de dün acı elma yağı aldim, akşam topuklarina masaj yaptım. Gece 11 ve 12 arası epey rahatsızdı. Kullanan varsa ne zaman faydası olur ki? Bir de gün tek masaj mi

Mochi ile topluyorum ben. Birini emmek yetiyor, diğerini de mochi ile topluyorum mutlaka. 40 CC çıkıyor en az, en fazla da 70 CC

Maşallah. Geçmiş olsun

Karın üstü egzersizi nedir?

5 saat bana çok fazla geliyor:)
Karnının altına minik bı yastık ile çocuk kontrollu yatırılıyor diye biliyorum. Arada yapıyorum ben ama neye faydalj olduğunu bilmiyorum
5 saat benim için de çok fazla, ben uyusam bebek uyumaz zaten. En fazla 3 saat uyuyor sanıyordum. Meğer 1 saat sonra uyanıyormus, eşim biberon veriyormus

Canım baktim damla olsa da olmasada ıkınıyor, ben de başladım tekrar . İstersen sen de dene .

Sabahları verıyorum sap simplex ile birlikte

Kızlar merhaba güzel bir tabancalı güvenilir atesolcer onerisi olan var mi? Sarılık degeri 1 ayin sonunda yuksek seyreden var mı?
Bende braun var hem tabancalı var hem kulaktan ama tabancali yanlış ölçüyor bazen alacaksan kulaktan al. Ailede havale geçmişi var diye tabancali vardı ama doktor kulaktan al demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…